Hej Max!

Hade världens roligaste pass idag på jobb. Team polisaksson!!! (Policarpio och Isaksson). Vi skrattade åt allt och sa samma saker samtidigt. Tror vi har jobbat för mycket med varandra på sistone. Två supervisors i en och samma skift och vi lämnade en shitty stängning till de imorgon. 

Fick en kund som var hur lugn som helst. Lämnade fram sin macka med en levande Larv i. Den kröp eller vad de nu gör i mackan bland salladen. Fick kväljningar framför henne hahah. Kunde inte hålla mig så äckligt det var. Döpte honom till Max. Kunde inte döda honom så lämnade honom på diskmaskinen. När jag kom in var han död. Linneas fel. Rip Max. You nasty motherf. 


Han kröp jävligt fort också. Slingrade? Vad heter det? 


Världens bästa Ems kom på besök och fick sig lite gratis kaffe. Saknar att ha henne på jobb. 


Igår insåg bäste att jag snart inte kommer vara etta på hans snap längre. Så vi körde spamsnap så vi bevarar varandras ettor. 


Fan massa printscreen bilder haha. Men seeee vad söta!!! De har bett om stt följa mig på insta. Accepterade i hopp om att de ger bort en valp till mig for free. Snälla 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Sjukling

Var värre igår. Så går det när man sover med öppet fönster när det är kallt ute. Blev sjuk i måndags men jobbade ändå. Tur att jag var ledig igår. Sov i princip hela dagen tills chuck kom för filmkväll. 

Vi kollade på 22 jump street men det slutade med att vi satt och kollade resor inför både nyår och nästa sommar. Så excited! 

Sen pratade vi med Emil Kasper och ralle i över en timme igår angående nyår. Vi kom inte långt asså. 

Nu ska jag försöka sova lite till innan jag drar iväg till jobb... 


Den nya versionen av nötcreme. Dog

Fredag

Igår var vi alla ute igen. What else liksom? Det bästa med fredagar! 

Vi hängde på Möllan innan vi dansade loss på Harrys. ÄNTLIGEN säger jag. Inte dansat på två månader. Bra musik också. Tack stelios som satte på nae nae. Dog. 


Herr Kasper 


Dåliga speglar 


Efter att jag hade övertalat honom att vi faktiskt inte snackade om honom på andra sidan bordet. 


Herr Kasper återigen 


Och så en bild från Chuckies snap. 

Braaaaa kväll. Längtar till nästa helg nu. Komsiiiii halloween! 

Saturday stat

Så skön dag. Kunde inte somna om när jag vaknade 7.30 imorse och var så lack för jag mådde dåligt. Men lyckades sova lite till. 

Träffade upp Chuckie för en Lunchdejt i stan och lite minishopping. Invigde mina nya gorgeous skor från Zara och lekte kändis på glitter när arbetarna beundrade de. Zara knows. 


Nog mina finaste skor faktiskt. 


Kan inte bestämma mig om jag ska köpa såna här boots. Yes or no?


Älskar att det inte blåste nåt alls idag. Så ska vintern vara. 


Sängmode


Är så utmattad idag. Längtar inte till jobb imorgon. Men man får sova en timme extra för det ändras om till vintertid! Oh yes. 

Nya jackor

Öppnade mammas garderob idag och fann ALLA mina fina höst/vinterjackor. Hej och välkomna in till min garderob. Eller till hallen då. 


Hittade denna coolingen. Skinnjackan med päls. Trodde inte att jag skulle ha något intresse av att bära mina pälsjackor denna vintern men provade de idag och hell no att de ska ligga och hänga i garderoben. De var fierce på. 


Såhär glad var jag. Som att jag shoppat lite extra utan att röra plånkan. 

Tomten

Vet att det är två månader till jul men jag är alltid tidigt ute när det gäller den årstiden. Om några dagar tänker jag redan börja pynta! Mamma kom till och med hem med pepparkakor idag. SÅ gott och glad jag blev. 

I alla fall. De här skorna står högst upp på min önskelista just nu. Såklart. Också från Zara. Snälla tomten. Jag har varit supersnäll i år. Faktiskt. 






Hoppas detta hjälper. 

I Love you

Tror. Att den enda anledningen till varför mitt sparkonto blir mindre och mindre är pga Zara. Deras skor är så jäkla dyra men de gör de så jädrans snygga så jag tyvärr inte kan lämna kvar de i butiken. Går inte. 

Köpte ett par pumps förra veckan där för 600kr. Lite dyrt för bara pumps men de var för fina för att lämnas. Sen nu idag hittade jag ett par som liknar tre av de paren jag har hemma som också är köpta på Zara. Men en MIX av alla de tre. Den bästa. De fick också följa med mig hem. 


Tror de är de snyggaste klackarna jag äger for now. Vad jag kommer på i alla fall! 


