Otaggad onsdag

Gäsp vad jag är trött... Borde nog inte ha vaknat 10 idag. Just nu har Alex lämnat mig ensam i hans lägenhet. Känns inte okej!

Ikväll kanske det bär av mot etage eller level för lite "shake yo booty" kväll.
Och herregud!!! Ni MÅSTE se skyfall! Den bästa Bond filmen jag sett hittills.

Satt med öppen mun under hela filmen och DET mina vänner, betyder att filmen är bra. Trust me.
Funderar på att ta en liten shoppingrunda på nätet medan pojkvän är ute..


Skyfall

Med fem minuters marginal hann jag sticka från jobb till bio. Sitter på rad 3 för att se James Bond filmen. Ay ay ay

Dessutom har jag varit awesome på jobb! Bra tisdagskväll :)

Btw, LÄNGTAR TILL BREAKING DAWN DÖR. Har aldrig gillat den såååå mkt men nu jävlar!


Tisdag?

Alla mina dagar blir till en klump. Har inte jobbat på drygt en vecka och ikväll blir det back to reality. Trots att jag inte vill måste jag..

Jag och Alex har väntat på vår sussi delively i över en timme nu. DÅLIG LEVERANS!!!!

Så fort jag krängt i mig sushin ska jag hoppa på bussen och möta upp brudarna på Emporia.


Hahaha


Måndagskväll

Just nu ligger jag i Alex kalla säng med jätte torra linser i ögonen. Fryser som ett rövhål och är fett sugen på subway..

Hade en trevlig måndag, annorlunda måndag rättare sagt. Provjobbade på emporia vilket gick super!

Och avslutade kvällen hos Kim med släkten för släktmiddag för Kim och hennes moder fyller år idag:D älskar såna hära dagar. Ovanliga.

Imorgon ska jag besöka emporia med ash och Kim och förhoppningsvis INTE spendera pengar.. Förhoppningsvis alltså.

På bilden nedan ser ni mammas tre hemmagjorda tårtor. Expert.


godmorgon måndag

Det är väl måndag idag?... Är helt förvirrad och alla dagar bara smälter ihop till en klump nu när man inte går i skolan liksom. Anledningen till varför jag är uppe såhär tidigt är för jag är barnvakt till plutten. Jätte trött... Är lite avundsjuk på alex som sover i mitt rum den jäveln. Idag ska jag på jobb "intervju" på Emporia, coolt va?! Wish me luck!

Mår som man förtjänar

Gokväll. Idag mår jag lite sådär. Halsen är fullt med sår (asså inre halsen) så det smärtar som fan. Festen igår var mer än ball! Dock var huset fullt med katter så jag nös 5 ggr per minut. Hemskt!

Tack och lov för taxi för annars hade vi gått genom en åker 2 på natten.

Och tack och lov för subway, perfekt bakismat!


Perfekt dag!

VILKET VÄDER VA????? Älskar när solen skiner OCH att det är helg! OCH att ikväll blir det fest! En timme efter jag vaknade är jag redo och klar för att sticka ut och möta pojkvän på stan. En lunchdejt står på schemat sen släktfest sen FEZT!

Vädret borde vara såhär var dag. Och trots att jag sa att jag aldrig mer skulle ha på mig min skinnpaj mer detta året har jag på mig den idag ändå. Så kallt äro det icke!

Hoppas ni är lika glada som jag är idag!


tgif!

HEEEEEJ BLOGGEN! Äntligen fredag va?? Trots att jag steg upp klockan 8 imorse var jag skit glad för plutten var hemma, solen sken och jag hade en lång morgon innan jobb framför mig. Blev en bra dag på jobb, älskar att stå i kassan! Lite tråkigt att jag suger på matte bara. 
 
Ville såå gärna inhandla dessa två igår men det var waaay too much kö. Ska jag fortfarande köpa de tro?
 
Har även spenderat några timmar på Emporia med alex och käkade lunch och VIT chokladglass! OCH vet ni vad? Jag köpte inte ett skit, lämnade till och med tillbaka plagg. Hur bra är inte jag idag? Är så stolt över mig själv hehe :) Men jag måste bara köpa något imorgon för jag mår inte bra.. 
 
