happy halloween

Not. Det är halloween idag vilket inte känns som det för fem öre. Ingen har halloweenfest men det kaaanske blir nästa helg. Typ första gången på flera år jag inte firar halloween i så fall vilket skulle suga big time. 
 
Blev skrämd på stan idag av någon som var utklädd, inte ok. Har strosat runt på stan lite och rånat mig själv återigen. Det är ju löneveckan. Nu sitter jag här med läppstift på och funderar om jag ska ut med de andra eller ej. Tufft beslut ja..
 
 

A "little" bit of shopping

Ja. Idag gick jag loss på stan. Köpte träningskläder runt 1000 lappen samt en jävla massa örhängen (ja jag har blivit girly och besatt igen). SÅ jävla nöjd med varenda grej. 

Jobbade från 4-9 idag. Fattar ni så skönt det är att sluta innan alla ens har vaknat. Tog ett hårt pass på gymmet innan stan och nu provar jag mina new ins. 

Imorgon får jag "sovmorgon". Vaknar 5 ist för 2. Äntligen.




Helgens bravader

Har haft stängningar hela helgen vilket innebär extra sömn och extra nöje för min del. Hamnade på möllan direkt efter jobb i fredags och tog några drinkar och shots. Blev lite mycket att vi inte ens lyckades ta oss till båten. Hahaha. Nä skoja. Faktiskt inte kul. 


Verkligen superduper happy




Bakis deluxe 

Igår var jag MEGA bakis på jobb. Mega asså. Spydde 6 ggr och blev till slut hemskickad. Var beredd på att sova så fort jag kom hem med en påse bk men det slutade med att jag hamnade på karaokebaren ice med grabbarna för att fira lille Harald som blev 20! 

Folk sjöng, folk drack, folk bjöd harre på shots och öl och alla skrattade till emersons fulla drag. Avslutade kvällen med en spicy italian i handen och njöt till max. 

Nu väntas 9 timmars jobb. 

Walking fucking zombie

Min morgon är redan förstörd haha. Kollade på tv.nu innan jag satte på tvn Och såg att walking dead är på tv. Är så jävla rädd för zombies och tror fan att de kan finnas på riktigt. (Var rädd för mamma ett tag efter en film). 

Vad är då oddsen att när jag sätter på tvn är det på kanal 5 där walking dead sänds och en äcklig zombie syns i tv-skärmen. Så nu vill jag inte gå ut i mörkret när ingen är vaken. Kul Jennifer kuuuuuul.

Nu väntas 8 timmars pass på jobb. 

Tappad

Japp. Idag har jag glömt min hjärna hemma. Mitt Öresundskort ville inte fungera idag så jag tänkte dra in till Skånetrafiken för att fixa det nu. 

Sitter just nu på tåget. TÅG?! Jag skulle gå till Skånetrafiken vid triangeln men orkade verkligen inte gå till 3an som ligger 7 min från mig. Så jag tänkte: varför inte ta buss 8 till hyllie sen TÅG till triangeln? Sen NU kom jag på att jag lika gärna kunde tagit buss 8 till centralen som skulle tagit 10 min istället för 40 min. Så nu har jag alltså tagit buss till hyllie för att ta mig till centralen. Cp hahah

My gosh. Vad händer med mig. 

To be free

Älskar att vara ledig på måndagar. Då har man ingen söndagsångest whatsoever! Trots att jag är ledig idag måste jag vara barnvakt för lillemannen som dessvärre är sjuk. 

Vaknade 7.30 pigg. Så är det när man gått upp 2 am hela veckan. Två dagar till av ledighet väntar. Fattar ni hur skönt det är??? 


Mamma har även köpt pepparkakor. Japp vi börjar tidigt

lussebullar på g

Haha, ja vi är alltid tidiga när det gäller julsaker. Brukar alltid sätta upp julpynt redan i november bara för jag älskar julstämningen och vill att den ska vara längre. Mamma fick för sig att baka lussebullar idag så nu står hon och jason i köket och skrattar och bakar bullar. Jag sitter bara här, och väntar på att de ska bli klara. Served fresh from the oven liksom. 
 
Igårkväll hade jag världens ångest. Skulle egentligen med ut med grabbarna grus men neeeeej, såklart skulle jag ha öppning idag. Så jag somnade 9 typ och blev väckt ett x antal gånger under natten. Men nästa helg ska jag nog partaja. Löning i svergie och allt, förutom för mig då som jobbar i Dk land. 
 
Igår, 11.00. När alla fortfarande sov bort sin bakfylla hade jag redan jobbat 7 timmar. 
 
Igår spenderade jag halva dagen i stan med ash och kim och guess what. Vi kollade på smink i TRE timmar. Har aldrig ever never hänt mig förut. Har blivit riktigt besatt av smink på sistone. SÅ kul. Nästan roligare än kläder, bara nästan. Nu ska jag bege mig ut och träffa min kära broder! 

