let's go

Nu drar jag iväg till Lund för att fira Valborg. Puss hej mina fina. x


pancakes at 7.30 am


Att käka nystekta pannkakor klockan 07.30 på morgonen är inte fel.
Första gången på länge jag pallar göra bra frulle på morgonen. Passar nämligen plutten idag. Så jag har varit duktig och lagat pannkakor och t.o.m vispat grädde. Jag kommer ju vara helt död ikväll på valborg. Majgad.
ps. jag vill ha en kanin soooo bad, han ska heta pancakes precis som Summers i OC!

BLOGGAR innan spanskaprovet


hajihajj. It's friday friday, gotta get down on friday.
Gissa låten va? Tack till Emzo som gjorde att jag nu har den i huvet...Sjukaste ever händer i vår värld- nämligen illuminati. Hade inte hört talas om ordet förrän igår på svenska lektionen. Om det nu stämmer är jag fan rädd..
Ikväll blir det antingen KB (om det blir av) eller chill och imorgon är det valborg!

så fin


la gente esta muy loca





imorse tänkte jag sjukanmäla mig för att jag inte orkade ta mig till skolan.
Tur att jag inte gjorde det för jag har haft en as ball dag! Tog massa photobooth bilder på mobilen (de sparades hörni! ska jag lägga upp de? :D). Jag satt och garvade åt de när jag hittade de. Vackra vänner jag har ♥
Ligger och käkar malteasers (skippade sånglektionen för att åka och köpa det..), värmer upp inför middagen -joey style (i vänner för er som inte fattade det).

you wanna be on top?


Tänkte köpa denna skjorta idag. 100 kr. Rea. Weekday.
Jag fick ett erbjudande om att kanske få "vara modell", eller att ha det som jobb när jag la ut en annons om att få förslag på jobb i Malmö. Nu har jag blivit kontaktad och jag har skickat in bilder och de var faktiskt nöjda - jag hade ett vackert leende och en underbar hudfärg. FETT. På fredag ska vi träffas på en fika och prata om det. *nervös som fan*.

-

jag vill komma över dig. so bad.

sjunga på skolavslutningen?

Okej, plugget blev ingen hit. Har inte ens orkat ta upp papperna. Jag har fastnat här. Kollar runt lite vad jag ska sjunga på sommaravslutningen om vi hinner träna såklart. Inatt drömde jag faktiskt att jag och Jack uppträdde axis of awesome och det gick sketa bra!

countdown

Flygbiljetter till Spanien är bokade! Nu är det på riktigt, vi åker om 3 veckor. SJUKT!
2 timmars skoldag idag, chilligt. I cirka 10 dagar eller mer har man kunnat gå ut i bara ben och det gillas starkt. Ikväll ska jag banne mig vara duktig och plugga trots att jag hellre vill vara ute med vännerna.

pluggat- check!

Ikväll har jag varit skit duktig. Jag har pluggat röven av mig till spanskan. Kan typ allt nu, fett nice!
Bara det att det inte är sant... Jag skulle vila mina ögon en stund och somnade i tre timmar. Lyckat! Och nu är det DH på tv så man kan inte plugga nu heller. Ibland är jag så duktig.

med en frappe i handen







4 dagar tills det är valborg och tills det är en ny månad!
När vi kom till skolan hade varenda själ blivit snäppet brunare än när vi skildes åt innan påsklovet = sommarkänsla. Tjejerna och jag bestämde oss för att lata oss och skippa idrotten, vi softade på Lundagård med lide frapino. Värt att skolka. Just nu lyssnar jag på Chris Browns Yeah 3x på högsta volym. Like it.

"min lille skatt" tog sitt första dopp idag

Killarna tog årets första dopp idag. Sjuka grabbar japp. Jag frös uppe på land och de badade..
Detta lovet har varit sjukt nice! Nu hoppas jag att tiden bara rusar förbi för jag vill fan ha lov nu!

lumpen? jag? no way!

