hej hej hej jag är bara 14 år..

en låt som fastnat i huvudet :| idag har jag varit med beckzy, hah, nytt smeknamn kom jag på. Vi köpte godis på hemköp som vanligt och satte oss på den gungan. & så gick vi en sväng.. 

nu vet jag att du lever iaf :)

SOVMORGON


utvilad.
men är fortfarande halvseg. Överraskningsfesten var helt okej igår, blev lite fail. Vi kom en timme efter de hade överraskat - my bad, jag var så envis med att sova lite innan. Men jag snoozade väckarklockan och försov mig. oups. Det blev en sen natt igårkväll, så jag har inte tagit mig upp ur sängen ännu, jag tog datorn till sängen ist. Ser inte om det är fint väder ute eller inte, rullgardinen är fortfarande nerdragen. 
jag tror att hösten är här MEN jag har sett i väder sakerna att det ska bli varmt hela nästa vecka. 

Nu ska jag pallra mig upp ur sängen and make myself some breakfast.



no update

hmm, kollade nyss i min dagbok, & jag har inte uppdaterat på fyra dygn! Jag har glömt bort
vad jag har gjort:O NEJ!
Beror nog på att jag inte varit hemma. suck.
Jag ska nog ta en powernap nu, sen ska jag göra mig i ordning. Överraskningsfest tonight!

Ps. Gå till Tasty house om du vill ha billigt godis & massa annat skit.
grattis michael jackson!

last night wasn't like i imagined it

petris efterfest i limhamn.

fredagskväll

wazzaaaaap. Missade återföreningen med 9E. Men jag lyckades träffa några efter. Nu har vi lämnat V&O's lägenhet & nu ska jag bara packa, sen sticker jag snabbt som attan till rebecka. Vad vi ska göra ikväll får ni reda på imorgon. Trots att hon bor vid kronprinsen tar jag bussen dit. Palla gå, min cykel har punktering + att den är hos henne.. 

Ha nu en bra fredagskväll för det ska jag ha! 
SEE YA! 



inspark i Lund

den bästa dagen hittills i skolan. jag trivs. 3orna fick äran att ge oss massa olika saker att göra. Vi blev indelade i grupper (mitt lag kom trea btw). Sista grenen - killar mot tjejer. Det lag som bildade den längsta masken mha kläder och saker som man har på sig inklusive sig själv skulle vinna. I slutet låg alla i underkläder på gräsmattan. Trots att vi var dubbelt så många tjejer som killar vann de. Turen var på deras sida. Det var perfekt väder också! 

Ikväll blir det sista övernattningen i lägenheten. Sista natten of freedom, not. & imorgon, ja, imorgon blir en bra dag. 

it's sex on fire

GRATTIS SOPHIE, 16 IDAG!
Jag har absolut inget att skriva! Helt tomt i skallen. Så det är inte lönt att skriva nåt mer. 
Ska träffa rebecka snart iaf & sen ska jag övernatta på lilla torg ikväll. & imorgon ska treorna ge oss ett helvete. FUN. 
Hejdå.

sjuk

nu ska jag åka hem till vanessa och ola för att mata katterna. Det blir ingen övernattning ikväll i och med att jag är sjuk. Palla. varför just när skolan börjat? Jag önska att jag hade en tv i mitt rum nu så jag kunde ligga och sega hela kvällen :/ jaja, hejdå.
Juste, F köpte the wax idag. Fail.

i wanna know you

ganska rolig dag.
Elevrådet hade fixat massa lekar så alla ettor kunde lära känna varandra.. Vi gjorde en del roliga saker, som en människo pyramid. Killarna fick göra det mesta jobbet, såklart. & det bästa - vi fick sminka en kille så att han liknade en tjej! Hämtade mitt busskort idag, så nu kan jag åka gratis buss, lyx mannen! 

Så nu sitter jag här och är sjukt förkyld och trött! Jag var 95% nära på att skolka imorse, but I did'nt. Jag börjar trivas i min nya klass nu i den nya staden. Blir nog inget gymnasiebyte. 9E är fortfarande bättre. & jag vill va med i malmös skolkatalog & köpa den! 
nu pallar jag inte mer.

I'm yours

som vanligt blev det en rolig dag med RTB. Men denna gången blev det mer skratt, över en imitation som beck gjorde. Vi kan snacka om en sak dygnet runt utan att bli trötta på det. Men istället för att drömma önskar jag att drömmen blev till verklighet. juste, bombsprängning på dalaplan idag..hm..Malmö är dramatiskt, det är därför jag gillar det! 

