skabarapacka


har blivit lite bättre, åt ingen frukost, that's why :)
nu ska jag packa och göra mig i ordning för kvällen. Ska äta middag med rebecka, & godis, yee. 
Jag uppdaterar kanske ikväll, eller inatt, om det inte blir försent. Annars imorgon :) 

LATER

idon'tfeelgood

jag mår inte alls bra idag. Jag mår illa, är svag, seg, TRÖTT, och halvförkyld. jag vill bara ligga i sängen hela dagen. Vill inte göra nånting, inte träffa dem, förutom beckz :) jag kommer förmodligen att somna ikväll under filmen, hahahah, det kanske börjar bli lite tröttsamt, but that's life! 

V's katt fick sina fula kattungar idag !!! congratz till mamma texas & hennes fejk bror (som då är fadern) akilles. Incest or what? Jag vill se de, nej, jag vill ha en av kattungarna trots att jag inte är en djurvän. 



you've got me stuck on repeat


roligare att ha mens?

wtf? hittade nyss den reklamen om olika bindor i tidningen av Libresse. Det tillverkades olika mönstrade bindor & de anser att om man köper de av Libresse så är det roligare att ha mens. VA? det stod: "Gör det lite roligare att ha mens" säg mig, vad är det som är så roligt med att ha mens? herregud, jag blir nästan Arg på Libresse företaget. 

hmmm, konstigt inlägg märkte jag, men det behövs.

right here right now


magazine freak

herregud. jag har nog slösat pengar på tidningar som jag kunde ha köpt någonting vettigt för. Jag skulle egentligen bara köpa cosmopolitan, & just när jag skulle lämna tidningsavdelningen såg jag glamour. Jag tvekade lite & tänkte "njaa, 90 spänn för bara tidningar är nog lite väl för mycket" jag tänkte lite till. sen tänkte jag "screw it!" och tog ännu en tidning elle, gick till godishyllan & sedan direkt till kassan. Totalt blev det 153kr! & det är inte ens såna typer av tidningar jag brukar läsa. Gees, för tre tidningar som ändå kommer att ligga och ruttna i framtiden och en påse fruktgodis. Men jag gillar det! nu har jag läsning för hela sommaren, haha. Jag läser nog ut de ikväll. 

ps. Det är jätte varmt ute!! & himlen är blå! & på framsidan av aftonbladet,kvällsposten mm, stod det att det kommer att bli 25grader varmt under hela augusti! YES! sommaren är på väg, finally!!!!!!!!!!!!!!!!! mitt humör gick upp ett steg


gonna stay home and r-e-l-a-x

ingenting planerat idag :) min första lediga dag på tre veckor(?), det känns skönt iallafall. Jag ska ut och köpa massa skvallertidningar & kolla på tv. Gees, har totalt glömt bort att tv existerade. Jag har inte kollat på tv hemma på flera veckor. 
känner att det kommer bli en bra dag. 

double UTF?

KASST VÄDER. För en stund sen var vädret helt okej, & efter ett par minuter blir det mörkt och tråkigt, as usual. Som om vädret har pms eller nåt. Vädret har för tillfälligt mer humörsvängningar än vad en kvinna har, vafan?
åhh, jag vill bada :/ jävla växthuseffekt! eller?

at thirty minutes past two...

goodmorning all ugly people. Fint väder ute idag!! Sol, men jag vet inte om det är varmt, det blåser. Jag har lust att dra mig ner till bo01 med vännerna. Men inte bada, utan kanske bara ta det lugnt, fika(?) & ta massor med vackra bilder. yeah. Jag är på bra humör. trots igårkvällens mixade känslor. I luv it. + att fix you by coldplay spelar högt ur högtalarna just denna minut. HÄRLIG KÄNSLA.


and they say romance is dead

mysig kväll. fast kvällen hade varit bättre om jag inte hade haft en tid att vara hemma. 00.00, såå tidigt:/ jag får nog skylla mig själv.


when it rains, it pours

onsdagskväll. & jag sitter här redo att gå ut igen. & det ser också ut som om det snart kommer att regna, suck. Jag är så himla trött idag. Jag orkar ingenting, jag tror också att jag håller på att bli sjuk :/ vill helst bara ligga i min säng och sova.
Måste gå nu, det blir filmkväll med becky & co.


i'm off

min dag har varit rätt okej, yes yes. Jag har varit med becky, dessie och kimberly. Min dag var fylld med mycket mat, varm smörgåstårta var en av de. Nu ska jag och kimbe sova över hos vår mormor, så jag uppdaterar inte mer ikväll (det kommer förmodligen inte hända så mycket heller). Imorgon däremot, blir en spännande dag/kväll. Längtar delvis.