Nu ska jag hem till Ashley!

lackbrallisar - to keep or not to keep

Köpte ett par lackbrallor idag men var lite tvekis när jag köpte de. De är jävligt snygga om man matchar de rätt men samtidigt tvekar jag på att jag kommer dra på mig brallorna, gå ut, känna mig bekväm och inte vara uttittad. Det kommer göra lite ont i hjärtat om jag lämnar tillbaka de. HJÄLP
 

utmattad efter en dag på emporia

GUD vilken dag! Emporia öppnade som sagt idag och jag och broder spenderade 6 timmar inne i det nyöppna köpcentret! Och jag undrar varför i hela friden valde jag klackar när man skulle ut och shoppa? Galen är man allt. Spenderade runt ettusenkronor och känner ångesten stiga. Måste returnera lite plagg så att ekonomisidan kan må bra igen. 
 
Bootsen jag så GÄRNA vill äga!
 
Halsband för grabbar som jag smygföll för
Och Omar som fastnade i hissen såklart! Hahaha

MOT EMPORIA!!!!!!!!

 
ÄNTLIGEN är det dags att dra mot Emoria! 1 och en halvtimme senare än alla andra coola människor men äsch. Jag är redo med mina vassa armbågar och klackar (är det smart att ha på sig det?!). See ya lateeeeer

Ikväll!

Vet ni vad jag nyss kom på? Att jag har ett nytt avsnitt av Greys att titta på OCH Pretty Little Liars! Det är typ det bästa man kan unna sig med om kvällarna, några serie avsnitt. 
 
Inatt kommer även lönen och jag surfade runt lite på nätet på jobb och fann mig ett par godingar. MEN jag ska inte köpa så mycket för man måste spara inför julklappshandlingen och typ fest och sådana onödiga saker. 
 
OCH imorgon är jag ledig från jobb för att ta en lååång runda och utforska och leka turist inne på Emporia. SÅ spännande. 

befodrad!

Idag verkar det vara min lyckodag. Jag har blivit befodrad på jobb vilket jag trodde att man inte kunde när det gällde telefonförsäljning haha! Men så småningom ska jag i alla fall få 100kr/tim. PRAISE THE LORD! Jag är alltså den som har bäst försäljningsröst enligt cheferna hehe. 
 
Jag har även fått testa på en ny produkt som tillhör broders mamma. Den var så oerhört coolt att man inte kunde tro sina ögon. Bästa acetonet ever! Man tar alltså ner ett finger och snurrar lite i bomullstusset så är där inne sen vips är nagellacket borta. Smidigt som fan! Sverige borde införsskaffa sig denna produkt. Ett plus i kanten är att det luktade vanilj och typ rosor. 
 

Nyss

Kom nyss hem från en snabbrunda på stan med broder. Hjälpte henne att leta efter nya höstboots och lyckades fastna för bruna boots. Måste. Ha. Pallar inte att det är lönedag imorgon och att Emporia öppnar samtidigt. Måste spara liksom men jag har så många behov just nu inom shopping. Bruna boots, lackbyxor, stora feta överdrivna halsband och nagellack. Måste bara köpa det sen kan jag spara. Ja. Så får det va..

Vågar jag?

Min smärtfaktor är väääldigt hög så jag känner 47367 gånger mer smärta än vad man egentligen gör. När någon drar mig i håret reagerar mina "arga" nerver och jag blir skit förbannad och sur på personen eller mig själv som orsakar att hårets har dragits.. Så frågan är - vågar jag tatuera mig? Jag vill tatuera mig på så många ställen och vill ha det sooo bad men jag är väldigt feg av mig och är verkligen ingen masoschist. Vill liksom inte böla framför tatueraren eller rättare sagt - avlida på plats..
 
Sen är problemet om jag tatuerar in ett kors kommer folk tro att jag är religiös eller något vilket jag inte är. ELLER ännu värre - råkar se korset upp och ner och tro att jag är satanist eller nåt. Jisses..
 
 

min vecka och nästa vecka!

Har en massa plus inför denna vecka och även lite nästa vecka också! Gotta love it 
 
+ Graffitti lunch på söndag med Ashley & Kim (ska låtsas att det är brunch för jag har alltid velat ha en brunch!)
+Halloweenparty på Chilli på fredag! 
+Biodejt någon gång i helgen med pojkvän
 
 
+FÅR MIN FÖRSTA LÖN PÅ TORSDAG! Herre min dar vad jag längtar!!!
+ Emporia öppnar på torsdag! 
+ Jag & Emma ska ha en sushi dejt nästa vecka ♥♥♥
+ Alex har lov nästa vecka, har glömt att lov fanns nu när man inte går i skolan längre haha
 
+ Barrunda med Kim som fyller 19 på måndag :D 
+ Släktmiddag hos Kim på måndag, en roligare måndag helt enkelt!
+ Sen kan man alltid hoppas på att en fet halloweenfest dyker upp nästa vecka också!
 