GODNATT



dag 1

helt okej skoldag.
Finns inget mer att säga om det. Snart ska jag bege mig till rebecka, vi måste till stan igen för att leta efter skolväskor & annat. Ikväll ska jag och kim sova i V&O's lägenhet igen - hela veckan. Men jag har ingen lust i och med att jag är riktigt kass i halsen, trött och halv förkyld :/ men katterna måste få mat. 
jaja, men vi hörs sen.

Grattis dessie, 16 idag. 

never give up - keep searching

lite fail på dagen. Jag & beck skulle åka till hennes stuga imorse, men vi missade bussen & den går en gång/ 2 tim, om ni fattar. Så vi åkte runt lite i malmö till olika shopping centrum. Senare mot kvällen hyrde vi friday the 13th. Denise joinade oss. Äcklig film ska jag säga!
Ångest för att jag ska åka till lund imorgon bitti. bläööö. Måste sova nu bara för det :/ Guess what? We found what we searched for!
& juste - jag är halvsjuk :/  just när skolan börjar. Jag har redan haft tillräckligt med otur.

lördag


tosselilla

sååååå trött jag är!!!!!! kom hem sent igår och har inte alls sovit ut. Igår kväll var roligt, vill inte att festivalen ska vara slut. Tänk så snabbt en vecka har gått! Bilder visar jag senare. Hinner inte nu, för om en kvart blir jag hämtad & sen sticker jag till tosselilla med halva släkten & stannar där hela dagen. Orkar. Inte. 

tänk om det ändå vore att jag var hos dig igår..

eeeyyyyy

håller på och lagar spaghetti med wok mannen! Min nya favorit mat, typ :) ikväll besöker jag festivalen för sista gången i år. Sad sad sad, vilket betyder att nästa vecka är det back to reality :/ 
Det kommer nog att bli en bra och härlig kväll. 
LATER

Reunited 9E

den klassen är verkligen bäst. Jag insåg inte hur mkt jag saknade dammfri och 9E förräns idag.. Vill gå tillbaka och gå där i ett år till, jag vill inte släppa taget. Dammfri-åren var verkligen de bästa åren i mitt liv.
'
9E, en klass som aldrig kommer att splittras..?

i made it

hemma! en trevlig klass med bara fem killar och 25 tjejer. Hade varit trevligt med en liten omväxling. 9E hade ju dubbelt så många kvinnor som män, och nu samma igen :/ 
Efter detta inlägget ska jag rusa till dammfri och träffa vår gamla vackra klass. dagen är kommen. 
Har ingen aning om hur många det är som kommer, men det blir mindre än hälften. Hellre det än ingen alls. 
VI SES

för tidigt

jag är så trött!!!!!
palla vakna såhär tidigt. Har inte vaknat såhär tidigt på länge! Jag börjar bli nervös. Jag vill inte börja i en ny klass. Plus att det är en ny stad och i en ny skola. Hur rädd får man va? Sitter och snackar med naxhije och äter frukost. Hon ska också börja idag, fast hon hoppar in som reserv på Latin. Det är nog värre för henne i och med att hennes klass redan började i måndags. 

Nu måste jag göra mig i ordning. Får inte missa bussen. 
WISH ME GOOD LUCK

ångest

har haft en trevlig kväll. Men nu fick jag sån ångest. Fastän jag börjar 10 imorgon, måste jag stiga upp 7. Måste hinna med bussen och allt. Så jag borde verkligen lägga mig nu. Men imorgon väntar det en rolig dag. Efter uppropet - återförening med 9E!! jag längtar.

NU: sova :| 

gårdagen


home sweet home

om jag ska vara ärlig så är det jätte skönt att va hemma! Ikväll ska jag sova i min egen säng. & imorgon, - upprop på turismgymnasiet 10.00! Det värsta? Det är i Lund! Palla vakna en timme tidigare, & jag blir alltid försenad. Tänk om jag nu missar Lund bussen, då kommer jag komma försent på min första dag. Jag får hoppas på det bästa. 

Imorse (ja, jag kallar halv ett för morgon - jag har sommarlov, remember?) tänkte jag ge Star Wars ett försök. Kollade på den i 50 min & fattade ingenting. Filmen har ingen mening!! Jag stängde av den & gick och la mig igen. Så är det. 

hmm, juste, idag är det min sista sommarlovsdag :/ ångest or what. Jag kommer att minnas detta sommarlov på ett annat sätt, med ett brustet hjärta men med ett leende på läpparna. 

