gårdagen


Våren är här! Ville bara skriva det haha, så jäkla skönt att ha tunna kläder utan att frysa ballen av sig. MEN HEJDÅ SVERIGE

ett sorgligt farväl


Detta är då mitt sista blogginlägg på 2 veckor (om jag inte lyckas få tag på en dator med internet i Spanien såklart). Min dag har beståt av packning, långa pussar, långa kramar, massvis med tårar, kusintid med Kim och tacos till middag. Usch vad jag hatar farväl! Så jävla hemskt. I alla fall, packningen är klar och det är mindre än vanligt, har säkert glömt nåt men jag har som vanligt packat för mycket kläder. Jag har resfeber och jag vill bara befinna mig i Spanien så jag slipper vara ledsen. Hoppas det är varmt i Skåne när jag kommer tillbaka. Puss på hjärtat♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Finally home!

Puh, äntligen hemma efter att ha passat lille Daniel i några timmar. Men rikare är man! Jag hann plugga lite inför turismprovet imorgon, hoppas bara på att jag får G då jag, och då menar jag verkligen, att jag aldrig i hela mitt liv har fått IG. Eller vad jag minns i alla fall. Hur sjukt? Efter 12 år (11, 13?) i skolan så vill jag inte ha ett IG! Men stolt är jag allt :) Min man kom och hämtade mig efter jobb för lite pussandes vid min trapp. Imorgon är det äntligen helg! Godnatt!

Update: Juste ja, på fredag nästa vecka skulle jag egentligen vara med i en rättegång då jag och mina kompisar blev kniv och pistolhotade samt rånade för några månader sen. Såklart missar jag det då jag är i Spanien och då får jag såklart punga ut 2000 jäkla riksdaler för det. WATTS APP WITH THAT LIKSOM?! jävla regering eller vad fan det är som bestämmer detta!

en ny drog


update pga klagomål


Hej bloggen! Detta inlägg tillägnar jag till min allra trognaste läsare, nämligen Alexandra! Läs och njut nu Alex för från och med på lörd kommer jag inte blogga på TVÅ hela veckor! I alla fall, idag har vi dansat vals och  bugg i skolan, lite träning inför balen. Gött mos säger jag bara. För övrigt känner jag mig skit stressad inför helgen. Packningen måste göras, måste säga adjö till alla coola och sedan ta flyget till Spanien. Palla det liksom. Ikväll ska jag passa en unge och typ sova samtidigt för jag är såhääär trött idag. Menne, vi hörs imorgon eller på lördag. Lovar att blogga en sista gång innan jag åker i alla fall, jag lovar Alex, puss på dig ♥

8 timmars plugg :O

Jag ljuger inte när jag säger att jag seriöst har pluggat geografi sen 10 imorse.. Vet ni hur SVÅRT det är att plugga in 45 frågor på en dag innan provet ska göras? Jag som trodde att jag var grym på sånt här. Nu vet jag att jag hellre är för inlämningsuppgifter. Eller så önskade jag att jag hade fotografiskt minne för det här var banne mig den tråkigaste dagen på länge. Jag satt inne när det var fint väder och kämpade mig genom dessa frågor, nu kan jag det mesta i alla fall. RÖVHÅLS geografi lärare. PUNKT
Förlåt för ett tråkigt inlägg. Läs inte det" Nu ska jag fortsätta plugga.

tisdagschill




Fyfan vad jag är sämst på att prioritera plugg, eller det är väl alla.. Har 1, EN(!) dag på mig att plugga till geografiprovet och jag bryr mig såhääär mycket (typ inget alls). Istället för att sitta inne ensam när solen sken cyklade jag till invaliden (Alex) för ett skönt bad och lite hångel. Sen har jag bara vräkt i mig chips med dipp och glott på geografipapprerna och inte kunnat koncentrera mig ett skit. Imorgon är jag dock ledig igen, SKÖNT!

tisdagsmorgon


Solsken, fågelkvitter (kanske mer måsljud som ändå låter helt okej för det påminner mig om sommaren), polarbröd med saltgurka på, vindruvor & kaffe latte. Det är vad min morgon består av just nu. Tog mig en ledig dag från skolan då jag är klar med inlämningsuppgifterna men dock har jag 2 prov att plugga till (rövhål). Det känns som att det är en sommarmorgon i juni, fridfullt och soligt. Livet är helt okej nu faktiskt förutom att jag nästintill alltid blir tårögd så fort Alex kramar mig länge eller kollar mig i ögonen, på lördag är det dags att säga farväl. Fy dock!

mando pul

Någon mer än mig (jag? vafan säger man?) som dreglar efter detta?

bara lycklig

Idag är jag såhäääääääääär lycklig, men det kanske syns på bilden? :) Det har varit strålande sol nästan hela dagen, men det bästa var att det var skinande sol när man skulle till skolan imorse, finns ingen bättre känsla när man trallar runt i brillor & vårjacka! Återförenades med mina kära kusiner för en mysig PULIG Mando middag, skönt att ha Kim tillbaka i trakterna nu efter 6 veckor. Jag har varit så glad att plugget kom åt sidan menne OCH, jag åker om 6 dagar så who cares? Haj Kaj!

