06.45

Goooodmorgon! Blev väckt 30 min innan mitt alarm skulle ringa för att Sophie var högljudd med vilje verkar det som. Klampade i golvet, stängde dörren, öppnade byrålådorna och skakade pillerburken. Snacka om att vilja strypa en person va? 
 
Måndag, ny vecka, och det ska bli november månad på tisdag.... Kan inte fatta det. Det var ju precis nyår och Januari månad.
 
Haft en händelserik helg där vi överraskade Fredrik hos oss med ballonger, vin och tårta och sen firade vi halloween i Hollywood i lördags. Fick flashbacks i fre när vi höll i festen här, att såhär var det att bo varje helg med killarna förra terminen. Fick städa allt när folk gick och axel hade tappat en hel flaska med RÖTT vin på golvet. Saknar INTE att bo med grabbarna nu haha. 
 
Trodde först Rudi hade klätt ut sig till Elvis när han kom hem till oss. Men nope, han var sig själv hhaahahah. Men vi bestämde oss för att han skulle vara Danny Zuko från Grease istället. 
 
Straub trodde han var det golden kit här, och Hunter kom som en flaska rött vin. Klockren. 
 
Och här var jaaaag på lördagen. Kände mig så otroligt naken när jag gick runt i denna. Tur jag hade min mantel över så jag kunde täcka mig. 
 
Okej, ny vecka i alla fall. Massa plugg OCH det ska bli kallare! Det skulle regna imorgon men nu ändrade thor sig så det ska vara sol och 19 grader istället. Det var moln hela helgen iaf. Så det ska vara. Känns exakt som hösten i Malmö då. Längtar hem nu. 

malibu chillin

Igår hämtade Katy upp mig och vi körde ner till Malibu som bara tog 15 min när det brukar ta 40 min. Det var såå så så fint där. Man kunde se hela kurvan av kusten som gick ner till LA på vänster sida och sen kunde man se private property husen som låg i princip i vattnet på höger sida. Hur rik är man inte om man bor där?! 
 
Det var en random kvinna som satt bredvid oss och målade på canvas och undrade om hon kunde göra porträtter på oss men det var för varmt för att stå och posera, plus var hon jättecreepy och vi undrade om hon hade ett hem. Hon satt och stirrade på oss i 30 min utan att blinka. 
 
Havet var turkost och man fick en känsla att man var i spanien vid medelhavet. I LA är havet mörkblått/grått och smutsigt så man ser inte så mycket där. Men i Malibu var det perfekt. Kikade runt efter Charlie och Alan ifall de hängde runt där but no luck. 
 
Gick till Bungalow och har aldrig märkt att denna byggnad var precis framför. Men hur vacker?!!? Miami vibe känsla va? 
 
Havet är terapi. Efter gymmet. Och mat. 
 
lifeguard duty
 
 

halloween weekend is here

Som jag längtat efter denna helgen! Trodde dock att vi skulle hyra ett stort fett hus i downtown och ha en stor fest med 200 pers men det blev inte så då Fredrik inte ville fira sin födelsedag helt plötsligt. Han kände sig gammal. Men vi ska försöka fira honom uppe på taket idag hoppas jag. 
 
Men blir nog inget festande för mig ikväll, vill jättegärna plugga och få bort alla projekt innan nästa helg. Hur motiverad är inte jag? Egentligen inte. Just nu klunkar jag i mig kaffe med SOCKER fastän jag tkr det är nasty. Men bara för att få så mycket energi som möjligt för att plugga i tre timmar nu. 
 
Fick äntligen ett A i min illustration klass (där man ritar). Kämpar så mycket med att få A i alla kurser jag har för man betalar ändå en stor summa för att plugga här. Varför wastea det liksom?
 
Nog om det. Dags att plugga

soon the weekend

Hej mina vänner! Redan onsdag vilket jag är supertacksam för. Det var 15 grader imorse men efter 20 min gick det upp till 21. Det var cirka 38 grader idag, lite varmare än igår faktiskt. Thank god att gymmet hade AC annars hade alla vi blivit selleris. 
 
Om en timme cirka har jag midterm i Fashion marketing, känner mig ganska säker men man ska inte ha för högt hopp eller? Ska promenera uppför backen med min cykel om en stund så wish me luck att mina innerlår klarar sig hela vägen. 
 