Jockey

Idag var jag inte hemma på 12 timmar. Från jobb--> gym---> jasons skola---> hem sen vidare ut till Jägersro där vi kollade på när hästar galopperade eller vad det heter. Det var helt okej till en början tills man började frysa och jag nös flera tusen gånger pga allergi.

Har tyvärr ingen helg denna vecka (igen) och får stiga upp 2. No me gusta. 

Nu ska jag försöka sova. Mamma sitter och sjunger skit högt i köket Ocy hon hör inte när jag skriker för hon har maxad volym med hörlurar.. Det är ingen sagovisa hon sjunger precis. 



Imorse när man bara ville hem och lägga sig och hällde i sig flera liter kaffe



make me up

Hahaha, om det är någon som är besatt av kameran eller spegel är det nog jag. Jag ashley och Kim pratade om det i helgen. Varje gång vi går förbi en spegel stannar vi till och glor på oss själva. Hur fixerad är man inte då? 
 
 
Idag har jag varit ledig (äntligen). Tyvärr är det min enda lediga dag denna veckan och jag har ingen sovmorgon heller. Vaknade ändå upp piggt vid halv 8 idag och tog en joggingrunda runt parken. På sista tiden har jag blivit lite mer besatt av smink än vanligt. Jag som knappt använder någon smink vill använda allt som finns. Fan ta dig Kylie. 
 
Så idag har jag köpt massa penslar, pennor och ett läppstift i färgen nude. Tog mig ungefär 4 timmar haha. Var så inne i allt testande att jag glömde hämta Jason. Ops, sorry lilleman. 

Hvad laver du man

Det är typ den enda frasen jag använder mest (för det är det enda jag kan på danska) på jobb. Alla keep on sayin att de har hört av chefen att jag ska bli supervisor. Whaat. Har inga planer på att ha det nu i alla fall haha. Way too fast. Timmarna på jobb gick skit snabbt idag. 
 
Imorgon har jag ÄNTLIGEN "sovmorgon". och med citattecknen menar jag då att jag måste upp 7.30 för att lämna Jason men efter - då jävlar ska jag sova. 
 
Vad händer till helgen då förutom att jag ska upp 2 på natten för att jobba? 
Personalfest den 1 nov! Can't wait!! Och längtar också skit mycket till halloween, vad ska jag va?
 
Saknar brodern min
 

Ma weekend

Söndag igen. Fast idag har jag få tänka om flera gånger om vilken dag det är. Trodde det var måndag. 

Fick stiga upp 5 idag för att jobba. Imorgon stiger jag upp 3.40. Hur orkar jag?...... 

Min helg var både vild och lugn. I fredags hängde vi på golden på möllan och tog flera drinkar. Har fått en ny barterder till vän också hehehe. 

Vi drog vidare för att shakea azz på Harrys. Äääälskar låtarna på den klubben. Kan dansa till varenda en. Äntligen hittat en bra klubb i Malmö. 




Igår träffade jag upp Ashley och Kim och hade reunion efter nästan 2 månader. Som jag saknat oss ❤

Sen glodde jag på OC med Emil på kvällen och däckade alldeles försent. 

im on my way

11.25 är klockan och jag är stressig som faaan. Ska iväg och göra något spännande vid 13. Är SÅÅÅ taggad att jag kissar på mig! Och väldigt nervös också. Idag är jag ledigt if you wanted to know. 
 
Direkt efter ska jag träffa upp broder min på Emporia sen ska vi till Ikea och då jävlar ska jag mäta mitt nya fina skrivbord som jag ska köpa när lönen kommer (om typ 3 veckor för jag får ju dansk lön nu....). 
 
Igår besökte jag subway och fick reda på att de får lov och ha nagellack nu. Allt bra händer när jag slutat. Wtf liksom. Inte okej. Sen hade jag sällskap med bäste hela vägen hem. 
 
Fredag är det idag ju, men det känns inte alls som det för imorgon börjar jag 5.30 vilket innebär att jag ska upp 3.30. Kuuuuuul. Men frågan är om jag struntar i det och festar ändå? Vad har hänt med mig......

its something with the bad boys that make the good girls fall in love

Regnet bara började ösa ner för en timme sen och det slutar inte regna. Det är såå mörkt ute nu om dagarna. Man börjar bli lite höstdeprimerad. MEN INTE JAG - för jag älskar höst! Inte vädret, men halloween, halsdukar, stövlar och höstlukten. 
 
Har börjat kolla på OC igen och kan inte sluta kolla på det. Det var skottlossning idag på Bellvue (typ här jag bor) och det hände exakt den tiden jag tänkte ta bussen till hyllie men bestämde mig för att skita i det för jag ville se ett avsnitt till av OC. TACK till OC för att ni inte fick mig att gå upp ur sängen asså. Annars hade jag nog sett händelsen. Man vet aldrig liksom. 
 
