dag 31- vad jag vill göra 2011


ÄNTLIGEN! Sista delen av denna jobbiga lista. Jag vill göra mycket i år.
1. Se Kings Of Leon live i sommar!
2. Åka på roadtrip med gänget.
3. Ha fler grillfester med gänget.
4. Fira in min 18 års dag med balla människor.
5. Åka utomlands med vänner
6. Se mina vänner ta studenten!!!

Vill göra så mycket men kommer inte på de just nu. Nu ska jag däcka, och härmed avslutar jag denna lista forever.

monday night

SÅ! Nu har jag pluggat lide. Blev precis återuppringd av ems & jackass och fick värsta utskällningen för att jag kom 20 minuter försent till chatten.. Jag prioriterade plugget! Duktig tjej som jag är. Nu ska jag fortsätta min kväll utan att plugga utan bara snacka med min kära klass. och glömma allt jag precis har lärt mig!

jack ems jen

Pallade inte plugga så jag gjorde detta kollage under tiden vi snackade på skype. Coolt va?


Godkväll mina damer och herrar!
Här ligger jag, i sängen och försöker plugga lite om Kvinnohistoria samtidigt som jag pratar med emma och jack på skype. Man kan verkligen inte plugga samtidigt som man snackar på skype. Nu började jack spela gitarr & sjunger oss en "fin" sång. Slår vad om att ingen i klassen pluggar för alla sitter och skriver på fb. Hej MVG! Ska sitta uppe till 12 idag.

Före/efter

Ni märker säkert ingen skillnad alls. Men jag har faktiskt kapat av lite över 10 cm. Man ser inte så mycket skillnad där bak men där fram klippte hon som om jag skulle ha lugg eller nåt. Det gjorde ont i mitt hjärta när hon klippte av det. Men men, det växer väl ut.

who's that chuck?


In school för I'm so cool.
Har inte gjort ett skit på lektionerna idag. CHILL. Resultatet blir att få göra allt hemma. I eftermiddag har vi tid hos Nicklas för praktikplatser. Fan vad jag vill resa utomlands nu! Och ikväll ska jag (på riktigt) klippa mig. Om det nu inte visar sig att min dumma frisör är kvar i NY. Ikväll ska jag käka LasaNGN (lasagne) sen ska jag plugga asset av mig. Bra måndag (y)

Jag är glad. Allt är som vanligt nu. Vi är vänner, det är allt som räknas. .

.

dag 30- En ball bild på mig + 10 fakta punkter om mig



1. Är beroende av sötsaker, går inte en dag utan det.
2. Är världsbäst på att käka långsamt. Frukost på 40 min yes!
3. Säger "ball/ballt/balla/bull/bulla/ofta" alldeles för ofta
4. Att sjunga är min passion
5. Älskar att dra ut på dansklubbar
6. Har skrivit dagbok varje dag sen 2005. ÄT DET!
7. Föredrar vatten framför läsk, allvar asså, ogillar läsk.
8. Skrattar åt det mesta, och när jag väl börjar skratta kan jag inte stoppa det.
9. Gör nåt konstigt knäpp ljud på mitt lakan för att jag ska kunna somna (brukar göra det på mina jeans också och då tänker jag inte klart).
10. På morgonen står jag framför spegeln för att jag har beslutsångest över vilka ringar jag ska ha. Vilket gör att jag missar bussen och därför kommer försent till skolan.

Måste bara lägga till en extra
11. Har en tvångstanke, innan jag går och lägger mig går jag alltid till köket för att trycka till lite på kylen så att den inte är öppen. Har gjort det varje kväll sen jag vet inte hur länge. Sjukt wierd..

jobbig klass?

HEJ jag är tillbaka efter vadå, 10 min paus? Jag hade 400 fina perfekta mail i inkorgen som jag skulle radera en dag när jag har tid. NU har klassens kära jack skapat en grupp där vi har skickat alla svar och frågor till provet och JAG SLUTAR ALDRIG FÅ MAIL. det bara rinner in och slutar aldrig. Så nu har jag omkring 450 581 meddelanden att radera. Hittar inte hur man tar bort den inställningen på fb. Sjukt jobbigt. Och grejen är att klassen diskuterar inte om provet, utan om bröstförstoring osv.. vilken genialisk klass man har va? & incestig (är det ens ett ord?)

Här är min fina underbara störda jobbiga klass. Jag trivs och är så glad som går i denna klassen :')

mina tankar

Nä asså seriöst. Jag kan inte koncentrera mig. Blir irriterad. Får inte in nånting i huvet, way too much information. Sitter och tänker på allt annat än skolan, - på de kakorna jag käkade idag hos Kim - på kläderna och skorna jag snart kommer att använda - på att jag ska se The Script live i Köpenhamn på fredag - på killen som skickade ett stört sms till mig igårkväll - på att jag vill skriva dagbok. - på att bloggen är sjukt mycket roligare än att plugga. Ja you get it. Suck..

Min söndag i bilder

Loppis, detta är bara 1/4 av det min kusin sålde. Crazy woman. Men jag fyndade en del!
Himlen idag, kors i himlen sägs bringa tur. Då hoppas jag på att kirra 2 MVG'n på proven på tisdag! Har dock inte pluggat ett skit, good luck chuck.
Fastnade hemma hos Kim efteråt för lite fika. AS GODA kakor, de godaste jag käkat, typ.