Enligt Emma får man hem papper från Lumpen där man ska svara på massa frågor. Och om de kallar in en har man inget val. Wattafakk? Aldrig i livet att jag ska med i lumpen. Mitt öde är att sitta hemma med en fet påse godis, that's it!

it's a beautiful day


Så, nu är jag liiite utvilad.
Sitter här med plutten i knät och väntar på att moder min ska komma hem så jag kan sticka ut. Gänget ligger och solar nere på gården. Fasen vad jag längtar till alla kommande varma sommardagar då majoriteten av mina dagar kommer att se ut såhär- solhäng med gänget eller sena kvällar hos Sophie. Längtar big time! Peace out / Jen

trötter säger hej


trött. det är vad jag är just nu.
riktigt jävla trött. Jag passar plutten för tillfället. Jag vill ut i solen och somna där. På nåt konstigt sätt kan jag inte sola ute i balkongen. Lovets sista dag då. Har haft 11 skit bra dagar. De har spenderats med fina vänner i värmen. Usch jag vill verkligen inte gå tillbaka till verkligheten med allt plugg och värst av allt- rutinerna. 4 veckor tills vi (tänkte skriva tills vi lämnar Sveriges kalla väder, men det går ju inte att säga nu) lämnar Sverige för praktik i Spanien. L Ä N G T A R !

ute på äventyr/gänghäng







godkväll mina damer och herrar.
Egentligen är jag för trött för att blogga men jag gör det ändå utav nån anledning. Kom nyss hem efter en bra kväll med fina människor. Vi var i Limhamn först sen helt plötsligt var vi tillbaka. Vi spelade 21an innan jag begav mig hem och tro det eller ej, men jag vann över grabbarna. De kände sig ägda. Nu ska jag blunda, ska passa plutten en stund imorgon... Kul att det ska bli 19 grader då va? Godnatt.

hej och hå

Killen på bilden ovan i bakgrunden ser inte ut så på riktigt om ni tror det, det är bara nåt jag gjorde med iphonen. TJA! Har haft beslutsångest hela dagen om jag ska till jack eller till limhamn. Efter en bra idé beslöt jag mig för Limhamn. Killarna spelade fotboll och vi chillade i solen. Ikväll ska vi på äventyr. HEJ

påskdagen





Godmorgon. Glad påsk i efterskott, haah!
Idag är det 19 grader! Påsklovet har verkligen varit lyckat. Helt sjukt! Igår firades påsken i Oxie med min feta släkt. Lyckades ta vackra bilder med kims kamera. LOVE. Nu ska jag till rebecka för att softa ute på balkongen, sen får vi se om jag åker hem till jack ikväll för lite bbq-time. Fred ut.

sick weather

Har spenderat dagen i pildammsparken och chillat. Nu ska jag göra mig i ordning för påskfest i Oxie med släkten. Sen får vi se om det blir partaj ikväll. WHOPPA
Är det fel av mig att säga- VÄLKOMMEN SOMMAR?

hipp hipp hipp

Jag är törstig som faaan. Har druckit 2 glas oboy och är as mätt! Jag hade en galen kväll igår. Jag och Emma var hemma hos nån Alex i Staffanstorp sen helt plötsligt var vi i Malmö och jag invigde mitt id kort om man ska säga det så. Vi var inne på Hipp. Vägen hem var ett äventyr..
Idag mår jag toppen! Hade jag fått välja hade jag velat dega i sängen till vi åker till Oxie ikväll men icke sa nicke. Undrar om det fortfarande är varmt ute.

hej

Taggar till hög musik - ikväll ska jag & Emzo partaja! Jag visste inte att det var påsk idag :S, hade för mig att det var imorgon- påskafton liksom. Aja, see ya tomorrow dudes!

det är INTE PÅSKLOV


Vädret fortsätter att vara fint och det gillas starkt av både mig och chuck!
Vi har stekt ute på balkongen idag med våra nybakade chucklad cookies. Jag har blivit aaaaas brun! Undrar hur brun jag kommer att vara i slutet av sommaren imed att vi snart sticker till Spanien. Majgad. Om nån timme ska vi chilla med gänget, de ska spela fotboll. Och ikväll hoppas jag på utgång i Malmö stad. Peace!

