Neeej inte fredag igen

Min kropp är här & skriver men min hjärna ligger i sängen och sover..
Idag blir en tuff dag, jag ska hjälpa till med lokalen inför morgondagens dop, sen blir det lite sushi mat. Efter det sticker jag och firar emma som fyllde år för nån dag sen. Och som kvällens höjdpunkt drar vi till DK !!! It's gonna be fun!

too laaaaazy

det är nog min första natt här hemma som jag sitter framför datorn på hela sommaren. Jag är lite raslös & vill ut. Jag är alldeles för trött för att orka ta mig ur stolen, borsta tänderna & gå och lägga mig.

27 juli 2010


Tisdag kväll & här sitter jag & käkar choklad.
Tänk att jag knappt har 3 veckor kvar av sommarlovet. Big fet ångest här alltså! fyfan. Jag har inte ens gjort hälften av det jag ville göra. Jag hoppas att helgen blir grym. Det blir DK iaf och dop. Ska bli kul. & jag hoppas att vi snart sticker till almåsa & lämnar malmö för en dag.

med andra ord

Blundar jag nu somnar jag säkert hur lätt som helst. Grillningen med gänget var helt okej igår, vädret förstörde lite men det gick. Vi har varit uppe hela natten. Man har försökt sova men det går inte i och med att de sprutar grädde i ansiktet på en ifall man somnar. Jag lyckades somna en stund, som straff fick jag dippa från chips i ansiktet. Mysigt. Jag kom hem halv 10 imorse & sov lite, nu ska jag trött ta mig till dalby igen & bada. Måste passa på när vädret tillåter det!

coincidence or what

Min helg har varit helt och hållet perfekt! Helgen är dock inte över än, ikväll blir det ännu en grillning med gänget. Ett perfekt slut på en bra helg! Mer finns det inte att säga. I'm out!

1 år senare


Idag för 1 år sen började min vänskap med en viss störd människa. Hon heter Rebecka & är en av de finaste personerna jag känner. Hon är den första jag ringer så fort någonting händer, den person jag kan dela allt med, personen jag litar mest på. Tiden har gått så otroligt snabbt & vår vänskap har verkligen utvecklats till en fin och vacker sak. Jag önskade att du befann dig i Sverige just nu så vi kunde fira detta, men imorgon, då ses vi! Jag är så otroligt glad & tacksam att ha dig som vän. Tack för att du är en så underbar vän, & igen, tack för att du är du. Puss på manshjärtat broder.

once again


Fyyyyyyyyyyfaaaaaaan vad ont jag har i mina öron!
Jag har aldrig haft såhär ont, det känns som om det är en kniv som hugger, det gör så oooooont :( kan inte smärtan bara försvinna? jag dör...
Orsaken till att jag har så ont i öronen är förmodligen att jag hoppade från en hög klippa i dalby. Vi var där igen idag. Jag hoppas iaf att det är orsaken, jag vill inte ha öroninflammation! Jag orkar inte göra någonting, inte ens äta, it hurts to much. Snart beger jag mig hem till vanessa där vi ska sova över ikväll igen. Jag känner för att tjocka mig ikväll, och gå och lägga mig tiidigt!

i like it !


dalby stenbrott

wooooop! Vilken härlig dag! Efter några timmar av sölighet kom vi äntligen fram till dalby stenbrott! Det var en upplevelse. Dit ska man dra fler gånger den tid som är kvar av sommaren! Nu är jag hemma, brunare och as trött. Laddar för ikväll, haj haj !

I belong in Kingston town

Hallööö, såhär ska varje morgon se ut framöver - sol utanför fönstret och musik på högsta volym innanför fönstret! Inte så mycket planerat idag. Jag ska snart till stan. Ikväll sover jag icke hemma, utan jag crashar hos min kusin där vi ska bo ensamma hela veckan. Greeaaat ! Enligt familjen ska vi sticka iväg till antingen dalby stenbrott eller Ven imorgon :O happy face! Såhär ska livet se ut varje dag!

Walking on the moon

Jaupp, när vi tre umgås uppstår det tusentals galna bilder..
Vi shoppade idag, jag köpte en del, & jag köpte ett plagg som är den bästa jag har gjort hittills i sommar! Avundsjuka uppstod av Kim & Ashley ;) Framåt kvällen gjorde jag min moder en stor tjänst och stannade hemma för att passa plutten. Men det löste sig, gänget tog sig hit! Ännu en vecka av sommarlovet har gått och jag börjar få små ångest för att vi närmar oss skolan. Min helg har varit suverän, men som sagt, varje dag är helg nu när det är sommar! Nu ska jag blunda, godnatt!

Lomma beach

Igår var jag på lomma beach med ett gäng människor. Jag tyckte att det var sjukt mysigt! Träffade på några man kände sen fick man gå runt och hälsa på alla främlingar som hade kommit för att festa på stranden! Det var Fb som hade arrangerat strandfesten, alla trodde att det skulle bli fail, men det blev det inte. Idag är jag dock trött eftersom jag var tvungen att passa plutten.
Ikväll blir det filmkväll med gänget, bye !

