now it's time to go

Äntligen är måndagen slut! Här sitter jag och käkar naturgodis. GOTT! Fick ju studiebidragit idag, svish, så var 50kr borta utav 1050!
Imorgon är det första december. Äntligen! Nu får man ta sig tid att gå och julklappshandla. Vad händer i helgen då? Emma G satt och ville planera redan idag, who knows.
LATER

första advent


Kan ni fatta att det snart är jul? Man blev verkligen glad när man såg all julbelysning i stan. Det är julfestival i Malmö och jag gillar det! När jag kom hem bjöd mamma på nybakade lussebullar, as goda!
Jag är besatt av GLEE serien och deras covers på olika låtar & lindt lindor vitchoklad. FETT NICE!
x

Skyltsöndagen på triangeln

Idag är jennifer på glatt humör! Hon ska alldeles strax ta bussen in till stan och kolla på ljud/ljus showen(?) på triangeln! Förbereder sig inför jul! Idag är det skyltsöndagen! Hon är lycklig..

vakna.äta.ut.äta.hem.sova

Dagen började med att jag segade runt i min rosa lägenhet med dunkande musik ur högtalarna i flera timmar. Sen blev dagen ljusare när jag stack ut för att möta becky & sophie. Vi mötte killarna på stan & var ute ganska länge. Det var as kallt. Middag på BK, sen stack vi hem till David. Jag hade kul ikväll med det bästa gänget!
Gustavs mobil är bäst!

let's get crazy

Ja, igårkväll, hm, finns inga ord. . . . .

fre-dag fre-dag fre-daaaaag

Hur lycklig är inte jag idag? JÄTTELYCKLIG!
Varför? För att det är freeeedaag och några veckor kvar till jul! Sitter här och lyssnar på jullåtar väldigt högt. Jag ler.
Vi hade Luciaträning i skolan idag. Det blir nog höjdpunkten dessa veckor framöver till Luciadagen. Jag sjunger stämman till Julen är här och Tänd ett ljus. Det låter jätte vackert när alla sjunger tillsammans. Jag blir glad när jag hör på oss.
snart sticker jag till rebecka. Ikväll blir det en utekväll vilket gör mig ännu gladare!
SEE YA!
Ser vi inte superlyckliga ut?

something is bothering me

faaaaaaaaaaan! Jag hade skrivit ett bra inlägg men sen råkade jag radera den! Så nu får ni nöja er med detta tråkiga inlägget.
Efter en seg dag i skolan, träning på gymmet och en runda på stan är jag helt slut! Jag var i Hansagallerian ikväll med sophie och rebecka aka organ och träd, där de bjöd på smaskiga pepparkakor och glögg. Man kunde verkligen känna julstämningen när julbelysningen var uppe. Mysigt mysigt. En tröja fick följa med mig hem. Imorgon är det äntligen fredag!
Nej men vet ni vad? - Godnatt!

I get up 3 hours earlier before school to bake some scones

gääääsp. Fy fan vad jag är trött. Jag vaknade fem, kunde inte somna om men jag var skit trött, mina ögon ville inte öppna sig. Efter en del grubblande steg jag upp för att baka scones vid sex tiden. Är jag konstig eller vad?
Så nu väntar jag på mina nybakade scones, sen får jag väl bänka mig framför tv'n en stund innan jag drar till skolan. Jag orkar verkligen inte.
Idag slutar jag 16.30, är hemma i malmö, runt 17 (beror på eftermiddags trafiken), sen blir det stan & hem. Då banne mig ska jag plugga ända till DH, sen plugg plugg plugg tills jag somnar i mina böcker.
Tuff dag.
Update! Mina scones var as goda! Har aldrig ätit godare frukost innan skolan börjar. Åh, nu blev jag plötsligt jätte sugen på nypressat apelsin juice. Det hade varit bra att vara hemma hos becka nu. Hon verkar ha 1000 apelsiner iom att hon käkar de ständigt.
Update2! yes yes yes!!! FICK MVG PÅ SPANSKAN! And she did it again!

jag skrev ditt namn i sanden....