Här är alla mina fyra snörningsskor. Cred till designern asså. But i still hate you for taking My money 




❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lugnt - lungt




Man kan tro att vi pratar om viktiga saker och hemliga saker i vår konversation. Men nä. Vi diskuterar hur man stavar diverse saker som lugnt. 

Jag var faktiskt tvungen att gå in på Google för hon gjorde mig osäker. Jag hade rätt dock! ☝🏻️

Kurs

Tycker jag borde få reward att jag stiger upp innan 8 även om jag är ledig. Cred till mig va. 

Det var crappy väder idag men tvingade mig ända till gymmet och sprang på löpbandet. Känns som man inte kommer nånvart när man springer där. Man blir 1000 ggr tröttare. 

Varit på kurs i tre timmar idag. Nog det tråkigaste jag lyssnat på. Satt och gäspade framför chefen för att han skulle fatta att det snart var dags för paus. 


Imorgon åker min hoehalva till andra sidan jorden 😭 då blir man inte motiverad till att jobba. 


Jag och Chuckie skulle ta oss en pw idag innan det mörknade men det slutade med att vi hamnade i stan. Hon blev 1500kr fattigare på ca 10 min. Gillar hennes tankesätt där. Hon börjar ta efter mig ✌🏻️✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻 man blir ju som man umgås med. 


Skulle köpa denna men kom på att jag säkerligen har ca 382277 likadana hemma. 

Vilken vecka är det?

Jag håller knappt koll på dagar och datum längre. Alla mina dagar blandas. Inte bra. Veckan har precis börjat och jag längtar redan till helgen! 

Ashley kommer äntligen ner och enligt Chuckie har hon smidit planer med folk att vi ska till Köpenhamn i helgen. Jasåååå. Tur för er svenskar att ni har lönehelg denna helgen då. själv får jag skramla ihop mina drickspengar eller charma loss kunderna för att få ännu en hundralapp som dricks hahah. 


Det var ISkallt idag. Invigde en av mina tunnaste dunjackor och mössan. Never gonna let you go. 


Mitt hår var i nästan perfekt mörk nyans i helgen tills jag tvättade håret idag och det blev RÖTT i solen. No me gusta. Får hitta en mörkare färg. Jäkla hästhår. 


Här har ni världens bästa soffan. Thank god att hon finns på jobb. Gör det mycket roligare att jobba då. 

Rubens fest

Igår var en hell of a day. 

Skrev jag att jag var uppe 7.30 självmant på en lördag. Tänkte att jag lika bra kunde ta mig till gymmet då. Det var verkligen ingen som var ute 8.30 på morgonen. Det var dimmigt och helt dött. Nästan läskigt att va ute. Det bästa var att det bara var två personer på gymmet så hade "killavdelningen" för mig själv 😏 

Jag och Chuckie tog en tur till svågertorp. Älskar att gå på "utflykt" när  det regnar ute. 

Vi bakade lite pizza och skulle fixa oss i lugn och ro men det gick inte så bra. Vi stressfixade oss som vanligt och missade typ 5 bussar haha. Så det slutade med att vi tog taxi till lokalfesten. GEGGAMOJJA överallt. Trodde inte Limhamn skulle va som en bondgård. 


Såhär såg jag ut igår. Blev ingen bild på festen. Sög. 


En del av rubens present. 


Ralleballe och vår fina bakgrund igår 


Jag och de två K:na


"Kom bäste vi tar en selfie" 


Tog fan bara såna här bilder igår. Skamligt. 



Pimpen kabbsi. Syns inte men det var sviiiiiiiinkallt ute. 

Kommer inte ihåg varför jag gav Kirre den djuriga bitchblicken igår. 

Idag mår jag braaaaaa 

Kim lyckades tappa bort sin lur igår och vi spenderade tyyyyp 1-2 timmar på att leta efter den horluren haha. Jag hittade den till slut där killarna hade hittat den för längesen. Ville slå de så arg jg var på att vi spenderat så lång tid på att leta efter den haha. 

Festen var bra i alla fall. Kom hem till böste Bob sent och somnade dirrrrrrr. 


Lediiiiiiig

Äntligen!!! Nu har jag varit vaken i 18 timmar och jag kan knappt hålla ögonen öppna. För första gången på länge är jag bara sugen på att vara hemma och kolla film istället för att festa. Helt utmattad. 

Invigde mina nya coola gymbrallor idag. Im inlöööööv. 


Älskar mönstret 


Alla människor tränar på kvällen. Gymmet var så fullt. Man får nästan vänta på sin tur när man ska använda en maskin. Morgonpass är bäst 👌🏻 

Nu ska jag fortsätta kolla på film och fundera ut vad jag ska käka. Imorgon blir en bra dag! 

One more day

Så sinnesskööööööönt. Bara en jobbdag kvar sen tar jag helg! 