Juste, köpte världens finaste stickade tröja idag. inlöööööööv

38+ celcius

Denna vecka är en heatwave vecka enligt alla. Det brukar inte vara såhär varmt här säger de, att det är ovanligt. Där ser man hur global warming blir värre. Igår var det cirka 35 grader men idag var det närmre 40. Det var ingen vind och det var väldigt torrt i luften, som att befinna sig i öken. 
 
Gick lika sakta som en sköldpadda för att hindra min kropp ifrån att svettas mer än vad han gjorde. Hängde på 3rd street för att göra min research om HM men det slutade med att jag shoppade i butiken istället. Så många fina stickade tröjor. Väldigt passande till Yosemite nästa helg för jag tog inte med mig en enda bra tjocktröja. Tur CSN kom idag då va? Jag som skulle spara. 
 
Nu ska jag fortsätta streama New girl och ignorera att jag inte har pluggat tillräckligt till mitt marketing prov imorgon. 
 
Man ser vilket mönster jag är ute efter va

framtiden

Jag och Emil har pratat om att vi båda så gärna vill resa iväg ihop. Vi har snart vår ettårsdag vilket är ganska sjukt. Hur fort kan ett år gå egentligen? 2017 var snabbare än 2016. Men är så ledsen att jag missar vår dag, kommer hem tre veckor efter det. 
 
Men vi vill i alla fall planera en resa bort så vi kan vara ensamma och dela ett minne ihop. Jag bara längtar så mycket tills vi hittar en lägenhet så man kan få vakna och somna bredvid honom varje dag. 

23 okt

Jag hade craveat tårta i flera veckor och var mest taggad på att äta denna då jag visste att de skulle bjuda på tårta. Säkert därför jag stack dit hahah. Men USAs tårtor är ju inte lika goda som svenska. De har så jäkla mycket kemikalier i de, den var jättejättesöt och kändes som plast. Längtar efter en princesstårta so bad. 
 
När jag först flyttade hit fick både Oliver och Rob (han på bilden) en chock när jag lyfta min arm för att sätta upp mitt hår. De tog tag i min arm och skrek WHATDAFAKK-??? Och alla vi tre hade likadan symbol på kroppen
 
Här tror jag att vi väntade på vår uber men var fasen är min jacka tro? 
 
Ny vecka igen, endast 8 veckor till jag åker tillbaka till Sverige igen. Vill både att tiden ska gå fort och sakta... 
Halloween helgen närmar sig och jag ska försöka få undan så mycket plugg som möjligt i veckan så jag slipper tänka på det fre lörd sön och bara kan njuta med att fira fredrik och halloween. Alltid velat fira halloweeen i USA då de alltid gör en big deal av det. Våra grannar har pyntat så mycket utanför deras hus.
 
Gick och la mig redan vid 9 igårkväll men väcktes av att våra grannar hade sex så deras säng dunkade så högt mot vår vägg. Snacka om att bli arg när man sov som en ängel. 

fucked up

Mår fortfarande dåligt från igår och klockan är snart 17.00. Saknar tiderna man mådde bra innan alkohol. Spenderade dagen hos Julia i Beverly Hills istället för att överraska Jenny på stranden med Lincoln gänget. Kände inte riktigt för stranden så att hänga vid hennes casa var perfekt. Sjukaste huset också..
 
Men på kvällen fortsatte Jennys firande med tårta i lägenhet 1038 och vi var cirka 20 pers i en liten 3a. Hade lovat mig själv att inte dricka starksprit men såklart ska de göra experiment av det hela. Varje gång nån frågar mig om jag vill ha en shot säger jag: Ja! Whyyyyyy Jennifer whyyyyy. Bara se hur du mår idag. 
 
Kvällens bästa var ju när jag hade en romantisk moment med min pizza 3 am inatt. 
Katy kom till oss idag och vi chillade vid poolen halva dagen, enda gången jag inte mådde illa var när jag var i vattnet. Men nu ska jag tvinga i mig mat faktiskt. Imorgon får jag börja vara hälsosam igen. 
 
