för en minut sen var du min


1 timme & 56 minuter kvar av Augusti månad.
Känns inte bra. Sommarlovet är över, skolan går vidare till svårare nivåer, hösten är kommen. Men idag var det skit varmt ute! Blev rent chockad när man gick till idrotten, det kändes närmre 20 grader i solen! Ett bra avslut på månaden helt enkelt.
jag börjar känna mig smått intresserad av valet 2010..

jag har samma trasor på & röker samma marlboro

Min helg har varit suverän! Det började med att avsluta malmöfestivalen för i år. Och igår var det fest i nickes stora tält i hans trädgård. åh minnen från första klassfesten kom. Helgen avslutades med att kim och ashley kom hit och gjorde mig sällskap. Vi bakade en failad äpplesmulpaj. Imorgon är det skola igen (suck) och just nu känner jag mig en smula taggad inför höstens alla händelser. Hösten är mysig.

Malmöfestivalen 2010


Ikväll ska vi röja!


Ä n t l i g e n  H e l g !
Det känns as skönt! Imorgon kan man få sova hur länge man vill! Klarat första veckan i tvåan på gymnasiet och det känns gött! Ikväll är det sista dagen för Malmö festivalen. Lite ledsamt för nu får man börja ta skolan på allvar! Vi såg nrj in the park i onsdags, mosades nästan längst fram. Härlig känsla dock. & igår var det Oskar Linnros (y)! Ikväll ska vi iallafall ha kul! Tvekar om jag vill åka booster. Har inte lust att betala 100 spänn för en karusell som varar i en minut.. Synd att ingen bra kommer och uppträder ikväll. Nu ska jag powernapa så jag orkar ikväll!

what's the point of doing anything


Jag har haft en super bra helg, jag spenderade helgen mestadels på festivalen.
Har haft allmänt kul med kompisar & käkat en massor på stan. Churros är fan godast! Malmö festivalen har fått mig att lyssna på massa nya artister bland annat Oskar Linnros & Lasse Winnerbäck (det kanske var broder som fick mig att lyssna på honom) & de är helt okej! Nu tar man inte skolan på stort allvar, inte ännu. Jag känner att hösten har kommit för att frysa ihjäl malmö folket! Fyfan vad kallt det har blivit nu. Köpte nya converse idag, inte de jag ville ha precis, men ett par jag kan vilja ha i framtiden. Lyckat! Imorgon är det Nrj som gäller!

fuck the weather, let's go to MF


Igårkväll var en bra kväll!
Vi såg Maskinen, Familjen & avslutade kvällen med grym techno musik på stortorget! Blev dock besviken när Maskinen inte spelade sin kändaste låt. Familjens det snurrar i min skalle var bäst då jag och mina kompisar hoppade som galningar till låten. När festivalen började dra mot sitt slut drog vi hem till Sophie. Det var sista kvällen vi var hos henne för året. Nu får vi vänta ett helt år för att komma hem till henne igen. Detta var alltså ett avslut på sommarlovet! Eller inte riktigt, vi har fredagen kvar från festivalen! Min sömn spenderades med bästa träd. Om några timmar sticker vi in till stan igen för att se Winnerbäck. Konstigt nog är jag taggad för att se en gamling. Imorgon är det skolan som gäller! Mitt sommarlov har varit G R Y M !

det snurrar i min skalle


Är nyss hemkommen från malmö festivalen.
Vi kollade lite på rix fm grejen, vi ville bara se Erik Hassle sjunga hurtful live! Om en stund sticker vi dit igen för att se Maskinen & familjen ikväll! Det ska bli grymt!

mot la festivala

Nu är jag äntligen klar efter en timmes stressande. Ska klä på mig sen sticker jag hem till rebecka. Ikväll blir det MALMÖFESTIVALEN!

