kaos

Okej, tycker att allt är ganska kaosigt här nu. Flygen och så till filippinerna verkar inte matcha, ashley följer inte med. Det betyder att jag får ta mig dit själv. Det är alltså mer än 24 timmars flygresande helt själv. HUR jävla tråkigt låter inte det? Vem ska jag snacka med under de timmarna. Plus en jävla massa mellanlandningar med väntetid på mer än 2 timmar. 
 
Jag har inte ens förberett mig inför imorgon. Inte bokat hotell eller någonting. Ska alltid vara ute i sista minuten. 
Nu, toffifee till frukost. 

mot filippinerna!

 
SHIT! Kan knappt tro det. Har inte besökt Filippinerna på elva år och om två veckor åker vi dit igen. Tänk att nästan hela släkten ska ner dit och njuta av den tropiska värmen. Har fan inte varit i asien sen 2003. Kommer bli såååå spännande. Tack och lov att jag fick semester efter så kort varsel. Hade bölat annars..
 
På lördag åker jag upp till Varberg, I'm gonna do it! Känns som att 2014 kommer att bli ett bättre år än 2013 iaf. Mer som ett reseår. 
 
Ikväll kanske jag ska se Miss Saigon på Malmö operan. Lyyx. 

filippinerna?

Här gör jag reklam för både toapapper och head and shoulders
 
 
 
När jag kom hem idag satt mamma och kollade på resor.. till filippinerna! Vi har inte rest någonstans tillsammans på 9 år! Senast var på Gran canaria 2006 och då var jag en liten brat som visste ingenting om att njuta av värmen och semester. 
 
Har kollat upp biljetter och det kostar endast 6000kr per person för 6 hela veckor. Vad jag hade gjort för att få så lång semester.... Och så önskade jag även att ashley och kim skulle med (om jag nu ska med). 
 
Anyhoooow, har kollat på lite hotell och tåg till Varberg inför helgen. EXCITED. 
Snart: ännu ett svettigt pass på gymmet. 

modell för modekungen

Tappade hakan när jag fick ett mejl av Modekungen idag att jag skulle agera modell på deras modevisning nu i helgen! Funderar på om jag ska medverka eller ej. Should I stay or should I go. Då måste jag avboka handledarkursen vilket inte är så bra. 
 
 
Bilder från junias fest för exakt ett år sen ungefär. 
 
Anyway, idag testade jag och Kim på spinning och jag dog så jobbigt det var. Konditionen är inte på topp märkte jag. Kändes som att jag var en rökare för mina lungor brann. 
 
Har ni märkt att 2013 vinter är här?! En månad försenad, men ack vad mysigt med snö. Ska fixa ihop så att gänget kör på en pulkaåkning imorgon precis som förra vintern. 

tanned

När jag säger: åh önskade jag var så brun igen och folk säger att jag är brun, det är faktiskt skillnad. kollade igenom mitt album från i somras. SÅ brun jag var. 
 
 
 
Sur över att åka hem från barcelona 
 
Levde som en bonde i Lalandia, bästa veckan den sommaren
 
SÅ BRUNA

 
Idag: 
 
 
 
Blekare i alla fall. In my case - white as hell
 
 
 
 
 

soldaten truls

 
 
 
I fredags vankades lite fest hemma hos Truls då han fyllde TJUGOTVÅ år! Jag har fan ångest över att bli 21....... Kan inte fatta att det snart är två år sen man tog studenten, och då var man bara 19 år gammal. Saknar de tiderna... Nu är man fan gammal haha.
 
Hur som helst så är det minusgrader nu, snöar och jag cyklar fortfarande. Hurtigt av mig. Bara fem dagar kvar tills jag är ledig igen. Längtar. 

partition

OH MY LORDDDDD! Har ni sett Beyonces video Partition?!!?! Om inte - MÅSTE SES ASAP! 
Den är så mycket sjukare än Rihannas "Pour it up" video. 
 
 Hittade inte den riktiga videon på youtube.. 
 
Kom nyss hem från ett hårt pass från gymmet. Kämpade på trots min djuriga träningsvärk från gårdagens träning. Min motivation har kommit tillbaka. Motivationen till körkortet är dock borta igen.. Måste tvinga mig. 
 
Till helgen blir det faktiskt utgång, vet ej vilken klubb vi ska till men vi ska fira vår soldat Truls. Garanterat. Kommer bli bra. Måste tillfredsställa mitt danssug. 

drunk in love

Igår spenderade jag nästan 100kr på enbart lösgodis. Kände ångesten stiga en bit då jag istället blev sugen på chips direkt efter godisköpet.
 