Vi ses imorgon.

it's a cloudy day, once again.

åh, det var så vackert väder för en timme sen. Nu är det mer moln och mörkt, sol? nejdå, det ska nog börja regna också. Var tog sommaren vägen? sommarlovet är slut om knappt en månad. 
iaf så hade jag & kim en trevlig kväll hemma hos mig. Fylld med levande ljus, chips, kakor & vatten :) Vi ska alldeles strax möta becky & denise. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, Men nåt kul iaf! 

KATCHING

---------------------

ni anar inte hur många känslor jag har inom mig just nu! både bra och dåliga. jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill och jag vill inte. Jag hatar detta! fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck
-  rebecka, hjälp mig!!!!!!!!!!!!!!!!


the choice is yours, so choose

jag tänker på igårkväll :)...


..men jag tänker också på förra månaden :/

monday again

då har ännu en vecka gått av sommarlovet & vi är en vecka närmare gymnasiet. Det känns inte ens som sommarlov, jävla väder. Jag har inget planerat idag. Ganska skönt faktiskt. Äter frukost & kollar på tv-serier. Bara solen hade tittat ut hade detta varit en fin morgon. 

click

early morning

hmmm....vet inte riktigt vad jag känner just nu vid denna tid efter en mysig filmkväll hos rebecka. 
Kom hem nyligen. Så nu sitter jag på min "nya" säng i mitt "nya" mysiga lilla rum. I love it. 

I'm finally done

efter fem timmars möblering är jag äntligen klar. thank god. Det ser likadant ut bara att jag har ett mindre rum. Vill gärna måla om det också :/
Före: (mitt gamla rum)
då: innan mitt nya rum blev fixat
nu
det är lite sådär halvklart. Hinner inte fixa allting just nu.
Nu: duscha sen ska jag hem till beckz för en liten filmkväll. BYE

i dont know what to do

godmorgon alla fula. Idag ska jag äntligen byta rum! Vet inte riktigt vad som är planerat ikväll... 
hahah, just nu dansar min lillebror till svenne banan by Promoe & han är bara 1 år.

mother f***er

en konversation mellan mor & dotter per mobiltelefon

21.55
dotter: mamma jag går ut & träffar Rebecka nu.
mor: neej, var ska du nu igen?
dotter: jag ska ut en stund, ska träffa rebecka, köpa godis och vara hemma hos henne.
mor: Med vem?!
dotter: REBECKA SA JAG
mor: när kommer du hem?
dotter: 12?
mor (blir tyst i luren): nej, du stannar hemma ikväll, du har varit ute varje kväll nu. 
dotter: men vadå? ni är ju inte hemma ännu.
mor: Jo, vi är på väg nu.
dotter: När ni kommer hem ska ni ändå gå och lägga er, vadå, ska jag bara sitta hemma framför datorn & ha tråkigt hela kvällen?
mor: Ja, det är bättre än att vara ute.
dotter: men mammaaaa
mor: vi kommer hem nu, vi ses snart.
dotter: mm
mor: hejdå *klick*

dottern slänger sig i sängen & skriker...

Ps. De är inte ens hemma än. jeeeeeerk !!



Last night & today

hahahahahahah

Onourway

Godmorgon. Jag och beckz vaknade för en stund sedan & nu ska vi tralla ner till denise & käka frukost med de andra.
LATER

homeatlast

okej, jag är inte hemma precis, utan hos becky. Vi ska laga kvällsmat nu, noodle smoodle. Vi är jätte hungriga. Vi har i alla fall haft en trevlig kväll. Tycker bara att det är synd att vi inte är hos denise med alla de andra :/ det får bli en annan kväll, det blir frukost tillsammans imorgon istället juicy juicy.