 

22.07

ÄNTLIGEN HEMMA! Jag hade ett bra pass på jobb idag trots allt. Fick väldigt mycket energi av en äcklig energidricka (prova inte Xray eller vad den nu heter) och mängder med Noblesse choklad! Finnarna kommer göra mig sällskap om någon dag eller två. På jobb verkar jag och en tjej vara de bästa för vi har fått olika projekt den senaste tiden där vi har chans att få 1000-2500 kr i bonus. Wattafakk. Känns ändå bra! 
 
Har lite panik inför halloween då alla planer är inställda. MÅSTE fira halloween på ett och annat sätt annars finns det ingen mening med hösten känner jag. Och jag älskar att klä ut mig! Får smida lite planer.

Nu ska jag käka mina efterlängtade knäckisar med citronpeppar, dammfri nostalgi ♥

30 minuter kvar

Tills jag ska sticka från mitt kära hem till helvetet (jobb alltså). Haft en bra dag hittills. Fått hem lite paket och lite rabatter. Vet ni vad det godaste är på morgonen? Att vara sådär hungrig och bara proppa i sig massa choklad. Det var min frukost det. Mitt öga har svullnat ännu mer och jag börjar smått likna Quasimode i Ringaren i Notre Damne. Skit snygg! Får gå runt halvblind i några dagar tills mitt högra öga kan se i HD igen. It sucks to be me ibland. Ciao!

några tankar såhär på nattkvisten

Ligger i sängen och tänker lite just nu.. Inga allvarliga tankar eller så utan jag bara tänker på allt.
 
Den kalla höstvinden kommer in till mitt rum via fönsterluckan som jag har öppnat. Jag spelar julmusik trots att det är 2 månader kvar ungefär. Jag är som ett litet barn, längtar redan till alla julklappar, julfilmerna, julmusiken, snön och julbelysningen. Mamma har redan köpt hem pepparkakor. ÅH. Glöggen längtar jag också till.
 
Chattar med emma som bor i Spanien nu också. Saknar henne som fan. Min partybuddy. Men snart, snart är hon hemma igen. 3 månader kvar. Nu ska jag fortsätta njuta av den här kvällen och sen ta och sova i tusen timmar. 
 
love benny

un loco novio

 
Pojkvän var lite dum imorse... jag sa att mitt öga var svullet och att det var ett bettmärke typ. HAN antog att han hade bitit på mitt öga i sömnen. Vilket retard haha

vill jobba på emporia so bad

Hej! Vaknade upp med ett svullet öga sorgligt nog.. Gör ont varje gång jag blinkar men jag kan verkligen inte gå ut utan linser. Känner mig blind. Skulle lämna in mitt cv till en restaurang på Emporia men fick återbesök den 28e istället. HOPPAS JAG FÅR DET! Har även käkat lite på Ikea med Kim. Vet att jag tjatar om det men fyyyyyy fan vad vackert hösten är! 
 
När jag var påväg till jobb igår kunde jag inte sluta kolla på kyrkogården. Var tvungen att stanna för att knäppa en bild.. trots att jag redan var sen till jobb. 
 
 
 
 

hatin' on the club

Min och alex klocka. Vilken är snyggast?
Godmorgon, typ.. Fan vad jag älskar när det är sol ute på hösten. Känns inte lika deppigt som när det är moln och regn. Redan söndag vilket innebär ett jobbpass ikväll. No me gusta. MEN! Denna veckan som kommer nu är jag lite pepp för. Det är lön OCH Emporia öppnar på torsdag! Känns väldigt bra! Just nu känner jag mig väldigt aktiv och vill bara ut och springa eller nåt. Men jag har inte tillräckligt med motivering för det haha. Ha en bra söndag!

perfekt höstdag

Det finaste med hösten - alla löv som har alla möjliga färger, typ
mannen min
 
Fyfasen vilken bra lördag! Det är perfekt höstväder - 16 graders värme, sol, gula/röda löv, ingen vind, skinnjacka och solglajjor! SÅHÄR borde hösten vara tills snön kommer. Då är det okej med kyla och vinterjackor osv. Men nu är det skönt att kunna ha skinnjacka utan tröja. 