 

done for today

Klockan är snart 22 här och jag känner att det får vara nog med plugget idag. Har pluggat sen 15 idag, hur nördig får man bli?
 
Är dock inne i ett mode nu att jag bara vill få allting gjort, eller minst ett projekt. Man ska ju passa på när man är på hugget! Är ganska stolt över mig själv som valde att stanna inne istället för att festa idag faktiskt. Men hade jag varit ute och roat mig nu hade jag haft tusen miljoner åttionio saker att göra hela nästa vecka och vem vill det?
 
Kom på att jag knappt ätit nåt idag, whats happening, kanske så jag får bäst koncentration haha. 
Men kolla hur vackert jag ritar va! Hatade att rita förr, nu tycker jag det är så tillfredsställande bara för att det blir fint i slutändan. Mathafakkaaaaaaa. Ge mig hemmakvällsgodis! 
 
 
Hon här är min favorit. Min allra första jag gjorde. Min lärare undrar varför jag är så dålig på att rita kroppar men bra på ansikten. Ge mig ett AAAA
 

fridaaaaaay

Gooooodmorgon! Klockan är 9.32 och jag är pigg och på gott humör! Har en jävla massa plugg idag och har satt en tid att jag ej får sluta plugga förrän 18.00 ikväll. Hur determined är inte jag? Allt för att få festa med alla andra imorgon hahaha! 
 
Sovit som en gris inatt och ääälskar sovmorgnar. Dricker nu ett glas med varmt citronvatten för det sägs vara bra att dricka varje morgon innan frulle. MEN, det enda jag märkt är att jag kanske har ett bättre immunförsvar men hyn har ju blivit värre. Finnar poppar upp varje natt, wtf? 
 
Älskar hur de dekorerat lägenheten. Helt random möbler haha
 
Ganska taggad på helgen och nästa trots all stress man har under skolan. Hade ju egentligen behövt sitta och plugga hela jäkla helgen men imed att jag lätt får fomo (fear of missing out (lärde mig det uttrycket här) ) så vill jag sååå gärna vara med och fira Jenny imorgon. Mest för att jag hoppas att de bjuder på tårta hos de på kvällen haha men det behöver ju ingen veta! 
 
Nu får jag väl trycka i mig lite nasty gröt. 

plugg all day errday

Nu när midterms är på g har jag otroligt mycket varje dag. Idag var jag ledig vilket var skönt men har varit inne HELA dagen och pluggat. Mina ögon har huvudvärk så mycket jag har pluggat. Ändå har knappt någon info kommit in. Så jag får plugga hela dagen imorgon samt sön för att kunna få godkänt på mitt prov. 
 
Vill helst inte plugga i helgen för då är det födelsedagsbravader! 
Axel kom förbi helt random idag och tog sig en nap på vår soffa. Hans anledning: alltid tyst hos oss. Så sant så. 
 
Funderar starkt på om jag ska dra till gymmet efter maten för att springa bort all energi jag har av att ha suttit ner i 7 timmar. Geeeez. Inte ens snacks gör mig motiverad till att gymma. 
 
Det ska bli 29 grader på lördag och vi ska fira Jennys födelsedag på stranden tidigt. Njaaaa, får antingen ta med mitt parasoll och chilla under där eller komma senare och plugga halva dagen. Hur tråkig låter inte jag just nu haha. 
 
Eller kanske hänger i Beverly Hills. Låter mycket mycket lockande. 

75

Vet inte riktigt om det är 74 eller 75 dagar kvar tills jag kommer hem. Men oavsett, så låter det ganska lite. Kommer ihåg när jag sa "122 dagar kvar" till Emil och det lät som 78 år. 
 
Imorse stod resväskor och pass framme i vardagsrummet och Fredrik var mer än redo att lämna LA för kalla Stockholm. Lite avundsjuk är man ju. Han får njuta av sin familj, tårta, kalas och främst - hemmakvällsgodis! Han hade sin soon to be girlfriend över igår för lite vino och jag troooor att Oliver råkade kalla henne för fel namn när han kom till oss imorse. Hahaha. Awkward moment or what. 
 
Hade major prov idag som jag tror jag fick B på. Och just nu kämpar jag hårt med min uppsats om ett företags assets and liabilities och statistik och gross margin och allt möjligt jag ej förstår. Men jag babblar ju på så så länge jag får minst ett B är jag väl nöjd, eller? Helst A. 