Nu blir det maaaaat.

hemmahosbecky

Här sitter jag framför rebeckas dator och skriver ännu ett meningslöst inlägg. Vet inte riktigt när vi ska dra, men förhoppningsvist snart. Nu måste jag hjälpa beck att diska.

Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!

stressstressstress

herregud som jag stressat nu den senaste halvtimmen! Kom hem från stan runt fyra, sprang runt som en galning för att packa mina grejer till denise.... och när jag just skulle gå, blir det en annan tid. yes! tänkte jag då. Fast jag är inte klar med packningen än, & jag är hungrig :/ 

Uppdaterar ikväll. BYE


imgoingout

done with the breakfast. snart ska jag till vanessa & äta hennes hembakade blåbärspaj. Sen ska vi ta en snabbrunda på stan. I've missed her. Måste cykla till stadsbiblioteket och låna The notebook. En bok jag aldrig läst men har velat. Jag läser nästan aldrig, men nu ska jag läsa den. Målet är sen att se filmen! 

LATER


newdaynewmistakesnewthingstodo

Today it's friday with the big F. :| väcktes av telefonen. Vem ringer så här tidigt ens? finns folk som har sommarlov! jag är sååå trööööööööttt. Kunde inte somna om så jag bestämde mig för att gå upp. Har en hel del att göra innan da big night. Okej, jag gör nog en ganska stor grej om ikväll. Ni som undrar vad som kommer att hända? hmmmm, ni kanske får veta det, nån dag, i framtiden. 
Ikväll ska tjejerna också ha sleep over hos Denise :) FF.

Nu ska jag göra mig i ordning & lyssna på hög musik, ingen är nämligen hemma, vilket innebär att detta är ännu en härlig morgon. Godmorgon förresten!


uuuuuuuuuuuuu

glömde att jag ställde ett glas mjölk bredvid datorn, den har stått där sen elva. Drack det nyss, smakade..., ja det var inte gott i alla fall. Do not drink warm milk. Warm milk = big no no!





Reunited

Lite bilder från ikväll.

När vi var i Hemköp & köpte tacosgrejer.
Sophie kan inte bestämma sig. Cola eller Ramlösa?
regn regn regn, är sommaren redan slut?
jag var, of course, felklädd som vanligt.
Junias place, som ett slott!
Soph, Beckz & Kim
Becky i "the shining" corridor
pose bebbe pose ;)
favoritbilden
ja junia. russin är lika med what?
mysigt på balkongen
eh, det blev mer än lite bilder..
Tack för en trevlig kväll<3

timetogo

ännu en gång så stressar jag för fullt! Nu ska jag träffa jenny, sen kim, sen sticker vi till junia och har en tacoskväll!


...............

Nu: stan stan stan stan stan stan stan stan stan stan stan stan stan stan!


Torsdag

känner på mig att det kommer att bli en härlig dag! Rebecka sms:ade nyss & alla tjejer ska hem till junia kl.16 :D längtar i och med att vi hade så kul förra gången vi var där. Om en stund är jag hemma själv, yeeees. Då ska jag spränga högtalarna med musik. jag älskar det.

från vänster: jenny, becky, denise, jag, sophie & junia + hennes hund & kim som fotar

UPPE

vaken tidigare än vanligt. Ska inte göra något speciellt idag förutom att träffa J,K,R,S,J & D ikväll. Det blir nog sista gången vi alla träffas på två veckor, jenny reser imorgon bitti :/ men vi andra kan ju fortfarande ses. Sen när jenny är tillbaka, då ska vi till beckz stuga (förhoppningsvis)!!!!! de två sista veckorna innan skollovet blir förmodligen de bästa under sommarlovet! 
yeeeeeeeeeeaaaaahhhhhhh

She's like heroin

Once again I pressed play, for the 13th time during the past hour. Fix you is my drug, just for now...

i hate that i love u

Boys, same shit - different names. även om jag hatar honom så mycket är han den enda killen som kan få mitt hjärta att smälta. jävla idiot.