galen kväll @kb

fina emzo ♥
Melby & jag (han heter Charlie egentligen men han liknar en Melby)
 
Galna ronja på bilde och resten av KB folket
Min så kallade mens som tydligen kommer från knät haha
 
Ska nog aldrig mer bära de klackarna jag bar igår... De var hala, gjorde ont efter ett tag vilket resulterade att jag trillade rakt ner på asfalten nerför trappor.. Blev även puttad på dansgolvet så mina knän hamnade ner på krossat glas. Aj ska jag säga.. Trodde först att jag hade fått min mens när jag såg blodet rinna längs benet haha.... Jag mår bra idag trots mängden alkohol igårkväll. Och KB var ändå grymt, en klubb jag ska besöka igen. Jag blev så tårögd när jag kramade om Aiya Napa gänget igår. Finfina fd klass♥ 

Tgif!

Aaaahhh äntligen är det fredag! Vad innebär det? Jo feeeeezt! Ikväll ska jag och brudarna shakea assen nånstans i Malmö!


sms

Innan jag tog en tugga från mitt äpple på jobb idag la jag märke till hur vacker den var. Okej låter lite weird men den var fan fin. Den var röd, blänkte och såg precis ut som äpplet snövit skulle äta från den onda häxan. 
 
Och här nedan var igår innan jag & bästis skulle iväg till Levels fotosession. Jag var fan snabbare på att hitta kläder och byta om än honom. Och JAG är tjej. Imponerande. 
 

Look What i found

Har glömt bort att jag har en skål med ringar i alla möjliga former och färger. Har bara använt tunna stilrena ringar ett tag nu. Men ack vad fina ringar jag äger, ska börja bruka de igen.


En jäkla bra vecka!

Spelåren! (Oj hahahah det skulle stå godmorgon men jag är lite nyvaken). Men godmorgon INDEED! Jag kom nyss på att jag har varit ovanligt glad hela veckan! Känns skit skönt att vara såhär glad. Tror att det beror på att veckan började bra och att det har varit sol hela veckan! Me gusta mucho ey. Nu ska jag ta en duschis, äta frulle, sätta på musik på högsta volym & sjunga med och kanske ta bilder ute i solen! Ha en bra dag /j


Jävla Aftonbladet

AMEN! Just när jag hade slutat tänka på att jorden ska gå under läser jag denna artikel på Aftonbladet. Har major panik atm. Har liksom tänkt "jorden kmr inte gå under bla bla bla osv" men nu ligger jag bara och tänker att vi bara har TVÅ ynka månader kvar att leva på planeten sen dör vi.. Min största rädsla.. Borde söka upp en psykolog.


Utdrag från min dagbok: 18/5-11

"På lördag åker vi till Marbella för tre veckors praktik. Palla att vi missar de sista avsnitten av big brother.. Och jag blir sur om jorden går under på lördag!

Har myst lite med grabbarna och sagt hejdå. Vi ses väl om tre veckor, om inte jorden går under alltså."

Vilket mongo jag var för ett år sen. Men seriöst. Står det i tidningarna att jorden går under eller så, får jag panik och tror på det. Inte okej!


photoshoot @ level

Hej! Vet ni vad? Ikväll har jag varit på foto session på Malmös nya klubb Level! Trots att det var lite awkward att dansa med främlingar när man var i nyktert tillstånd gick det bra. Är lite spänd på hur bilderna ser ut. Jag och bästis fick nog lite för höga förhoppningar men det gick. När vi var på klubben fick det mig att inse att jag lätt hade kunnat vara klubbägare, så jäkla fett jobb!

stor saknad

Skrev ett inlägg i min gamla mentors logg på fejjan och ack vad jag saknar klassen och skolan!

musik gör ens vardag

 
Rubriken stämmer som nog många av er vet. Jag har fastnat på youtube och fått upp kärleken för Eminem. Jag var alltså väldigt kär i honom i 9an och lyssnade på honom varenda dag. Nu har han tagit sig in i mitt hjärta ännu en gång ♥♥ Förlåt Alex. Killar som kan rappa är mmmmmmmmmmmm, finns inga ord.

Gåshud!