@sara's

I lördags var vi hemma hos Sara och checkade in hennes nya lägenhet. Så fort man kom in kände man doften av räkor eller skaldjur, vilket gav mig en hemsk flashback från skaldjurspastan vi fick på båten i Sardinien.... Första intrycket var ju "uu". Hahhaa, golvet var smutsigt, köket var odiskat, och det satt skumma folk i soffan som knappt hälsade. 
 
Var ganska uttråkad på förfesten så tog en massa selfies i badrummet istället. Kunde underhålla mig själv en stund. 
 
Vi frågade snällt om vi skulle ta av oss skorna (för det gör man ju i Sverige), men hon sa att det var okej. Jag skrek halleluja i huvet för golvet var inte nådigt. Det visade sig att det bodde SJU(!!) pers i den lägenheten. Tre sovrum. Inte konstigt på att det var unket. 
 
Blev genast tacksam att jag bodde i en fräsch lägenhet där man kan gå barfota i alla fall. Eller ibland åtminstone hahaha. THANK U JESUS

new week, new shit to do

Ny vecka igen, fasen vad tiden blåser förbi. Har extremt mycket att göra innan jag åker hem känner jag. Nu i 2 veckor har jag otroligt mycket att göra med midterms och massa uppsatser som ska lämnas in och skrivas samtidigt. WTF liksom, mina professors planläggning suger. Hur ska man kunna skriva två uppsatser samtidigt och de är nästan likadana PLUS är det samma lärare så hon lär ju märka om jag skriver samma hahah. 
 
Okej, det skiljer ju 80% men ändå. Har haft en ganska lugn helg då festsuget är downtown just nu. Känner att jag behöver detoxa lite inför halloween om två veckor, vilket jag är superexcited över. Lyckades faktiskt sy min egen mantel idag på sylektionen. Skulle egentligen göra saker till mitt projekt till kursen men sket i det. 
 
Kollade på en film med Amy Schumer eller vad hon heter, och hon hade fått en mask i magen som gjorde att hon var i konstant hunger. Kom på att om man ej sköljer frukten eller grönsakerna noggrant kan man ju råka få i sig en mask. Guuuuud vad äckligt, de fick dra ut den genom hennes hals. 
 
PS. Kolla vad nasty jordgubben längst ner till höger ser ut. Undrar om jag åt den. 
 
 
Imorgon flyger Fredrik till Sverige för att överraska sin mormor/farmor på sin 90 års dag. Hur gulligt? Är lite avundsjuk på att han får åka tillbaka och träffa sin familj men han har inte ens varit hemma sen förra året. Hur klara han sig? Får väl försöka muta honom att ta hem en påse med hemmakvällsgodis då. Har de det i Stockholm btw?...

14 oktober

Kan ni fatta att om 2 veckor är det november och sen är det bara 1 och 1/2 månad kvar tills jag kommer hem igen. Denna terminen har gått så mycket fortare än förra terminen, så sjukt. 
 
Är så omotiverad denna vecka, orkar inte plugga, träna, vara vaken. Whatsup Jentan. Men har i alla fall tvingat mig träna hela veckan men plugget går åt helvete. 
 
Hade kunnat ha en hemmakväll ikväll med godis och chips. Men jag ska hem till Sara för att kolla hennes nya lägenhet och kanske ta nån drink eller två. Men de vill dra vidare till ett roofto party ikväll i hollywood. Njaa. Känns som Hollywood var förra terminen och att jag sett det jag velat se. Kluven tjej va?
 
Hahaha, här ser ni mig och Emil för 4 år sen på halloween. Vem hade trott att vi skulle vara pojkvän flickvän fyra år senare va?
 
Igår kom jag hem och Caylee var superhög hahahha. Hon hade ångest över att  vara tillbaka i USA, ville tillbaka och bo i Europa. Det förstår man ju. 

fredagen den 13e

Jo men godmorgon! Tänkte inte alls på att det var fredagen den trettonde idag när jag vaknade. Men jag mådde så fruktansvärt illa så jag sprang in till badrummet beredd på att spy. Nu en och en halvtimme senare mår jag fortfarande illa men lyckades trycka i mig lite bananpannkakor och grönt te. 
 