Kläderna/skorna jag fynda idag. NÖJD


Äntligen äger jag ett par låga grå converse. LOVE. Gissa priset? 50 kr!!
Och till sist, bootsen jag & Ashley krigade över. Blev mina till slut, jag ger mig aldrig när det gäller skor/kläder/smycken. Äkta warrior <3


Jao, det var väl allt jag hade att säga. Är helt slut. Känner mig så himla stressad, har så mkt att göra. En bra söndag alltså, ingen söndagsångest, fast nu börjar den smått komma... Back to reality people!

sunday at 1 pm

die a little bit. Danmark har verkligen tagit kål på min kropp. Är så himla trött och orkar ingenting. Hade inte planerat att gå ut idag men Vanessa ringde precis och frågade om vi ville komma hem till henne. Ja, hellre det än att plugga. Vi har brist på frulle mat här hemma så jag fick äggröra med stekt ris som mamma hade gjort. Bra start på morgonen va? Fett. Blir nog en liten söndagsfika efter trots att jag är pank.

kommentarer från jen

Händelse 1: Gänget befinner sig hos David. David visar ett klipp på pingviner som tydligen var fejk, men det visste inte jag för jag levde i min egen lilla värld när David sa nånting innan han visade klippet. I klippet började pingvinerna plötsligt flaxa med vingarna och flyga. "Hmm" tänkte jag och sa:
- Kan pingviner flyga?
Asså jag vet att pingviner inte kan flyga men jag tyckte att det var nåt skumt med klippet, och var dum nog att ställa den frågan.
Hela gänget brast ut i skratt och David sa att han aldrig i hela sitt liv hade skrattat så mycket. Kul att jag kan glädja folk med mina tankar..

Händelse 2: Jag och killarna går hem från Coop. David börjar prata om att folk i Asien äter de mest konstigaste sakerna, typ all typ av kött. Då säger jag:
- Till och med människokött?!
De skrattar åt mig igen. Men vadå, han sa all typ av kött, hur ska jag veta? Och jag vet att det är olagligt att käka människokött but you never know.

Händelse 3: Jag och Steff går till matsalen. Ett gäng ungar går så himla sakta och jag var vrålhungrig och jag ville liksom inte hamna längst bak i kön. Så jag skrek till lite väl för högt så ungarna hoppade till. Sen när vi väl stod i kön sa jag:
- Jag hatar sega människor.
Steff skrattade till lite och sa:
- Vänta nu, vad sa du?
Och med det menade hon att jag är en sölig människa. Jag är världsbäst på att käka långsamt (y) men seriöst, sega människor är jobbiga. Inte jag förstås :)

drunken little brother?

Jag har aldrig lyckats ta en ful bild på plutten till den dagen vi pyntade julgranen. Hittade bilden nyss och skrattade åt den i minst 2 minuter (oj vad intressant). Täckt över mig själv på bilden för det räcker väl att ni skrattar åt ett tard?


ey waddap my homie?


Jisses vad trött jag ser ut på bilden. Men det är jag ju.
Kollar på world trade center och käkar allt möjligt som finns i skafferiet.
Har druckit mängder med saft idag, så jävla gott! Har till större del legat och degat i sängen hela dagen. Men nu vid 9 frågade killarna om jag ville hänga med de ut so I went for it. Tog min feta röv ur sängen och stack ut med de. På mindre än en timme hann jag skratta ihjäl mig 3 gånger. Antar att jag var flummig. Och jag lyckas alltid slänga in tardiga kommentarer som ger de fuck face. Vill sova men vill se filmen. Jobbigt läge.

dag 29- min favoritplats

bild på mig & Emil i Sophies lägenhet i somras.

Min säng kanske? Haha nej jag vet faktiskt inte. Finns så många platser där jag trivs. Jag trivs att vara hemma hos Becka, typ mitt andra hem. Jag trivs att vara utomlands där det är varmt. Och på sommaren älskar jag att vara på bo01. Men en av mina absoluta favoritplatser är nog Sophies lägenhet med gänget under sommarens varma dagar. Trivs som fisken i vattnet!

trött trött trött

Har sovit fram tills nu. Är fortfarande jätte trött. Ögonen vill bara blunda. Jag har sjukt många minnesluckor, kämpar med att komma ihåg men det dyker upp några saker i huvet då och då. Lyckades tappa bort mina örhängen. Men det visade sig att det ena är hos Carro och det andra hos Steff. Wierd.
Jack säger att han köpte shots för ca 1000 DK igårkväll på klubben så han blev bjuden på shots av bartendern sen. Men trots det var han inte dragen. Men han drack ju inte allt själv. Men ofta 1000 DK?!
Vet inte vad jag vill göra ikväll. Typ sova...

Retro


Herregud vilken awesome kväll jag hade igårkväll.
En av mina bästa fest kvällar helt klart! Jack blev så glad när han såg alla oss och han var taggad inför kvällens överraskningar. Jag trodde inte att han ville in till Retro, men när vi skulle dra hem vid 4 ville han stanna en timme till. Jisses, vilken 18 åring. Jag hade as kul och skrattade som jag aldrig har skrattat förr (steff!). Brände upp 300 spänn igår, helt sjukt. Och idag är jag helt borta, hungrig och mina fötter är döda. Jag hade lätt kunnat uppleva igår en gång till.

we no speak americano

Jisses vad tiden går fort. Bussen går om 50 min och jag är inte klar. Sitter i morgonrock, blött hår och käkar. Ska hinna hämta min mormor också, ball! Och jävlar vad jag uppdaterar! Kommer hem inatt, so see ya tomorrow babes.

dag 28- mina ambitioner

Antar att det betyder vad mina mål är? Skratta inte men jag vet faktiskt inte vad det betyder. Men i alla fall, vi säger att det är om mina mål i livet. Jag ska ta studenten. Skaffa en egen cool lägenhet, resa!! Asså jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva så det får räcka.

glad happy alegra heureux


Heeeeeeeeeeeej! Såhäääääääääääääääär glad är jag just nu!
Skit rolig skoldag (och jag menar det) skrattade som fan idag. *I matsalen åt Ems med Adina & Emma om privata saker. * Åt emmas stavning på Don Quijote. * Åt jack på spanskan. Bra fredag med andra ord! Om några timmar drar jag ut med ett helt annat gäng. Inte det vanliga gänget utan med killarna i klassen, mfl för att fira att jack har blivit 18! Ska bli sjukt roligt. För en gångs skull ska jag ta och plugga på en fredag, hej!

friday @ john bauer

Såhär glad är jag just nu :

