02.46

Godmorgon world. Skriver detta med stängda ögon tro deg eller eh. Thank hos for augocorrect va? 

Haha det var ändå bra!!! Skulle stå "thank god". Nästan allt rätt. 

Sovit ca tre timmar inatt. Halvsov hela natten. Är så glad att jag slutar 11 idag. Första gången på ett halvår. Det suger bara att jag ej är Supervisor. I like to decide och bossa runt haha. 

Igår kom soffan hit for the first time, för att hjälpa mig med skatten. It was not good. Kom på att det faktiskt inte lönar sig att jobba i Dk. De har dragit helt fel skatt på mig.... Aldrig betalat tbx förut. Fyyyyfan säger jag bara. :( 


Invigde min nya bomber i tis. Det var så pass varmt ute att man kunde ha den och den är lika tunn som en kofta. ÄLSKAR våren. Så mkt bättre än sommaren. 


Satt på en gul buss igår och fick en del flashbacks från gymnasiet. Saknar skolan sååå himla mycket. Kan man inte bara spola tbx tiden? 



Besökte även UM för allra sista gången i mitt liv. Så pass gammal har jag blivit. Har fått stor åldersnojja (vet att 23 inte är så gammalt but it is to me) så jag får panik över min framtid och stressad. 



Ja and the Love of my life joinade mig igår 💗💗💗💗

Det bästa med igår var att jag fick betalt för att vara ledig. Lyxjobb man har va? 
9 tim fick jag betalt för. And all i did was äta lunch ute, ligga i sängen, äta choklad osv osv. Lifes guuuuuud

My future

Spenderat hela min dag inne (ja jag sket i att det var sol ocj jätte fint väder). 

Satt i 7 Tim och letade efter utbildningar och kurser och skolor. Blev ballögd. 

Men har bestämt mig att om inte jag kommer in på de kurserna jag valt här i Sverige tar jag nog mitt pick och pack till USA och pluggar där. 

Måste bara se till att bli antagen där med. HOPPAS! 


Hade mitt eget kontor i sängen idag. Kände mig smart. 


Hoppas allt går som det ska 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Påskhelgen

Haft en supermysig påskhelg med nära och kära. Fick äntligen träffa mina tjejer i fre. Fantastic 4 was reunited once again 💜 





Alltid kul med nytt folk i butiken. Typ. De får göra alla drycken vi har och smaka på allt. Inklusive alla kakor. Jag säger att de ska akta sig för här är källan till att de kommer få feta kinder. 


Lovieees 


Sen slog vi ihop två fester i en. Påskafton och babyshower. Det var såå mysigt. Hon var så stor och vi körde massa lekar. Sen fick alla skriva ner sina gissningar angående bebisen. När den skulle födas, vikt, tjocklek osv. 


The Guy to the right though 


Vår trio fikade på Mobilia (där är fett underskattat) och jag bad Kim be servitrisen att ta extra large grädde till min kaka. It still Wasnt enough. 



Jag och ash kämpade med att få igen dragkedjan till denna ljuvliga klänning. Båda fick blöta händer av svett och hon skakade hahha 


Hoppas jag får rätt! Tror dock att bebisen kmr den 26. Har en magkänsla 



Kvällens "wtf ofta du gick på det"



Like really?... Hahahahahahhaha

Graffitti and shit

Låg och halvdog igår fram till kl 14. Jag och Ashley lunchade på graffiti. Längtat efter det all day. Kom bara hem med tre par nya trosor och inget mer. Bra va? 





Sprang 3km idag och kunde springa mer om jag inte fick håll. Men fasen vad skönt det är att springa. Alla tankar bara försvinner och du lever i nuet. 

PLUS att solen skiner almost everyday. Bara värmen kvar. 

Party @kabbsan

I fredags var det dags för Kaspers hemmafest som han planerat sen januari i think. 

Blev ännu gladare när jag fick reda på att både Ida och Ashley skulle med oss! Det var även Chuckies dag så vi överraskade henne med min fina hemmagjorda tårta och massa ballonger som Kasper och Emil snällt blåste upp 🙏🏼 

Kvällen var 👌🏻 men det blev en shot för mycket för min del. För dagen efter låg jag och nästan dog av uttorkning. 


Kasper och Emil skrattade och retade åt min tårtas fulhet. Tyckte den var söt 


I totally saved it with bananas och sylt. 


Födelsedagsgrisen och ralleballe




He could be my brother 


Denna kille var helt väck. 


Lyckades hitta baby som gömde sig 


Min man 🎈 vi förlovade oss i fre. Jag sa: var är min ring. Han kollade runt i rummet, sen tog han min hand och en tom ölburk och tog in mitt ringfinger och sa: så. Bästa ringen. 😂 


Såg ut som en högstadiefjortis 


Jockes face 😂

When you got no life



Detta skrev jag 3 imorse till min kära broder som fyller hela 23 år gammal idag. Kan itne fatta att vi alla börjar bli så gamla och grå. This aint okey. 

