En spontanare

Att vara spontan brukar vara en bra grej men inte igår. Skulle öppna på jobb idag och skulle gå upp 2 på natten men kände what the heck, vad är det löna att sova? 

Så jag drog ut med grabbarna och drack några drinkar och öl. På något sätt hamnade vi på båten och dansade till väldigt bra musik. 

Drog direkt till jobb efter och mådde sååå fruktansvärt dåligt. Fått 3 timmars sömn på två nätter. Ska aldrig mer köra en allnighter igen. 

Nu har jag sovit halva dagen och ska bara kolla nåt OC avsnitt, träffa bäste en snabbis sen sovasaaaa




Never ever again

Selvfølgelig

Mitt nya danska favoritord. Uttalas sefylle och betyder "naturligtvis". Börjar nästan kunna prata flytande danska snart. I wish. 

Var ute på Subway gänget igår och käkade middag på tusen och två. Skrattade så ögonen rann. Ska jobba lite extra där nästa vecka :D 

Tog en runda på stan efter jobb för research efter julklappar men hittade bara en. Lyckades vara en bra rådgivare för grabbarna grus iaf. Sen lunchade vi på lilla torg, rika som vi alla tre är. Not. 




5.30 imorse såg Jah denna gigantiska nallebjörn på triangelns station. Finare än julgran


Min nya favoritdrink: white russian!

Amen selfølgelig!

I väntan på broder

Sitter och väntar på att Chuckie ska hämta mig för en runda på Ikea. 

Funderar starkt på att skaffa en ny lur till julen. Batteriet suger som fan. Laddar den tre ggr om dagen... 

Idag är jag ledig sen väntas 5 morgonpass på jobb. Måste ta och vända på dygnet asap. 

Förresten, här har ni mina nya bebisar. Det 45e paret i min samling haha. Tror ni jag lyckas få 50 innan årets slut? Nä.. 




Inlooove

Danske udgang

Vad tycker ni om att jag pratar eller skriver lite mer danska här haha. 

Fick endast 4 timmar sömn inatt. Kom hem vid 6 tiden och däckade dirr med en macka i handen. 

Direkt efter stängningen igår drog vi till baren nedanför oss på jobb där resten av the crew hade druckit sen 14 på dagen. 

Hamnade på någon underground klubb och dansade tills fötterna inte pallade mer. Älskar Danmark. 








Tonight

Idag jobbar jag mitt sista stängningspass för denna veckan vilket känns så jäkla skönt. 

Förbereder mig inför kvällens utgång i Köpenhamn. Får släpa med mig allt då vi sticker direkt efter jobb. Lukta lite svett och sånt ni vet. Får hoppas att Victorias secret inte stänger ner tidigare ikväll så man kan spruta lite parre. 

Ska festa i Köpenhamn hela helgen. Lite omväxling för en gångs skull :D 




Maniac

Som sagt så har jag gått och blivit besatt av smink. Bara lite läppennor, rouge och läppstift dock. 

Men nu har jag blivit besatt av necessärer. Gått runt och velat ha en fin genomskinlig så att man kan se sitt smink och slippa rota som en galning när man är stressad. 

Hittade en igår för 80 spänn. Snacka om att jag blev superlycklig och hade 4 minuters marginal till tåget till jobb gick. 





@bästeman

Vet ni att idag är den internationella mansdagen?? Ni borde liksom ta och gratta mig och chuckie främst då. 
 
Har längtat till denna dagen, vet ni varför? Jo för jag är fri. Fick mig en liten sovmorgon, typ en timma. Just nu hänger jag hos Emil och kollar porr.. Han då. Ligger och väntar på att han ska hjälpa mig aktivera mitt kort men neeej, inget händer. Vi glodde igenom hans gamla bilder och jag har nog aldrig sett någon som har så mycket egobilder på sig själv (kille då). 
 
Har i alla fall beställt hem ett par uuuuberfina klackar. Vet - borde spara. Men idgaf. Ville ha dessa skor so bad. De kommer om tre veckor. En lagom julklapp till mig från mig :D 
 
 
 

Hostattack

Detta är tredje natten i rad jag vaknar av att jag hostar ihjäl. Ingenting hjälper. Varken te, varm vatten med honung eller vanligt vatten. Jag kan bara inte sluta hosta. 

Tror att det är läge för mig att sno lite av jasons hostmedicin. Har försökt undvika den ett tag nu. Luktar ju turkisk peppar.... Och på det har jag ett öga som svider för jag rivit ögongloben med min nagel i hopp om att ögat ska sluta klia så jag slipper gnugga. 

Så nu står jag på badrumsgolvet och skriver detta. Haha tönt. 

/trött människa som vill sova 




Fyra stängningar i rad

Haft fyra stängningar i rad nu på jobb och det är ytterligare tre till to go. 

Haft en skit bra helg och skrattat så magmuskler poppat fram. Hostan jag har har dock blivit värre. Gått från att smaka slem till att smaka blod. Vilket inte är så dajligt nä. Fick världens hostattack igår på jobb så jag knappt fick luft och tårarna rann. 

Imorgon ska jag köpa en jacka som jag hittade idag för jag ville trösta mig själv för jag missade tåget med 1 minut haha. Jävligt fin var den också. 