Sitter i skolan & har precis haft matte. Käkar äpple, gröt är inte ett dugg mättande! Fick reda på våra matte resultat, jag fick VG, chock! Jag som först inte fattade ett skit tre dagar innan provet och bara satsade på G. Jag är så lycklig! Jag sitter och funderar på vad man ska hitta på ikväll. Känns som kvällen kommer att skita sig, ingen verkar ju taggade + är det väldigt oplanerat. Som alltid.

dag 28- det här saknar jag

* När man var liten
* Sommaren 2010
* Dagarna jag bodde hos becka
* Tiderna då alla var vänner


min dag

Tar efter diff & gör collage av mina bilder på min dag. Förutom frisör delen så har min dag varit bra. Inga vanliga lektioner, föreläsning, film & lite uppträdanden imed att det är förintelsedagen idag. Det verkar som det bara är John Bauer i Lund som "firar" denna dag. Sen fick man sluta 2 istället för 15.30 också, gött!

@RG

CP ARG JUST NU! Vi slutade 2 idag, så jag var ute och luffade i min ensamhet i 2 timmar. Värst av allt i onödan..Hade tid hos frissan 16.30, när jag väl kom dit efter många bussar (det ligger långt åt helvete) så säger de att min frisör är i New York. De kunde fan ha ringt. Idioter! Vågade dock inte käfta emot för då kanske de gör illa mitt hår på måndag (ny tid). Men seriöst, vilka stövlar.

06.53


Godmorgon till er som är vakna nu.
Jag fattar inte hur jag orkar sätta på datorn på morgonen och blogga. Fast i och för sig skulle jag kolla upp busstider så. Har nyss käkat gröt till frulle och ska snart göra mig klar. Idag är det förintelsedagen, skolan har anordnat nån minnesdag idag. Vi ska iväg nu på morgonen sen ska folk antagligen uppträda i skolan. Så inga normala lektioner. Äntligen slipper man ta med sig sin fula dator, orkar inte bära med den. Senare idag när jag bloggar så har jag klippt mig, iiih är så spänd. 16.30 kapas mitt långa hår av. Say goodbye till mitt långa hår, byebye!

dag 26- det här får mig att skratta


MYCKET
får mig att skratta. Är som sagt väldigt lättroad. Kan skratta allt från en löjlig bild på min bäste vän till att någon ger mig ett mjölkpaket som tröst & till någon som bara säger "böna". Jag får alltid skratt attacker när jag är med gänget,  mina vänner och kusiner & broder(becka) såklart. Mitt senaste skratt anfall var i helgen då jag & becka fann en bild på någon. Äpplen flög hit och dit och tårar rann. För att sammanfatta så skrattar jag åt nästan allt.

Beroende av bloggen


Jag börjar bli besatt av bloggen känner jag.
Bra eller dåligt? Bra för att jag inte är en av de som uppdaterar kasst. Dåligt för det är ett tecken på att jag inte har nåt liv. Nej men man sitter vid datorn 24/7 för alla anteckningar från skolan finns i datorn. Imorgon är det redan torsdag, shit vad veckan har gått snabbt. Har inget speciellt planerat i helgen, eller jag har halv planer men är inte säker om de blir av. En grej jag sitter och har tänkt på, om jag ska spela och sjunga på Alla hjärtans dag i skolan. Tvek.

at last

En bild jag tog från flygplanet påväg hem från Spanien. Vackert or what?

Jag önskar att vi slutade 2 varje dag. Livet hade varit såå mycket lättare. Solen skiner idag vilket underlättade min dag. Har varit super trött hela dagen, jag kunde knappt hålla ögonen öppna när jag kom till skolan imorse. Klarade engelskprovet hur lätt som helst. Ett projekt avslutat, dags att börja på de andra. Skolan tar aldrig slut. Klassen besökte Grand Hotell idag, jag började tänka på julkalendern gyllene knorren. Har varit hemma i en timme nu och har hunnit käka hur mycket skit som helst, och bakat kladdkaka!

pissed off

Idag är inte min dag. Blev väckt 05.25 av lillebror som kom in gråtandes. Det hade varit helt okej om han somnade om men det gjorde han inte. Han låg och vred och vände sig i sängen i en jävla timme. Det som är så jävla surt är att jag börjar 10. AH jag blir så jävla irriterad! Jag är skit trött, arg och är verkligen inte på humör idag. Plus så känns det som jag kommer att faila på engelska provet nu på morgonen för min koncentration är inte på topp heller. Min dag kommer endast bestå av klagomål. Glad tjej här!

dag 25- det här är jag bra på

Jag är bra på många saker, typ bäst på allt. Not... Jag är bra på att skriva dagbok! Har skrivit varje dag sen 2005, har en speciell dagbok där jag skriver om min dag, as kul att titta tillbaka till och läsa om mina senaste år. Är helt okej på att sjunga, och spela keyboard, inte proffs precis. Och en sak som jag är väldigt bra på, är att komma i tid. Jag kommer alltid i tid, är aldrig försenad.. vem tror på det?
Vill bara lägga till att jag är bäst på att käka långsamt också, vinner helt klart!

läskigt lika





Jag och rebecka har snackat om detta några gånger nu and it creaps us out!
Vi har insett att vi är ganska lika, alldeles för lika. Vi börjar drömma liknande drömmar med exakt samma personer och nästan samma händelser. Vi tänker samma sak, ibland gör vi samma grejer utan att veta om det. Och nyss skrev hon att hon var stolt över att hon kunde knäppa med vänster hand men hon kunde inte med höger. Jag kan och har alltid kunnat knäppa med vänster men har aldrig kunnat med höger. Idag skrev vi i varandras loggar samtidigt och samma innehåll. Hur jävla läskigt? Vi är varandras halvor - bokstavligen.