Redan varit på jobb i 5 timmar nu och efter 7 koppar kaffe är jag fortfarande inte pigg. Slutar om 3 timmar och har en jävla massa ärenden to do efter. Alltid så när man öppnar en fre och man ska festa på kvällen. Kommer alltså dygna once again. Precis som förra fredagen. 

Nu ska jag spise klart min crossiant sen chilla lite mer på jobb. Att va ssv är det Chillaste jobbet ever. Består av att sitta back of house, äta lite kakor som "råkat" bli waste och chilla lite till. 

Hadeeeeeee


Still sick

Denna förkylningen vägrar gå bort. Känner hur ångesten stiger att jag ej kan träna oxh att sommaren är preciiiiiis runt hörnan. Ska alltid bli så när man kommer hem från en semester. 

Tog en runda på empan idag med Kim för jag skulle handla en highlighter grej men kom hem utan den men en gorgeous bomberjacka följde med mig hem från Zara. Den är perfekt 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😱😱 


Och idag var det 8 grader ute. Alltså skinnjackeväder for real. Ingen halsduk. Inga handskar. Ingen tröja. Just a T-shirt and a skinnjacka. 


Solade lite i Balkan. Ska fan fixa balkongen inför sommaren så man får plats att sola där. 


That feeling 🙋🏽👏🏻🙌🏻 


Säg hej till jennifers sjukhusstuga. Har knarkat ihjäl ingefärashoten. Tror att jag är immun mot det nu. Gjorde en extra stark batch med mer ingefära than needed. 


fick hem en ny baddräkt idag. Me likey. 

3.34

Godmorgon. Är just nu på triangeln och väntar på tåget. Är cpppppo trött och längtar redan efter min säng. Blivit megaförkyld efter helgens bravader. Så måste bli frisk asap så jag kan köra fullt ut på gymmet. Har bara tränat halvkämpigt de senaste två veckorna. 

Nu måste jag sova på tåget. BYE 

Hola guapas

Im still alive. Inte orkat blogga bara. 

Har haft en väldigt bra vecka sen vi kom hem från Fili. Skönt att få träffa alla igen. 

Festade i helgen. Två dagar i rad tro det eller ej men gick inte all in. 

Hunnit haft en fikadejt med min hoe och fick tillbaka shoppingsuget igen och spenderade drygt 2000kr på två dagar. 
Jag som tänkte spara för att flytta ifrån Sverige i höst. Går inte så bra där nä. 


Bikbok har fått in en del spicy things just nu asså. 


Dog lite 


Dog lite för denna klänningen. Men känns som stt alla har just den modellen. Plus gav den mig en konstig kroppsform. Me dont like that shit. Men visst var den fin?? 


Ovh vi ska inte ens börja prata om denna kjolen. 


Den fanns i vinrött med. De var alla så fina 😩😩😩😩😩😩😩 varför är man inte rik och oberoende av pengar?! 


Satt vid datorn när jag kom hem ich såg stt solen ff var uppe när kl var 18. Sjukaste. Snart är det äntligen vår. Skinnjackeväder på riktigt även fast jag använt min hela vintern. Hurtigt 


Typ såhär känner jag mig just nu inför att vakna kl 2 nu inatt. Tur att jag är ledig i helgen i alla fall!  

Im home

Tyvärr ja. Jag är tillbaka i kalla Sverige. Har saknat vissa saker här (som mjölk, kall kranvatten, ren toa, inga kryp i alla hörn, rent hus, MIN SÄNG, gym, skinnjackan och jeans, klackar osv osv. 

Men nu saknar jag värmen, grannarna och Fili sooooo bad. Hade lätt kunnat åka tillbaka nästa vecka igen. Ingen tvekan. 

Anyways, lyckades gymma igår för första gången på tre veckor. Ff lika stark märkte jag. Så skönt att vara tillbaka i sina rutiner igen (förutom jobbet såklart). 

Men det slutade med stt jag blev sjuk. Så nu ligger jag i sängen med en tallrik fyllt med falukorv och potatismos (längtat efter denna maten) kl halv 4 på natten för jag råkade somna vid 17 igår och totalt missade middagen  

Är så pigg och funderar på att kolla på lite serier som jag missat de senaste veckorna. I Will. 

Nu är det äntligen helg! Och jag kan äntligen få festa igen hehheeheh. 


Bästa känslan 


Titta så ljust det var i förrigår när jag skulle till jobb kl 5 på morgonen


Åh de fina människorna 


Kommer sakna att vara såhär brun. Nu börjar jg blekna igen och sommaren är inte här förräns om ett halvår. Ej ok 

RSS 2.0