 
I en timme nu har jag suttit och kollat på massa klipp där Christina Aguilera sjunger live osv. HERREGUUUUD VILKEN RÖST! Jag hade nog gjort vad som helst för att ha en likadan dödande röst som den kvinnan. Sen har jag lyssnat på låten "Something got a hold on me" från filmen Burlesque varje dag i en vecka nu. Ska fan börja ta lektioner i sång igen!
 
Och BEYONCE, herreguud! Världens bästa kvinnliga artist! Pallar inte rösten asså.
 

happy tuesday

Idag är jag ovanligt glad av någon anledning. Tror att det beror på vädret och att jag sökt in till miljontals jobb. Jag känner mig kreativ och aktiv idag! Dessutom är jag skit festsugen att jag dansar i trapphuset i väntan på hissen när jag har hög festmusik i hörlurarna. Har också strosat runt i mina klackisar här hemma. Tror nog att jag längtar efter att få använda de! 

Gina tricot contest!

Gina tricot utser en vinnare på instagram som vinner 1000 riksdaler att shoppa för på deras hemsida. I WANT SO BAD! La upp bilden nedan och hoppas jag blir deras lyckliga vinnare. Jag är ju trots att beroende av kläder so I deserve it!


Framtidsmål

- skaffa ett heltidsjobb (helst inom mode :)) eller utomlands!
- flytta utomlands (typ Spanien eller USA)
- flytta hemifrån
- börja sjunga igen och bli mega kändis som alla älskar hehe
- bli världens bästa kock

- bli rik utan att jobba så mycket
- bli lite längre än vad jag är just nu vilket är 164 cm kort..
- få se swedish house mafia trots att biljetterna är slutsålda.
- bli bartender utomlands!
- lansera ett eget klädesmärke/skomärke
- äga Hollywood

Jag ska nå varenda en!


Lite dötid över

Nu kommer jag förmodligen skriva ett antal irrelevanta inlägg för jag har sjuuuuukt mkt dötid över. Står och väntar på min tur för ett "möte".. Annars är vädret najs idag, sol och sådant och jag har på mig najsiga kläder också. Me gusta mucho!


dagens plus och minus

+ fick ett jobberbjudande på telefon 
+ Storstädat rummet med lite hjälp av lillebror
 
+ Planerat helgen! 
+ Bokat in ett photoshoot till en ny klubb i Malmö!
+ Planerat att boka Swedish House Mafia med Emma och brudzen
+ Käkat potatismos
+ Köpt massage för 200kr!!! Värsta kapet ju!
 
- Käkat way too much peanuts så det klias överallt, synd att min man inte är lika bra på att ta ifrån mat från mig som min broder..
- Jobbar fortfarande på ett skit jobb
 
Slå det! 7 positiva och endast 2 negativa. SUCKERS

Skänker 50 kr till Rosa Bandet!

Hej! Läste nyss att det här företaget skänker pengar till Rosa Bandet och tänkte själv göra en god gärning genom att skriva ett inlägg om det så skänker jag 50 kr! Hur generös är inte jag? :) Men sjukt coolt av företaget att bidra till rosa bandet! 

Ny vecka på g

Hej från mig mitt i natten! Klockan är alltså 2 just nu och jag ligger vaken precis som de flesta arbetslösa studenter atm. Måste verkligen ta och hitta ett heltidsjobb så man har lite rutiner i livet känner jag. Mitt nuvarande jobb suger som sagt och jag avskyr att man inte kan ha luren uppe. Kolla på bilden liksom. Vem får inte panik när man ser såhär många sms?! Mina fingrar kliade när luren vibbade i väskan. Too obsessed. Nu ska jag blunda, ciao Bella X


perfect sunday

ÅH! Min dag blev precis så mycket bättre! Vill egentligen inte sticka till jobb idag för jag är så jäkla seg but I have to. Mamma frågade om vi ville käka tacos till middag idag - PRAISE THE LORD! Vad gott det ska bli! Hade varit lite bättre om hon sa sushi men what the hell.

Helgen bara rusar förbi...

Happ, redan söndag. Vädret är också typiskt söndagsväder och jag vill bara ligga i sängen och kolla på massa serier tills jag börjar jobba. Filmen igår var ap kul! Vissa tillfällen fick man hålla in skrattet lite för att inte få värsta skrattattacken på plats och störa de andra. Ni MÅSTE se den! Annars? Min helg har varit allt annat än vilt och det måste fan ändras så fort jag har välkomnat lönen på kontot!