kycklingfilé med potatis


Jag lyckades övertala mamma att vi skulle käka kycklingfilé, potatisklyftor/pommes och bernaissås.
Hela lägenheten är fylld med en underbar doft. Har suttit och taggat inför sommaren den senaste timmen. Om allt går bra åker jag och broder utomlands i en vecka i sommar, sen ska vi se Kings of Leon. Jag lääängtar. Nu ska jag fylla min mage med god middag, haj!

tuesday in school


Hålla en idrottslektion, check!
Är tillbaka i skolan efter en "jobbig" idrottslektion. Klassen fick sprattla i vattnet och simma. Väntar på att NK lektionen ska börja, sjukt drygt. Känner på mig att denna vecka kommer gå fort. Emma sitter bredvid mig och pillar sig i näsan, mysigt. Fett onödigt inlägg..

dag 24- det här får mig att böla


De flesta skriver nog kärleksfilmer men jag kan faktiskt inte få fram tårar till det. Vad är det sorgliga liksom? Den enda filmen jag har fält tårar för som jag kommer på just nu är Pearl Harbor. Hur sjukt? En krigsfilm eller vad det nu är. Men den var fan sorglig! Jag gråter när jag blir sårad av människor. Tro det eller ej men jag fäller nog några tårar om jag har bråkat stort med någon jag tycker om, typ mamma. Jag brukar typ få tårar till det mesta, nästan. Crybaby hej!

en överdos av Trävling





Har haft en trevlig dag med broder.
Älskar Rose Gardens efterrätt. Man kanske inte borde snacka om roliga minnen när man käkar på restaurang då maten flyger överallt eller så sätter man maten i halsen. Vi började planera vår efterlängtade 18 års fest men kan inte få till nåt bra datum imed att spanjorerna kommer hit i nån vecka. Blir sur! Däckade i beckas säng en stund. Nu är jag hemma och ska försöka plugga. Öppnade lådan där jag brukar gömma mitt "staff" (godis) & till min förvåning hade jag ballerina kladdkaka, Marabou & godis kvar! Majgad.

studiedag


Godmorgon people!
Trots att jag har studiedag idag blir det ingen sovmorgon. Vaknade för en stund sen för att duscha och göra mig klar. Jag och becka bestämde oss igår för att käka på Rose Garden idag. Lunchbuffé, typ thai/kinesiskt mat (SUSHI!!) och nån god efterrätt till. Borde egentligen ta och plugga idag men äsch, plugg kan vänta. Jag ska se om jag kan få en tid hos frisören i veckan också, helst idag för jag pallar inte mitt ogräs till hår (kan man ens säga så?) way too long. Och förresten så har jag gått och blivit lite små beroende av läsk, majgad va? Jag är ju den tjejen som inte är så förtjust i läsk men nu?... Hoppas ni andra får en bra studiedag, för det ska jag ha!

dag 23- det här får mig att må bättre

Godis, choklad, mat, shopping, studiebidragdagen, chuck, sjunga, och att umgås med sina bästa vänner.

Frozen


Efter många om och men sket jag i klassfesten och bestämde mig för att ha en myskväll med broder.
Vi hyrde filmen Frozen, har velat se den filmen sen i fredags. Den var sjukt bra men skit äcklig! Handlar om tre vänner som är ska åka skidor men fastnar i liften i några dagar, hemsk film men värd att se. Jag tänker inte åka skidor snart iaf. Min mage är bombad med pringles, godis, glass & saft. Mätt och belåten. Ps. Så jävla gott det var med thaimat, mina cravings är tillfredsställda. Och juste, imorgon är vi lediga! :D

and i just like to say

Nu har jag sovit lite, käkat pyttelite men känner att jag börjar bli hungrig så jag hänkar becka till Tamnakthai (stavning?) och käkar bort bakfyllan. Har legat och funderat om jag ska till madde ikväll eller inte. Aja, måste städa mitt ovanligt stökiga rum nu innan jag drar, haj!

dag 22- det här upprör mig

bllablabla. Denna lista börjar bli dryg nu, inget kul att skriva om tycker jag. Skrev inte igår imed att jag inte hade tid. Aja, men många saker upprör mig. Att man till exempel har gjort planer för en dag men sen visar det sig att det inte blir av. Att jag måste offra mitt liv ibland för att passa lillebror. Att skolan skänker oss 3000 läxor och prov på en vecka. Att jag inte kan bestämma mig om jag ska till klassfesten ikväll osv..

ska sova lite till..


Ehm, här ligger jag, stendöd och trött.
Vet inte om jag orkar ta mig till klassfesten i sandby ikväll. Vill bara sova just nu, och dricka litervis med vatten! Kvällen var as ball, kände 40% av människorna som var där, några kände igen mig från en annan fest, kan ju säga att mjölk är legend! Försöker komma på vilket citat av Gustav det var jag skrattade åt. Det jag minns är att jag och gustav låste in oss på toan, jag drack lite glögg och spottade sedan ut det i vasken och skrek till i panik om att det var blod jag spottade ut. As garv till max sen, Gustav rullade på toagolvet, + pratade han med filemon så file måste ha trott att vi var cpn. Äe, rolig kväll!

hej

asså herregud. vilken crazy night...............!!! La nyss på luren, snackad med Johan, antons buddy. JaG tycker såå synd om gustav. Men jag har fan haft en awesome kväll, ligger i sängen och käkar mackor, goda mackor och skrattar åt gustavs random citat ikväll. Denna kvällen var fan bäst. !

going out

STRESSAR SOM FAN! Ikväll hoppas jag på att gustav ger sig och följer med mig hem till Kasper och umgås lite med trevligt folk. Måste gå, detta var ett fett onödigt inlägg. HEJDÅ

15.11

12 timmars sömn, check! Så jävla skönt det är att vakna utan att väckarklockan skriker på en. Käkade värsta frukosten precis, mjuk pepparkaka, 3 mackor & flingor + en kokosbulle (inte chokladboll). Jag älskar lördagar.