äntligen haffat en dator

internet fuckade kvällen vi bosatte oss i lägenheten. Otur eller vad? Vi kan ju säga att det var mitt fel, jag var så envis med att fixa med sladdarna och allt. Igår var jag på malmöfestivalen igen med Becky, sophie, anton, gustav och filemon. På kvällen gick vi till folkets park. & nu är jag hemma hos becky. Vi ska äta spaghetti med wok. MINNEN! Får flashback från fredagen den 24 juli :/

jag saknar dig fortfarande

now we're here

Så! Nu är i V&O's lägenhet. Vet inte varför men jag blev rent deppig när jag kom in.... nog för att jag vet att sommarlovet är slut om två dagar och den andra saken. & att jag inte ska träffa beckz ikväll. Men imorgon, hoppas på ett fint väder.
Trots det tråkiga vädret ska jag och kim dra oss till matstånden där kim ska käka. Vi bor ju så nära så det går snabbt.
Sen blir det tv hela natten lång, har inte kolalt på tv på kvällen i sommar! Så ÄNTLIGEN säger jag!!!
& en sak till som är fattigt - vi har inga bilder i den här datorn. Suck.

18.13

Hahahahah, vi tjejer är som paparazzis.

sitter och äter morotskakan som jag bakade.
Får äta några bitar för jag ska inte va hemma i två dagar, så mamma och min moster kommer förmodligen käka upp hela. 
Om en kvart ska jag möta Kim, vi tar bussen upp mot stan och bosätter oss i lägenheten. Framåt kvällen blir det festivalen igen. Vet inte riktigt vem som ska med, men jag hoppas du kommer beck! 

VI SES.

håller på och..

..bakar till min lillebror som är 14 månader idag! Fast det är ju inget stort, men ändå. Ikväll drar jag mot MF igen - med tjejerna. Undrar när jag börjar tröttna på festivalen. Det är ju samma skit varje dag, men det är umgänget som är kul. 
I'M GONE

deppig måndag

nu är jag vaken!
Jag vaknade runt åtta idag & kunde inte somna. Jag låg och tänkte på alla mina kompisar som gjorde sig klara inför gymnasiet. Men jag lyckades sova i ett par timmar till. 
Vanessa ringde nyss. Nu sitter hon & Ola på flygplatsen och väntar på sitt flyg. Jag är så avundsjuk! Men ikväll flyttar jag och kim in i deras lägenhet!! Yes! Lite deppigt ändå. På onsdag-torsdag skulle vara de bästa dagarna under MF. Men jag får sova hemma i och med att becky och jag inte fick sova i lägenheten ensamma.
När jag tittar ut genom fönstret blir jag ännu mer ledsen. Moln & grått överallt! dålig skolstart för vissa kan jag säga. Rebecka smsade och sa att hon inte hade slutat ännu! Wtf? är man på sitt upprop så länge? 3 tim? Hoppas inte på mitt. Jag vill inte missa Klass 9E återföreningen. Hell no.

NU: äta frukost.

min söndag

jag har haft en ganska bra söndag undantag från alla tankar som strömmade genom i mitt huvud. Jag tycker att vi tjejer har varit väldigt dåliga i sommar med att va tms! Vi har bara haft 4 tjejkvällar i sommar, tror jag. FY DOCK! I och med att skolan börjar för de flesta imorgon, tycker jag ändå att vi ska träffas på helgerna & ha tjejkväll - filmkväll ( ='( )
söndagkväll.

la festival a la sunday

nu drar jag mig hem till kim och sedan går vi till stan. Vi möter nog denise & beckz där. Men det blir nog ingen sen kväll ikväll, becky & denise börjar skolan imorgon, hehehe - då går jag nu. 
CIAO

i dont like this feeling

åååååååååh, jag besökte nyss rebeckas blogg & läste det senaste inlägget hon la upp. Hon gjorde mig tårögd - på riktigt! Jag vill inte alls att sommarlovet ska ta slut. Jag vill uppleva allt igen! Jag vill inte börja skolan.
Det jag vill få ut av detta inlägg är - sommaren 09 var den bästa sommaren!

last day bfore school

haha, inte för mig!
Men de flesta jag känner börjar skolan redan imorgon. Fast i och för sig så räknas det inte som en vanlig skoldag, utan det är upprop på gymnasiet. Jag vaknade för 40 minuter sen, pigg. Lite senare ska vi besöka V & O, de ska visa oss hur lägenheten funkar i och med att vi ska bo där de kommande två veckorna. Så mycket jag längtar!! & senare mot kvällen ska vi till festivalen med Kim, becky & denise för tredje kvällen i rad. Vi får se om vi går dit varje kväll i år. 