Får tvinga mig till skolan för det är ändå en av de roligaste klasserna med Julia där vi får illustrera. Men sen är det fredaaaag och ingen fest. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, men vi ska i alla fall vara hos Sara sen dra vidare till 3rd street innan de dissar mig för bio. 
 
See ya lateeeeer

Homework all day

Ja men jag har ju haft en trevlig dag hittills. Sov äntligen ut utan väckarklocka. Brukar ha alarm på helgen också, why? Får ångest när jag sover för länge för då missar jag timmar att snacka med folk där hemma och förlorar min dag här.. 
 
Men idag förtjänade jag det, och skypade med baby ett tag. Gud vad jag saknar honom. 
 
Har suttit och pluggat halva dagen nu och är fortfarande inte klar. Har fyra projekt att göra och jag vet inte ens var jag ska börja. Går över till olika arbeten när jag tröttnat på det andra. Hade faktiskt planer att vara med Sara idag men ställde in för plugget är prio 1. Jag förtjänar hemmakvällsgodis för det här. 
 
Annars vet jag inte vad planerna för helgen är förutom att vi ska mysa framför Saras brasa imorgon i ett annat lägenhetskomplex. Sen dissar de mig för bio som jag inte vill gå på. SES
 
Update: Ooooooo fick nyss mejl angående en BETALD internship med nån ny Apple accessoar produkt. HOPPAS hoppas jag får den!! Manneeeeeeen

Husky

Häromnatten vaknade jag av att något kraffsade på väggen. Det var precis där mitt huvud brukar vara och jag började tänka på löss eller termiter eller vad de heter. Kunde inte somna så stoppade in hörlurarna med pianomusik på högsta volym. Igår gick jag förbi ena lägenheten och två små husky-valpar hoppade upp på fönstret och kollade ut. SÅÅÅÅÅÅÅ söta!! Kan inte jag få vara barnvakt nån gång???? Och hunden ovanför oss är en stor tjocke goldenretriever så man hör hans tassar när han går. 
 
Här har ni en bild på oss från i lördags jag har ett svagt minne av. Men man ser mig, blunda. Som jag alltid gör på bilder för att folk inte ska se att jag är full i ögonen hahahaha. Nu vet ni my secret. Fan vad många vi var!!! och alla var inte ens med. 
 

Just nu häver jag i mig min lunch utan att tugga, har ej tid. Var så envis och ville lyckas klämma in ett träningspass fastän jag bör plugga i skolan hela dagen. Imorgon är jag äntligen ledig men det spenderas enbart med plugg. LÄNGTAR till den dagen man har ett jobb man älskar. 

sur mjölk

Var så jäkla hungrig imorse och hällde i en jävla massa mjölk i min gröt. Lät det stå i ca 5 min men när jag skulle äta det så hade mjölken stelnat i gröten till en sörja. UE! Förväntar mig en orolig mage resten av dagen nu. Och jag har lektion i TRE timmar wtf. Lycka till Jentan. 
 
Skulle tagit bussen om 20 min men ångrade mig så tar bussen om 1 timme istället. Har inte lektion förrän 12 men vi har någon skolgrej vid 11. Så den får man väl tvinga sig dit på. 
 
SES 

my crazy weekend

Vet inte ens var jag ska börja... För att sammanfatta helgen kort och snabbt så festade vi järnet i lördags i ett trevåningshus i Venice. Hur kan man va så rik att man ens äger ett sånt hus? Började dagsdricka vid 15 uppe på taket med beerpong, hög musik och massa snacks. Kollade på solnedgången och fortsatte festen på nedre våningen. 
 
Dagen efter har jag hål i shortsen på röven, med blod på, sår och blåmärken på högra knät och en jävla massa blackouts. Men bra mådde jag! Sjukt va? 
 
Kom hem med Rudis jacka som jag inte ens hade på mig dagen innan och fann en halvuppäten sub i kylskåpet och fick ett halleluja-moment. 
 
hade typ 535 bilder från festen. Och tackar mig själv och Katy som filmade från min mobil så man minns vissa saker hahah. 
 