Fredagsmys @ Jesper


Fyfan vilken rolig kväll jag har haft!
Helt sjukt hur mycket jag skrattade ikväll. Jag känner hur mina magmuskler börjar framträda. Det blev ingen lokalfest för min del så jag följde med gänget hem till Jesper. Krängde godis och skrattade till under en film om andra världskriget, normalt? Don't think so, men jag tänkte dock på nåt roligt Gustav sa. Den killen är fan ren komedi. Kom nyss hem och ska däcka bums! Sweet dreams.

dag 21- mina rädslor


Jag är rätt nojjig av mig. Tror på andar, spöken (vet att det är löjligt men det är sant), och andra störda grejer som kanske inte existerar i vår värld. Jag är rädd för döden (vem är inte det liksom?), är väldigt höjdrädd och ibland har jag klaustrofobi-jag gillar verkligen inte trånga utrymmen, mina fötter får t.o.m panik när de är i trånga skor.. Och ibland är jag faktiskt rädd för katter, de är så mystiska och man vet aldrig var man har dem.

hej från jen & jason


Sådan dotter sådan son
Ligger i sängen med lillebror och halv sover.
Är helt utmattad. Ska snart masa mig ur sängen till köket för att laga middag. Vi får se vad kvällen bjuder på, fest eller myskväll? Hmmm

Från vädur till fisk


Enligt några forskare så har jorden ändrat riktning så nu har horoskopen också ändrats.
Jag har gått och blivit en fisk nu. Jag är ju så nöjd med att vara en envis, ivrig, energisk, spontan vädur. Nu är jag tydligen rättvis, mjuk och känslig fisk som har medkänsla för alla. Nej nej nej, passar inte. Vad som än händer är jag fortfarande en trogen vädur.

dag 20- absoluta favoritlåt


Har så många låtar jag älskar, skit svårt att välja ju. Ett tag spelades Fix You och Use somebody på Spotify. Och från September till December knarkade jag Breakeven som fan! Har aldrig lyssnat så mycket på en låt som jag gjorde med Breakeven. Den gav så himla många känslor & jag sjöng den till och med på skolavslutningen. Den kommer nog alltid att vara en av mina favoritlåtar. Tur att jag ska se The Script (skaparna av Breakeven) om 2 veckor OCH mitt favoritband Kings Of Leon (Use somebody) i sommar! Just nu älskar jag Say (all I need) - OneRepublic. En av världens finaste låtar, definitivt!

matte in my heart


Majgad, min kväll har varit lång och längre ska den bli!
Har pluggat matte nu sen 7 och känner mig som värsta snillet, gillar matte t.o.m men blir lack när jag fastnar på ett tal, då ger jag upp. Men jag bugar och bockar för Anton som hjälper mig via msn :) Är helt nervös inför morgondagens prov. Hoppas det går bra.

Plugga röven av mig

Finns egentligen absolut ingenting att berätta om vad som har hänt idag för det har varit en ganska händelselös dag. Mitt batteri till datorn håller på att dö så jag skriver detta så fort jag bara kan! Jag failar totalt det här med att inte käka godis på vardagarna. Funkar inte helt enkelt. Köpte Marabou choklad idag och en havreboll. Nu ska jag vara osocial och plugga matte. HEJ!

ur on my ♥ just like a tattoo

'
En vacker dag ska jag skaffa en tatuering på min handled. "Hope" hade ju varit fint, dessutom är det mitt andra namn och passar perfekt!

DAG 19- detta ångrar jag

Jag ångrar nog rätt mycket men jag kan inte få nåt ogjort. Just nu ångrar jag att jag  nyss käkade en chokladboll. IT WAS TOTALLY WORTH IT THOUGH!

obsessed depressed at the same time


Onsdag avklarad!
Invigde mina så kallade "kofötter" till skor för året. Jag har släppt min feta blåa vinterjacka och börjat använda min vackra vita och tänker "snart är det vår imed att jag har bytat jacka OCH skor" men neeej, snart blir det minusgrader igen & på söndag ska det snöa. Hej blå jacka och vinterskor, välkommen tillbaka efter typ 2 dagar.. Har i alla fall haft en super ball dag då klassen hade en liten teater stund under turism lektionen. Och dagens största höjdpunkt var : när jag slog jack i Unicorn spelet!!!!! Fy vad glad jag blev! Nu är jag 1a på topplistan, så himla stolt!

07.44


godmorgon...
börjar inte förrän 10 och ändå är jag uppe. Anledningen? Lillebror kom in 05.56 gråtandes till mitt rum och väckte mig. Drog upp honom till sängen, han är verkligen ingen person man gärna delar säng med. Trots att han är liten tar han as mycket plats! Mina ögon orkar inte hålla sig öppna men lönt att somna om nu med tanke på hur långsamt jag käkar frulle. Lång dag att "se fram emot" idag, dagen kan börja när jag har tagit första klunken av ett glas mjölk. Hej!

unicorn drogen

Tiden har bara rusat förbi ikväll! Kändes som att jag satt och räknade matte precis, men nope det var för 2 timmar sen. Vet inte alls vad jag har gjort de senaste två timmarna. Jag vet att jag har försökt slå Jack i Unicorn attack på facebook men det går inte. Dör hela tiden, så himla frustrerande. Jag får hjärtklappning varje gång jag spelar ett adrenalin kickande spel! Nu måste jag verkligen sova. GODNATT!

dag 18- min favoritfödelsedag


Det var när jag fyllde 7 år. Då fyllde mamma 30 år dagen efter mig så vi firade samtidigt i en lokal. Först kom mina kompisar, vi dansade lite, lekte lite lekar. Har en ball video på de, har den fetaste gluggen där man har framtänderna, hade typ precis tappat mina framtänder då. Såg ut som en bonde med pippilottor i en princessklänning. Snyggt! Sen framåt kvällen kom hela feta släkten + mammas kompisar. Minns inte så mkt av det men jag vet att det var en bra dag.

