@solariet som moralisk stöd

Japp. Befinner mig just nu på solariet med Emil och Alex. Solar alltså inte själv pga mina tatueringar (bara i riktiga solen såklart). 

Idag har jag sprungit flera km trots den tropiska värmen. Dog gjorde jag inte men det kändes som det. 

Sen lekte jag langare till min kära kusin och hennes buddies. Kände mig väldigt gammal ska ni veta. Men nu har jag stashat massa cider öl och starkt i balkongen inför imorgon. 




lönedag/ledighet/anniversary

 
 
Ingen dålig idag nä! Tre flugor i en smäll. Jag vaknade självmant för 30 minuter sen, då var klockan inte ens ÅTTA. Vad fasiken gör jag uppe när jag är ledig??? Jag blev pigg så fort jag såg solen och ville träna dirrrrrrrrrrr.. 
 
Idag ska jag spendera dagen på gymmet, sen ska jag försöka att inte shoppa med chuck nu när lönen väl är här liksom. Måste spara till spriten på valborg heeheheh. Sen ska jag på major dejt med alex. Me gusta muchoooo. Vi har, jag trooor, 32 månader idag. Man tappar räkningen efter två år. När någon frågar hur länge man varit tillsammans nu säger man bara - länge haha. 
 
Men nu ska jag ta mig samman och se på Vampire. Har försökt att inte glo på det - har endast 5 avsnitt kvar innan jag är som alla andra och måste vänta till nästa avsnitt kommer ut. Whyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Och tro det eller ej, men jag gillar Stefan mer än Damon nu. 

träningsvärk all over again

Såå nöjd med mina tatueringar. Här är den andra tatueringen jag gjorde. 
 
yeeeeeeeeeeeeeeees. Vet ni så mkt jag har saknat att ha träningsvärk?! Efter måndagens benpass kunde jag knappt gå igår och det känns fortfarande idag förutom att jag har ont i magen, rygg och armarna också. Det vill säga att jag har ont för varje gång jag rör mig. I can feel the pain. MEn ack vad det är skönt. 
 
Om en stund drar jag ut för en joggingrunda igen innan jag tvingar mig själv till jobb för ännu en jävla stängning. Fan vad jag bara längtar tills den månaden jag säger upp mig. 
 
Annars får ni ha en perfa dag mannar.

Aprilkänslor

Denna och förra veckan har verkligen gett fede vårvibbar. Idag ska det tex bli 19 grader, om det är sant vet jag inte. Men jag har nyss varit ute och sprungit och herre min dar - det är faktiskt skit varmt. Hade det inte varit för mina tatueringar hade jag legat och stekt i solen atm. 
 
 
 
Längtar till fredag - löning, anniversary och ledighet! Den dagen kan inte bli bättre. Och om cirka en vecka är det valborg som gäller. Trots att jag har stängning hindrar det inte mig från att dricka lite på dagen, vad gör det om jag är lite tipsy och gör mackor på kvällen? 

långfredag

Påsken är sen i år, har ni märkt det? Men det blir inget riktigt påskfirande känns det som. Vi brukar alltid fira påsk på min födelsedag tillsammans med släkten. I år blir det hemma hos Charlie! 
 
Jag fick inget påskägg av mamma ( :((((( ) men jason var gullig nog och delade med sig sina :D 
 
 
Idag har jag proppat i mig jävligt mycket godis på jobb. Inte sånt nasty påskgodis utan vanligt surgodis. OCH vet ni vad. jag är redan på säs 5 av Vampire. Jag har verkligen inget liv efter eller före jobb när jag väl blivit besatt av serier. Vad ska jag göra med mitt liv när Stefan och Damon lämnar mig?!!!!!!!! 
 
Annars så längtar jag feeeeeeede mkt till Valborg trots att jag har stängning till halv 12. Tur jag är ledig dagen efter. Här ska det firas! 

monday - free day

För första gången på cirka ett år är jag ledig en MÅNDAG. Känns jätte konstigt men så jävla skönt. Ingen söndagsångest igår i alla fall. 
 
De senaste dagarna har jag känt mig nere av någon anledning. Vet inte vad det är men har inte varit på topp som jag brukar vara. Den enda låten som får mig att må bra just nu är Rather be - Clean bandit. 
 
 
 
Idag har jag haft fullt upp med att leta efter min gamla keps som jag hade förra sommaren. Ni vet den känslan, när man är så nere att man faktiskt itne vill gå ut utan sin keps så att man kan gömma sig. Dock tryggare med solglasögon men det var ju moln och skit idag. Så idag har jag gått och köpt mig en helt ny fräsch keppa! 
 
Annars mår mina tatueringar finfint och jag är så nöjd. Smärtan är dock svår att glömma.. Bilderna ligger kvar på luren, ska lägga över de asap. 

idag

Nä vet ni vad.. om cirka 30 minuter sitter jag på en stol och tatuerar mig....... på TRE ställen..!!! 
 