19,8 grader!!


Tjohej! Min dag har bestått av sol, glass och Emma.
Vi solade och hade ball hos henne, jag har faktiskt fått en bränna, believe it or not. Fick shortsbränna efter 15 min- kul! Helt sjukt att det nästan var 20 grader idag- i April!! Dagen har i alla fall varit skit bra, skön och härlig! Ikväll ska jag träffa broder, vi ska baka och ta en låååång promenad. Good ol' times.

you're fuckin perfect

jag är 110% förälskad i Pinks låt fuckin perfect. Den spelas om och om igen på Spotify. Och Bruno Mars- Marry you. Det hade varit en perfekt dag att sitta ute i solen och bara softa idag och det ska jag göra! Tänkte ta en joggingrunda runt pildammarna också men det pallar jag icke. Är man chuck så är man chuck. Och enligt ett sms jag fick så har mina skor kommit. Så jag ska hämta de i eftermiddag, måste först ta tillbaka mitt ID av Steff. Ihhhhhh

blixten mcqueen


Det finns nästan inget bättre att vakna till lillebrors tjatande om att
han är vaken. Not...Fick höra honom upprepa- jag är vaken, minst 38 gånger innan jag beslöt mig för att stiga upp & kolla på Bilar. Ska snart dumpa honom på dagis så jag kan få sova vidare. Igår var killarna hos mig för en liden filmkväll. De ville frivilligt kolla på en tjejfilm (det är typ det enda jag har)- och de var fullt fokuserade också. Jag är imponerad. Allt var mysigt tills de började kittla mig. Jag hoppas på att dagen blir lika bra som igår- jag ska iaf få träffa broder min♥

soft på gården

Just nu tjockar jag mig med ballerina kladdkaka. Kom precis hem från en chill dag i solen. Låg på gräsmattan medan killarna var svettiga och spelade basket. Vill bara lägga till att Macke är nog en av de roligaste människorna jag någonsin har mött! Detta må låta äckligt men jag kissade nästan på mig (bokstavligt talat) igårkväll när jag skrattade åt honom. jisses! Och 4 timmar av ständigt skratt är inte fel.

solen skiner ännu


Godmorgon gott folk, redan onsdag..
Dagen har varit helt okej hittills. Jag vaknade av att jag grät, hade tårar och att jag snyftade högt. Jag minns drömmen klart och tydligt och jag är fortfarande ledsen över det. Vilken jävla depression jag hade när jag vaknade. Förutom det är allt toppen. Det är lov, grillningen igår var mysig och jag avslutade dagen med en as ball kväll med några andra. Skrattade så jag nästan kissade på mig, har fått lära känna nya awesome människor. Vi softade uppe på taket också och kollade på stjärnorna, ska upp dit om en timme igen. GÖTT! Livet är fan underbart.

Peace and Love utsläpp

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!! Klickade in på PAL's hemsida och Veronica Maggio kommer!! Då kommer hon att köra Jag kommer och den fina låten med Petter. GÖTT!!!

ÅRETS FÖRSTA GRILLNING


grilldag


Jisses. Har varit inne på Hemköp med gänget i 1 ½ timme och argumenterat om vem som ska ha vad etc.
Det blir alltid så, börjar vänja mig. Men nu har allt löst sig. Trots vindarna är vädret underbart. Vi skulle grilla i Höllviken, Sophies gård, Sophies stuga, Gustavs gård, men det slutade med att alla drar till Kims gård. Sol, stort och nära.
Nu ska jag iväg och ha en trevlig kväll med mina bästa vänner. xx

it's a beautiful day people

Goodmorning sunshines! Så vackorvt vädooorrrrr. Jag hoppas och ska be till gud att solen och värmen ska stanna fram till september månad. Idag har jag träningsvärk, love it! Där var jag faktiskt inte ironisk, jag gillar träningsvärk, for real. Om en timme ska jag träffa gänget för att fixa käk. Vi ska grilla idauuug. Tror jag. Det brukar alltid bli fail med gänget när det gäller att planera grejer...Får väl hoppas.
Just nu är jag som en zombie, vill sova lite till, men får ickeeee. Jag får nog inte alls sova ut under detta lov. AJA