nu kan du få mig så lätt


Jäklar vilken lång dag!
Klassen "badade" idag på Högevallsbadet & jag hann med matte resursen! Har just käkat klart resterna från pizzan igår, okej det låter lite äckligt men det var fan gott! Det är omöjligt för mig att käka en hel pizza själv. Fick reda på av emma och steff idag att vi kanske kan ha fått praktik platserna i Aiya Napa. De skickade iväg en ansökan igårkväll och vi fick svar dirr. Bara till att skicka CV och en cool bild på sig själv sen kanske man har haffat platsen! Hoppas hoppas hoppas. Tänk er- Aiya napa, värme, 2 veckor, finns inget bättre!

dag 17- mitt favoritminne

Om jag får välja just ett favoritminne så tänker jag tillbaka på när jag Ashley och Kim var små. Vi var med varandra 24/7, vi var som klister. När det var lov var det en självklarhet att vi skulle ses och ha sleepovers. Vi gapflabbade varje gång vi sågs, pratade hemlisar, gjorde hyss på natten, kunde spela The Sims hela dagarna. Lekte förhäxad och en prinsessas dagbok. Men framför allt så minns jag hur nära vi var/är och att inget kunde/kan gå emellan oss. Jag är lyckligt lottad som har kusiner som de. Två av mina bästa vänner, definitivt!

Då:


Nu:



det var så längesen

ÅÅÅÅÅÅH! Jag har äntligen haffat mig en efterlängtad vit jacka! Har letat som en gam på stan, men de har antingen varit ap fula eller så passade det inte min budget. Men idag, då jävlar hitta jag mig en vacker och perfekt jacka! + en leojacka. För knappt 200 kr/st, majgad vilka fynd. Jag är nöjd!

08.52 monday


Vaknade 06.07 och kunde inte somna om.
Jag börjar inte förrän 10 och jag har hunnit göra as mycket nu på morgonen. Lämnade lillebror på dagis för en stund sen. Och fram till nu har jag bara chillat. Önskade att jag också hade studiedag idag som de flesta men nope. Måndagen kommer bli så dryg, matte resurs i eftermiddag.. Nu ska jag springa till bussen, haj!

dag 16- min första kyss


Det var en sommardag i Juli. Jag minns datumet t.o.m, den 31 Juli. Han och jag låg på golvet på stora röda fluffiga kuddar. Trots att det var mörkt i rummet kunde jag se hur han kollade på mig med sina blå ögon. Han höll sin hand på min kind, jag kunde höra hans andetag, kände hans underbara doft. Han huvud kom närmre och sen möttes våra läppar och BAM, där fick jag min första kyss. Hela magen pirrade. Det var en upplevelse jag kommer att ha med mig hela livet.

because I got high



Gårkvällen var verkligen en toppen kväll!
Dagen började med att vi käkade sushi hemma hos Kim, majgad vad gott! Sen var vi hos vår mormor för att säga farväl till Alma, vår kära barnvakt. Jag, becka & Gustav levde på hoppet framåt kvällen. Senare masa vi oss till Limhamn för att fira Anna som fyllde 18. Årets första 18 års fest och fler ska det bli! Det är fan 93ornas år i år, can't wait! Natten bjöd på mycket, skador, as garv. Inget toppar med att vara full med Gustav. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, försöka plugga och käka kycklingsallad. Min helg var lyckad!

dag 15- mina drömmar

Man drömmer väl om mycket i livet. De flesta av mina drömmar är privata för att skriva här. Men en av mina drömmar är att jag ska få flytta ut snart, jag längtar som fan efter att få bo ensam i en lägenhet. Ha hur mycket frihet som helst. Och andra drömmar i livet är att få åka till USA och uppleva deras kultur, majgad vad jag vill till NY!

dag 14- en dag jag vill tillbaka till


Jag vill nog tillbaka till många dagar.
- de 5 dagar vi spenderade i Lalandia med hela släkten sommaren 2008.
- den kvällen jag gjorde det största misstaget i mitt liv
- Big Ben, i Spanien!
- gängets första grillning hos Sophie i somras
- Kristi himmelsfärdsdagen hos Viggo (vill verkligen uppleva det igen!! haha becka!)

Men tyvärr kan man inte åka tillbaka i tiden. Man får helt enkelt se framåt i livet och vänta på nya dagar man vill tillbaka till.  (Fan vad poetiskt det lät).

Dimmig lördag

Gårkvällen blev inte som jag hade tänkt mig. Var hemma hos david med de vanliga istället. Fick David att få sitt första stora skratt anfall. Han bokstavligen låg ner på golvet och kippade efter andan, han skrattade åt min "korkhet"... Snällt. Om en stund drar jag hem till Kim, hon har gjort sushi! Det failade förra helgen ju men nu jävlar ska jag kränga!

dag 13- innan jag dör

Jag vill göra jätte mycket och uppleva det mesta innan jag tar och blundar för alltid. Många hade nog skrivit "Hoppa bungyjump, badat med delfiner, norrsken etc" men jag hade aldrig fått för mig att göra det, jag är höjdrädd & för övrigt är jag inte som alla andra utan snäppet coolare. Lite svårt att komma på allt jag vill göra nu. Ska försöka göra en liten mini lista här nedan i alla fall.


* Se Kings Of Leon live
* Sjunga inför en mega stor publik på en stor scen (trots scenskräcken)
* fylla 18 och ta studenten (haha)
* Bilresa genom Europa
* Åka till USA
* Skaffa en tatuering
* VÅGA
* Gifta mig
* Bli upp över öronen förälskad
* Kyssas i regn (drömt att min första kyss skulle vara så men nope)
* Besöka New York helt klart!


unlucky number

Jag måste nog hålla med om att 13 är en oturs siffra! Har inte haft så mycket tur idag, och till skillnad från igår då jag hade en relativt okej dag så har jag haft en sämre dag idag.