Nu ska jag gå och laga frukost/lunch till mig själv. Jag har varit sugen på beckys specialitet - spaghetti med wokgrönsaker sen den fredagen!! Så det kanske blir det. Jag tror att det kommer att bli fail. 

Hörs sen people.

Update! Kollade på dagens väder, det ska fan bli 22 grader varmt idag!!! whaat? är sommaren tillbaka? - I hope so.

lördag kväll i malmö

vid sex stack jag, sophie & becky till festivalen. Vi träffade killarna (filemon, anton & gustav arnesson) där. Efter några timmar kom de andra killarna (omar, kristijan, rashid & gustav). Vi kollade på timbuktu. Helt okej kväll med vännerna trots att mina tankar var nån annanstans..

min fredag


Malmö festivalen 09

nu ska jag på nåt sätt ta mig till folkets park. Ingen aning om vart det ligger. Nära triangeln enligt becky.
LATER

klar klar klar

nu är jag nyduschad och redo att gå hem till beckz. Hatar att ha på mig så mycket kläder, speciellt när man ska trängas i en folkmassa i några timmar. Man vet inte vad man ska ha på sig. 
I'm off to go!

it's done!

malmö festivalen 09 people! Dagen skulle vara perfekt om ..
Jag ringde nyss min gamla svensklärare & nu är det fixat! 9E återförening nästa vecka, den 20e runt 13-14. Yes! Nånting att längta efter.
ja, då blir det festivalen ikväll. Man vet aldrig vem man stöter på. Bekanta, främlingar, folk man glömt, folk man vill glömma. Bara vi inte råkar stöta på varandra blir allt helt okej.

/////

tack för att du fick mig att le & glömma allt för en stund

everything happens for a reason

- sant

nu ska jag..

..träffa rebecka i dammfriskolan! 

torsdag - 090813

vaknade imorse runt halv elva.
Min första tanke var: "hah! Nu är fyra av mina gamla klasskamrater förmodligen på sitt upprop i cyber & här ligger jag och fortfarande halvsover." & så ska det vara i exakt en vecka till! Det har inte riktigt sjunkit in än att jag börjar om seven days(citat från The ring ser jag nu).  Jag har märkt att de flesta börjar stiga upp tidigare än vanligt nu när skolan börjar, jag tycker inte att det behövs. Jag menar, man har en vecka kvar att njuta av sitt sommarlov - då ska man sova ut för man kmr bara bli trött i skolan. Palla bli trött innan skolan börjar. 

Nu ska jag göra frukost till mig själv & lyssna på mina två nya cd skivor!



in my room

just nu sitter vi i mitt rum - kim, beckz & jag. 

- just something I bought

Nytt: Michael Jackson & Kings of leon.

hej hopp goodbye

nu ska jag cykla till stan för att möta upp kristina & michelle. 

Ps! jag & kim fick sova i V&O's lägenhet själva i 2 hela veckor!!!!!!!!!!!!!!! yesyesyes. Tänk er, ensamma i en lägenhet, utan parents, i två veckor. Fy fuck, det är livet det.

att vara hemma sucks

asså vad gör man när man är hemma på kvällen när man inte har tv i rummet? Jag är så uttråkad just nu. Men snart börjar MF iaf. 

breakfast with jenny

godmorgon. vi vaknade för en stund sen och bestämde oss för att baka scones, äta det till frukost nere på gården. Passar perfekt till vädret! Senare blir det fika på espresso house med min f.d arbetskamrat Jonna :)
LATER


inget gjort

har bara varit hemma & inte gjort nånting. Jenny kommer & spenderar natten här ikväll iaf. 
Jag har en stor lust att ringa upp tjejerna & åka till stranden & sitta där hela natten med levande ljus... Men vet inte om jag pallar. lovade mamma att vara hemma i tre kvällar :/ 
my life sucks for the moment

nobody wanted to go home



söndagen den nionde augusti två tusen nio

jag är hemma. & jag är riktigt riktigt seg idag. Har inte alls vilat under de senaste dagarna. Pallar inte berätta allt som har hänt. Men det var riktigt kul i stugan, jag sveptes iväg & ville bo där i minst en månad till. Orkar inte med Malmö.
Fredag, ja, en mysig kväll. Lördag, sov över hos Sofie. Utforskat Rosengård/Persborg.  Käkat godis i fyra dagar, så man kan säga att jag hatar godis just nu. & ikväll?