 

Moder min har en liten aning om det men tror inte hon fattade att jag skulle göra det nu ahhaa. Är fett nervös och har varit kissig hela dagen och inte alls längtat efter detta momentet. Har dumt nog sökt en massa på google om hur ont det gör att tatuera sig på underarmen och inte en enda själ sa att det inte gjorde ont utan att de trodde de skulle dö så ont det gjorde. VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ?!!!! 
 
Tål verkligen inte smärta. Äter en massa nu så jag inte ska svimma när jag är på plats. Hör av mig ikväll - om jag överlevde. 
 
hukyopåilghoö-,.öppp¨¨¨¨¨¨

birthday girl

Japp, igår blev jag 21 år. Ett år äldre men är fortfarande lika vacker ;) hehehheeeeeeeeeeeee
 

Åt en jävla massa choklad och mammas vårrullar och nudlar. Känns inte som att man har blivit äldre. Men det kommer kännas konstigt att säga att man är 21 när någon frågar ens ålder. 
 
När jag kom till jobb idag väntade en låda där det stod "ZARA" på och jätte fina lila pijoner elelr vad de heter. Det gjorde min dag. Ska shoppa loss på Zara nu för mitt presentkort. 
 
Idag är det helelr ingen vanlig dag för det är moders födelsedag! 44 år blir hon så jag ska definitivt inte klaga. Har köpt presentkort till henne och lide blommor. Och vet ni, imorgon får ni se en stor grej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 timmar kvar

Endast 6 timmar kvar tills jag officiellt blir 21 år. Har spenderat min sista dag som 20 åring med att boka tid till att tatuera mig på fredag. Är fede nervös men det ska bli jätte bra. Får be någon hålla mig i handen. 

Kan knappt fatta att jag är över 20 års gränsen. Lide gammalt men fan vad jag bara vill besöka Vegas nu. I år kanske?

Nu ska jag avsluta min sista natt med vampire diaries såklart. 

vampire diaries

 
Japp, jag är en av de som blivit besatt av Vampire Diaries. Följde serien under gymnasiet men slutade efter halva då jag knappt hann se den pga pluggöverdos. MEN, nu när mina andra serier har tagit uppehåll i ett halvår testade jag att glo på det igen. O-M-G så jäkla bra den ääääääääääääär. Inte för att skryta men jag har spenderat min söndag med Damon och Stefan Salvatore. Och ash. haha. 
 
Har fått tillbaka vår kära wifi. Känns som jag är människa igen. 
 
Endast tre dagar tills jag fyller 21. oh ma lord vad gammalt. 

lilla torg

Klockan är redan 8 på kvällen i Malmö stad. Sitter barnvakt - på en fredag. Alla andra är antingen på jobb, spelar någonting eller gör sig i ordning för fest. Min gamla klass bestämde sig spontant för att ses på Lilla Torg ikväll och jag har väldigt mkt lust att dra mig dit. Frågan är om jag orkar ta mig hem och göra mig redo vid 23. 
 
 
 
Om fem dagar blir jag gammal. Är över 20 års gränsen då. Hur deprimerande är inte det?? Jag brukade älska att fylla år tills jag blev 19, då ville jag verkligen inte bli äldre haha. Ålderskris fo sho. Vill va 18 i resten av mitt liv. 
 
Nu ska jag maxa bang bang låten och bli taggad till fest mannar!

2 april

 
Som de flesta nog vet så var det 1 april igår. Jag hade inte planerat att skämta med någon men jag slog till riktigt hårt med två stora skämt. 1- skaffade en blogg i Alex namn så folk trodde att det var hans blogg. Han fick fler besökare än vad jag får här....
 
2. La ut en ultraljudbild på fb och taggade med mors namn med "Grattis, du ska bli mormor mamma!" vilket resulterade att hon storbölade och var helt förstörd i telefonen och sa att jag var för ung etc etc. 
 
Tror att det var mina bästa skämt jag gjort hittills. Nu är jag ledig i två dagar och det ska spenderas med Damon Salvatore ♥♥

no internet

Har inte haft internet på mer än en vecka nu så jag är såå uttorkad. Är hos alex och utnyttjar hans wifi till att ladda ner första säsongen av Vampire Diaries. Har varit utan Damon i fyra dagar nu. Saknar honom så mycket att jag drömde att vi blev tillsammans inatt. Blev lite besviken när jag vaknade upp bredvid alex istället (förlåt alex). 
 
I söndags hade vi tre en liten fili reunion i Oxie och åkte i våra nya baskettröjor på Kims skate. SÅ kul. 
 
Är ledig i två dagar from imorgon och då ska jag införskaffa några presenter då moder min fyller år nästa vecka. Och då måste jag även tillägga att även JAG fyller år nästa vecka. 21 bast. Hemskt. Så hemskt. Känner mig så gammal och saknar när jag var 18. 
 
Aja, nu ska jag käka upp min musli sen sticka och träna! 

RSS 2.0