- Gick till Södervärn idag för jag trodde jag skulle hinna dit på 12 minuter, men jag kom 3 min försent till 131an! Gick i onödan alltså..
- Har alltså missat 3 bussar idag.
- Försökt men har verkligen inte pluggat ett skit av matten!
- Har inte käkat sötsaker på tyyyp 3 dagar, men idag föll jag för allt, krängde godis och chokladbollar..Är inte precis stolt men vadå, a girl's gotta eat.
- Har fått en finne trots att jag inte har käkat nåt sött (förrän idag alltså). Riktig wtf känsla..
- Och mina ögon klias något fruktansvärt!
Denna torsdag kan slänga sig i väggen!

Friday tomorrow?

Blev lite paff när jag insåg att det var fredag imorgon. Denna vecka har ändå rätt snabbt. Innan vi hinner säga kladdkaka är våren här! Jag längtar som fan till våren och speciellt till sommaren då jag, kim och broder ska få se Kings Of Leon live (!!!) och förhoppningsvis resa utomlands! Ett plus är att om tre veckor befinner jag mig i Köpenhamn och ser The Script live!! Jag ler.

wednesday night


Gud vad jag är trött!
Första veckan av skolan tärrar på en. Man blir rent utmattad, bombad med läxor och prov. Min onsdag har varit helt okej, inget har gått fel. Längtar till helgen då man kan få tänka på annat. Och detta inlägg var det mest irrelevanta nånsin.

dag 12- i min handväska

Har bara det man behöver. Plånbok, minispegel, tamponger, klämmor, tuggummi, kamera ibland, smink, penna (ett måste! Vet inte varför). Inget märkvärdigt.

dag 11- mina syskon


Ball att skriva om detta igen, har ju redan skrivit lite om min lillebror men vi kör igen då! Plutten min heter Jason men ibland kallas han för James (hans andra (tredje?) namn). Han föddes en sommardag 2008 vilket betyder att jag är 15 år äldre än honom. Min första reaktion var "UE!" när mamma berättade att hon var på smällen. Hahah snacka om att vara glad..Han utvecklas as snabbt, pratar ständigt och är verkligen smart för att vara en 2 åring. Många har trott att han var en flicka med tanke på hans hår, nu har vi klippt honom i alla fall. Han är nog en av de mest envisa människor jag känner, trots det är han världens sötaste lillebror!

dag 10- dagens klädsel

Usch, känner mig som en "modebloggare" när jag har dagens klädsel som rubrik.
Tröja från Gina Tricot, jeans som inte syns på bilderna & Örhängen från glitter + ringar.

första skoldagen - check!

Lyckades somna 4 inatt, snacka om att vara trött imorse. Jag ville bara vända tillbaka hem när jag satt i bussen. Första dagen i skolan efter lovet och jag lyckades skolka italienskan, great! Jag ska nog hoppa av den kursen, orkar inte läsa ett språk till. Jag har iallafall inga läxor ännu, thank god så nu har jag försökt lära mig nya låtar på keyboarden istället. Lär däcka tidigt ikväll, haj!

Här är lite bilder från i helgen;


'


dag 9- ett pinsamt minne


Oj, jag har nog upplevt många pinsamma stunder i mitt liv. Lite svårt att välja en och samtidigt komma på en bra också som jag kan dela med er. Det var nån gång i somras. Jag och rebecka väntade på en langarbil. Vi väntade as länge, cirka 50 minuter. Sen var det en bil som tutade. Vi tänkte "Äntligen!" Jag gick till bilen. När jag öppnade dörren var det en man som vände sitt huvud mot mig med hela munnen full med en fet hamburgare som han höll i handen. Han såg relativt förvirrad ut. Jag visste att jag hade öppnat fel bil. Det var ingen langare.
Jag- eh vad gör du här?
Han- jag väntar på min kompis.
Jag- aha, hejdå!
Smällde igen dörren och dog av skam.. När jag berättade det för becka dog hon av flabb. Man gör faktiskt fel ibland!

dag 8- ett ögonblick


Det var nån solig dag sommaren 2008. Jag var på sjukhuset och hälsade på mamma och min nyfödda lillebror. Den här dagen var den första dagen jag fick hålla honom. Han var så liten och jag vågade inte ta upp honom för jag trodde att han skulle gå itu. Men sjuksköterskan hjälpte mig och visade hur man gjorde. Jag ser fortfarande hans lilla oskyldiga blick framför mig. Han kollade på mig med sina små bruna ögon. Han luktade så gott, ni vet lukten av bebis? Ett ögonblick jag aldrig glömmer. Idag är han 2 ½ år gammal och är en liten pain in the ass. Och världens sötaste lillebror.

yesterday was a crazy night


Vi kan väl säga att jag fick ett bra avslut på en lite besviken dag igår!
Som sagt, hela gänget åkte till Köpenhamn. Vi käkade på Kentucky Fried Chicken, sen argumenterade vi om vissa grejer och jag lackade ur på nästan alla.
När vi kom till malmö hände lite fler crazy stuff, polisen kom och bla bla. Efter några timmar befann jag mig helt plötsligt på en lokalfest med massa random folk. Sen kom folk jag kände igen. Jag skrattade så jag tappade andan, det var fan en bra kväll. Fnittrar fortfarande åt vissa saker. Jag är nöjd med mitt lov.

mot köpenhamn!