Idag är det LÖÖÖRDAG! Ska dra mig till Staffanstorp för lite 20 års firande ikväll. Och denna helgen är jag ledig, thank you lord. Inte för att jag aldrig gör någonting vettigt på mina lediga dagar men såå skönt. 
 

körkort here i come!

Hur sjukt är detta?! JAG ska ta körkort. Har insiktat mig på att verkligen skaffa det nu innan sommaren. Jag som alltid skjutit fram det och inte orkat öppna i teoriboken osv. Nu händer det på riktigt. Ska boka handledarkursen och få körkortstillstånd snarast! Är såååå taggad. Hoppas bara jag inte failar haha.
 
Idag har varit en kaosig dag på jobb då en ny började. Är helt utmattad och har proppat i mig tusentals gram choklad denna vecka känns det som. Så kroppen är skit trött och jag orkar inte göra ett s
 
kit. Dags att börja träna igen känner jag. Fick även reda på idag att Subway kommer betala för mitt gymmande framöver. SÅ bra! 
 
Imorgon är det äntligen fredag och jag är ledig hela helgen. Ska fira det med utgång med mina buddies och en filipino middag på lördag. Älskar att vara ledig. 

breaking free

Haha sjukaste. Hittade mina gamla High school musical filmer i min garderob idag och kollade på den tredje. GUD vilken nostalgi! Och just nu lyssnar jag på Breaking free. Fan vad jag saknar högstadiet. Det var banne mig tider det. Min vardag var typ oförutsägbar. Nu är mina dagar densamma bara pga jobb. 
 
2011, Marbella i Spanien. FAN VAD BRUN JAG VAAAAAR!!!!!!!!!!!!
 
 
Dags för en förändring tycker jag! Inför 2014 har jag några mål. Ganska få men rätt så stora. 
 
- Skaffa körkort (japp, äntligen va?!.... har till och med läst i teoriboken), vill tatuera mig också och vet faktiskt vad jag vill för en gångs skull. Skaffa ett annat jobb, typ butik så jag kan få använda mina smycken och NAGELLACK igen. Besöka USA och resa en del faktiskt. Har massa mer. 
 
Är faktiskt rätt så spänd på allt. Kommer bli ball och se tillbaka på detta inlägg om ett år och se vilka jag har uppnått. 

på datorjakt

 
Jag har varit på datorjakt ett tag nu då min SKOLdator håller på att lägga av. Helt sjukt att den orkat andas i tre-fyra år snart. Jag funderar väldigt mycket på att köpa mig en Mac, så jäkla fina. Men det kostar mig skjortan. 
 
Jag och broder har kollat på lite resor inför våren och inför sommaren vill jag fan åka till USA i två veckor eller tre, eller fyra.. Vill flytta till usa, asap. Helst detta året. Snälla gud. 

@emiliedock

Har äntligen ledig på helgen! Har aldrig njutit så mycket bland vännernas sällskap som denna helgen. SÅ skönt att bara få slippa jobb. Har spenderat tid med ashley också och saknat kim en del (palla va sjuk!). 
 
 
 
Ikväll hade gänget dejt på Thamnak och pratade om nyår. Vi rörde oss vidare till Limhamn där folk spelade supermario och drack energidricka. Har glömt hur det var att bara umgås med gänget. Måste göras mer. 
 
Nu är jag hemma med en hel hemmakväll godispåse och ska glo på homeland. Oh yes. 

2014

YES! Nu är 2014 äntligen här! Min första dag på året spenderade jag på jobb - såklart. Massa folk som ville ha mat, och jag som trodde att folk låg hemma bakis på nyårsdagen. Hade fede fel. 
 
Såklart ska alla ha massa mål när ett nytt år startar men när det har gått en månad skiter man i det. Förra året tog jag faktiskt tag i gymmet i ett halvår vilket är länge för mig. Jag såg resultat och blev starkare men till sommaren sket det sig. Vill gärna vara motiverad och hålla igång ett helt år denna gången. Får se vad som händer. 
 
Här ser ni trion, där jag och ash råkar ha samma färg på klänningarna haha. 
 
Jag och broder, typ enda bilden på oss på nyår... 
 
Väl på plats hos annabajs. 
 
Ballongfest! Försökte ta en fin bild på oss tre men det sket sig. 
 
 Blev även skit lack för denna snubben kom och förstörde våra bilder. Vem är du liksom
 
jag och min karl
 
 
 
Och här var tolvslaget. Firades med "GOTT NYTT ÅR" skrik överallt, försökte tända alla tomtebloss när man samtidigt ska få en bra bild så man missar fyrverkerierna (varje år). 
 
Min nyårsafton var superbra! Fick fira med mina närmaste och hade skit kul. Och fick mig en perfekt nyårskyss, eller massa jävla kyssar under tolvslaget haha! 

RSS 2.0