Den kommande veckan

Idag: Middag på Mando! Kanske fäller en liten tår för Kim som åker imorgon :/
Imorgon: Plugga som fän. Jobb på kvällen!
Onsdag: LEEEDIG! Behövs som fan och då kan jag lika gärna lyfta på röven och ta mig till gymmet.
Torsdag: Sånglektion. Redovisning. Träning.
Fredag: LEEEDIG, igen.  Behövs verkligen! Utgång med tjejerna?
Lördag: Utgång med brudarna!
Söndag: Relaxaaa

happy bar!




En av de roligaste kvällarna på länge! Igårkväll tog vi med Ashley till en klubb för första gången! Eller klubb och klubb - till Happy Bar. Fy satan vad kul vi hade! Billiga drinkar och grym musik. Sen hade vi trevligt sällskap också. Idag är en riktig seg-jag-pallar-inte-göra-nånting-speciellt-inte-plugga-dag. Och min dator är sönder. Det var en bra helg med bra avslut med världens bästa vänner ♥

5 månader


chihuahua in london

Två bilder på lilla chihuahuan som Emmas syster passade medan vi var i London.

Glad tjaj


Min kropp mår bra nu, precis kommit hem från ett jobbigt pass på gymmet. Big booty bitch, here I come! Hehehe. För att ha missat rätt mycket i skolan är jag på g nu igen! Och min näsa och mina lungor fick världens chock när jag gick ut imorse, värsta istiden ju! För övrigt mår jag bra, väldigt bra faktiskt. Livet rusar på och jag kan inte bli lyckligare :)

bye bye london

Waddap? Är hemma från en skit bra resa i London! Är lite deprimerad över att vara tillbaka men vem är inte det när man har varit ute och rest? Just nu är min kropp helt slut och jag är seg som fan. Dags att ta och sova nu så jag får mer än 10 timmars sömn inatt, soft. Läxor, skola och sånt kan dra sig bakom galler.

packat och klart!


Så, ni kanske inte ser det på bilden, men allt är faktiskt packat och klart. Och jag slog mitt rekord också! Packade på 2 timmar, hur bra?! Om 12 timmar befinner jag mig i London bland britterna. Nu ska jag bege mig till tandläkaren, hinner kanske med ett inlägg till innan jag far till flygplatsen. Haj!

panikslagen inför resan


Stressad tjej här! Det slog mig precis att jag verkligen inte kommer hinna packa! Vi åker imorgon kväll och jag har skola och tandläkarbesök innan dess! Hur ska detta gå? Dessutom har jag ingen liten handresväska att packa ner allt. Paniiiiiik. Jag som trodde att jag kunde softa och jag bokstavligen hatar, förlåt ogillar, att packa! Vad som händer återstår att se...

nostalgisk tjej


Sitter och tänker på framtiden, på studenten, på vad som kommer att hända efter årets sommar. Kommer alla att splittras? Det är ju klart, alla kommer gå sina egna vägar, lämna landet och skaffa nya umgängekretsar etc. Jag då? Vad vill jag? Jag vill resa iväg men jag är så dåligt på att lämna nära och kära. Jag är inte det minsta taggad inför studenten, tiden har gått alldeles för fort. Sakta ner tiden, snälla.

fredag lördag söndag


Smulpaj bakande med broder

"Yo yo yo!" så löd orden som kom ur pojkvännens mun inatt, lite skrämd blev man ja. Efter att ha chillat rätt mycket med festandet är jag rätt taggad över London nu på onsdag kväll! Idag har jag äntligen fått shoppa lite kläder med Alex och Emil. Denna söndagen blev rätt bra faktiskt. Godis till frulle, en sväng till stan, en sväng till solariet sen kollade jag på när grabbarna spelade match. Känns helt okej att det är skola imorgon ändå faktiskt.

lite lägenhetsbildår

Soluppgång, dog lite när jag vaknade så vackert det var.
Utsikten på dagen
Utsikten på natten, som en himmel med alla stjärnor

Blev bjuden på mysig middag - kycklingfilé, klyftpotatis och bernaissås (ny favorit!)

Sen blev jag bjuden på marrängsvisch som jag har trånat efter i flera veckor nu!

Pippifågeln som heter Lily men vi döpte om henne till Roger för jag tyckte hon skulle vara fågeln i låten "det va en geång en liten feågel ja en feågel som bodde peå landet o roger hette han"...

Trots att vi bodde utan föräldrar var vi faktiskt såhär nyttiga ändåN

Nyårsafton i väntan på gästerna

Det blev lite grabbdans när alkoholen kickade in




Egofotade lite med mina favoritpojkar

Och brodern såklart!

Folk sneade


Dagen efter storhandlade vi och jag fick åka kundvagn tillbaka hem. Trivdes.

Firade in det nya året och avslutade 2011 med alla jag ville fira det med. Jag var lycklig ♥
Nu får vi se vad 2012 har att bjuda på!



snart lika starka som män

Äntligen har jag lyckas få upp min feda röv till gymmet! När solen lyste in i klassrummet kände jag att jag var sjukt sugen på att gymma så jag och Kim went for it. Just nu är jag öm, svag och seg efter ett ganska hårt (jag kämpade faktiskt, på egen hand!) träningspass. Oooooch jag skrev nyss klart mitt psyko-arbete och känner mig lättad. Om exakt en vecka vid exakt denna tiden sitter jag och 3 andra brudar på ett plan påväg till LONDON BABY!!!!!!!!!!

glad ledsen arg sur


Varför har man pms egentligen? Väldigt onödigt enligt mig. Jag har skrattat, varit arg och förbannad, varit sur, varit ledsen och fällt nån tår eller två idag. Verkligheten är tillbaka men äsch, london nästa vecka så whateva liksom. Sen ska vi på bartenderutbildning i Göteborg vilket är soooft och så är praktiken till spanien fixat tror jag. Känns så jäkla skönt att lämna allt och alla här i Sverige. Förövrigt så är jag arg så jag säger tack och hej för mig.

och nu tog sagan slut..


Detta lov har verkligen varit ett av de bästa loven jag har haft! Har spenderat alla mina dagar med kusinerna och nästan varje dag med kärleken. Vi har käkat mysiga (och goda) middagar samt efterrätter och haft ap roliga fester i lägenheten! Nu vet vi att vi kan bo tillsammans utan att bråka, tjaffsa eller tröttna på varandra. Om 2 dagar börjar verkligheten och jag känner ångesten stiga. Men om 2 veckor far jag till London och DET mina vänner, är en helt awesome känsla!

jullov är underbart ♥


Hej! Är tillbaka, för en stund i alla fall. Livet i lägenheten är underbart! Softa dagar, partajar lite och bara umgås med sina nära och kära. Jag har haft ett underbart lov hittills och jag längtar inte tills vi börjar skolan. Jag har shoppat upp mina julpengar.. Men är så jäkla nöjd över mina inköp!
I'll be back, heeeeejdå bitches!

RSS 2.0