dancing in the dark

Vad händer med mig egentligen? Blir tårögd till varje One Tree Hill avsnitt. Allting är så sorgligt. Har kollat på 3 avsnitt i rad nu ikväll, är helt rastlös nu. Har det lite tråkigt och är fett sömnig. Önskade att det var fredag istället. Denna helgen kommer att bli så jäkla grym. Shoppa som fän, festa med pojkvän och våra amigos och sen slipper man skolan. Det pirrar lite i magen :)

mooooooooooot

Vaknade piggt kl 8. Nu vet jag hur man tvättar kläder. Och nu drar jag hem till Alex, tjohej

besatt av pandor

Om det ändå vore lagligt att ha en panda hemma.. Nej i framtiden ska jag köpa mig en panda men han ska leva i det vilda. Mhm. Namn? - Tacos. Eller Nachos. Lätt.

när jag har tråkigt..

- SKULLE DU HELLRE :
1. Pierca näsan än tungan? -
öhm, inget av det tack.
2. Vara seriös än rolig? – Definitivt rolig. Seriös är för tråkmånsar och gamlingar.
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Grön
4. brinna upp eller drunkna? - Drunkna tror jag, tänk att brinna upp? 
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrar!

 

- RANDOM
1. Är du kär i nån? -
Som fan!
2. Sol eller måne? – Sol
3. Vinter eller höst? – Höst!
4. Vänster eller höger? - Höger!
5. Soligt eller regn? – Sol! 25 plusgrader också..
6. Vaniljglass eller chokladglass? – Choklaaaad

 

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu? –
22.23
2. Vart vill du bo? London, USA, Spanien, åh
3. Hur många barn vill du ha?- 2-3 :) namnet på pojken är bestämt - Liam! Flickan? Kanske Isabella.
4. Vill du gifta dig? - En vacker dag i Hawaii när det är solnedgång ja :)
5. Rullar du spagetti eller skär du den? – Skär som om det vore att en unge skulle käka det!
6. Har du ätit sushi? - Jajjemän. Is the shit!
7. Lyssnar du på nu? - Motherlover med Timberlake (hehe)
8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 3. Inte goda heller..
9. Humör? – Sömnig men glad

 


- HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon? -
Ja :)
2. Sjungit? - Hell yeah, every single day mate!
3. Blivit kramad? – Yes. Men just nu vill jag bara krama mammi ♥
4. Känt dig fånig? – Nope

5. Saknat någon? - Ja. Just nununu, saknar jag faktiskt broder min :(
6. Dansat galet? – Haha ja idag för Jason. Han kollade dock på mig med en löjlig blick och ville inte dansa med mig :/
7. Klippt håret? – I wish. Var fan är Ashley när man behöver henne?
8. Gråtit? - Nej.
9. Ljugit? - Skoja kanske men inte ljuga :) annars klipper mammi min toung.

- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? –
Haha ja sorgligt nog.... något jag ångrar 
2. Har du en hund? - Åh önskade att jag hade en. Har blivit kär i hundar den senaste veckan. 
3. Sover du helst själv eller med någon? - Det varierar då och då. Jag menar, vem tackar nej till en fet skön säng där du kan spreta på dina ben hur mycket du vill? (inget snusk) Och göra dina "knäpp" ljud på lakanen? Inte jag i alla fall!! Men jo, att somna i Alex famn är nog det finaste ändå.
4. Tror du på spöken? - Snarare andar. Fy.. nu blev jag rädd..

 


iphones plötsliga död


Hej kära "läsare". Mitt hjärta lever igen efter 40 minuters förstoppning av oroligheter. Min son (mobil) dog nämligen utan anledning. Bara sådär. Blev på dåligt humör men sen bjöd Alex mig på fika på EH idag så lite glad blev man. Tänkte ta och njuta av resten av dagen med en liten powernap, så... godnatt!

vill..inte...gå..

BUUUUUUUUULLLLLLL. Mina ögon svider av trötthet. Shit nu är jag inte längre skolmotiverad. Idag är den onödigaste dagen på veckan med en jävligt stor håltimme som gör att jag skolkar varje gång...
Baby kom med 3 kg godis igår, kakor, hallonwienerkaka, choklad och världens största klubba! Typ en halv meter lång? Jisses vad häpen jag blev. Det räcker nog i en vecka japp. Fin kille den där Alex ♥
Nu ska jag glo en stund och typ.. skolka? Haha, nej måste till skolan...................

