30 April, valborg

Idag, för ett år sedan, var det valborg. Idag, ett år senare, är det valborg igen. Helt sjukt vad tiden rusar förbi. Ikväll ska jag tyvärr inte se bålet i pildammsparken som jag egentligen brukar, utan på bulltofta. Jag vet att jag alltid överskattar såna här stora evenemang, men jag hoppas verkligen att det blir en crazy night. Ha en bra valborg. x

Godsakerna ovan är till nationella provet imorgon då vi ska skriva en uppsats på engelska. Råkade köpa överdrivet mycket godis för ett prov, kommer säkert inte käka något heller. 1kg slank ner i väskan people! De kallar mig chuck :) För övrigt spelar jag keyboard & käkar delvis upp mitt godis. Jag gör allt förutom mina läxor och pluggar naturligtvis inte till historieprovet heller. Tre dagar till valborg :)

wonderful weekend

Jag har spenderat min helg med fina människor & helgen kunde inte bli bättre.

Konfirmation @ Ashley







Torsdag kväll

Dagarna har gått relativt snabbt denna vecka! Imorgon är det fridaaay. Så jävla härligt! I helgen ska jag bara ta det lugnt, for once. & nästa vecka är det valborg. Trots att det är mitten av april känns det som om det är höst. Idag fick jag äran att träffa rebeckas mepplare. Han var trevlig och roande!
Nu ska jag nog gå och blunda. Godnatt.

måndag

Äntligen måndag! Eller? Veckorna går sjukt snabbt & jag vet inte ens vad jag gör på helgerna. Vädret gör mig sjukt glad och det är en av orsakerna till att jag inte gör mina läxor. Praktik om 5 veckor! Sen är det sommarloooov. Ska bli en underbar sommar! I know it. Är lite smått avundsjuk på rebecka. Mer behöver jag inte säga.
Ciao.

Har haft en bra helg. En väldigt bra helg.



you are my heaven on earth

Älskar man inte när det är sånt här väder??? Jag blir så himla glad när jag vaknar på morgonen och ser solen lysa starkt och nu när jag kollar ut genom fönstret är det fortfarande lite ljust. Härlig känsla. 6 veckor kvar av skolan sen sticker vi iväg på praktik! Mina dagar ser likadana ut, skola, läxor och trevligt umgänge hela dagarna. Hoppas det händer något kul i helgen. Man kanske t.o.m kan ta en kvällspromenad på stranden?? Who knows.

Min helg i bilder

I fredags på min födelsedag. En födelsedagsbild på mig och becka på hemköp <3
Buffé på Rose garden med hela släkten för att fira att mamma fyllde 40.
L Y C K A D  H E L G !

gäster hemma

Hade en bra födelsedag igår med ett trevligt sällskap. Blev en mysig filmkväll hos mig. Idag har släkten firat mammas 40 års dag på restaurang och festen fortsätter här hemma. Ikväll blir det partay. Hoppas att det blir lyckat.
Sen är helgen över och jag längtar redan till nästa helg!

helt mållös

Ojsan! Har visst inte uppdaterat på ett tag. Har haft rätt fullt upp och har varken haft tid eller lust till att lägga min tid på ett inlägg.. För att sammanfatta allt snabbt, så har jag haft ett helt okej påsklov. Varit på en crazy klassfest också, på en söndag :) och nu har skolan börjat igen, sorgligt nog, men imorgon är det torsdag sen blir det ju fredag. And guess what? Jag fyller 17 år då!! :D Längtar! Sedan är det bara ett år kvar till friheten. Så skönt det ska bli! ja, men på fredag ska jag iallafall hitta på något kul med kompisarna. Vi ska ut och fira mig. Hoppas att det blir en bra helg jämfört med förra.. Aja, that's all.

lördag

Kim kommer strax med tjock mat som cheezeballz och marabou choklad. Här ska ätas! Solig lördag men trots det ler jag inte..

let's get it started!!

Nu fixar vi oss inför kröket sen sticker vi till slagt! HejHopp!

fredagen den 2a April.

Fredag och lovet är slut om tre dagar. Sen är det bara 6 veckor kvar av skolan tills jag åker iväg på praktik någonstans i Sverige. Sen är det äntligen sommarlov! Längtar som fan. Om några timmar kommer rebecka hit och gör mig sällskap. Och ikväll ska vi tagga till slagt!

pICTURES

Fick äntligen in bilderna från Sälen!





ey, where's my fucking voice?

Det blev en kväll i Åkarp med några människor. Trevligt! Men resultatet är en as hes röst. Kan knappt prata, man hör nästan ingenting. Jag kan inte sjunga heller :/ Bullshit. Hate it. Jag hade nog lite otur igår. Först fick missade vi TRE tåg till Åkarp, sen kastade rebecka MIN påse med min McChicken i :( Och min röst såklart :P
Idag är det 1a April. SKämtdag. Jeje, ingen aning om vad som ska hända ikväll. Och imorgon blir det att slagta! ;)

RSS 2.0