rodney i huset


OFTA RODNEY KANSKE SKA FÅ VARA MED I HUSET?! Är sugen på att kolla på förra säsongen av BB, kollade inte från början. Fan vad coooooolt. Tur att man har BB-live så man kan kolla på festen, nörd som jag är :)

21 saker om moi

1. Jag är inte så förtjust i läsk. Gillar inte kolsyran, men läsk är en gudumlig uppfinning under mina bakisdagar.
2.  Jag tror på andar och har lite psykiska tankar om nätterna.
3. Jag har en stor fet släkt med 7 mostrar, 5 morbröder, en mormor och måånga kusiner, vet inte ens hur många. Och även om barn bara ploppas ut känns det som att släkten har minskat lite.
4. Jag är en tidsoptimist och tror hela tiden att jag kommer hinna med bussen men det slutar med att jag alltid springer i mina högklackar i hopp om att hinna med bussen och dör av svett i bussen. Jag bara yrar runt i lägenheten och väljer och vrakar mellan mina smycken..  Ilandsproblem.
5. Kan ligga i sängen hur länge som helst. Tycker att det är så jäkla skönt att bara ligga och chilla en hel dag.
6. Jag älskar att hicka! Och hatar(!!!) att nysa! Sorgligt nog nyser jag mer än vad jag hickar :(
7. När jag festar dricker jag alltid alldeles för mycket..
8. Jag har på senaste tiden varit oerhört känslig och bölar för det mesta. Skit jobbigt.
9. Har alltid resfeber dagarna innan jag åker. Hatar att lämna folk och hatar att bli lämnad.
10. Jag säger alltid "AJ" av ren reflex när någon skämtslår mig för jag tror alltid att det ska göra ont.
11. Avskyr när folk smaskar. Himlans äckligt!
12. Småäter ständigt därav mina 32836153 hål i tänderna och ständigt ont i käken.
13. Älskar att knaka på ryggen när jag precis har vaknat så jag vrider och vänder på mig i sängen tills jag hör ett knakande.
14. Är ständigt festsugen!
15. Jag är väldigt sällskapssjuk, men ibland kräver jag att få vara ensam.
16. Jag älskar romantiska killar och tycker att det är så himla gulligt när någon spontan ringer en bara för att säga "jag älskar dig", eller när man får blommor, blir överraskad med en romantisk middag med levande ljus, blommor i sängen, choklad i sängen, eller ett fint sms.
17. Ibland vill jag skolka men när jag ser att solen skiner är jag uppe med tuppen!
18. Min största rädsla i livet är att bli på smällen, eller nej, att föda själva ungen. Fy. Fan. Min stackars oki.
19. Tycker att Joe och Sipan i Big Brother är stört jobbiga.
20. Går i en incestklass.
21. Är en väldigt nostalgisk människa och kan fortfarande inte fatta att vi blir "vuxna" om 3 månader! Studenten, here we come!

eh va?

två fulla individer i en hiss en sen lördagsnatt. hittade denna bilden på mobilen och fattar inte vad snubben håller på med. Haha, men checka min snygga min..

pannkakstårta

Hur smaskig ser det här ut på en skala 1-828675? Jag och rebecka är rätt duktiga på att baka tycker jag:)




kaosad lördagskväll


fina flickor, som är djuriga som bara den när det gäller tacos!



Åh, strålande sol! Man kan ju inte vara annat än glad när det är solsken ute. Glömde bort att jag hade en blogg i några dagar.. Har tagit en liten promenad i parken med broder och jisses vilken galen lördagsnatt jag har haft! Efter lite (mycket) vin var världen lite gladare än vanligt. Brudarna dansade, skrek, sjöng så högt man kunde hos Madde igårkväll. Tacosen var så jäkla gudomlig! Det slutade med att jag mötte upp en berusad pojkvän (fullare än mig vilket är sick) och skrattade så att jag nästan kissade på mig, så utgången sket sig. Det bästa med kvällen var att jag fick hicka i en timme, vilken lyx! :D

torsdag

Äntligen är veckans längsta dag över! Jag har storstädat rummet med hög musik, bytat lakan så nu är allt rosa och fint :) och så har jag varit sugen på färska bär och exotiska frukter hela dagen. Nu beger jag mig till jobb. Ps. Fy vad jag bara vill pussa på Alex just nu.

snubben med stil


Killen ovan är min bästa killkompis och har så otroligt fin stil. Killen borde fan ta och skaffa sig en blogg! Typ som "Cha cha, emilboi här.." Haha, nä men han hade säkert gått långt med sin stil. Killar med en känsla för "mode" är ett plus i kanten :)

min nya drog ♥


I princip varje dag sen jullovet tog slut har jag druckit cappuchino (stavning) och latte machiato. Så. Jävla. GOTT! Och det är en av anledningarna till att jag pallar ta mig upp på morgonarna - tänker på kaffet! Man kan ju låtsas som att man är på EH varje morgon, heheh.

superonsdag!


