wednesday

* Haft en dryg dag i skolan - check!
* Träffat Alex - check!
* Träffat hans mamma (det var verkligen inte meningen) - check!
* Ätit korv med mos - check!
* Lyssnat på Jasons tjejskrik i 10 minuter - check!
* Blivit ännu mer kär - check :)

Nu ska jag chilla med livet, haj!

sms


regnig tisdag


Äntligen hemma!
Kom i och för sig hem för 2 timmar sen men ändå. Alex åkte in till Lund när jag hade 3 timmars håltimme och bjöd mig på lunch (efterlängtad sushi och vanilj latte)!!!!! Perfekt pojkvän till en chuck. Sitter i sängen med en trött kropp och ska försöka plugga psykologi innan Alex joinar mig för en myskväll. Jisses, att man inte tröttnar efter att ha träffats varje dag i 2 veckor? Over and out.

nu är det officiellt- du & jag



love u

älskar att festa med dig hjärtat, alltid lika galen ♥

avicii




Avicii på slagt var awesome igår!
Förutom trängseln bland 4000 pers (om det ens var så många) & dansandet i högklackar i onyktert tillstånd, så hade jag skit kul! När mina fötter hade tappat känseln mötte pojkvän upp mig på MC och därefter somnade jag i hans armar inatt. Känslan av att vakna upp bredvid någon man gillar samtidigt som solen skiner in i rummet är nog en av de finaste stunderna i livet ♥

saturday

Galen natt. Det blev inte riktigt som jag hade planerat- det blev bättre! Natten avslutades med maskinen därefter mötte jag upp Alex och gänget sen drog vi hem till mig och myste. Om en stund kommer pojkvän hit sen är det dags att tagga för Avicci ikväll med brudarna!!!!!!!!!!!

äger numera ett..

..nytt fräckt iphone skal! Som jag har letat efter dig!

- nästa uppdrag- fixa skärmjäveln!

last day, let's make memories tonight


Trött. I. Fötterna.
Har spelat brännboll med hela skolan idag, vi vann ej. Har strosat runt på stan med brudarna idag i högklackar. Vet inte vad jag tänkte på imorse. Om några timmar bär det av till Sophie där vi ska tagga till Maskinen ikväll. Grattis till Soph som äntligen är 18 idag! När de drar vidare till båten (om jag nu inte ska med) drar jag hem till mig för en myskväll med pojkvän. X

mot slutet

Kan inte riktigt fatta att Malmöfestivalen slutar imorgon :( Ettornas inspark var as ball idag, fick mig några skrattanfall japp. Kollade på Rix Fm festival idag med gänget, chill. Blev lite fest taggad när litta festmusik spelades upp. Mötte upp Alex och han var så söt och hade köpt ett armband till mig. Babe ♥
Imorgon är det dags för brännbollsturnering med hela skolan, peace x.

250811


Inatt blev det du och jag. Känslan att kalla dig för min pojkvän är ovant men obeskrivligt underbart. Nu är du min och jag din och jävlar vad det känns rätt ♥

så himla fin ♥


Har aldrig någonsin känt denna typ av lycka. Trodde aldrig att j
ag skulle känna såhär. Fick ett bra slut på sommaren trots allt 

onsdag

Shit vad dagarna bara rullar förbi. Längtar inte alls till nästa vecka då skolan drar igång på riktigt. Inatt fick jag 13 timmars sömn = skönaste jag har gjort på länge. Imorgon ska vi ha inspark för 1orna, can't wait! För övrigt så är jag lyckligare än någonsin :)

jag kommer jag kommer jag kommer jag kommer baby..

..jag tror jag är kär..

bye bye sommarlov 2011


Sista dagen på sommarlovet har kommit och det gillas inte.
Dagen har spenderats med att käka kräftor med släkten och sen träffa alex en stund för en sista alone time. Sen träffade vi Harald- och Emil som kommit hem från en veckas semester i spanien, den jäveln. Om en stund avslutar jag min kväll med några fina låtar av Maggio på festivalen med vännerna. Detta sommarlovet har varit annorlunda, konstig men ändå helt fantastisk! Hejdå sommarlov 2011

välkommen tillbaka malmöfestivalen!