jag hinner bli gammal innan hon vaknar


Är äntligen hemma efter en kort dag i skolan!
Började 10 och slutade 13. Det enda vi gjorde var att möta vår kära klassrival i 5kamp. Jag förstår inte min skola riktigt. Imorgon ska vi ha brännbollsturnering med hela skolan. Då ska vi äntligen få se alla ettor! Nu har jag försökt att väcka min kära broder med sms men hon vaknar aldrig. Vilket tard! Jag ska se om jag hinner powernapa en stund. Ikväll blir det biooooo :D

back to school


Min första dag i skolan var helt okej.
50 minuters info. Lite onödigt om jag ska vara ärlig. Jag underskattade dagen faktiskt, det var kul att träffa alla igen. Jag längtar dock tills vi träffar alla nya ettor + alla som har börjat på den nya linjen. Jag gillar inte att vår skola har bytt namn. Förr hette den It-media & turismgymnasiet, nu heter den John Bauer i Lund. Great.., Därefter har vi varit på stan och tagit en liten fika & tagit igen all tid vi har missat. Men det är inte back to reality ännu. Nu ska jag cykla till min broder. LATER!

end of summer 2010


Jag har stor fet ångest att jag ska upp tidigt imorgon för att gå till skolan!
Jag förstår inte varför man börjar skolan en onsdag. Dålig idé!!! Idag är det min sista sommarlovsdag och jag har inte gjort ett smack pga vädret. Nu när kvällen närmar sig börjar solen titta fram. Kul. Jag sitter iaf hemma hos rebecka och har just käkat middag. Ikväll ska vi ha filmkväll hemma hos Emelie. Men tyvärr kan jag inte stanna länge.....it sucks!!!! Hejdå sommarlov, vi ses nästa år!

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm,


Det har inte riktigt slått mig än att jag ska ta bussen till skolan om 2 dagar..
Stor riktigt jävla fet ångest! Har sett schemat också och det är inte lovande ska jag säga. Nä jag orkar inte.
Idag är en skööön sommarlovsdag, har bara segat framför tvn & lyssnat på musik & inte orkat ta mig ut. Aja, malmöfestivalen drar igång i veckan iallafall. Något att tagga till!

- - -

Åska & ösregn, en av de mysigaste sakerna jag vet i livet. Så är det just nu utanför mitt fönster, ösregn & lite åska då och då.

15 shooting stars

Här sitter jag & proppar i mig bananchips! Kom nyss hem från en utekväll med gänget. Vi har suttit ute och snackat om djupa grejer i livet. Rätt mysigt faktiskt men kallt. Det står iaf i tidningarna att värmen ska komma tillbaka nu! HOPPAS! Ikväll när jag låg på bänken medan vi snackade såg jag hela femton stjärnfall!! För en vecka sen såg jag mitt första stjärnfall & nu ser jag plötsligt 15! Jag önskade mig samma önskan iaf. Nu måste det gå i uppfyllelse. Nu ska jag äta, ciaaooo.

friday the 13th


Idag är det otursdagen.
Undrar vad för otur jag kommer att råka ut för idag. Inget stort hoppas jag. Det blev tyvärr inga converse igår, vi var för stressade för att tänka på vad vi ville ha för typ. Vid 21 tog vi bussen till falsterbo strandbaden & var taggade för att dansa! Vi träffade Lily, Henny, Max, Simon & Arvin på plats. Jag älskar att dansa! Så jävla kul att dra ut på klubbar! Vi kom hem 4 inatt helt slut. Idag är jag extra seg, det blir ingen DK ikväll, orka. Vi får hitta på nåt annat kul ikväll istället. Nu ska jag till min broder. I'm out!

Snart är det 2011


Det är sjukt hur snabbt 2010 har gått!
Jag menar, nu är det augusti, snart december (hoppas på att det segar för jag avskyr vinter) och plötsligt kommer vi hoppa in till 2011! Herregud.
Borde egentligen ta och göra mig i ordning för jag och rebecka ska ut och shoppa idag! Båda har fått sin lön, vi ska såklart inskaffa oss ett par vackra svarta converse. Låga eller höga? Det får vi se sen. OCH jag ska äntligen få köpa min efterlängtade parfym! Jag ler. LATER!

Let's put the meat on the grill, shall we?






Grillkvällen hos Arvin igår var suverän! Jag har saknat dessa människor enormt mycket! Vi bara umgicks, skrattade åt interna skämt och hade allmänt trevligt.