no time to write

det har hänt så mkt på så få dagar. har inte hunnit blogga & jag hinner inte nu heller för jag ska strax iväg till sofie och ha en tjejkväll. Sover över där & kommer hem imorgon. & imorgon är jag upptagen igen.. vi får se när jag hinner skriva ett meningsfullt inlägg här i bloggen. Men det blir nog inte på ett tag. 

SES

the day has come, typ

vaknade 09.30. Nog tidigast under hela sommarlovet undantag från jobbarveckorna. Jag är så trött. Sitter nu & äter stekta mackor med ägg. Skit gott! Blev lite fail, de blev brända. men det går.

Om 40 min ska jag gå hemifrån, har inte ens packat... hmmm, jag är rätt petig när det gäller packning! därför vaknade jag extra tidigt, men se nu hur det går. 
Fick nyss reda på att Denise inte skulle med :/ varför vet jag inte. Så nu är vi en pers mindre. 
Måste gå nu, ses imorgon. 

23.00

 Mysigt hos Jenny. - Film, oboy och levande ljus. 

Jag längtar jätte mycket till imorgon. En hel dag & en hel natt med tjejerna! - i stugan. Borde egentligen ta och packa nu, så jag slipper gå upp extra tidigt imorgon, men palla. 
Nu: rostade mackor med jordnötsmör! 

to jenny


nu bär jag mig av till jenny. Har inte träffat henne på mer än en vecka! Så nu har vi mycket att ta igen, jag har saknat henne. 
CIAO!



oh summer

jag trivs i detta väder, - vem gör inte det? Det var en härlig dag på bo01. Resten av veckan kommer också att vara härliga. I just know it. Med sol, vänner, godis & hög musik.

bo01, glass, iskall dricka

wonderful day. Hörde att vädret håller i sig till fredag. Hoppas! Det hade varit perfekt till stugan! Jag & Kim bestämde oss för att cykla till Bo01 nu. Bada? kanske. Men nu ska vi gå, byeeee.

just nu

satt & gjorde ingenting för 30min sen tills jag upptäckte att det fanns en tv i rummet. Är inte van i och med att min tv rövades bort för några veckor sen. Så nu sitter jag & K och kollar på någon random skräckfilm som går på vanlig tv. K frågade med ett stort leende om vi skulle vara uppe hela natten, men jag tror nog jag somnar innan filmen slutat. 

Hörs imorgon.

här sitter jag hos K

Vi gör ingenting just nu. Imorgon - stranden?

dags att gå

nu ska jag tralla ner hem till kim & spendera hela natten där. Fick dåliga nyheter per sms för nån timme sen :/ nu är jag helt deppig. Jag som hade längtat. Fucket. Okej, rätt meningslöst inlägg.
LATER


i'm alive

nu är jag hemma efter en härlig shopping dag! Jag fyndade mycket. Trevlig dag med sofie. Vi satt i vars en buss och tävlade via sms om vem som skulle komma först till entre. - Hon vann.  Åt frukost på BK, hah, ingen nyttig frukost här inte! Drack cola istället för mjölk, inte det bästa kan jag säga & jag är inget fan av läsk precis. 
Nu skulle jag egentligen va med Kim och Manal, men det blir inte av i och med att Manal dissade oss.. . 

Så jag vet inte riktigt vad som kommer att hända ikväll. Det kanske blir övernattning hos någon?  who knows. Nu ska jag pallra mig upp från stolen och lämna datorn & ringa KIMBERLY! 
HÖRS SEN

jag är inte uppe i tid

herregeeees. väcktes av mobilen som vibrerade.. men jag drömde en exakt samma dröm, så jag trodde att det ingick i drömmen och bla bla.. berättar sen! jag är jätte stressad! vaknade för 10 minuter sen. Idag är den dagen jag skulle till Entre med Sofie!!!! jag visste ju det, men jag ställde aldrig väckarklockan. HELL!
Sprang runt som en galning och försökte göra frukost... ska äta frukost ute istället! 

hinner inte skriva mer. MÅSTE GÅ!

värsta regnet jag varit med om

shiiiiit vilket väder det var för två timmar sen. Regnet bara öste ner. Det var som att sätta på en dusch & sedan ställa sig under den. Jag blev blöt på 5 sek. 
jaja, men nu är jag hemma igen :) 



jag kan inte fatta att...