Idag är det back to business, dags att vara kreativ och göra sina läxor. 

weekend is here!!!!

Gissa hur smart jag var imorse när jag bestämde mig för att ha på mig en långärmad bomullströja. Jag stod och väntade på bussen i solen i 27 graders värme i 50 min. Svetten rann och rann. 
 
Lektionen var helt ok med Julia men det var längre denna gång, bara för vi taggad så mycket inför helgens bravader. Innan jag skulle gå frågade en tjej om hon kunde göra en kort intervju om min stil och ta några bilder till skolans magazine. SÅ kul! Slutade med att jag fick springa till bussen i klackar på 3 min genom hela campuset. 
 
Nu äter jag och käkar mina smaklösa pannbiffar, hällde i hur mycket salt & peppar som helst men de är ändå smaklösa. Sen kanske man borde ta sig en nap eller? Och hellre mysfredag med chips än fest ikväll to be honest. Konstigt så stor skillnad det är på festlivet denna terminen än förra. 
 
 

tagga helg

Sitter i soffan med mr Strawberry. Han joggade hit från killarnas hem och skulle till gymmet men tog en pit stop och hälsade på. Nu, en timme senare, sitter han kvar i soffan och äter Sophies nötter. Omotiverad or what.
 
Men vi har i allafall lyckats planera lite inför lördag. ÄNTLIGEN lite dagsfest. Har saknat det. Det är på en rooftop i ett hus med TRE våningar! Huuuur kul. Festen börjar 15.00 men imed att mina vänner tar femtio timmar på sig att fixa sig, så drog ja en vit lögn och sa att festen började 13 så de är här tidigare iaf. Festen börjar 15. hahaha. Bra där Jentan. 
 
 

var i stan men skulle ej shoppa

Ja men där ljög jag ju för mig själv! Träffade upp Michelle på 3rd street och var inte alls på shoppinghumör tills jag fann SÅ många grejer på Urban Outfitters. Handlar aldrig där så vad är oddsen??? Sen fortsatte suget att öka och jag handlade ett par brallor som jag sa ja till utan att ens blinka eller tveka. 400kr dock... MEN SÅ FINA!!! Och just i den stunden jag provade de fick jag min mens.. De är vita också hahahah
 
Nu är det time of death för mina fötter. Strosade runt i klackar hela dagen idag. 
 
Var inne på Zara och fann ett par amazeballs brallor med volanger på, men de var för dyra för min budget. Och även dessa skor. HUR FINA men över 1000 lappen. 
Eh okej Zara, ta det lugnt. 
 
Älskar att han alltid skickar sin outfit till mig <3
 
Vaknade 5.30 imorse helt pigg, men somnade om och tog mig en riktig springrunda på gymmet utan frulle i magen. Och jag presterade så jäkla bra! Tror jag kanske bör träna utan frukost nu så gör jag mitt bästa eller? 
 
Nu: laga pannbiffar 

fullmåne - kanelbullens dag

Klockan är 21.14 och jag kom nyss hem STARVING från min fashion marketing klass. Så ligger där en ensam svensk kanelbulle på köksbordet. Den är till miiiiiiiiig. Elin hade bakat till alla svenskar på lincoln (som vi känner då haha) och gått runt som jultomten och delat ut kanelbullar. HUR SNÄLL??? Kände att hon hade tappat saltburken i smeten och kanske jäst den lite för länge för den tog nästan sönder mina tänder MEN FUCK IT, jag är cp hungrig och det var den godaste kanelbullen jag käkat. 
 
Har varit på världens sämsta humör idag och velat knuffa varenda människa jag sett, även på gymmet efter att jag spang på rullbandet. Men såg nu påvägen hem att det är ju fullmåne! Now it makes sense. 
 
Nu ska jag fortsätta laga mina brända bananpannkakor sen kolla på en film och imorgon är jag lediiiiiiiiiiig

12.35

Dagen började för sex timmar sen för mig så det känns som att halva dagen har gått. Men jag har ytterligare en lektion ikväll så jag har 10 tim kvar tills jag kan avsluta min dag. Yayyyyyyy...
 