08.47


Här är jag, uppe med tuppen!
Jag har varit uppe sen 6 imorse pga min lillebror. Jag håller på att somna snart, men vi ska åka iväg till sibbarp om typ en timme så jag hinner inte blunda. Det är varmt ute redan nu, det är jag tacksam för, så jävla härligt att slippa tröja, strumpbyxor eller byxor. Att gå runt i bara ben is the shit!
Jag hoppas att ikväll blir lyckat. And I'm out!

i wanna go there where you go


Exakt nu, sitter min broder förmodligen på planet och ska alldeles strax lyfta till nice.
Det känns inte bra på nåt sätt, hon är där, jag är här, nä detta funkar inte!
Och just nu i denna stund skulle jag vara på södervärn och vänta på bussen till dalby men nope, så blev det inte heller. Vädret lurades imorse, allt var grått och tråkigt, så vi ställde in det, men nu helt plötsligt kommer solen fram och det är försent att åka. Typiskt, vi får väl ta det nästa vecka! Jag som var helt taggad till detta! Det blir en fika på stan i eftermiddag med tjejerna istället.

sommarlovet kan börja från & med Nu!

Gooodmoorgon Sverige! Min första dag på sommarlovet, vilken härlig känsla! Har nyss käkat frukost i lugn och ro tillsammans med hög musik. Om en stund drar jag till stranden med Adina & Emma. Äntligen ska jag få doppa mig på bo01! :) BYE!

mudcake and wipped cream

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiee! Nu har jag äntligen sommarlov! Min sista dag idag, kommer att sakna små ungarna men men, jag har hellre sommarlov än är där hela dagarna. Idag har jag fikat med tjejerna, det var längesen vi alla träffades såhär. Sjukt mysigt. Om två dagar åker min halv broder iväg i en vecka. . it sucks!

när svetten rinner

Jävlar vad svettigt det har varit idag! Vädret var inte passande till att jobba, man längtade bara till stranden. Bara 1 dag kvar, 8 timmar kvar! En hel månad av sommarlovet har gått och vi har typ 5 veckor kvar. Det har varit en bra dag.

maybe it'll happen again


Jag äääälskar sommaren! Finns nästan inget bättre! Vi stack till Svedala badet ändå. Men vi hann bara vara där i en halvtimme för de stängde :/ blev ändå lyckat! Nu är jag rent av utmattad av att bada, men det hindrar mig inte från att bada mer ! Ikväll var det åska & blixt, japp, det var rätt mysigt trots rädslan man hade. Jag älskar att somna till åska och regn, det mysigaste man kan tänka sig. Ja, två dagar till av jobbet sen väntar sommarlovet! Lite små ångest över att behöva lämna alla barn som man har fäst sig vid, men men, that's life.

något över 30 grader


Vad har hänt med Sveriges väder?
Är vi verkligen i sverige? Helt sjukt vilket bra väder vi har fått. Igår var jag hemma hos Emma för hon hade poolparty. Det var jätte härligt. Några av oss sov över och imorse när vi vaknade tog vi oss ett skönt morgondopp! Vi har badat hela dagen och bara njutit av helgens sista dag. Just nu är jag hemma hos becka med sophie. Vi kan inte bestämma oss om vi ska sticka till falsterbo eller svedala badet. jag vill såklart falsterbo, inget är bättre än det, men men.

trots att det är fredag kväll . .


. . lägger jag mig nu i min ena halvas säng. Godnatt / Jen.

kul, verkligen jätte kul . .

här har jag suttit och ruttnat i de senaste timmarna. Jag har väntat på att min kära moder ska komma hem från jobbet. Hon skulle egentligen kommit för cirka 3 timmar sen men nope, jävla övertid! Så man kan säga att min kväll är förstörd & jag är väldigt frustrerad. Så nu har jag argt packat ner grejer och jag ska banne mig sticka hem till rebecka och sova där. jag orkar inte mer...

It's good to hear your voice

3 dagar kvar på jobb! Helt sjukt hur snabbt en månad har gått. Har dock lite ångest över att en hel månad av sommarlovet redan har gått :/ & en underbar människa lämnar mig här i Sverige i en vecka snart :( Att vara ifrån dig så länge gör ont i manshjärtat! Imorgon är det äntligen fredag igen. Jag har lust att sticka till falsterbo och bo där i några dagar. Hur skönt? I'm out!

ett gäng människor

Min helg har varit helt underbar! Hela gänget hade grillning hos Sophie där vi sedan spenderade hela natten och morgonen, i hennes lägenhet. Man somnade till några gånger under natten. När klockan slog 4 var det dags att cykla till bo01 för att kolla på soluppgången. Det var sjukt vackert. När vi kom tillbaka hem till sophie var alla så trötta så alla somnade nån timme. Vädret har också varit underbart. Dessa människor är helt fantastiska!
Nu återstår bara 6 dagar kvar till jag har sommarlov på riktigt. Då ska allt möjligt göras, sommaren ska bli nånting att minnas. Jag längtar.

RSS 2.0