not what i expected

Man säger att livet är oförsägbart. Och jag håller fullständigt med...

Min vecka blev inte vad som jag hade förväntat mig ska jag säga. 
 
Kom nyss hem efter att ha solat med bästis. Ikväll blir det fest, förfest med kollegorna sen blir det KB för hela högen! Och vet ni vad? From idag har jag äntligen semester!!!!!!!!!
 


lördag!

Wiiiieee det är äntligen morgon men fyy vad jag hade det svårt att gå upp för en halvtimme sen.. Jag är dödstrött för jag vaknade en gång i timmen hela natten för jag var pepp så nu kan jag knappt öppna mina ögon. 
 
MEN, solen är framme, det är TJUGO grader innan 10, då kommer det ju bli as varmt idag. Jag hatar mitt jobb som förstör mitt sommarlov. Men nu ska jag jobba ihjäl mig med ångest sen ska jag njuta resten av lördagen med trevligt sällskap. 

00.24

Jag ska upp om några timmar för att jobba igen (kom nyss hem från jobbet) och jag kan inte somna för jag är så pirrig och så hyper och vill bara att det ska vara klockan 16 imorgon eftermiddag.

För vet ni vad? Då ska jag träffa min allra bästa vän och jag kom nyss på att idag för fyra år sen satt vi på en metallgrej en varm sommarkväll där vi påbörjade vår bästisskap. Tänk er, fyra år har vi varit bästa vänner :')

Och dessutom LÄNGTAR jag efter min man som kommer hem till kvällen. Vill ha hela han och vill kyssa sönder honom och vill bara ha en mans famn som håller om mig.

Let the day go fast!!!!!!!!


A day in the city

Nämen hallå. Kan ni fatta att det är fredagen den 19e idag?!?!?!? Det har ÄNTLIGEN gått två veckor och imorgon - IMORGON är jag hel igen. SÅ JÄVLA GLAD.

Igårnatt kom Emil och gänget hem efter två veckors semester i magaluf (läs: avundsjuk) så jag passade på att hänga Runt på stan med Emil idag. Stek hett ute är det idag också. Hade jag inte jobbat hade jag säkerligen legat i Dalby och stekt atm.


joggelijogg

Taggad inför rundan. PS, blivit såå beroende av kepsar. Kepsar is the new sunbrillor.
 
 
HUR fint nagellack har inte mina naglar?! Så mycket finare irl faktiskt. Målade de i ett omklädningsrum på H&M lika a gypsy och ville inte ta bort de så jag syndade idag och hade nagellack på jobb. Who gives a fuck liksom.
 
 
Häromkvällen var jag så rastlös att jag stack ut och sprang 5,4 km. Min energi var på topp men mina ben och azz darrade som in i. Skönt var det i alla fall. 

dos días!!!!!!!!!

IIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHH! Endast två dygn kvar sen är mina beloved hemma igen!! För första gången på hela veckan smsade broder mig och jag insåg att jag saknade henne mer än vad jag trodde. Längtar tills hon kommer hem! Vill bara att det ska bli lördag klockan 16 så jag kan träffa henne! 
 
Sen ska jag pussa sönder min man och bara ligga och mysa med honom. ÅH vad jag längtar! Praise the lord liksom. 

in dalby osv

 
Spenderade min dag i dalby igår igen, andra gången denna sommaren........ Förra sommaren var jag där nästan varje dag (känns det som). Men med tanke på Sveriges sommarväder i år har jag inte kunnat åka dit och sola och bada. Men ACK vad jag vill bo där. 

4 dagar återstår

Endast fyra dygn tills min man äntligen befinner sig i min famn! Jag har räknat ner dagarna varenda dag jag vaknat. Har underhållit mig med hjälp av ash och Kim samt jobbet och gymmet. 
 