when you try your best but you don't succeed

När jag hör denna låten så tänker jag på........ åh!
Jag ler varje gång jag lyssnar på den. Coldplay everyone
http://www.youtube.com/watch?v=N3SIUoGijoM&feature=channel_page

why why why

Kom hem med fyra kassar där det fanns ett plagg i varje. Har saknat Sofie. Vi åt lunch på mcdonalds & det visar sig att jag kan bli mätt på att bara dricka läsk. 
Kom hem för en halvtimme sen ungefär då jag var ute med Becky, Omar, Rashid och Gustav. Det är bra att umgås med de, man får magmuskler ;) 

Två dagar kvar..


catch the moment baby

I'm up! Nu är jag uppe efter att min lillebror väckt mig ett antal x gånger genom att smälla igen vardagsrumsdörren och skrikit som en galning & han är bara 1 år.  Jag är verkligen jätte trött. Var tvungen att ha väckarklocka idag i och med att jag ska träffa min gamla sommarjobbskompis Sofie:) Känns wierd. Vi har inte träffats på knappt ett år. Men vi håller fortfarande kontakten & det är ju bra! Vi ska till mobilia och ta en fika runt två efter att hon har slutat jobba. 

Nu ska jag göra mig i ordning & se om jag kan ta en snabbrunda inne i stan innan dess :D REA BABY


sometimes love comes around

Jag som trodde att min dag inte kunde bli roligare. Trots att jag inte gjort nåt idag har det hänt mycket. & då menar jag mycket. Återigen har jag upplevt många känslor. Men det var mer bra känslor än dåliga, vilket är bra, inte sant? :)
Har fått ett antal sms nu framåt kvällen, både positiva och negativa. Vet inte varför jag skriver detta, låter inte alls intressant.
I alla fall, kom hem för en kvart sen efter en lång pratstund med Becky. Jag smög ut för att träffa henne. Stoppade in massa kuddar under täcket för att det skulle se ut som jag sov där, det såg verkligt ut. nej, men nu ska jag inte berätta mer, vill inte jinxa det.
Hejdå för tillfället.

22.43

Nu: Ut med Beckz & the dog. 

Wtf?

Geeeeeeeees. Ursäkta mina störiga inlägg, men jag har seriösa problem. Det är något saftigt men något som jag helst inte delar med mig. Eller jo, jag vill, men borde inte. It's private. 
Hoppas att Beck lyckas övertala Omar och de att följa med ut. Jag behöver verkligen ut och skaka av alla känslor jag känner just nu. 
See ya

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är helt hyper just nu!!!!!!!!!! Becky är den enda som vet varför :P Nu for det tusen tankar i huvet om hur det kan bli in the future, hoppas att det blir som jag tänkt mig! 
wfiefoöwekfrjngirwgoörwgjnriwjffopwefjoöweonbfhjrbvonwöfjfp3ofkjoir


Jadu Beckz :) den enda bilden jag hade på oss :O

When you lose something you can't replace

Under hela dagen har jag bara haft en sak i tankarna. & jag har ingen aning hur jag ska få bort den ur mitt huvud. It sucks. Jag "lider" av stress enligt ett test jag gjorde idag. Jag fick 6/9. Ångest är en av de symptomen jag har haft de senaste dagarna. and I hate it. 

nooooooooooooooo

Fuck, de är hemma! 

New favorite song

Knock you down - Keri Hilson feat Neyo and Kanye West

http://www.youtube.com/watch?v=cgW2Hv9g6OM

i laugh 'cause it's so damn funny

Still no breakfast. Äter nog om en timme eller så. Jag äter frukost väldigt långsamt, så jag tycker att det tar all tid, därför väntar jag. Under den senaste halvtimmen har jag bara sjungit med musiken jag lyssnar på! Vilken härlig känsla att bara skrika ut alla orden. Som om alla demoner i kroppen släpps ut. Härlig känsla.
POW WOW bebbe.

every morning should be like this

Igår vaknade jag upp med regn & moln utanför fönstret. Idag var det mer något som liknar solsken! När jag steg upp var det ingen hemma i lägenheten, vilket är ovanligt. & det låg två tidningar på köksbordet. H&M höstkatalogen har äntligen kommit! Jag gjorde ett glädjetjut & satte på musiken på högsta volym! Bäst av allt är att solen skiner & att det är varmt ute, runt 20 grader? I luv it.
Om tre timmar ska jag åka till Entré och träffa K & efterlängtade N! Vilket innebär shopping shopping shopping! Nu ska jag lämna bloggen en stund och äta frukost & kolla på tv & läsa mina tidningar & lyssna på musik & bara njuta av att vara ensam. Åh! Vad jag älskar såna här morgnar! 