shake that ass on me girl

God måndag! Sitter och väntar på att pojkvännen ska komma. Han ville göra nåt speciellt på vår en månadsdag medan jag bara ville hänga. Till slut bestämde han sig för att köpa med sig massor med godis till mig :) han känner min magsäck väl. Sen fick jag reda på att han var i stan och letade efter en panda till mig (har blivit besatt av pandisar). Hur söt? Jag är lyckligt lottad. Och nu blev jag sjukt taggad till Adinas partaj på lördag!!!!!!!!!!!!

söndag

Hej. Helgen är redan över and it sucks. Hade en låååång skönhetssömn inatt. 12 timmar är inte fel. Idag har jag och pojkvän en månad, så sjukt hur tiden bara rusar förbi. Jag har haft de finaste 31 dagar med honom i alla fall. Never been happier. Nu drar jag hem till Kim för att bara umgås. LATER

1 månad..

..sen det blev du och jag, ack vad tiden går fort

grabbarna grus

Om en stund kommer grabbarna hit. Åh som jag har saknat de! Gamla goa tider :) Sen blir det Eslöv för hela slanten!



fin kväll

Älskar Wordfeud!!!

Godmorgon, typ. Jag spenderade natten hos pojkvän. Jag kunde äntligen få sova bredvid honom en hel natt. Det var fint ♥ Att han kom in med äpplepaj & mjölk till frulle i sängen gjorde morgonen ännu bättre. Vi har spenderat dagen i hans säng och sen var vi ute i solen en sväng. Han är så fin ♥
Ikväll bär det av till Eslöv där vi ska partaja med en australienare, sen kaaaanske sticker jag till Slagt med brudarna, men bara kanske. Nu ska jag fortsätta leva livet på rosa moln eller hur man nu säger det.

freeedaaaag

HEJ! Solsken ute och jag är ledig idag, dagen kunde inte börjat bättre! När jag hade vaknat stack jag hem till Alex där Emil också befann sig. Vi nördade oss med Wordfeud. Nu är jag hos broder min och vi ska ta igen all tid vi har missat OCH käka på BK. Peace
Ps. Jag önskar mig en hund.

- jag älskar dig

Åh mon dieu.

onsdag

Saknar sommaren

Idag var det kallare än vanligt, hej höst! Har varit så jäkla glad idag. Skolmotiverad och kreativ. Sen har vi beställt studentmössorna, bara 9 ynka månader kvar! Kan inte riktigt fatta att vi har gått i skolan i nästan 12 år (?) och det snart är vår tur att få vissla och störa med visselpiporna. Gosh. Med vinröda naglar och nyduschat hår ska jag nu ta och plugga. Ciao bella.

just the way you are


Helt seg i huvet..Var på intervju idag, och fick jobbet :) ska passa en 7 årig pojke på kvällarna, lide extra cash vill man alltid ha! Nu försöker jag plugga asset av mig till historieprovet men får inte in ett skit. Har alltså inte fått dagens powernap- och det hinner jag inte med heller, passar lillebror hela kvällen. Hoppas på att Alex kommer hit och hjälper mig att tämja odjuret. Hej!

en fin söndag


Åh som jag har saknat Ashley och Kim! De får mig alltid på bra humör ♥ VI lagade god lunch, kyllingfilé, klyftpotäter och bernaissås, GOTT! Sen fick jag mig ett antal skrattattacker, som vanligt, och lite massage.
Nu ska jag kyssa min pojkvän och spendera resten av kvällen i hans famn X

söndagen efter

Hej och godmorgon. Är inte bakis idag vilket är skillat för min del. Kvällen var suverän! Har inte haft såhär kul på ett tag, Emma var cp igår.. payback! Tydligen var jag kvällens hooker också, awesome..
Om en timme drar jag hem till Ashley för att laga lunch med Kim. Har längtat efter denna dagen! Skiter i plugg, idag ska jag vara social, sen kanske jag har lite tid med grabbarna då vi måste ta igen allt vi har missat :)

black and white party

Efter att ha degat hela dagen i sängen med One Tree Hill och ostbågar så beger jag mig till Ems, sen åker vi till Saras förfest och därefter festar vi satan i Staffanstorp i en lokal där alla brudar är vitklädda och alla grabbar svartklädda. Peace.

tgif!

Dagen har varit bra på alla sätt! Om en stund cyklar jag till gänget, ska kolla på några inspark ikväll och sen kanske det blir lite partaj, om man blir sugen på det. Vilket fall som helst ska jag ha en bra kväll. I'm out!

taggad inför skolan?


