its been working the whole time

Hahahah, orkar inte. Vi har ju som sagt inte haft ett fungerande wifi sen vi kom hit. Men idag ringde Rudi in till de och var superfrustrerad för att ingen ville hjälpa oss och skällde ut de. Han satt i en timme och pratade med de. Så visade det sig att vi haft ett fungerande wifi hela tiden bara att grabbarna kopplat in sladden fel redan från början. Trodde killar var duktiga på tekniska saker....
 
Är ledig idag (every torsdag faktiskt), vilket är skönt då jag gick i skolan ALLA dagarna förra terminen. Ska fixa lite shit och sola och dra ner till stranden ikväll och träna or something. Men nu vill jag bara att killarna drar ut så man kan få lite tystnad i lägenheten tack. 
 
SAAAAKNAR dessa brallorna. Varför köpte jag inte de.
 
Kanske lite för ripped men såååå fräsiga

stenålder

Vet att jag är i La och att jag borde leva life och va på stranden osv. Men har inte haft tillfälle faktiskt. Men vi alla här lever förtillfället under stenåldern. Inget wifi, nada. Så vi sitter i soffan tms och i princip glor på varandra. Eller wifi funkar för den som lyckas haffa den direkt före alla. Vilket jag hann göra nu under lunchen. Vi är 4 hemma nu så medans jag streamar så får de glo i taket. Hehhehhehehe
 
Haft två kurser än så länge som jag tycker är okej. Den igår fick vi sy lite och det var skoj. Och idag handlade det om fashion buying på 3 tim. Magen hinner ju kurra under den tiden. 
 
Men nu ska jag till poolen och hänga. Läsa en bok kanske. TRÄNA!

jävla wifi

Jävla hooooor-wifi!!! Vårt jävla internet vill inte fungera. Fattar ni så handikappad man är utan det. Mitt mobilnät har i princip snart tagit slut och jag har bara haft det i 2 dagar. 
 
I alla fall. Har lektion om 6 timmar. Kommer nog få ångest varje måndag för att man slutar 22.00. Mne är ganska excited över hur kurserna kommer att vara och vilka människor det är. 
 
Men nu när wifi funkar för stunden får jag passa på och skypea med maken min. SES. 
Juste, annars har vi cirka 4 dagar kvar här i huset sen flyttar vi till nästa lägenhet. najjjsss

Im back in cali!

ÄNTLIGEN lyckades jag koppla wifi till datorn. Tog bara cirka 2 timmar. Landade igår, svintrötta efter att ha inte sovit någontng på planet. Killarna hade bäddat deras sängar jättefint så att vi kunde få sova där fram till imorgon och de offrade sig för att sova på soffan. Starkt. 
 
Lite nya möbler hade vi fått och det såg mer hemtrevligt ut än senast. MEN, vi är typ 9 pers som bor här nu. Det känns faktiskt som Geordie Shore. Alla springer runt här och var och letar efter sina saker och det är handdukar överallt. De hinner knappt torka för att man inte har nånstans att hänga de. Uuuuu ja. 
 
 
 
Idag har jag lyckats hålla mig borta från att shoppa fastän jag hängde i stan. Nu har killarna dragit in till Hollywood för att se MMA matchen. De har taggat hela vårterminen på denna dag. Så de lär väl festa hela natten, men STANNA i hollywood tack och ingen efterfest haha...
 
Vi hade ju planerat att festa med alla ikväll imed att vi är reunited men jag är för dead för det här. Så nu när jag lyckats fixa wifi så ska jag passa på att streama modern family innan det försvinner!!!!!!!!

its time...

Då var det dags igen... Har lite kvar att packa, men imorgon drar jag tillbaka till USA. Är så ledsen över att tiden gått för fort här i Sverige. 
 
Hade en sista fika med Vanessa, Ashley, Kim och Chuckie i stan idag. Och ikväll ska jag cykla över till Emil för ett sista adjö. Gissa om tårar kommer att rinna igen? BAJS  på utbildningen. 

bokat och klart

Ja mina damer och herrar. Har suttit framför datorn helt ballögd nu i cirka 3 timmar och inte bestämt mig om jag ska hem den 21 dec eller 23. Lite risky att komma hem dagen innan jul ifall flygen nu skulle bli inställda... Men ja. 
 
Imorgon eller på tisdag får jag väl ta och börja packa my shit igen. Måste bli mindre än 40kg denna gång så jag slipper betala för övervikt senare. 
 
Annars har min helg varit supermysig men vill inte att den ska vara över. Endat 5 dagar kvar nu. Vafan. 

utelåst

Har inte kunnat logga in på mitt konto för det stod att någon hade försökt tränga sig in och ta över mitt konto. VEEEEEM är du din lilla lort???? 
 
Har haft en bra weekend uppe i huvudstaden och kollat på Jasons cup och turistat lite. Idag har jag enbart varit omringad av fotboll. Blir ballögd så mycket det är. 
 
Men nu har jag bara 6 dagar kvar i Sverige och jag blir mer ledsen för varje dag som går :( Hur kunde sommaren gå över så fort? 
 
Nu ska jag bara käka upp sen ska jag hem och mysa med min man. Abstinens. 

som en storm

Hur kan helger alltid gå över så fort? Nu påverkar det inte mig när jag har sommarlov men på helgerna är de enda dagarna jag kan spendera hela dagarna lång med Emil. Får så ont i hjärtat bara av att tänka på att jag ska lämna honom om mindre än 3 veckor. Inte okej. 
 
När jag väl kommer tillbaka till malmö i vinter ska jag försöka gå en kurs, kanske börja med körkortet och förhoppningsvis hitta en lägenhet till mig och emil. Är redo att bli vuxen nu haha.
 
 
 
Känns som att vädret vänder sig, om jag nu inte jinxar det. Varit ganska fint hela helgen och idag.
 
Fått hem två nya bikinisar (jag som kämpat med att bli av med 7 st av de) som jag längtar till att inviga. 
 
 

21 days

Det är så lite dagar kvar tills vi åker tillbaka.... Är inte det minsta taggad till att åka just nu. Var på Vanessas babyshower igår med god mat och insåg bara att jag vill stanna kvar här. Varför kan jag inte plugga något som är vanligt??? Jobbig människa. 
 
Har enbart en helg kvar i malmö vilket suger. Får ångest bara av att tänka på det. 
 
Åt indisk mat med tjejerna i torsdags. Sååå gott!!
 
 

hej sommarlov

Hade en hemsk mardröm inatt så vaknade vid 4 tiden och mådde dåligt. Sen drömde jag om drömmen fram till 0630 och kunde inte somna om förrän vid 8. Så idag är man lite "sliten". 
 
Det var äntligen varmt idag, så varmt att man kunde gå ut utan jacka!!!! Gjorde lite ärenden och hoppas på det bästa att CSN löser sig asap. Och har även lyckats sälja ännu en bikini hehehehhe. Sålt totalt 7 stycken. Helt stolt. Skulle höjt priserna på de va? 
 
Blir en lugn kväll ikväll och ska försöööka att inte bli sugen på något onyttigt. Ätit som en gris sen jag kom hem. Palla åka tillbaka till USA med 9+ kg. 
 
 
Okej, bilden är mycket finare men det är låg upplösning. Men igår var solnedgången sååååå fin. Får ångest att man inte bor precis vid havet så man kan få se det varje kväll. 

RSS 2.0