Mitt gudbarn, 1 år

Idag blir världens sötaste unge, mitt gudbarn, 1 år! Grattis Cholle, hoppas att du har fått en bra födelsedag trots att snor rinner nerför näsan. Puss!


leverans beställd!

En av de sakerna jag har sett fram emot när jag har fyllt 18 är att faktiskt få beställa själv på nätet! Och för 14 minuter sen gjorde jag faktiskt min första beställning. Ett par skor. 499 kr, men fick 100kr rabatt. KAP! Nu får vi hoppas på att de finns på lager, isf är de hos mig om 2-5 dagar. Åh åh åhhhhhhh. Lycklig shopaholic- I'm baaa-aack.

1100 kr fattigare


Ikväll kommer jag bli 1100 kr fattigare om jag beställer mina vackra skor på nätet.
Efter att ha varit inne i tre affärer idag förlorade jag 600 kr. Nu äger jag i alla fall en ny vacker klänning, spetsbh(?), och en ryggsäck!
Det var banne mig svettigt att gå runt på stan i skinnjacka. Och steff har fått låna mitt id kort ikväll, vi får se om hon lyckas vara mig ikväll :)
Ikväll ska jag träffa gänget, det var längesen! Vilken bra på start på lovet.

lycklig

Det var ändå härligt att gymma! Sen att få cykla i det fina vädret med ömma ben är en annan femma. Men att solen skiner och jag faktiskt svettades när jag cyklade är ett plus! Om en stund ska jag shoppa, wihiiiiii.

lovet kan börja nu


Tjena tjena! Solen skiner idag, gött!
Om en stund ska jag cykla iväg och träna & i eftermiddag ska jag strosa runt på stan och shoppa lide. Sa jag förresten att jag fick jobbet igår? I don't think so. De mejlade mig och sa att de gärna ville anställa mig. Så jävla glad jag blev! Så när jag har fått ett register av polisen kan vi skriva på ett kontrakt och vips- så har jag ett jobb!
Nu ska jag dra, ha det gött ungar!

update

Lite av vad jag fick i fredags av vännerna. Psst- kolla älgen, vita maltesers & den grymma vinflaskan.

Intervjun gick super! Vi kände igen varandra, tydligen så hade vi jobbat tillsammans förra sommaren, ett plus för mig! Jag är super taggad på att jobba och tjäna lite extra.
Har varit lite hemma hos broder & skrattat åt saker från i fredags som jag fick reda på. Jag älskar att vi har påsklov nu. Jag älskar att jag är 18, jag älskar att jag är rik igen, jag älskar att mina vänner är underbar. Livet är så jävla gött just nu!

ett litet smakprov..

.. på de galna bilderna som jag & jacken tog i fredags, som vanligt..


än är inte helgen över, vi har ju påsklov for fuck sake!



