ullared!

 
VILKEN DAG! Jag och emma körde till Ullared idag. Första gången jag är där också. Det var såååååå fett! Typ en b version av primark haha. Men ack vad mycket jag fick hem! Är mest nöjd med skalen och främst mina (såklart) två nya klackar i samlingen! 
 
Är dock lite besviken på mig själv som inte köpte med mig iphone högtalarna som jag ville ha so bad. Dyra var de inte men det hade blivit cp dyrt om jag hade tagit med de. Nu, 14 timmar senare är jag hemma igen och kan inte sluta beundra mina saker. I oktober kanske jag drar dit igen! :D 

Kan jag få ett vittne

Är såå beroende av Oskar Linnros "Kan jag få ett vittne". Fan att man inte lyssnade på hans nya låtar innan hans konsert. Så typiskt. De senaste dagarna har jag spenderat väldigt mycket tid med min man. Vi tappade tre veckor och nu tar vi igen. 
 
Vi firade vår två års dag i söndags. Två hela år med honom. Kändes så fantastiskt att bara vakna upp och insåg att allt inte var en dröm, utan allt var verklighet. Han kysste mig och släppte inte taget och sa grattis på två års dagen. Nu vill jag alltid vara vaken för nu är min verklighet så mycket bättre än mina drömmar ♥

tonight is young

Känns inte alls som lördag idag visst??! Vaknade ofrivilligt kl halv 9 imorse för att dra mig till jobbet. Nu har jag gjort mig i ordning inför amandas 20 års fest. Det var ett tag sen jag träffade klassen faktiskt så det ska bli apkul ikväll! Får se om man hittar hem från Stp bara. 
 
Och inatt för två år sen blev alex och jag ett par. Efter allt vi har gått igenom är jag fortfarande lika lycklig ♥

sista dagen för 2013

 
Då menar jag alltså för malmöfestivalen såklart. Känns så sorgligt att malmös enda livliga vecka lämnar oss återigen. Men jag har ätit allt jag velat käka förutom brända mandlar och sockervadd. Det ska köpas ikväll! 
 
Jag skulle även åka booster men mitt fega jag vill verkligen inte för jag tänker på den hemska karusellen på Bon Bon land i dk som jag faktiskt vågade åka för några veckor sedan. 
 
Solen skiner ute och om nån timme eller så blir det grillning med grabbarna grus. Me gusta muchacho!

några dagar senare

Ligger i soffan och glor på greys anatomy. Vilken nostalgiserie. Får mig att längta tillbaka till gymnasiet och skoltiderna. Fuck jobb liksom. 
 
Har hemlighetshållit en sak i ett tag just nu och det är ett fåtal som vet. Men allt känns bra. Bättre. 
 
Nu är jag ledig i två dagar och jag ska spendera dessa dagar med att fixa min lur, städa mitt rum, och njuta av malmöfestivalen och kränga i mig massa churros! Längtar till lönedagen nu på fredag och även på tors då familjen spelar. Det kommer att bli en bra helg. I just know it. 

HEJ FESTIVALEN!

 Bäste och jag i onsdags, stugfezt.
 
Välkommen till malmö! WIEEEEEE äntligen är malmöfestivalen här! Tiden har gått så jäkla fort, det var nyss festival.... Denna veckan har varit väldigt skum ska ni veta. Jag har gått från glad till förvirrad. 
 
Just nu sitter jag och målar mina naglar, bestämmer kläder och skor inför kvällens bravader. Ska strosa runt på festivalen med mina bästa vänner och äta mina efterlängtade texasburgare!!!!!!!!!!!!!!!! Ikväll bär det av till KB i mina nyaste klackar. ME GUSTA MUCHOOOOO. 

we can't stop

Är SÅ beroende av Miely Cyrus senaste låt. Maxar den hemma varenda dag. 
 
 

Idag har det varit en riktig höstdag. Spöregn, moln, kyla. Invigde mina höstklackar för första gången. Och hade på mig JEANS för första gången sen i juni. Inte ok. 

Spontanköpte ett par nya klackar idag. Vackraste jag sett, på höstskor hållet. Nu gör jag mig redo inför kvällens bravader. Emersons 20 års fest i en stuga! 
 
Ps. Min lur är totalsönder. 

Hej hösten

Waddap. Jobbade idag efter min "långa" semester. Tog en liten tripp till solariet med Emil också. Min bränna är så perfekt som den kan bli. Det måste komma fler soldagar annars får jag bo i solariet ett tag. Fick en hemsk bränna också för jag tog fel trosor på mig. Skit bra.

Visst är jag brunare än vanligt?? Säg ja. Mhm tänkte väl det.


Sweden, I'm back

 
Godmorgon Sverige! Japp, jag är tillbaka i det tråkiga landet OCH det tråkiga vädret (såklart ska det vara dåligt när jag kommer hem igen): Mitt fel dock, jinxa det när jag åkte haha..
 
MIN ALLRA FÖRSTA RESA ENSAM i torsdags! FYFASEN vad jag är stolt över mig själv. Det var inte så läskigt som jag trodde faktiskt. Det var mer läskigt när man skulle ta sig till Barcelonas flygplats hem. But I did it! 
 
Vi festade, vi solade, vi simmade, låg på rosa luftmadrasser och lät vågorna göra oss illamående, vi umgicks med piloter och fick alldeles för lite sömn denna helg. En vacker dag ska jag flytta till Spanien. Nu är det back to reality, men det är malmöfestivalen på fredag och jag taggar igång som vanligt. 

last day in suede

 
HOLAAAA! Jag ska upp om cirkus två timmar så det kanske inte är lönt för mig att blunda?! Men attans vad jag är trött asså... Kmr se ut som en zombie imorgon bitti. Jag ber till gud att tågen till kastrup INTE strejkar. Detta är första gången jag åker flyg själv, checkar in bagage själv osv. Fattar ni vilken PANIK jag har?
 
Är så sjukt nervös... Packningen är klar i alla fall. Har aldrig packat så dåligt i mitt liv men å andra sidan så är det en av mina sämsta sidor också. Det har varit en tradition ett tag nu att åka till spanien varje år. I made it this year again :D 
 
Men vi hörs när vi hörs, vet att jag är sämst på att blogga men har mycket på g atm. HEJDÅ SVERIGEEEEEE!

RSS 2.0