Stor skärm

Bioduken är cp stor.


Ted

Nu är det biodags på royal. KING!
Dör för de chipsen vi ska käka..


a moment of awkwardness..

Vet inte om min rubrik stämmer överens med engelskans grammatik eller vad det nu är.. Vet bara att jag har blivit såå mycket sämre med det engelska språket med åren. Inte så bra. Har hängt ute i solen med lillebror och har även besökt mormor. Hur snäll är inte jag idag? Något pinsamt hände idag på ica också. Jag skulle fråga plutten om han ville rulla en sån dära minirullkorg men råkade istället omformulera meningen lite grovt utan att tänka. Sa alltså "vill du dra den?" till en 4 åring vilket kanske inte var så passande. Tur att han är pojke och jag är flicka, skulle inte vara så trevligt om det var omvända roller haha.. NU: skolka jobb :D

Sängliggandes

God eftermiddag på er. Solen skiner starkt idag, inga moln och det är skinnjackeväder! Skit najs. Men trots att vädret är så fint ligger jag i sängen.. Varför? Jo för morgondagens jobbpass var fett stressigt och jag får magont av stress. Hur ska detta gå? Gillar inte hur kräsen jag är när det gäller jobb. Jag är lite som kungen faktiskt - vill få in cash utan att lyfta ett finger. Lyxigt ska det va! Tror jag skippar mitt ena jobbpass idag. Vill hellre umgås med lillebror :)


Snabbt som attan!!!

Godmorgon! Jisses, vaknade för inte ens en timme sen och jag sitter redan på bussen redo för ett oväntat jobbpass! Blev väckt av chefen och sprang runt hela huset i stress = magont. Men nu jävlar ska jag rocka vid kassan! Ps. Fyyy vilken härlig höstluft det var ute idag, skit härligt. Checka morgonsolen på bilden nedan. Me gusta muchooo


Hej från mej

Hej från oss! Vi ligger och myser såhär sent på nattkvisten :) man ser knappt mig så mörk jag är haha!


Att må såhär

Ligger i sängen och har tusentals tankar i huvudet.. Inga positiva tankar heller. Mitt hjärta värker, min själ gör ont och jag vill bara krypa in i ett mörkt hörn och vara där tills allt blir bättre. Jag mår inte bra. Förtillfället.


söka jobb

Jag valde verkligen fel dag att dra ut på en söka jobb runda. Mina fingrar är så stela att jag knappt kan skriva detta inlägg. Har åkt runt hela malmö nästan och frysit ihjäääl. Men nu är jag äntligen hemma i värmen och gör mig redo för det sämsta jobbet ever. Fick även ett samtal idag, lämnade in mitt CV igår och de frågade om jag ville vara kassörska åt en thailändks restaurang på Emporia. HUR KUL?! 

ikväll är jag en tänkare

Vet ni vad jag kom på medan jag borstade tänderna? Att jag uppskattar väldigt små konstiga saker. Okej, små och konstiga bör nog inte befinna sig i samma mening men whatev. Jag stod och borstade tänderna och fick fram limegrönt skum av tandkrämen och tänkte "WAUW SÅ COOLT!".. Haha, kanske för att jag är trött men det var banne mig skit coolt. Jag uppskattar såna saker som människor oftast inte gör. 
 
 
- Ruttna löv i olika färger som ligger som ett täcke över marken
- När det börjar mörkna redan klockan 4 på eftermiddagarna
- Att vissa bullar är fett söta om de är tjocka och små
- att skriva dagbok varenda kväll
- Vinterhalvåret - älskar mörker, plus är det sjukt mysigt att shoppa när julbelysningen är uppsatta!
 
- Stiga upp rätt tidigt för att ta en morgonpromenad och att se världen vakna (visst man är skit trött men känslan är underbar!)
- Att gå på höstpromenader, helst när solen är framme men annars funkar det ändå
- Oktober månad!
- Veckorna innan halloween 
- Att passa sin lillebror även om han är fett jobbig men att bara få umgås med grabben är en speciell tid för mig
 
 
- Att gå ut när det är ösregn - bara för att liksom (tänker på alla romantiska filmer)
- Att få rosor (men vilken kvinna gör inte det?!)
- Att ta en extra omväg bara för att få lyssna på lite mer av sin favoritmusik ifred i sina hörlurar hur kasst ljudet än är
 
Känner mig som en filosof atm.. godnatt!
 

alla möjliga känslor på en och samma gång!