Det verkar som om mina böner till vädergudarna har funkat!
Jag fick ett stort leende på läpparna när jag rullade upp rullgardinen imorse, solen sken! Jag väntar på att rebecka ska komma hit, vi ska lära oss en skit bra dans!!! Denna dans får oss att as garva så vi praktiskt taget ligger på golvet & rullar. Vi får se vad som händer ikväll. Vi ska hem till Ulf med viggo och spela lite spel. Sen framåt kvällen ska vi nog träffa vårt kära gäng.

BBQ fiesta


Det känns som vädret kommer att hålla sig idag.
Vi ska ju grilla ikväll med ett gäng människor som man inte har träffat på ett tag så vi får hoppas på att det inte kommer regn. Jag är sjukt taggad till ikväll! Jag har bara spenderat min dag hemma & lyssnat på hög och skön musik. & snart ska jag ta bussen & fortsätta att njuta av dagen. Det kallar jag sommarlov!

02.00

Kvällen hos Ulf var mysig. Vi kollade på 2 skräckfilmer. När vi skulle hem fick vi skjuts av Viggo som nyss fått körkort!!! Tänk att han är en av våra första kompisar som har skaffat körkort. Helt sjukt att vi snart är vuxna! Livet bara passerar förbi. Aja, imorgon ska det bli en bra dag. Det blir grillfest hos Arvin. Hell yeaah!

if you get down get up


Vilken seeg söndag!
Jag har suttit och kämpat med att ladda upp närmare 80 bilder på facebook! Nu är jag äntligen klar. Jag får ett stort leende så fort jag ser bilderna från sommaren. Min sommar har verkligen varit bra! Nu ska jag ta och göra mig i ordning lite, det blir filmkväll hemma hos Ulf med viggo & rebecka ikväll. Passar bra till detta tråkväder!

helt blek


Tjeeena!
Just nu i denna stund befinner jag mig i mitt rum och andas in aceton/nagellack doft. Jag & rebecka kom nyss hem från en lång shoppingrunda. Morgonen började med lunchbuffé på Rose Garden. Det var vår frukost. Vi väntar på att maten ska bli klar sen gör vi oss i ordning och sticker iväg till sophies stuga. Där är det kräftskiva som väntar! Gött! Byebyeeee

not what it seems like

kvällen skulle bli veckans höjdpunkt men det blev ändrade planer. Just nu skulle jag egentligen sitta på ett tåg mot Hässleholm för en fest men det sket sig. Japp så kan det gå. Istället sitter jag hemma framför datorn och glor. Men om en stund ska jag träffa rebecka så vi får hitta på något att göra. Vi bestämde oss för att ta tåget ut i skåne ikväll. Who knows what'll happen..

utanför mitt fönster är det gråa moln

Jag tycker att det är dags för sommarvädret att komma tillbaka! Jag har knappt 2 veckor kvar av mitt sommarlov & så är det molnigt. Jag vill bada!! Jag ska be till väder gudarna.
Om några timmar ska jag träffa rebecka, vi ska väl hitta på nåt galet som vanligt. Dock utan min kamera iom att jag inte hittar laddaren. Suck.. Och ikväll träffar vi förhoppningsvis gänget. We'll see. LATER!

this is summer




come on, let's sail!


Goooodmörgen! Onsdag morgon & om 30 min beger vi oss till limhamns småbåtshamn och sen seglar vi iväg. Fy vad kul det ska bli! Men vi har en väldigt stor nackdel, min kamera laddare är försvunnen så jag har inte kunnat ladda den så det blir inga vackra bilder :/ det gör ont i hjärtat, känner mig naken utan kameran! Aja, så kan det gå. För övrigt så tackar jag vädergudarna som har gett oss sol idag. Nu måste jag göra mig klar!

blunda i en båt


Haaaaaaaaj!
I'm home efter en väldigt mysig vistelse i stugan. Jag hade lätt kunna bo där halva sommaren! As skönt att slippa malmö en stund. Äventyret fortsätter ikväll, vi skulle campa i dalby, sen blev det sibbarp men nu ska vi sova i en båt istället. Det kommer bli craaazy. Jag har ett fett stort smile i facet nu :)

ut till stugan

jaaadååååååå! Nu har dagen som vi har längtat efter hela sommaren kommit! Jag och tjejerna drar ut till stugan idag. Ska bli sjukt kul att vara där igen, vi hade as kul förra sommaren. Dock var det finare väder och varmare, men men. BYEBYE

RSS 2.0