Godmorgon!
Har varit uppe sen 6 imorse, har sovit skit kasst inatt :/ Hade tid på vårdscentralen imorse, eller jag trodde att det var imorse i alla fall men det visade sig att jag hade tid 3 i eftermiddag, great! Nu ska jag chilla lite fram till 11. Äntligen helg (inte för att man inte har varit ledig i 2 dagar nu). Lyssnar på Avicii på högsta volym och är rätt taggad på allt, t.o.m skolan.. nörd. Önskar att varje morgon var såhär, sovmorgon, solsken och hög musik! Och juste- kanelbullar till frulle. Bra start på dagen.

ledig ledig ledig


Äger ut Alex på Wordfeud just nu!
Fick honom att ladda ner appen igår och nu är vi lite besatta, nördpar. Fick en skön sovmorgon till 2 idag. Har varit duktig och pluggat som en man och om en stund drar jag till gymmet för ett jobbigt träningspass PLUS har jag inte käkat godis eller kakor idag - var är Jennifer nånstans?? Hörs sen!

att vara ledig is the shit

En plats jag saknar enormt mycket.

Tjena!
Idag har vi varit lediga (soft) och imorgon är vi också lediga (ännu mer soft)! Borde egentligen ha spenderat min tid med att plugga men jag insåg att jag njöt mer av att vara i Alex sällskap idag. Jag saknar grabbarna... :/ får hoppas på att jag får tid med de i helgen. Nu ska jag försöka plugga, måste måste måste måste. Ångest ångest ångest..

17.53

waddap folks? Det kanske inte är så bra att käka sig proppmätt innan man ska dansa? Min mage är alltså tillfredsställd av majskolvar och mängder av tacos! (3e dagen jag käkar det nu, finns inget bättre). Lång dag idag men äsch, imorgon är vi lediga och på torsdag också, typ. Sen äre helg vet ni va! Ska försöka få mig en PN nu, peace out!

alone time


Efter att ha träffats varje dag i en månad ligger jag ensam i min säng ikväll.
Var tvungen att "plugga" som sket sig. Och ikväll ska jag för första gången lägga mig innan 1 på en vardag. Känns tomt utan babes armar runt om mig. Vill passa på att gratta Ashley som har ett år med sin pojkvän idag. Min lilla kusin blir bara större och större ♥ Aja, nu ska jag käka majskolvar, mitt sällskap för kvällen. Hell yeah.

fredag lördag söndag


Vilken bra helg!
På dagarna har man legat och degat i sängen till 3 på eftermiddagen och på kvällarna har man spenderat tid med gänget, bästa broder, pojkvännen och firat Elin som fyllde 18 igår! Lite vin och hamburgare gjorde kvällen till en bra kväll, och att få sova bredvid Alex såklart. Idag struntade jag i plugget då huvudet var seg och inte fick in nån info alls. Nu ska jag avsluta helgen på det bästa sättet- söndagsmys med Alex ♥

sol, fest & oroliga föräldrar


damn vilken seg dag.
Men imorgon är det fredag! Veckorna bara rusar förbi, snart är julen här och man kan sitta och käka pepparkakor och apelsiner och dricka glögg, myyyyys. Nu har man lite bonus på köpet- en pojkvän att mysa med. Har gymmat asset av mig ikväll, har jag nämnt att jag älskar träningsvärk (ingen ironi alltså)?. Nu har jag laddat upp med gottis inför kvällen. Alex kommer hit och vi ska kolla på Friends with benefits då vi egentligen skulle se den på bio ikväll men senilgrabben glömde det. Kan man ta en powernap på 4 min? för det ska jag ta och göra nu, love jen.

nytt i mitt rum

Love it

patient x

I somras var man på vårdscentralen. Nu måste man besöka läkaren. Tummen upp (y)..

We're all right where we should be

Det bästa händer oväntat.
Vår låt ♥

ikväll

Mot staffanstorp med brudarna i klassen.

trött tjej


godmorgon, typ..
Steg upp ur sängen för ungefär en timme sen. Har halvsovit och degat hela dagen. Nu uppskattar man helgerna mycket mer. För övrigt så hoppas jag att kvällen bjuder på nåt roligt.

london baby!

Hej från John Bauer skolan! Har varit lite som en zombie hela dagen av olika anledningar. Alex gjorde ett spontant besök igår vid 23 och gick hem 02 inatt, vi får väl skylla oss själva om vi är såhär trötta i skolan. Just nu nu nu, planerar jag projektarbetet med Amahje, Ems och Diff (vi ska åka till London i 4 dagar!!!!!!!!!!!!). Då kanske man gör ett besök till bartenderna vi umgicks med i Marbella, wooooop!

RSS 2.0