...malmö festvalen är nästa vecka! Jag minns när det var maj, & jag sa att jag längtade till malmö festivalen. & helt plötsligt är det dags. Det bästa med det - jag är ledig under nästan hela malmöfestivalen :) 

new day new week

ännu en vecka har gått. igår vaknade jag upp med solskenet utanför fönstret. Idag var det mer något som liknar ösregn. Jag tror inte att sommaren kommer tillbaka. Hösten är nog här. Somnade senare än jag trodde inatt. Jag fastnade på paint. Hahah, vem gör det egentligen? 
okej, men nu ska jag äta frukost & ... hm.. inte göra nånting faktiskt. - Härligt!
Godmorgon förresten.

shit vad många bilder man kan ha på sin klass

visste inte att jag hade såå många bilder på klassen i arkivet. Men jag gillar det, nu har jag i allafall minnen från dessa tre åren på dammfri. Jag bombade nyss bilddagboken med bilder & nu har jag ångest tack vare en viss person. But who cares. suck, jag vill inte börja gymnasiet.

jag vill inte vänta till onsdag...


...jag får väl drömma istället


sunday sunday

redan söndag! Herregud, sommarlovet bara rusar fram. Två veckor och tre dagar kvar tills jag börjar gymnasiet. Längtar dock inte alls. Idag känner jag mig lite rastlös, finns i princip ingenting att göra. Idag måste jag spendera tid med la familia i och med att jag inte varit hemma så mycket i sommar. 

Andra augusti - en händelselös dag.

saturday night movie



Lördagskväll. Nu ska jag sätta mig framför tv'n med en påse godis & kolla på Twilight. Jag har inte sett den sen biopremiären, minns inte så mycket från filmen. Fick en plötslig tanke att jag kanske borde läsa hela twilight serien, vi får se. Trevlig lördagskväll.

jag tycker om lördagsmorgnar

jätte fin morgon!
Sol, värme, sovmorgon & tankarna från igårkväll. Första augusti. & framför oss har vi soliga dagar och värme i 30 dagar. 20 dagar kvar till gymnasiet börjar. Fy fan vad sommarlovet har gått fort! Två veckor kvar & jag har en hel del kvar att göra. Kompisar som jag inte har umgåtts tillräckligt med står högst upp på listan. Jag tycker inte om att dessa två veckorna blir planerade. 
Jag längtar till nästa vecka. 

Idag ska jag hälsa på V & hennes katter. Sen drar vi förmodligen till Bo01. Sommaren är här people!



girls with dry humor

HAHAHAHAAHAHA jag kom just på kvällens höjdpunkt! Vi satt och kollade på tv, vi hade nyss sett klart american pie. Sedan bläddrade vi genom kanalerna, fanns ingenting. Jag tog fjärrkontrollen, & fastnade för en speciell kanal - myrornas krig. Om ni inte fattar, ni vet när det bara är svarta & vita små prickar som krigar? jag släppte fjärrkontrollen, lutade mig tillbaka i soffan & kollade på tv'n. Det gjorde de andra tre också, så där satt vi fyra & kollade på tv'n, tysta. Jag började garva jätte mycket, skrattfnatt med tårar. Vet inte varför, it was fun for the moment. Becky skrattade med mig, men åt en helt annan sak, märkte vi sedan. Haha, alltid lika kul med dig, B. 
vi tjejer har väldigt torr humor, inte sant?
Godnatt

a class to remember

del 1

när jag ser dessa bilderna blir jag rent tårögd. Att allt måste ha ett slut. Jag är iallafall tacksam för dessa tre åren på dammfri tillsammans. Klass 9E<3

hsbckjakwlikleöägäölkrjesfaulslk

Har det någonsin hänt dig att din mamma eller pappa förstört din annars mysiga kväll med dina kompisar?
det har hänt mig, ikväll :/ allt hade varit helt bra om jag inte hade svarat telefonen. Istället för att sitta hemma och blogga hade jag varit i rebeckas säng och pratat just nu. Men om jag hade varit hos henne hade jag fått utegångsförbud i två veckor, vilket innebär att det är resten av sommarlovet. Bullshit. 
Trevlig kväll iallafall.  American Pie & godis. 





RSS 2.0