Vilken hektisk helg jag har haft! Har inte fått en chill dag. Sen torsdag eftermiddag har jag varit stressad= icke bra. Helgen har i alla fall varit suverän! Festen blev lyckad och igår hade jag släktfest så nu är jag några tusenlappar rikare! Fick ingen sovmorgon idag heller, om en stund ska jag på arbetsintervju, nervös som fan! Om jag fick bestämma skulle jag sova till 4 i eftermiddag. Äsch, har hela lovet på mig. Wish me good luck! xx

TAGGAARÅÅÅ


HEJ. shit vad jag har varit stressad idag! Har gått ut och in i lägenheten flera gånger. Fyfan vad jobbig dag.
Jag har målat, handlat, varit hos broder, hos Kim, letat efter kläder och mycket mer. Allt jag vill just nu är att powernapa i en timme men det hinner jag inte för nu ska vi köra till Elias. PALLA seriöst. Vi kommer inte hinna vara i lokalen när alla kommer. SHIT HEJDÅ. Ikväll slår vi klackarna i taket fo helvedeeeeee

vågar man hoppas?

Såhär ska vädret tydligen vara under påsklovet. Jag vet inte om jag ska tro på det imed att det är dimmigt, grått och molnigt ute idag..

klockan halv nio på morgonen


Herregud vad jag är taggad!
Klockan är inte ens nio och jag sitter redan och lyssnar på hög taggnings musik! Har varit uppe sen 7. Blir ingen skola för mig idag- too mucho att göra, - sanning! Om 2 timmar ska jag vara hos Vanessa för att måla hennes vardagsrum (min första gång) och träffa lille Cholle.
Ingenting får gå fel idag! Så länge som man har planerat och längtat till denna dagen. Ikväll ska vi go ALL IN PEOPLE!

lokalfix i 3 hours

Hej och hå! Nu har jag dånat och flyttat på möbler och saker i lokalen i tre timmar! Jag är helt slut. Vi taggade till väldigt hög musik i alla fall. Sen trodde vi (jag) att någon var i garderoben så jag skrek till och rebecka nästan snubblade på mattan av rädsla, hehehhe.
Om 24 timmar är jag, chuck och 50 andra kompisar på dansgolvet. Taggad!

helgen är kommen


Äntligen helg hörni!
För mig i alla fall. Solen skiner utanför fönstret, jag har lyssnat på dunka dunka musik i fyra timmar nu & laddat upp alla galna bilder på fejjan. Jag är helt slut. Om en timme ska vi skriva på kontraktet sen ska vi fixa i lokalen. Och imorgon smäller det!

med stängda ögon (varning för ett random inlägg)

Godmorgon. Jag skriver med stängda ögon tro det eller ej. Ska se hur många stgavfel jag kommer att ha i slutet av detta inlägg. Ska dock inte ändra nåt heller. Ska bli spämnade. Okej, ja, hej. Torsdag morgon och jag är trött som en fede kossa. Har varit uppe i en timme nu för att göra massa grejer. Om en timme är det nationella i svenska i  5 timmar. Orka. Men sen har jag helg! Det finns nog inget mer för mig att säga förutim att dagen är fullständigt tråkig som vanligt....
Update: OFTA så grym jag är på att skriva utan att kolla!

whisky


HEJ BLOGGEN!
Denna dag har varit trist. Dagens höjdpunkt var när Elias ändå ville spela på vår fest (vi bad & vi behöver verkligen hans suveräna d-spelj!). Nu har vi bara några enstaka problem kvar till festen, annars är allt chill.
Jag sitter i köket med mina starkt rosa färgade naglar & har nyss käkat middag. Om en stund ska jag plugga sen göra massa annat som inte intresserar er. HAAAJ

att basta är underskattat

Hade ett trevligt sällskap ikväll. Att basta är faktiskt underskattat. Jag kan inte beskriva hur skönt det är att få vara ensam i mitt rum, i min säng igen och lyssna på musik. Men dock saknar jag min spanjor, känns så tomt utan att ha en svans efter en hela tiden :/
Nu är jag as trött, ska däcka om en stund, först ska jag skriva dagbok. Buenos noches amigos!

back to reality


SÅ SKÖNT! Det går inte att beskriva hur skönt det är att ligga i sin egen säng igen med datorn på magen.
Nu doftar det vanilj och äppleljus :) Jag är tillbaka! Har så sjukt många bilder att lägga upp men har ingen ork just nu. Plutten sitter bredvid mig och Emil ringde mig nyss- vi ska basta, om jag pallar dra mig dit förstås. Regn, moln, grått och kallt, var fasen är våren?!
Nu är allt som vanligt igen, back to reality! Hej!