Jag är glad, jag är ledsen, jag är stark, jag är sömnig, jag är pigg, jag är trött och rebecka träd är ägd! Ännu en kväll på gymmet. Vi blir starkare och starkare för varje vecka som går. Men konditionen däremot är lite däremellan. Jag hade planerat min söndag som en pluggdag/kväll men nej så blir det inte. Som vanligt skjuter jag upp det. Jag har fastnat på facebook, beroende? kanske det. Denna vecka kommer att bli tuff!
TJA!

i'm hooooooooome

shoffpoff! chockad över att jag uppdaterar mitt i natten? Det är jag med! Kom hem för en halvtimme sen från festen. Jag var as trött i bilen & tänkte stupa rakt ner i sängen men blev pigg efter jag hade borstat mina tänder. Kom då att tänka på min julklapp som jag skulle få av becka på facebook, så nu sitter jag här.
& det är sant, nya bilder på facebook är rena julafton! Jag sitter och ler när bilder dyker upp och minnen flashar upp i huvudet på en. Jag är förresten proppmätt av kvällens mat & efterätt. Tanken med bilderna nedanför är till för att fresta er..
Marängtårtan var ägd!

Photobooth & New Moon premiär

bild1, gymmet
bild2, smakprov på photo booth
bild3, träds toalett, så fort man ser en spegel "fram med kameran!"
bild4, New Moon
Vilken dag det var igår! Jag & träd gymmade innan bion. Dagens skratt var när vi fotade med photo booth från hennes mac dator. APKUL! Jag skulle vilja ha det programmet i min dator för att göra tråkiga och deppiga dagar roliga!
Ikväll ska jag på släktfest, och framåt kvällen kanske jag bär mig av mot en annan fest. Vi får se.
SES!

yes soon it's friday baby

torsdag kväll igen. Härligt härligt. Då vet vi vad som väntar - fredag imorgon & bio på kvällen, new moon premiär då. Idag blev jag utkastad från mitt eget rum. MKB har målat "walk in" garderoben. De rekommenderade att jag helst inte skulle sova där ikväll. Jaha, så ikväll får jag crasha i vardagsrummet. Ska dock bli sjukt skönt att kolla på tv i bäddsängen!
Idag kom det en hel klass med italienare till skolan. De ska vara här i Sverige i en vecka tror jag. Fräckt.
Om 24 timmar kommer jag att vara taggad till bion.
Idag skaffade klassen en "veckans raggningsreplik" som vi skrev på tavlan precis som treorna. Veckans raggningsreplik är då: "-Ska vi leka kurragömma? - Hittar du mig har vi sex, hittar du inte mig så sitter jag i garderoben." Klockren!

äpplet faller inte långt från trädet

japp japp japp. Höststorm är myyyyysigt. Jag älskar när vinden blåser och när regnet smattrar mot fönsterrutan. Om 7 minuter är det Grey's på tv. Då ska jag sitta och mysa i soffan med en kopp varm choklad utan grädde - too bad. SEE YA.

vilken jobbig tisdag

åh jag är helt slut! Kom hem för cirka en timme sen från gymmet med Kim, så jag missade en del av Desperate Housewives! Fy dock. Jag musklade extra hårt idag, lite extra för becka träd för idag är hon sjuk så hon kunde inte joina oss. Imorgon ska hela min skola ha idrottsdag på Kockums här i Malmö - ääääntligen får jag gå i skolan i Malmö för en dag! Jag slutar ett, rena lyxen där!
Hela min helg är fullspäckat också, suck, ingen lugn och ro eller myshelg. Men kul ska jag ha det.
Borde krypa ner till sängs nu, men får vänta lite.
LATER!

pretend it never happened

Hej bloggen!