Varit en skit seg vecka asså. Nu sitter jag med färg i håret och undrar ifall denna färgen ens kmr ta på mitt nuvarande orangea hår. Hejdå orange. 


For real. Vad har hänt med snaps balla effekter? 


Really? Saknar hamstern. 


Huuuur fin utsikt hade jag inte påvägen till gymmet imorse???? Favoritväg


Mötte upp min hoebag för att lämna jobbtelefonen och jobbsaxen som jag råkade få med mig hem igår. Och vi fick reda på att vi skulle öppna med Thomas på måndag. Dreamteam asså. 

Nu ska jag se hur håret blev. Håll tummarna. 

- 7500

Ja typ. Minus 7500 på kontot idag. Men väldigt bra grejer. Äntligen bokat resa till Filippinerna och ska få träffa Lola igen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ är såååå glad och sååååå excited. Bara 4 månader kvar. Tror man klarar vintern mycket bättre då :D 

Idag har varit en super B dag! Vaknat till regn. Tvingat mig till gymmet. Lunchat med broder vilket var so delish. Kan äta där everyday. 

Råkade få med mig hem ett par klackar från Zara (ofcourse.....). Mitt 54e par skulle jag tro. Måste räkna om de. Men de var sååå fina. De jag letat efter men priset var lite väl för saftigt. But still. Var tvungen att ta hem de ändå. 




Mama loves you so much 


Oh yes 


Fann dessa på hm och var bara tvungna att prova de. Ball och ha de på halloween eller hur


Pandan var riktigt lame 


Leopard-azz


Köpte mig ett par nya träningsbrallor. Typ de finaste jag äger just nu. 

Kaoshelg på jobb

Denna helg var typ min "vita helg". That means no party. 

Skulle jobba heeeeeela helgen. Såklart på de dagarna då vi skulle ha som mest. Trodde jag skulle svimma av stress. Nu har jag snart klarat av mina 5 dagars stängningar och det känns så jävla skönt. Nu vill jag faktiskt bara vara ledig och göra mina ärenden. 

Annars har jag bara tagit lugnt i helgen. Men denna helgen blir ingen lugn helg. En avskedsfest till Ruben väntar. Längesen jag var på lokalfest faktiskt. 


När jag är Supervisor får alla äta allt. Igår var det så dött så vi stod
Och åt massa kakor och drack kaffe. 


Saknar de gamla effekterna på snap. Snap är så dåliga på de nya nu. 


Helvetes helg. Verkligen. But its over in 2 hours!!!!!!!! 

Lunchdejt

Var så groooovt sugen på slimfoods sallad efter gymmet och var beredd på att cykla till Mobilia helt svettig bara för att få den jäkla salladen. 

Men jag hann cykla hem om och duscha för jag skulle luncha med kimbo. Det var såååååå gott. Men jag orkar aldrig äta upp hela. Äter hälften eller ens mindre än det. But its worth it though. 

Vattnas det inte i munnen? 



Det vattnas i min. 


Bar mina jeans jag inte har använt på cirka ett (2?) år. Det var en utmaning att få på sig de ska ni veta. But i Made it. Dock hade jag massa gulddetaljer som inte matchade brallorna. 


Men det fick duga. Ingen är på Mobilia ändå så ingen såg min dåliga matchning haha. Bara Kim. Förlåt Kim. 

"Jennifer"

Visste faktiskt inte att det var min namnsdag förrän bäste skicka grattis snap 🎉 sen fick jag mejl av Nelly där jag fick lite rabatt. Vilken dag va! 


Såååå grattis på min namnsdag. Tur det inte innebar att man blev äldre va. Phew 😰

Lillen

Idag fick jag världens skrattattack. Kunde knappt andas. Tog en bild på Jason från snap effekterna. Kommit en ny idag. Vet inte vad det är för djur. Men man kan knappast se ful ut med den effekten.... Förutom Jason. Hahahah. 



Här är jag. Är det en mus eller? Björn? 

Skrattar lika mycket varje gång. Han fattar nu vad det är jag skrattar åt så jag blir attackerad av slag everytime. Måste ta skydd varje gång. 

Men helt ärligt. Hur lyckas man? 

Donuts på jobb

Idag fyllde Mohammed 21 år gammal. Typiskt att han ska jobba på sin födelsedag va? Han tog med sig en Box med donuts. Var typ ett år sen jag åt dunkin donuts. De är lite överskattade tycker jag. Men vi fick i alla fall ta lite. Och vi sjöng för honom. 




Glömde visst spara bilden utan text. Alltid lika mycket ångest. Men visst är de fina??? Ser nästan ut som att jag bakat de själv.  

Matblogg numero uno?