Bilder från förra årets malmöfestival


tacostallrik ♥

louisiana sista dagen på festivalen
Jahapp, då har det gått ett år igen- malmöfestivalen är äntligen här. Har längtat hela sommaren. Dags att bli fet på Louisina, tacostallrik, minidonuts och brända mandlar. Drar in till stan om en stund med Alex och Harald, sen möter vi upp gänget. Kan inte direkt fatta att sommarlovet är slut om 2 dagar. Suger. Ska njuta av varenda minut nu. Hej.

snabb uppdatering!

Bra dag. Var i Köpenhamn hela dagen med familjen. Nu ska jag träffa mr X sen drar jag vidare till SOphie för en "med andra ord" spelkväll :D

13.16

mysigaste kvällen på hela sommaren. Du gör mig glad och får mig på andra tankar ♥

förlåt.....

.

10.53 am

lika som bär?

Första dagen på hela sommarlovet jag frivilligt stiger upp såhär tidigt. Trots att jag är skit trött kan jag inte somna om. Har för mycket i tankarna + var jag vrål hungrig. Broder gjorde samma sak, så galet lika vi är.
Sista veckan på sommarlovet, känns inte bra, känns inte bra alls. Men det är bara till att njuta av dessa sista dagarna som jag förövrigt har planerat (sug). På fredag är det malmöfestivalen, yes!

tankar

just nu är jag vid den punkten i livet där man är så sjukt förvirrad och vet inte vad man ska göra, vet inte alls vad man ska välja. Jag kan varken följa hjärtat, magen eller hjärnan för var och en ger olika svar. Min hjärna är för tillfället överbelastat med tankar och grubbel..

back to school party

oh herre min dar vilken jävla natt det var igår. Klassen lyckas alltid ha lyckade och galna fester. Som vanligt hookade några i klassen (ingen blir förvånad va?). Jag lyckades tappa bort min kamera och spräcka hela skärmen på iphonen. Riktig Fml asså. Ikväll ska jag ha det mysigt, no party for Jen.

galen natt med gänget på strandbaden


söte filemon och kim
¨
le gang på klubben

rasmus och kevin var dj för kvällen.  Ändå sjukt att de spelar på såna ställen

kim och gustav

aww

Jävlar vilken natt!
Sov till 3 idag, skillat. Kvällen blev lyckad på strandbaden där hela gänget befann sig förutom kärleksparet som gick av 3 hållplatser efter i Malmö, haha. Sen fick jag en mysig natt också ♥
Väntar på mammas hembakade pizza, och på att kim ska komma hit med sin skjorta, slips och en påse chips! Sen ska jag bara tagga lite inför high school partyt ikväll med drygt 80 pers. Borde ta det lugnt ikväll japp.

taggad? jarråååå

Hej hej hej hej hej hej!
Är taggad som fasen inför ikväll! Hade egentligen andra planer att se fram emot tills gänget frågade mig om jag ville hänga med och dansa loss på falsterbo strandbaden. Vem tackar nej till det om exakt alla i gänget ska med? Inte jag i allafall. Fick ställa in mina planer (vilket jag faktiskt aldrig gör). woop woop!

regning torsdag


'
godmorgon folk. trött. som. fan. idag. Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt denna molniga morgon är för att jag måste hjälpa Ola och Vanessa som faktiskt flyttar idag. Spännande. Sitter och käkar gröt för att orka bära saker (haha, skoja, fanns inget annat att käka hemma). Kröket igår lite fail med tanke på att jag var den enda tjejen där- men jag är van. Hur som helst så längtar jag till ikväll.

nu drar jag på krök med grabbarna

bild från i fredags

s&m


waddap? Ligger här och kan inte sova pga mina grannar som borrar såhär tidigt på morgonen
(ja, klockan 12 är fortfarande tidigt, jag brukar vakna 2..). Skypeade nyss med Ems och uppdaterade varandra. High school outfiten är fixad till på lördag. Om en stund blir det "shopping" hos Vanessa, yes!

tisdag


Godmorgon, jaupp klockan är 3 och jag vaknade för drygt en timme sen.
Det blev en sen natt inatt, fick 3 timmars sömn innan det var dags att stiga upp igen. Idag ska jag på äventyr i stan med Emz, vi ska handla high school kjolar inför lördag och underkläder. Göttans x

måndag

ligger i sängen, död och as trött. Mitt liv är upp och ner just nu och jag är vilse och vet inte alls vad jag ska göra. Vill åka utomlands och glömma allt för en sekund. Denna sommar har seriöst varit fullt med drama, utan tvekan.