mållös

11.30 var min klass på Lund C för att säga adjö till spanjorerna. Tårar rann och jag pallar inte blogga........hejdå.

last day

En vecka har redan rusat förbi..Trots alla klagomål så kommer jag att sakna Maribith. Helt sjukt hur känslorna kan förändras när man vet att de åker dagen efter och att det är stor chans att man aldrig ses igen.. Usch, vägrar tänka på imorgon, kommer gråta som fasen. Nog om det!
Hade en helt bra dag i Helsingborg/Helsingör idag. Vi guidade spanjorerna :) Sen hade jag och annie mysigt vid Kärnan med lite jordgubbisar och glass. Och ikväll tog jag min första drink. 18 års livet är ljuv.
Godnatt!!!!!!

kunde inte bli bättre

Bättre födelsedag som jag hade igår finns inte! Fyfasen vad kul jag hade, är så lyckligt lottad över att ha så fina vänner♥ Dagen började med "shopping", anledningen till att det är citattecken är för att jag bara köpte en ring. Sen kom trevligt folk hem till mig för att tagga inför den stora lokalfesten. Jag hade en underbar kväll. Nu kan livet börja, here I come!

LET'S GO

Ikväll ska vi ha hur awesome som helst. Festa, dansa, skratta tills vi kissar på oss och fira min födelsedag med nära och kära (inte spanjorerna och italienarna dock). SÅ JÄVLA TAGGAD JAG ÄR :D Ha en bra kväll för det ska jag fan ha! x

un extraña noche

Gissa vem som är 18????????????????? JAG! Fyfan vad gött det känns att äntligen vara myndig! Gårkvällen var lite random och galen. Och ja jag är bakis för er som undrar, eller nej jag var bakis. Nu är jag hur pigg och normal som helst. Emma är nog den mest galnaste och stördaste människan man kan vara full med. FY vad jag har saknat att festa med dig kvinna!♥
Min önskan slog in- solen skiner idag! När jag såg att solen sken fick jag världens fetaste leende & när jag kom på att jag fyller 18 idag, log jag ännu mer så käken nästan föll av. För att sammanfatta allt snabbt så är allt underbart just nu. Och när jag kollade på mobilen när jag vaknade fick jag ett väldigt fint sms av Anton :')
Livet är så fint. Gud vad positiv jag blev helt plötsligt, hha! Uppdaterar förmodligen tonight, if not- byebye minderåriga :D

dag 3 med spanjakasen

Rea på BikBok, himmelriket!

Min spanjor (hon heter Maribith btw) ler aldrig på bilder. Jag har nog aldrig sett henne le med hennes tänder.

Igår var vi hos Emma och sjöng Singstar. Sverige mot Spanien, de vann.

dagen närmar sig


Befinner mig i skolan & hör jack och Deijnoffs sköna melodi på gitarren medan vi väntar på att svenska lektionen ska börja.
Det har redan gått 4 dagar sen spanjorerna anlände. Tiden bara blåser förbi. Ikväll smäller det! Hela 30 pers (mer eller mindre?) tar tåget till Helsingör för att shakea assen på en klubb. Höjdpunkten är att jag blir 18 år vid 12 slaget. Så förhoppningsvis får jag stå i 18 års kön :)
SÅ jävla taggad! Hej och hå, nu måste jag gå.

Dagarna som gått


Är våren kommen? My ass, det regnar hela tiden..

Igår blev vi och spanjorerna bjudna på "frukost" i skolan. Inställda lektioner fram till 12, gööttt.


Spelade lite bowling med spanjakasen

Idag möblerade vi om lite i klassrummet. Kreativt eller hur?