Idag kände jag för att vara nyttig. Strimlade (heter det ens så?) lite grönsaker och gjorde chipsdippa på kvarg som var som yoghurt. Blev ändå lyckat ska ni veta 👌🏻👏🏻


Då var jag i princip vrålhungrig efter gymmet. Nu är jag inte alls sugen på det så det står typ bara i kylen och väntar. 





Jävlar vad jag maxar. Är om fajja idag ser jag 🔥🔥🔥🔥🔥 flera inlägg väntar hörni. Beware 

Gymtime

Varför är det alltid så att motivationen är som mest under vinterhalvåret men aldrig under sommaren? 

Hittade mina balla brallor som gömde sig längst in i garderoben som jag köpte förra vintern. Dags för nya träningskläder tycker jag. 




Väx röv vääääx. Typ enda anledningen till varför jag tränar känns det som. 

Monday chillin

Detta är min tredje dag ledigt. Inte bra att vara ledig så länge för då blir man van att ta det lugnt sen får man ångest när man ska jobba. 

Haft en bra helg i alla fall och längtar redan till denna helgen trots att jag jobbar kväll everyday. Får dra ut direkt efter jobbet helt lökig och nasty haha. 

Tur vi har Victorias secret precis bredvid. 

Är så besviken att den effekten där man blir fet som en hamster på snap är borta. Det var legit den bästa av de alla :( 


Hittade detta hemma och det luktade friterad banan. Så tänkte prova. Det var lite skumt. Typ som en bulle med banansmak/bröd/sesam. Men gott var det faktiskt. 


Ska färga håret snäppet mörkare antingen i veckan eller nästa. This is way to light bro. 


Maxade knäckemackor imorse. Blir fan aldrig mätt. Knäckebröd suger. Åt 9 st till frulle. 


Kvällsmål igår. Vad är detta? En matblogg? Idag är det det. 


Idag mår jag faktiskt superbraaa 😎

Lördag-söndag


Såhär ser jag ut när jag festat.....

.....och såhär dagen efter. Mår prima idag 👌🏻 can u tell? 

Jag och Emma vaknade innan 8 imorse och suktade efter vatten. Vi käkade frulle snabbt och gick och la oss igen till 12 haha. Så det ska va.

Fick massa flashbacks när man hade sleepovers på gymnasiet. Saknar det.  


Cph

Köpenhamn levererade som vanligt. Trodde att vi skulle va några få men vi var rätt så många. 

Blev massa shotbrickor, drinkar osv. Tuuuur att man kunde dansa där för jag har varit danssugen i flera veckor nu. 

På senaste tiden har vi på något sätt aldrig lyckats ta oss från baren till klubben som varit planen från första början. Borde ta det lugnt med spriten så man är stabil till klubben nästa helg kanske?


Rubens bild. Ser ni Emmas fot som Ruben och Jocke avgudar hahaha 


Skönt att få festa med henne igen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Gurlcrew. Och ralle 


Joel fistpumpar


Här har vi Emmas fot igen 


Kasper: vi tar foto när jag har ditt hår på mitt huvud. 


Var tvungen att ta foto på mig och honom. För han kunde inte sluta kolla på när jag tog mina selfies på tåget 


En snap skickad till Ruben när han ville gosa med Emma. 

Det var fett dimmigt inatt. Brukar vara van att komma hem från Dk när det är ljust. Hösten är här. 


Vaknade imorse och såg att Ruben hade skickat denna fina bilden. Golle 



Last night

Igår skulle jag ha en chillkväll. Ja jag- chillkväll - en fredag. Var uppe i 24 timmar igår. Fattar inte hur jag klarar varje gång jag öppnat och ska festa. Jag dygnar alltså men tänker inte på det. 

Stack hem till bäste igår där alla befann sig för lite förkrök. Jag drack inget tro det eller ej. Var bara sugen på en lugn kväll. Alla andra stack ut och jag och Bob kollade på prison break. Halvsov typ halva natten för tvn var igång så nu är jag supertrött. 


Köpte en liten gåva till mig igår efter jobbet. Just because i deserve it though. 


Lunchade med Kim på uteserveringen. Det var sååå skönt. Kändes som vår. Och den salladen på graffiti 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻


Håret matchar huset. Det var det jag satsade på liksom. Mitt mål. 


Var på Ikea på kvällen med mor och bror för lite middag. Checka himlen!!


Jag och mr midget. 

Its 3am in the morning

Kommer ihåg när jag var besatt av eminem i 9an och han var den enda som spelades ur min walkman telefon. 

Vaknade av att allt snurrade i mitt huvud imorse. Like wtf. Som att jag var full. 

Men trött var jag icke (med norsk dialekt). Nu har jag jobbat i 5 timmar och har paus. 2 timmar till sen har jag ledigt i hela tre dagar. They treat me well here. 


Sov i värsta in da Hood flätor inatt och fick frizzey hair. 

RSS 2.0