Redan måndag? Japp! En vecka närmare jullovet iaf. Jag har varit riktigt duktig idag. Pluggat och inte käkat godis! Jag vet inte varför jag skriver ett inlägg. Har inga ord just nu.....

helgen á la träd

Som vanligt, oseriösa bilder från gymmet.
Jag har haft en mysig helg! Igår blev det en liten sleepover hos rebecka träd. Vi köpte 1kg godis (han i kassan föreslog det så att det skulle bli billigare) men neeeeej, det blev över 100kr! jävla hycklare! & vi käkade upp 1/3 av godiset igår.
Vi hyrde iaf en skit bra film. Och idag har vi bara segat. Nu sitter jag här hemma och försöker att plugga. Får panik. En del av mig villl hoppa av gymnasiet...

everyone's crazy about the Jimmy Choo collection for H&M


the earth is going down town year 2012

Fredagen den trettonde & ingen otur, än.. Skit bra film! 50% på att jorden kommer att gå under år 2012. Då har jag redan tagit studenten iaf!
GODNATT

i get flashbacks man!

Har surfat inne på youtube i snart fem timmar! Jag har mina skäl. Stannade hemma idag, jäätte skönt ska jag säga! Hann dock inte göra alla saker som jag planerade att göra!

Födelsedag: 9 april
Hemstad:  malmö
Ögonfärg:
brunt

Hårfärg: svart

Längd: 163?

Höger/vänsterhänt: höger

Värsta vana: småäter ständigt

Sjärntecken: vädur

Skostorlek: 37

 

Kan du ?

gå ner i splitt? :  nej

vissla: självklart, men inte så bra

blåsa bubbla: ja
rulla din tunga i cirkel:
va? Tror inte det

ha dina ögon i kors: ballögd? Japp!

nudda näsan med tungan:  nej, den som kan det har en sjukt lång tunga isf!
dansa: ja
Har du någonsinvarit kär:  ja
blivit dissad: ja
hur länge tror du att du kommer leva: hoppas till 80
föreställt dig ditt ragg naken : det har väl alla gjort
gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: ja
för dagbok: sen 2005!
gitarr/trummor: gitarr
kött/veg: kött!
blind/döv: trots att man inte får lyssna på musik igen så väljer jag döv. Att inte kunna se världen mer är värre!
skrattade: idag!
sång du sjöng: with or without you
vilket land skulle du vilja besöka: USA!
hur många kuddar sover du med: tre / fyra

var tror du vi hamnar när vi dör : himlen hoppas jag
hur många signaler innan du svarar:
vet inte, jag har inte en sådan ringsignal där man kan höra hur många signaler det går.
borde man uppfinna: en teleportmaskin för de lata! Eller kanske en tidsmaskin?
druckit alkohol: yes
ätit sushi: ja & gott är det!
varit på scen: ja
varit full: ja
sjunger bra:
helt okej
Det första du tänker på när du vaknar: neeeeeeeeeeeej
När går du och lägger dig: senare än jag borde
Bästa minne:
sommaren 09
parfym: vanilla
passion: sång sång sång!
kroppsdel på motsatta könet: magen


onetwothree

Bra kväll på gymmet med världens bästa träd.

one day you're here, next day you're gone.

Usch, när jag kollar ut genom fönstret ser jag bara grått, dimma och moln. Jag spenderar min söndag nu med lillebror med en smulpaj i ugnen. Rebecka gjorde mig sugen på det igår, ikväll ska jag gymma med den kvinnan. Grävlingen och trädet ska muskla - som hon brukar säga. Och vad dunkar ur mina högtalare nu? - Spice girls & jullåtar. Åh vad jag längtar till jul!
jag bakar dock äppelsmulpaj, inte med bär.

the next episode

aaaaaaaaaahhhh, jag vill ha sovmorgon! Har varit uppe sen 8 imorse. Varför? Min lillebror - jag måste passa honom. Så jag har bara fått fem timmars sömn inatt. Det var jätte trevligt igår med tjejerna.

Jag har ännu inte fått feber. Thank god. 2 av mina kompisar fick det igårkväll men dansade ändå, tufft! Min arm är svullen & öm. Den känns blåslagen - alla puttade och slog till just där jag hade tagit sprutan.
Jag börjar må lite dåligt....suck.

take the spruta mot the svajn.