This Night


Nu är jag hemma efter en lång kväll. Det blev faktiskt en ganska bra kväll. Jag är nöjd, typ.
Jag har fått alla möjliga känslor idag. Just nu känner jag mig seg. Jo, angående min kväll då - tjejerna och jag åkte hem till min sommarjobbskompis och kollade på filmen "Forrest Gump" som jag faktiskt aldrig hade hört talas om. De tyckte nog att jag var retarded, jag menar, vem kan ha missat en så känd film om inte jag? Filmen visade sig att vara väldigt lång och seg. Den var helt okej faktiskt, & nu kan jag säga att jag har sett den :) Min kväll var också fylld med mycket skratt och massa torra men ändå roliga skämt.
Imorgon blir det en ny dag, nya förväntningar, nya känslor och nya misstag :)

Ps! Jag bytte aldrig mitt rum idag. Hann inte, det får bli i helgen istället, hahha sån framförflyttning hela tiden, Fail!


continue later

Jag orkar inte mer, får fortsätta ikväll. Det är bara till att kasta ner alla papper och sånt på golvet och flytta. 
Nu ska jag göra mig klar och sedan se om några av tjejerna vill gå ut lite tidigare.Solen har kommit fram nu, hoppas att det är varmt också. Uppdaterar förmodligen ikväll.
Ciao.


clean clean cleaning machine

Städar fortfarande, det luktar verkligen damm i mitt rum. Fy dock. Det har hänt väldigt mycket sen jag vaknat. Jag har ätit frukost, fått ångest, varit nervös, städat (eller städar fortfarande) fått sms från väldigt många människor, vilket visar sig att jag är upptagen i nästan varje dag denna vecka :/  Jag hatar när det är så, asså planerat, jag gillar mer när man gör det spontant fastän jag är den typen av person som planerar.

jag vill inte städa mer, har snart dammråttor i håret... kan inte någon komma hem till mig och städa? :D


crack a bottle

ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest 
och ännu mera ångest, gees

done with da food

mätt och belåten sitter jag här och knaprar på tangenterna igen. Hade ett långt och lugnt samtal med min moster som då bor här hos oss för tillfället. Trevlig prick kan jag säga :) Låter konstigt att jag säger det, hörs lite som om jag inte känner henne så bra, men det är sant, det gör jag inte. Hon kom hit från Filippinerna för att passa min lillebror. & jag tyckte att hon kanske behövde prata ut om sina problem (sin saknad till hennes familj där borta i Asien). Jag tycker synd om henne.
Tänk att behöva lämna sin man och sin 7 åriga son för första gången. 

Nu måste jag verkligen tömma mina saker, jag ska snart träffa tjejerna. Hur ska jag hinna?
Får sätta på hög musik & sjunga med, så får vi se om det går snabbare :D
Shalom. (jag är inte jude om ni tror det efter jag uttryckte mig så, jag bara skrev det)

update! 13.54 Okej angående första meningen med uttrycket "knaprar på tangenterna" hhahahah, det lät nästan som jag satt & åt tangenterna. Jag menar iaf att jag sitter och knappar... freak

standing out in the rain

Godmorgon alla korta, långa, blonda, brunetter, fula, vackra .. ja, you name it!
Jag tänkte skriva ett inlägg när jag vaknade för en timme sedan men jag fastnade med att ladda upp bilder till bloggen.
Har inte ätit frukost än trots att jag varit hungrig sen ett inatt. Finns inget i köket som får mig att vilja äta precis. Allt är i princip slut. 
I alla fall, efter att jag käkat måste jag tömma min garderob och mitt skrivbord. Jag ska byta rum idag, äntligen!!! Nackdelen är att min tv och min garderob + min säng måste tyvärr stanna kvar i detta stora sovrum. Jag får ligga på golvet i mitt nya. Hahah, just kidding, tar mammas säng som är dubbelt så större än min. Lyx or what?  nej, min säng är mkt mysigare.