Har haft fullt upp sen spanjakasen anlände i le Suede. Har spenderat all min tid till att ta hand om min spanjor, umgås med mina klasskamrater och klaga på vädret som aldrig blir bra. För övrigt skiner solen starkt idag trots att det blåser som fän. Efter skolan ska vi säkert hitta på nåt ballt att göra och ikväll blir det kvällshopping. Imorgon är det äntligen fredag och om 2 dagar fyller jag 18 år = partaaaaaaaaaaay!!!!

vamos a la Suecia!


8 timmar kvar till spanjorerna ankomst.
Det pirras i hela magen på mig. Tur att vi har träffat de en gång annars hade jag sprängt av nervositet. Har fixat mitt rum för min spanjorska, ska offra det för henne (hur snällt?) så i en vecka crashar jag i lillebrors och mammas rum. Jag kommer inte alls hinna blogga senare idag, ska spendera min tid med Maribith, som hon då heter.

För övrigt är jag äckligt trött! Mina ögon vill bara stängas igen. Eller rättare sagt, sova tills de anländer. Nu ska jag käka frulle, adiós amigos!

two pictures

Bild 1: Broders überfina kollage som hon hade pysslat med.
Bild 2: När jag var och bastade med grabbarna idag. Det står : Jen är bäst för er som inte kan se så bra.
Tiden bara rinner iväg. Har inte hunnit städa eller gjort i ordning för spanjorernas ankomst imorgon! Jag måste plugga först, får städa inatt. Hej!

hos trädet

Hej! Dagen började med solsken och sovmorgon. Hej vår! Befinner mig i beckas sovrum och käkar lite geléhjärtan, nej, snickers. Känner mig så jävla stressad. Var tvungen att ställa in mitt träningspass (som jag faktiskt såg fram emot) pga skit historia arbete. Imorgon kommer våra legendariska spanjorer. Herrejesus! (tro inte att jag är religiös bara för att jag i princip under varje inlägg har med "gud herre, jesus etc". I ain't religious.

inte redo för 5 öre

Känns som jag skapar massa konflikter när jag tar upp mina tankar om saker och ting. Jag har haft flera tusen argument gällande saker.

1. Hur man uttalar Lasagne.
2. Hur man uttalar advokado (avokado för er efterblivna)
3. Om mjölken ska inviga glaset först eller oboyen
4. Vilken sida av knäckebrödet smöret ska bres på.
Och nu har jag fått den där 18 års ångesten. Ja, många längtar och vill fylla 18. Men samtidigt- man kommer tänka tillbaka till 16, 17 års åldern och sakna det som fan. 6 fucking dagar kvar tills jag officiellt blir vuxen. Gosh.

It's for real!


Oh herre min dar! Det händer på riktigt!
Den 27 Juni 22.38 sitter jag och broder på tåget mot Borlänge för att se Kings Of Leon dagen efter! Vi lyckades få tag i tågbiljetter för knappt 200kr! Och vi som tänkte köpa en biljett för 1000kr förra veckan.. Min mage pirrar som fan. Det är verkligen sant, vi ska få se KOL live och campa i 6 nätter. Kommer bli en oförglömlig resa.

smoke waterpipe?

Har degat i sängen den senaste timmen med The Hills på tvn. Nu är det nog dags att dra sig ur sängen va? Funderar på att gå ner till killarna och röka vattenpipa. De säger att det är varmt ute trots det gråa regnvädret. Får se om min fede röv pallar ta hissen ner och gå 50 meter.

something going on



7 timmars sömn är inte fel.
Jag avskyr att vakna upp till detta väder. Man börjar dagen med att bli deprimerad.. Gårkvällen var helt okej. Började eftermiddagen med att vara med gänget hos mig. Sen fick jag kasta ut de när jag skulle till Mr Jens. Jag ska bara nämna att jag och Steff är världens sämsta på att hinna med bussar från Staffanstorp, vi sprang som tusan men det var svårt att springa när man hörde Steffs balla flås och stön samtidigt. På tåget dog vi av flabb!
Gänget mötte upp mig på stan och sedan bestämde de tydligen att vi skulle vara hemma hos mig. Så vi softade till 4 imorse. Ben hade en ball kväll.