åh åh åååh! Jag är super taggad inför dagens händelser! Om en timme träffar jag halva gänget här utanför för att möta upp resten av gänget för att ha sällskap till centralen. Sen tar vi citytunneln (tror jag) mot Köpenhamn och roar oss där hela dagen. Fyfan vad taggad jag är! Morgonen kunde inte bli bättre när jag drog upp rullgardinen och såg solen skina starkt. Idag ska bli en bra dag, haj!

dag 7- min bästa vän


Hur ska jag kunna beskriva min bästa vän i bara ett inlägg? Hon betyder verkligen allt för mig. Vi har känt varandra i 4 ½ år nu men varit bästa vänner i ett år. Vi insåg väl sommaren 2009 att vi klickade. Jag har aldrig haft en sån här bra vän under tiden jag har levt på denna jord. Hon förstår mig på alla sätt, fattar när jag är arg, när jag är ledsen och glad. Vi skickar nästan aldrig smileysar på sms/internet och ändå fattar vi vilket humör båda är på. Hon är den mest konstigaste, onormalaste men världens snällaste människan jag känner. Jag är verkligen glad att vi fann varandra, glad att hon är min bästa vän för j
ag vet seriöst inte vad jag skulle ha gjort utan henne.

dag 6- min dag


Tjena tjena! Redan torsdag natt, 3 dagar till school begins, jag har världens största leende, kan knappt vänta att dra till skolan och träffa alla igen.. not..
Min dag har varit chill, trevlig och as ball!! Det började med att jag snoozade min väckarklocka några gånger innan jag tvingade mig ur sängen vid 1. Anton kom hit, vi kollade på film och hade allmänt trevligt. Sen kom broder hit och vi drog till stan för att träffa gänget. Jag och broder var lite sneaky och klättrade över där de bygger vid citytunneln vid triangeln. Årets första äventyr för trävling. Har skrattat åt massa random grejer som vissa i gänget har sagt. Och nu sitter vi och planerar inför morgondagen då vi sticker till Köpenhamn! CAN'T WAIT!

goodbye my almost lover..



dag 5- vad är kärlek?


Oj, hur ska man förklara vad kärlek är. Det är väldigt svårt. Men om jag ska ge det ett försök så tycker jag att kärlek är när något bubblar i magen, typ att det pirrar i magen, man tänker på personen hela tiden och verkligen bryr sig om människan. Man vill vara med han/hon 24/7. När personen håller om en vill man vara i dess famn hela tiden och vill själv inte släppa taget. Man både hatar och älskar personen på många olika sätt. Man hatar att man verkligen tycker om denna person. Svårt att förklara, men jag tycker att detta är kärlek. Sen kan kärlek också vara familjekärlek och vänskapskärlek.


pocket full of sunshine

God eftermiddag! Min dag började för cirka tre timmar sen, för då vaknade jag och Ashley. Blev chockad för jag har inte sovit så länge en enda gång under hela lovet. Kim stack imorse för hon skulle iväg till nån stuga. Det blev pannkakor till frukost 15.30, chokladpannkakor! Nu ska jag ha Bbt maraton, hej!

dag 4- om det här vore min sista dag

Hmm, jag hade nog spenderat min sista dag med mina närmsta vänner och familjen. Hade samlat ihop alla och bara gjort nåt. Jag hade lagat min favorit måltid och favorit efterrätt. Jag hade berättat för alla vad jag känner för de, vad har jag att förlora egentligen?

tisdag natt


Whatsup!
Har nyss sett klart hela säsong 1 av Big Bang Theory som jag har lånat av broder. Har lite sad face. Har varit lite besatt av serien de senaste dagarna. Ikväll var jag hemma hos david med gänget. Vi körde med andra ord, skrattade som fan. Gustav är så söt. Speciellt när han fnittrar. Snön har kommit tillbaka...
Imorgon kommer Kim och Ashley hit, vi ska äntligen ha vår kusinkväll. Can't wait. Nu ska jag lana mer BBT. Over and out!

dag 3- det här stör mig

Jag stör mig på rätt mycket. Vet inte varför, jag bara gör det. Jag stör mig på människor som är falska, jag blir så himla irriterad på såna personer. Varför inte vara sig själv istället för att verka som mr perfect?? Och jag stör mig på folk som ska fjäska för andra för att ligga bra till. Jag stör mig på människor som alltid sviker en. Man kan väl säga att jag stör mig på människor rätt mycket, haha! Och jag stör mig på att jag alltid ska hoppas på för mycket för jag lyckas alltid bli besviken till slut ändå..

dag 2- min första kärlek


Jag har nog inte fått min riktiga första kärlek än. Annars var min första kärlek förra sommaren tror jag. Till en början tyckte jag inte om honom men han tyckte om mig. Sen blev han underbar och jag började tycka om honom. Sedan insåg jag att jag ville vara med honom men det vände sig. Han ville ingenting med oss längre. Jag blev såklart ledsen but life goes on eller hur? Jag har haft små crush på folk men jag tror inte att jag har upplevt äkta kärlek än.


dag 1- presentation


Jag heter Jennifer, är 17 år och fyller år den 9 april. Så i år blir jag äntligen 18 bast! Jag är en onormal (ja du läste rätt), glad, oftast positiv, spontan och en impulsiv tjej som älskar att sjunga. Jag har sjungit sen jag var 6 år gammal och det har bara växt som min passion för varje år. Jag går i en glad och störd klass på John Bauer gymnasiet i Lund inriktning turism. Jag verkligen stormtrivs. Gillar att få andra att skratta och gillar själv att skratta, är väldigt lättroad och det ser jag som en positiv egenskap hos mig. Jag är väldigt självisk och ibland envis (jag säger bara- typiskt vädur). Är beroende av sötsaker och smycken (okej konstig kombination men ja), samlar på ringar! That’s all.


make a list

Okej, jag är nog en månad och tre dagar efter men jag har bestämt mig för att göra denna lista, precis som alla andra. So here you go!

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Det här stör mig

Dag 04 – Om det här vore min sista dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Ett pinsamt minne

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – En att-göra-lista innan jag dör

Dag 14 – En dag jag hade velat gå tillbaka till

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Mina absoluta favoritlåt

Dag 21 – Mina rädslor

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här är jag bra på

Dag 26 – Det här får mig att skratta

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig

Dag 31- Det här vill jag göra 2011


hej 2011!


Gott nytt år! Årets första blogg inlägg.
Jag hade en crazy natt inatt. Pussar vid 12 slaget, mys i soffan, för mycket dricka och ett stort as garv som gjorde kvällen till en höjdare! Viggo är bäst, det är allt jag har att säga! Förhoppningsvis så har vi ett bra år framför oss, 18 år, peace and love i sommar och mycket mycket mer! Jag längtar som fan. Härmed välkomnar jag 2011!

RSS 2.0