Atm käkar jag tacos till nattamaud


Här har ni Kirre som somnade under filmen i lörd. 

Lördagschill

Ja så vad händer idag? Sitter på Emils golv och väntar på att luren ska laddas till 100%. Grabbarna glor på fotboll och har börjat dricka sprit. Gissa vad jag gör, dricker te och äter kanelbulle. Ovanligt va? 

Hostan har blivit mycket värre efter utekvällen igår men jag tänker inte hiva i mig hostmedicin. Luktar turkisk peppar. Traumatiserad. 

För en gångs skull känns det skönt att ha en chillkväll. Framsteg jentan! 



Eddi fyllde 19 inatt (eller idag då) 

Vinkanna



Blir alltid pressad i mitten. 




Luv ma boots

Igår fick jag hem mina efterlängtade stövlar från Rebecca Stella! Har suttit som ett barn på julafton och väntat på de. 

You like? 







Ma mothafucking eyes r killing me

Fick någon form av ögoninfektion igår och det blev värre idag att jag trodde att jag skulle dö av smärta. 

Fick symptomet över att jag hade hornhinneinflammation så nu ska jag använda brillor i en vecka. Kul och festa i de va? Ögonen dödar mig. 

Sitter hos kimbe och tröstar mig med mat och dudes atm. 

Sen ska jag blunda så mkt som möjligt för att få bort min smärta. 

/hon som tycker synd om mig själv. 

Var så blind att jag tydligen valde olika strumpor 





Shacaron macaron

Var på den första släktfesten på länge ikväll. Sååå god mat. Passade bra till min hangover. Mådde inte bra idag asså. 

Fick mig en 1 timmes massage idag hos en thaimassör. Goooosh vad det var skönt. Jag och Emil passade på när det ändå bara kostade 200 riksdaler. 

På festen fick vi macarons. Puuuuul




Återförenad med bacon 


Yesterday

Första helgen på länge jag är ledig. 

Igår var jag på sushidejt med Kim och ash. Vi käkade sushi för ca 1000kr. Äkta asiater or what? 




Mötte upp grabbarna grus på nyhavn och tog några tequila shots. Hatar det men ändå tar jag det. Vi hamnade på Harrys eller "habbys" som Adrian kallade det. Är chockad över att jag orkar dansa till kl 5 på morgonen. 



När de gav Adrian tuggummit som var inne när man gick i högstadiet 


Happy as fuck 


 Bäste och ebbster

Tog en lång promenad hem med Kirre samtidigt som vi deeptalka haha. Ikväll är det chillkväll med la familia

Mac hunting

Har gått och blivit besatt av läppstift precis som Kim. 

Vi har strosat runt på emporia idag och provat ca 100 läppstift så mina läppar svider nu. Köpte med mig några saker hem. 

Imorgon är det äntligen fredag vilket innebär en stor dejt, 4 timmars arbete och kanske någon drink eller två?


Hatar att zara alltid ska ha så jäkla fina saker. Såhär ser jag alltid ut när jag kliver in i deras butik. Flera par skor i famnen. 

 
Ubersnygg byxdress 

Awake

Här ligger jag, 3.17 och kan inte somna om igen. Vaknade för en stund sen efter att ha somnat snabbt vid 12 tiden. Vad händer. 

Vet att jag kommer ångra det här halv 8 senare att jag borde ha sovit osv. 

Lämnade huset vid 12 idag och när jag kom tillbaka hem från jobb vid 22.30 och skulle bädda upp min säng, guess what i found. Pepparkaksburken jag låg och käkade till frulle imorse - helt öppen. Var tydligen väldigt stressad imorse så jag bäddade ner de med. Hahaha. Fyfan vad nasty. Men min säng luktar pepparkakor nu i alla fall :'D 




Tappa oskulden till dk

Ja. Igår var min allra första utekväll i Köpenhamn. Jobbet hade personalmiddag på en fancy restaurang där jobbet bjöd på maud och drinkar. Alla satt tysta så hungriga alla var sen babblade alla på efter maten. 



Den enda utav 13 som vågade käka den feta burgaren med sina bara händer. Vi var tvungna att dokumentera från olika vinklar ofcourse. 

Vi stack till en hipster klubb och jag försökte ta reda på vafan hipster ens betyder. "Fattig musik" reagerade danske Jonathan på och tyckte det var ett fruktansvärt fult uttryck på svenska hahahah. 

Den första spegeln vi hittade på hela kvällen. Nu vet jag att hipster iaf betyder att de inte bryr sig om sitt utseende at all. 

Jag lyckades övertala alla att ta mig till en hiphop klubb och där lyckades vi alla ta 20 shots var och dansade till så jäkla bra musik. Så efter några barrundor så hamnade vi på den bästa klubben. 

Efterfest hos emmanuel sen hamnade jag i kastrup själv kl 6 imorse. 

Sen försökte jag spela nykter när jag kom hem för mamma skulle till jobb. I think i managed to fool her... 

Jeg er dansk kun en kvæll. Ja man. Vad är oddsen att man festar med nån som heter Mads också haha. 




RSS 2.0