min nyttiga middag


Tjena dudes! Solen tittar fram nu och det är fan varmt ute.
Är våren påväg? Jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle käka till middag. Finns ju inget i huset! Så jag rörde ihop kladdkakesmet och det får bli min middag. Hur nyttigt som helst! Om en stund ska jag hänga med ma homies. Och ikväll sticker jag förmodligen hem till Jens som fyllde 18 igår! För övrigt mår jag väldigt väldigt illa av kladdkakesmeten nu. Ingen bra middag det där..
Här är låten jag just nu är mest besatt av, har spelats minst 26 ggr idag på spotify.
Tyler Ward – Replay ft. Julia Sheer (Iyaz Acoustic Cover)

jennifer hope

Jag vill tatuera mig men vet inte om jag kan hantera smärtan. Jag vill göra det på handleden eller i nacken. Texten blir förmodligen Hope. Mitt andra namn + att man borde ha hopp om allt i livet (så jävla poetisk jag har blivit nuförtiden. damn!).

sovmorgon kan vara underskattat

Åh sovmorgon är något av de härligaste sakerna som finns och det är inte ofta jag får sovmorgon. Men när jag väl får det uppskattar jag det väl och kan ligga i sängen till 3 på eftermiddagen. Däcka 1 inatt och imorse såg jag att jag hade fått ett missat samtal av Mr Anton 20 min efter att jag hade däckat. Fyllosamtal?
Det blev lite wierd igår och oplanerat. Jag bestämde mig för att träffa gänget, men sen fick jag ett oväntat samtal om en fest som sedan inte blev av. Vi tog en promenad till Bo01 och jädrans vad vackert det är där på natten. Och jag frös inte ett skit! Trots de tråkiga gråa molnen, regnet så är det ändåN varmt. Men det hade inte skadat med liiiite sol.

Jag tror nog att jag ska plugga i en timme eller två idag. Sen ska lite trevligt folk komma hem till moi ikväll (förhoppningsvis).

lärt mig nåt nytt

Efter 3 timmar har jag lärt mig att spela och fiffla lite nytt med guran. Jag & Anton ska göra en låt :) Han gjorde melodin idag, texten fattas. Awesome! Skrattade så tårarna rann idag, bra vänskapstecken det dära. Nu käkar jag pyttipanna samtidigt som min tand dödar mig (visdomstand på G). End of blogginlägg.

off I go

Jag önskar att det var 20 grader så att man kan gå utan jacka och ha shorts och brillor istället.

Frukt är en av de fantastiska ätbara sakerna som finns i denna värld.
Har hunnit skypea med emma och duscha. Om en stund tar jag bussen hem till Anton Panton. Min kväll är oplanerad. Men det är lugnt för nästa helg ska jag inte ta det lugnt, då ska jag partaja loss till min 18 års dag. Herre min dar..

godmorgon igen/1 april är inte alls kul

Fan vad jag är lättlurad! Jag tycker inte om 1 april längre, inget kul med dagen alls ju. Dagen man inte kan lita på NÅN! Det var fan poetiskt. Shit så grym jag är. Beundrar mig själv.

april april din dumma sill


Godmorgon folk. Jag är uppe med tuppen denna fredagsmorgon trots att jag är ledig.
Men det är lugnt, jag ska snart somna om igen. Idag är det 1 April, någon som ska skämta idag? Jag är skit kass på april skämt. Jag är så trött på Skånes väder för tillfället. Grått, moln, regn, vind. Det är april nu, kom igen, lite solsken och värme vill vi ha. Ska be till vädergudarna. Tycker synd om de som fyller år idag, de får ju ofta höra att de är ett skämt då. Stackars Jens och mr angel..Haj!

RSS 2.0