ÄNTLIGEN fick jag sluta! Nu är jag några hundralappar rikare och ska tyvärr spendera de till att köpa ett busskort! Längtar till att få träffa Emmas lille valp i veckan (om hon får tid över). Jag är egentligen fede trött och sömnig men jag vill ligga under duntäcket mitt och glo på massa gamla serier. Så som det ska vara om höstnätterna ♥

trötter säger hej

 
 
Trötter tjej säger hej
 
Jisses vad sliten jag är idag. Vaknade tidigt idag (ja, att vakna kl.9 är tidigt för en tjej som brukar få sova hur länge hon vill..) Skulle provjobba på en minirestaurang och det gick fedebra! Gissa vem som fick jobbet?? :D Det bästa är att jag får stå i kassan, skiiiiiiiiiiiiiiiiiit kul! Och skönt att få lite kassaerfarenhet! Har blundat lite idag men det räckte inte för jag somnar här hos Daniel.. Längtar till den 25e oktober - dags för Emporia shopping!

SÖNDAG

Igår när jag och plutten tog en runda i kvarteret och plockade lite löv för att pyssla. SÅååååååå mysigt! Hade lätt kunna leva med att det är höst året runt om det inte vore att man frös hela tiden. 
PULIGT SOM FAN!
 
aaaaaaaaaaah vad jobbigt! Har nånting på min lins som gör att jag ser suddigt! Jävla okilins. Idag är det back to reality = jobb och sånt.. Är dock lite sjuk, håller på att få feber känner jag vilket inte är bra... Ikväll blir det biodejt med min man :) älskar spontana dejter och överraskningar, finaste som finns nästan. Nu ska jag vräka i mig maten på 5 min och sen cykla som en galning i klackar. PEACE

yesternight

älskar loggan till klubben
un beso por mi novio 
röken luktade bajs
min tjänare bugar för mig :)
 
Vi siktade på att sticka till Happy Bar men det slutade med att vi var på Klubb F. Trots att det är 20+ fick vi komma in :) Nån drink och shotar senare dansade vi loss hela natten med massa andra svettiga människor. Avslutade kvällen på donkan såklart! 

time 2 parteeeey

Med skyhöga klackar, rött läppstift, nya jeansshorts, uppsatt hår äreeeeeeee dags att shakea da booteeeyyyy!

kan inte få nog av 9gag

Seriöst... var uppe till halv 4 inatt för jag inte kunde lägga ifrån mig luren pga 9gag..
 

äntligen fredag!

Jag och lillebror tänkte va lite kreativa och pyssla idag. Plockade med oss lite löv.. SÅ fina!
Trots att det i princip har regnat hela dagen känns det otroligt skönt att det är fredag! Har strosat runt lite på stan och fått med mig hem lite saker. Går inte att gå ifrån stan utan att ha köpt nåt, annars får jag ångest.. Bra va? Ska strax ta och joina lillebror för lite psp för att sedan dra vidare till Oxie för avskedsfest med släkten! Good night. 

@gustav

 
SÅ PULIGTTTTTTTTTTTT, det var min middag typ
Tjabba! Hängde hos gustav en sväng i nån timme och käkade lite kanelisar! Jag och broder gjorde även TOAST och ack vad puligt det var :D Idag är det deppväder, man vill bara vara inne och mysa men jag fick världens urge (vet inte om det stavas så eller heter så på eng..) till halloween!! Luften luktade halloween och vädret känns som halloween! En månad kvar. Ps. Har blivit uber besatt av McDonalds nya Mcflurry Twix! GÅ OCH KÖP innan erbjudandet tar slut!!!!!!!!!!!!!!!!! Orgasm i munnen people!

take care

Väntar på att chuck ska ta sig hit men LÅNGSAM som hon är... Idag är det kanelbullens dag och ack vad jag ska käka kanelisar idag! Hoppas ICA har det bara. Hade man varit en riktig kvinna hade man pallat baka egna kanelisar men icke! Först tyckte jag att veckan gick väldigt långsamt men sen slog det mig att det redan var torsdag. WIIIIEEEEE imorn blire fest!! Nu kom tjockisen, vi ska besöka gustav ahora, adioooossss

längtar redan till jul!