KAOS

.

dagen efter

Gud vilken natt!
Förutom all drama så var det lätt det roligaste kröket i sommar. Jag bugar och bockar att dessa människor är mina vänner ♥ De är anledningen till att jag får träningsvärk i magen dagen efter av all skratt. Nu har jag äntligen stigit upp ur sängen efter att ha halvsovit bort halva dagen. Borde fan ta det lugnt framöver.

shotar chuckstyle


nu: fest hos jesper med gänget

dagen efter


Kvällen hos Mattias var ball.
Träffade Truls, Bamse och Ian när jag skulle handla fyllemat på MC. Ikväll är det krök hos Jesper. Känner inte tagget alls. Men vi får se vad kvällen bjuder på.

party rock is in the house tonight!




en liten lista

Dagens humör: Skit taggad och glad!
Dagens mående: Just nu är jag lite seg och trött och känner för att ta en powernap
Dagens borde: Finns ingen dagens borde faktiskt- det är sommarlov!
Dagens frisyr: Nersläppt, nyduschat och ruffsigt
Dagens klädsel: Hotpants, linne och min mysiga morgonrock
Dagens planer: Chilla på dagen, festa hos Mattias ikväll med kära broder och company! :D
Dagens materiella vill ha: Låga svarta converse!!
Dagens längtan: Kvällen hos Mattias
Dagens fundering: Varför är Sveriges sommarväder taskig mot oss i år?
Dagens beroende: Vatten faktiskt
Dagens tråkigaste: Har inte gjort ett skit idag så ja..

Dagens hemlighet: Avslöjar man sina hemligheter? Don't think so
Dagens tidning: Läser inte tidningar längre
Dagens låt: California King bed - Rihanna

champagne showers

GUUUUUUUUD VAD JAG TAGGAR TILL IKVÄLL!!!! Vaknade precis och låten ovan sattes på högsta volym. woop woop!

What should I do`?

Ska jag åka till en fest hos Nicke i Lomma eller basta med grabbarna? Hmm...

snapshots


tacoslunch

Hej blöggen! Just nu befinner jag mig i Ashleys kök och väntar på att tacosen ska bli klar. Varför lagar inte jag mat? Min plats är inte i köket. Jag är en kvinna men jag och ett kök är ingen bra kombo.. Ashley och Kim låter mig inte vara i köket -kommer bränna nåt. Så mitt jobb är att vara dj idag- det blir Shakira för hela slanten. adiós!

mysigt i kungsparken


in dalby





min kväll igår spenderades med Alex. Han åkte till London imorse (avundsjuk tjej här), mysigt var det i alla fall. Kom nyss hem från Dalby Stenbrott. Älskar det stället ♥

THE LAST COUPLE OF DAYS


flabbar ihjäl åt en liten barndomshistoria jag delade med mig.

min och broders favoritmat,- wok á la älg ♥
VARMT OCH SOOOOOLIGT!
Äntligen! Efter typ 2 månaders sommarlov är sommaren äntligen här...
Har haft det ganska vilt och samtidigt chill de senaste dagarna. Kröket hos Truls med gänget i fredags var kaos. Har haft djupa samtal med killarna hos mig. Skrattat ihjäl mig med Ash & Kim. Chillat på bo01 på natten med gänget. Och haft en mysig kväll med Alex. Om en stund blir det en shoppingrunda på stan (för vilka pengar då?) med new yorkern Olivia. Fred ut x

drama drama & ännu mer drama


RSS 2.0