Så jäkla skön dag! Samtal med syon med lite vägledning inför min förvirrade framtid, solbrillor till solskenet, big brother live i nån timme, lite kaffe på kvällen, mycket mys med pojkvännen (och kittelkrig), tröstade lillebror som tog sönder sin dvd så han inte längre kan kolla på Nicke Nyfiken, haft cravings för marabou choklad och käkat godis såklart! Ja, det var i princip vad min dag bestod av. Ps. Jag är äntligen klar med mitt 10 sidiga historia arbete = ledig! Zoft.

kaffe skorpor blåbär och big brother


Haj. Har strosat runt i stan idag. Införsskaffade mig en ring och ett par shorts. Gick runt och letade efter en liknande jacka som jag trånar efter utan nåt resultat. Hoppas jag hittar den en dag. Hoppas. Om några timmar ska jag jobba. Och för de pengarna ska jag festa för i helgen. Känns bra! Nu ska jag käka lite samtidigt som jag underhåller mig med BB. Yeah.

ledsen i själen

Förra veckan provade jag en super fin jacka, men olyckligtvis fick den inte följa med mig hem. Och idag ville jag ha den so bad att jag ringde till alla affärer i malmö, lund och burlöv och till och med kollade på nätet, och den är totalt slutsåld. Känns som att någon har kidnappat min unge och att jag aldrig mer kommer att känna lyckan till jackor igen och jag kan inte ens vara glad när jag använder andra jackor för då känns det som att jag är otrogen mot den vackra fina jackan som jag lämnade. Han ville ju bara ha ett hem och jag övergav honom :(

måndaug

Sitter och smaskar på helgens resterande (vilket är mycket) godis. Jag mår bra, jag är glad, trots att jag har mycket plugg, och att jag inte ska träffa alex idag och inte har pallat dra mig till gymmet. Solen har i stort sett gjort min dag. Nu kan man säga "Nästa vecka åker jag". Tycker att det är ganska sjukt. Väntar på att moder min ska komma hem och börja laga middagen, dör av svält därav godisätandet - förrätten ju. Smart tjej här.

Sunday (soldagen) hehe


En, TVÅ veckor tills jag befinner mig i Spanien för 2 veckors praktik. Det känns ju lite läskigt att tiden har gått så fruktansvärt fort. Fysatan vad jag ska bli brun, shoppa och supa mig full (vill inte låta som en alkis men ja). Nästa vecka kommer äntligen Kim hem (fy vad jag har saknat henne!), 6 veckor har gått så jäkla snabbt! Istället för att njuta av det fina vädret och kolla på när pojkvännen och grabbarna spelar fotboll ligger jag inne med historiaboken och hard workar vilket får mig att sakna gymmet lite.. Imorgon!

lördag

SÅ jäkla skönt att helgen är kommen. Det fina vädret gör det ännu bättre. Känns redan som april! Om 2 veckor packar jag förmodligen, smålängtar lite faktiskt. Ikväll hoppas jag på att det blir krök hos en viss person. Fint ska det va! PUSS

innebandyturnering - final

Vilken underbar klass jag har! Vi kom ända fram till finalen då vi fick möta lärarna. Trist nog förlorade vi med 2 poäng men äsch, vi segrade över hela skolan egentligen för lärarna räknas icke som elever! Stolt Sptur3b:are :) Det var svett, det var skratt, skrik, och teamspirit. Nu är helgen kommen och det känns så jäkla bra!

fyllesms

Pallar inte med guldet i USA ha-ha-haa

eh, dregel?

shit vad het... checka blicken liksom. Vem gillar inte bad boys?

förmodar att i princip alla brudar dreglar över denna snubbe.. det gör ni rätt i!

innebandyturnering

Imorgon ska hela skolan ha innebandyturnering. Och varje lag måste ha ett utklädnadstema. Vår klass valde det sämsta - pyjamas. Wtf? Jag sover inte i pyjamasset. Men nu googlade jag på det, och fy dock vad snygga pyjamasbyxor det finns :O Vill nästan sova i såna, bara för att vara fin när man sover liksom.. haha.. Imorgon är det i alla fall vår allra sista innebandyturnering, ska njuta av det.

snart vår? :D


Blir så glad när temperaturen stiger dag för dag här i Skåne! Vi är närmre de dagarna då man kan strosa runt i sin jeansjacka, converse, eller sandaler och shorts. Längtar. Som. Fan. Imorgon är det helg, igen. Vad händer då? Kanske lite partaj? Jag vill. Happy Bar har förresten bytat namn till Chandelier. Gay namn. För övrigt har jag gått och blivit en plugghäst och snart bokar vi boende i Spanien! :D

RSS 2.0