Kolla så fina bilder jag tog förra hösten! Måste ta fler bilder denna höst!!!!!!!!! Och morgonpromenader!
 
Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vilken mysig "förkväll" jag haft! Jag skulle ju som sagt ta en fika med broder på stan. Vi strosade även runt i lite affärer, går inte att undvika liksom.. Men sparsam som jag är köpte jag nada. När vi satt på Espresso House vid halv 7 var det redan mörkt ute men strunt i det tänkte jag - hösten är den mysigaste årstiden på året!
 
Nu när jag kollar ut och klockan inte ens är nio och det är mörkt blir jag as glad. Längtar redan till julen.. Kan dock inte fatta att ett år redan har gått, sjuuuuuuukt! Jag & pojkvän ska kanske resa iväg över vintern och fira nyår utomlands :D 

ostmackor i mikron

Det käkar jag på just nu! Med oregano! Så jäkla gott. Idag skiner solen som fan men det blåser. Måste gå runt och lämna lite cvn så jag kan få ett annat jobb.. Ser inte fram emot det här. I eftermiddag ska jag äntligen få träffa min broder över en fika! Som jag saknat henne! Och vet ni vad som är det bästa med idag? Inget jobb OCH det är premiär för GREYS ANATOMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

skumma samtal på jobb

Jag: Hej hej! Jag söker Emma..
Random snubbe som tror sig heta Emma: JA DET ÄR JAG DET!
Jag: Ehm är du säker på att du är Emma?..
Snubben: Ja det är jag
 
Jag: Okej.. men bla bla bla, välja mellan två saker... en till hud osv..
Snubben: Ja det är så att jag är full just nu men jag vill bara prata med någon
Jag: Okej, men vilken vill du testa?
Snubben: Jo, det är ju såhär att min pojkvän tappar mycket förhud och så va så skulle den här hudvårdsgrejen funka??!
 
(Jag börjar flabba som fan och vet att han skojar runt)
 
Jag: Haha, det vet jag tyvärr inte men jag måste avsluta samtalet nu för du verkar inte ta det på allvar HEJDÅ
Snubben: NAJNAJ vänta jag vill prata ju, kan jag inte få prata med någon sexig kille som du har i närheten? Och har du något tips om hur man gör om man kissar på sig på en fest?
Jag: Gå hem eller låna nån annans byxor HEJDÅÅ
 
Och så klickar jag. Först gick jag på att det var en brud som bara hade en mansröst men jag fatta att han skämtade. Wtf?
 

22:33

gokväll! dagen börjar nå sitt slut och jag är rätt nöjd med hur dagen har varit. Jag besökte entré och kom hem med några baslinnen. Ett plus för mig idag är att jag hittade två busskort/idkort och tog inte de själv som vissa skulle göra utan lämnade in de! Karma för mig då va! Smakade dessutom McFlurry Twix och den var üuuuubergo! Testa den vetja. Nu ska jag kolla på One Tree Hill, som jag längtat ♥

11 timmars sömn!

Aaaahhhhhh så jäkla skönt det var att sova i elva timmar! Är tillbaka i min efterlängtade säng men tyvärr icke min kudde då min mor lånade ut den :@.. Men jag sov som en bebis inatt och även drömde att jag hade en bebis inatt. Idag är jag glad trots min grova förkylning för jag såg att McDonalds har fått in mcflurry i TWIX och MARS!! MMMMMMMM! Ska lätt testa de! Ps. Trodde det var fredag nu när jag vaknade och blev fett besviken på att det bara var TISDAG?! Vad är det här för slö vecka?


1 oktober!

Just nu passar jag den här feta ungen, så JÄKLA underbar så man vill käka upp honom! Visst liknar han ett kokt ägg??
Morgonmys my ass va.. 
Tjenaretjena! Tänkte inte på att det var 1 oktober idag.. Men det är helt okej för min del för hösten är så jäkla mysig! Fick sova ytterligare en natt hos mannen min och det var sååååååå mysigt att vakna upp bredvid honom igen MEN gud vad jag behöver lite ensamtid, har inte haft alonetime sen i torsdags och jag behöver sådana dagar! Asså att vara ifrån allt som har med socialitet att göra för att bara stänga in mig själv och tänka och skriva dagbok osv.. Om en stund är det back to jobb efter 3 dagars ledighet. Inte på humör..

RSS 2.0