Har börjat äta som en gris här. Är hungrig konstant. Försöker att inte ta med mig en massa snacks till skolan, även om det gäller frukt eller nötter men jag klarar mig verkligen inte utan mat i tre timmar. Känns som jag var mer hälsosam förra terminen. 
 
Sitter i soffan och hör Fredrik andas superhögt bredvid mig medans han jobbar. Det är så otroligt kallt i lägenheten, även om det är 27 grader ute. Är jag sjuk or not? Ska gå och ta mig en nap kanske, innan jag tar ett köttigt pass på el gym. 

90 days

Idag är det hela 90 dagar tills jag kommer hem till hans famn igen. Det var 126 dagar innan så det har ju gått relativt "fort". Men gud vad jag saknar honom. Kolla så fin han är i sin nya kappa. Och han har börjat övningsköra. 
 
Men efter dessa 90 dagar kan vi äntligen påbörja vårt liv tillsammans igen. 
 
 

new perfume

Har tröttnat lite på parfymer tills idag. Var inne på Victorias secret och luktade på en av de nya parfymerna och guuuuuuuuuud vad god den var!!! Nästan godare än min Opium!!!!! Men den kostar 60$ och efter att ha pungat ut 6700 på bara hyran idag känner jag att jag kanske bör spara lite på slantarna. 
 
Hur fan lyckades jag underhålla mig själv hela förra terminen? Hade till och med råd att shoppa och äta ute en massa. Vad hände där???? 
 
Just nu sitter jag och sniffar på min tröja som jag sprutade min parfym på. MMMMMMMMMM. Kan någon snälla ge mig den i julklapp tack. 
 

i found them!

Kommer ni ihåg när jag ville ha Hermes sandalerna som kostade runt 4000kr? Well, jag hittade de för 200kr!! Kopior såklart och man ser klart och tydligt att de är fejk MEN JA TACK!! 
 
Dock har dollarn höjts lite, kanske bör vänta tills den sänkts? ELLER???!?!?!

ansökan

Har suttit i 2 tim nu och försökt hitta rätt utbildningar och söka lite jobb till jag kommer hem. Lite ångest har man nu. Jag ÄLSKAR det jag pluggar här i staterna, det gör jag, men det är bara helt fel land jag är i. Jag vill kunna studera detta hemma i Sverige eller i Köpenhamn. Inte på andra sidan jorden där jag är borta från alla jag älskar. 
 
Jag får njuta av mina tre sista månader här och verkligen njuta av mina kurser jag lär mig. Tror inte detta någonsin kommer att kunna jämföras med utbildningarna hemma i Sverige. Vi får hoppas på att jag får ett bra jobb eller utbildning i slutändan visst? 
 
Så arg på mitt 18 åriga jag!

bildbomb

Nu är jag hemma från skolan och det känns som jag har all tid i världen idag. Det var jobbigt att ta sig upp 06.00 imorse but I made it. 
 
Helgen var som sagt superskön. Får mig att vilja skaffa körkort snarast!! Ser så roligt ut att köra. Tog cirka 500+ bilder på två dagar och borde radera en del. Naturen var amazeballs. Önskade jag hade en kickass kamera så jag kunde ha filmat allt jag såg. 
 
 
 
 
Ser ni hur månen lyser. Som en tavla
 
 
 
Känns bra att få Palm springs, OC - newport beach och laguna beach checkat av på listan 
 
SSÅ FINNNNNNT
 
 
 

quick update

Hahhaha, hann bara skriva godmorgon i mitt förra inlägg ser jag för jag var så stressad. Men hinner göra en snabb uppdatering innan min dator dör. Har 2%!!!!!!!
 
Kom hem för 2 tim sen från en supermysig utflykt. Utflykten till öknen var inte som vi tänkt oss. Det var olika höjder, från bara platt mark, till att klättra över stora stenar, till uppför berg och sen bara vara mitt på vägen mitt ute i ingenstans. 
 
Ni förstår inte den ro i själen man fick när man var där. Mådde så jäkla bra när jag var uppe på berget och kollade ner på allting till solnedgången. Vill så gärna tillbaka. Man märker hur stressad man egentligen är här i stan med internet, skola, trafiken och omgivningen. OKEJ FORTSÄTTER MER IMORN, DEN DÖR. 

06.39

Godmorgon! 

RSS 2.0