Jag har hunnit göra packningslista inför semestern nu och längtar till att få komma bort från malmö. Och på senaste tiden har jag velat lämna sverige och flytta och jobba utomlands. I'm in research atm. Fortsättning följer....

häng @emma

 
Idag var det riktigt fint väder, typ 24 grader ungefär. Var uppe med tuppen vid 10 och gick spontant hem till Emma vid 11. Hängde och badade lite vid hennes pool och för första gången kändes det som att jag hade sommarlov. Som jag saknat den människan asså ♥
 
Nu är jag hemma igen och har gjort mig redo för jobb (fml). Det blev pannkakor till middag då ingen av mina päron är hemma. Längtar tills jag slutat för sen är jag ledig imorgon igen :D 

Fredag

 
Idag är det banne mig fredag tro det eller ej! Men det känns inte som helg för vi brukar nästan alltid ha gängfester på helgerna eller åtminstone krök sen brukar jag avsluta kvällarna med min man som omfamnar mig tills jag somnar. Men icke ikväll. 
 
Ikväll ska jag ashley och kim ut och dansa (om det inte blir andra planer förstås). Annars har vi spenderat dagen i västra hamnen och bättrat lite på brännan sen har vi besökt vår kära mormor. Kan inte riktigt fatta att hon åker tillbaka föralltid i oktober. Kommer böla som en bebis i sina unga dar. 
 
Nu ska jag ta en powernap och tagga inför kvällen. 

bo01 häng

 
Dag 6 utan min lovie och dagarna rullar på. Jag fortsätter livet som en stark woman. Hänge på bo01 med Ashley en stund idag och "bättrade" på brännan. Vill att det ska bli riktigt varmt att man vill bada i havet. Den dagen har inte riktigt kommit än.
 
Imorgon lämnar min bästa vän mig och drar till cypern den jäveln. När är det dags för min semester tro? Om tre veckor lämnar jag också sverige i en vecka ska ni veta. Ska bli så jäkla skönt att slippa malmö och de gamla rutinerna man har var dag. 

inget sommarlov

Kom på att jag faktiskt inte har sommarlov och att denna sommaren inte alls är som alla andra somrar jag haft. De andra har varit fyllda med ledighet, sommarkortet användes flitigt, festade all day everyday med gänget, jag låg på stranden och blev en nyans brunare och till och med tog mitt första dopp tidigare än juli månad men icke denna sommaren. 
Denna sommar består av jobb, endast jobb. Gänget är bortresta, min prins är bortrest och på fredag åker min bästa vän iväg. Har aldrig känt mig så ensam som just nu. 
 
 
 
MEN jag har köttat på jobb och på gymmet och det bränns i hela kroppen ska ni veta! Och haft Satc maraton precis som förra sommaren! Dessutom har jag faktiskt känt mig mer självständig nu haha. Aja, typ 14 dagar kvar tills alla kommer hem. Can't wait. Och ÄNTLIGEN får jag spendera mycket tid med ash och kim. Känns som vi aldrig ses mer nu för tiden. 

dalby!

 
Idag var vi tillbaks i dalby stenbrott!!! SOM jag längtat att få komma tillbaka till Skånes paradis! Jag, Ash och Kim drog dit redan vid 11. Trots de kalla vindarna ibland lyckades solen steka oss i några timmar men eftersom att jag har gått och blivit en badkruka de senaste åren badade jag icke. Känner att det borde bli riktig sommar innan jag vågar ta ett dopp i havet. 
 
För övrigt spenderade jag en sista natt med alex inatt innan han for iväg imorse. Nu ses vi inte på två hela veckor. Det brukar vara jag som lämnar honom och reser, men inte nu längre. Det är inte kul att vara den som är kvar ska ni veta. Men men, 14 dagar återstår. 

im inlove

 
Igår blev jag faktiskt kär på nytt. Alex kom hit och överraskade mig med LAYS chips i stora påsar (vi har bara små på Subway). Vet faktiskt inte var han hittade de men det är fan omöjlgt att hitta de i malmö. Han kom hit och sa "jag gör allt för min prinsessa". 
 
Efter allt som har hänt mellan oss så känns allt så jäkla bra just nu. Det som känns mindre bra är att han åker på lördag och är borta i två veckor. Får dränka tiden med gänget, ashley och kim och jobb. 

RSS 2.0