Nu ropar mor. Vitlöksbröd och nån rätt väntar :D 
 
Såhär känner jag för att stiga upp kl 2 imorgon "bitti". 

drunk texting

Denna helgen var überbra! Började med att avsluta jobbet 19 i fredags och fick snabbfixa mig på 30 min. Majoriteten av gänget befann sig på möllan och tog några drinkar, öl och shots. Vill bara tillägga att aldrig mera ta tequila. Vad i helvete tänkte människan som uppfann den spriten?! Smakar typ piss. 
 
Jag, Kim och Monica drog vidare till Harrys. Hade aldrig varit där förut och det är min nya favoritklubb nu! Skönt att Elin jobbar där också hehe. Dansade till klockan 4 på morgonen och för första gången gjorde det inte ont att dansa i mina klackar. Vi gick hem med varsin burgare i munnen och såg stjärnorna som lyste för fullt. 
 
goa o glaua
 
Standard att fråga någon om de kan fota en på tjejtoan
 
Ma bitches hahahah
 
Intense
 
Mådde som en gud dagen efter (på riktigt asså). På lörd var det round 2 med min partner in crime Emma. Denna gången blev det alldeles för många shots och det slutade med att jag knappt visste var jag var.. Lyckades somna på bussen igen och hamnade på kroksbäck så fick promenera hela vägen hem. Kan ni tänka er hur jag mådde igår då? Raka motsatsen, som satan typ. Alltid samma gamla visa. 
 
 
 Har alltid 272636373 selfies med denna tjejen efter en fest hahah

cut ma hair

 
Vet ni hur kort mitt hår är nu?? Klippte mig som sagt i fredags. Hon sa att det längsta hon klippte från mitt hår var 30cm. Whaaaaaaaaaaat. Det var där framme då förresten ahha. Annars hade jag nog legat i sänget atm och bölat sönder över mitt rapunzelhår. Men annars är jag faktiskt nöjd hittills. Förutom när jag ska sätta upp håret. Har typ ingen toffs whatsoever. Lite pinsamt. Så jag har en boll så länge tills det ser relativt långt ut. 
 
 Det var fint uppsatt men skit fult nersläppt. 
 
Man måste ju meddela sina snapkompisar om sina stora händelser i sitt liv, inte sant?
 
 
 
 
 

#ströget

Kan man inte göra ett danskt ö på ett svenskt tangentbord? Man borde väl kunna det? 
 
I tisdags spenderade jag och chuckie vår dag i köpenhamn. Jag är SÅ nöjd med alla mina inköp. Spenderade närmre 2000 den dagen och är feeeede nöjd. Kom hem med ett par klackar som btw är mina 43e par räknade jag ut, en fin ny skinnpaj och massa annat smått och gott som jag är inlööv with. 
 
Vi käkade burgare som faktiskt ser god ut på bild men var lite halvtorr FYI. Sen tog vi oss en drink på Hard Rock Café. Me gusta mucho asså. Min drink var pul as hell. Blå och exotisk. Måste köpa malibu och blanda drinkar med det. Hade jag kunnat (jag kan ju men måste spara) hade jag valt att shoppa all day everyday ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
Blev lite hungrig nu faktiskt. Hade varit en pulig frulle med pommes nu när man är bakis..
 
 
Ser lite ut som en leksakshamburgare visst?
 
 
En cosmopolitan och en blue nånting na.
 
Vår enda hyffsade bild på oss två. Måste skaffa oss ett stativ nästa gång asså.
 
Ska bo i de husen någon dag. Om man ens kan det?
 
 
 

lillördag i kastrup

Okej, det finns faktiskt ingen lillördag i Danmark fick jag reda på igår. De har lillfredag (idag, torsdag alltså) men inte lillördag. Igår efter stängningen satte vi oss på Bryggan (som är standardbaren där alla som jobbar på Starbucks hänger efter jobb tydligen) och skulle egentligen bara ta en öl. Vi skulle dra oss hemåt efter den enda ölen men "en öl" blev till fyra plus tequila shots och min nya favoritshot som innehåller ett shotglas med jäger (hatade egentligen jäger fram tills igår) i ett större glas med redbull som man skulle klunka på en gång. 
 
Det var den konstigaste shoten jag gjort men den roligaste! Sverige borde fan ta tips av Dk och importera denna typ av shot så man vet vad man ska välja när man är ute på klubbar och barer. 
 
 
 
Denna tråkiga onsdagen fick sig en vändning och jag skrattade tills jag kissade på mig. Fattar egentligen ingen danska alls och nickar till typ allt men igår fattade jag fan nästan allt. Antagligen för att danskan liknar språket man snackar när man är full hahahaah! 
 
 
 
 

RSS 2.0