Okej, borde sluta skriva nu, känner att detta börjar bli ytterligare ett meningslöst inlägg. Uppdaterar senare.
Later!


dream about me

Nu ska jag gå & få lite sömn. Imorgon ska jag ha trevligt umgänge med the girls.
Meningslöst inlägg men ändå.
Godnatt.

namnlös

vem bloggar såhär sent ens? hahah
de här inläggen är nog menade för min twitter..

"teardrops on my guitar" funny cover

inte för att vara elak, men hahahahahhahahaha ni måste kolla på denna videon från youtube.
Jag tyckte först att det var nåt som inte stämde, själva takten och hennes sång hörde inte ihop. Kommentarerna var rätt elaka, men jätte roliga. Men ärligt, vem lägger ut en video där man sjunger när man hickar (eller hickar när man sjunger?)
hahahha, men ja, den flickan gjorde min söndag... eller min måndag rättare sagt.
Check it out!
http://www.youtube.com/watch?v=Cj77UsVB5uI&feature=related

Romeo take me somewhere we can be alone

Sitter och lyssnar på massa olika covers som andra människor från jorden runt har gjort. Många är väldigt talangfulla och bra! Med sina guitarrer och allt. Jag vill också kunna! 

Börjar bli lite trött, men kan inte gå ifrån datorn, har liksom fastnat.. 
Nu är klockan 00.15   vilket betyder att det är den 20 Juli, måndag och en ny vecka. Känner på mig att denna veckan kommer att bli bra, trots det tråkiga Sverige vädret, med regn, moln & hela det paketet. 

Min mage är full med fjärilar just nu & jag vet inte varför..
jag kan inte sluta le, åh!

LameToUpdate

Jag har inte haft lust att uppdatera bloggen ett tag. Det är lite svårt att ta tag i det eftersom man inte har några läsare som peppar en. Men det är ju bara början.. 

nu har jag äntligen sommarlov :) jag behöver inte tänka på att gå och lägga mig tidigt ikväll för imorgon har jag sovmorgon. And it feels good bebbe!

Hela min helg har varit lugn och skön. Nu väntar ett skönt sommarlov full av skratt, sol och bad & kärlek.
I luv it.


you were chosen from the stars

Snart så, snart har jag sommarlov. Jag får stå ut med småbarnen i en vecka till, sen tar jag semester, yes. 
Barnen har verkligen en rolig humor, de får mig att skratta hela tiden trots att de bara går i lågstadiet, vissa ska t.o.m börja första klass i höst.
Ta idag tex. Vi satt vid matbordet då plötsligt 6 åriga William sa: "jag har längst ögonbryn på skolan." Han menade alltså ögonfransar. Alla brast ut i skratt. Sen blev det en diskution om ögonbryn. En annan kille hade då unibrow (ihopväxta ögonbryn), hans kompis Anton sa då: "Hans ögonbryn är tillsammans, de är gifta, mina ögonbryn har skilt sig". Jag skrattade tills tårarna rann. Vilket samtal. 

Nu blir det nog fredagsfilm och godis!


Out in the darkness and into the sun

Hemma igen! Från en härlig semester i Danmark :) Det var riktigt mysigt och roligt. Det var dock inte så trevligt med vårt 30 graders bastusovrum som vi fick spendera natten i fyra nätter. Rutchbanan var skit rolig! Den roligaste, vi åkte den mer än 100 gånger, det måste vi ha gjort, eftersom vi bara åkte den när vi var där varje dag i flera timmar. Det var en uterutchbana med ström och rondell och hela högen. 
Man skrattade ihjäl sig när en av oss krockar in i en hårig gubbe...

Så nu sitter jag här igen utmattad och seg. Bilresan hit var också svettigt. & låt mig säga : kalldusch har aldrig varit så härligt!!! 

x



RSS 2.0