Då var det gjort! Jag skulle egentligen inte ta vaccinet till svinet. Imorse när man kom in till skolan var det en lång kö in till skolsköterskans rum. Det höll på från 10-13. Jag retade alla som skulle ta och försökte skrämma de lite, men jag blev dock själv uppskrämd. Till slut, tog jag den jag med trots min rädsla för sprutor. Fast jag hade inget tillstånd så vi fick ringa till mamma. Hon blev lite orolig och trodde att jag skulle dö iom att jag skrämt upp henne med mina teorier om sprutan. Hha.. Vaccinet har inte börjat verka, än.
Trots detta ska jag ut med tjejerna ikväll och dansa. Ska bli kul. Fast är inte så peppad iom att min arm fortfarande är öm. Bara ingen pillar den så.
Take it easy dudes!


i still want you in my life

Katjing! Och så har man en biobiljett till premiären till New Moon. Bra platser är det också så jag är nöjd! Vi har fått en uppgift av vår Turismlärare att inte vara negativa utan vara positiva från och med igår faktiskt. Har ni märkt att även när vi säger positiva saker har vi alltid något negativt i meningen. Ta som exempel :"Åhh vilket vackert väder det är idag, soligt och allt. Men det är för varmt!" eller "Det var en rolig dag i skolan idag, men den var lite för lång." Känner du igen det?
Så jag ska inte klaga på hur trött jag är idag...hah.
Om 10 minuter är det Europe Music Awards på MTV! Någon mer än mig som ska vara en soffpotatis och glo på det? Vem ska ni heja på? Själv hejar jag på Kings of Leon såklart! Use somebody måste lätt vinna för kategorin "bästa låten!"
CHILLA GRABBAR!

Update! suck, KOL vann inte :/ utan TH.......har inga ord för det ;)

Food is Life

Det har aldrig varit så jävla gott med spaghetti!!
Jag är inte direkt något fan av spaghetti och köttfärssås men i och med att jag inte har käkat sen elva så var det verkligen gott! Jag bara sväljer. Allt för min mage :) Ännu en kväll på gymmet med trädet. Grymt! Bastun är höjdpunkten.
Två långa skoldagar kvar sen är det äntligen fredag! Kan vi inte få ett lov till innan jullovet tack?
Nu: Ännu mer mat & Grey's.

Skrylle? en skog?

Hajhaj!
Träningsvärk och trött! Resultaten från träningen igår värker. Klassen var i Skrylle idag. Jag vet inte riktigt om man ska kalla det skog? Vi gjorde olika grenar som Robinson ungefär. Skit kul, men dock inte så kul när det var så kallt. But I survived!
Jag är lite duktig idag också - jag gjorde mina läxor :) Jätte skönt att vi fick skjuta upp franskprovet till imorgon eller till nästa vecka! Slipper plugga ikväll, istället blir det Desperate Housewives.

Nu har en del av mina kompisar tagit svininfluensa sprutan! tick tack tick tack...

at the gym

Seg trött svag sömnig ont öm. Såhär känner jag mig just nu. Jag är helt borta, orkar ingenting. Orkar inte ens trycka ner tangenterna och bilda ord. Mina armar är stela och väldigt ömma, mina ben likaså. Men jag känner mig bra att jag gjort någonting!


Jag failade lite på gymmet också, på rullbandet. Skrattade & sa till rebecka: "haha, jag kan se dig trilla ner här på rullbandet!" och svish hände det mig, typ. Jag tappade locket när jag skulle dricka medans jag halvsprang - tänkte inte på det men jag stannade bara upp. Sen åkte jag snabbt bak, halvföll lite. Inte nog med det - min vattenflaska var ju öppen & jag kunde inte kontrollera min arm så jag skvätte vatten överallt, på rullbandet & kanske t.o.m på killen som sprang bredvid. Han stirrade konstigt på mig sen. Så jävla pinsamt.
Vill ni veta en sak? Jag sitter här och får flashback & skrattar för fullt med tårar i ögonen! 

Istället för att plugga till proven imorgon ska jag hoppa ner i min säng!
x

and then the dark falls down again

Hej bloggen! Kom nästan nyss hem från skolan & det är redan mörkt ute! Lite deprimerad blir man för dagen är redan slut, men mysigt är det! Jag nästan längtar till december då alla ljus ska upp, julgranen, julstjärnor. Plus får man proppa i sig julkalenderchoklad och dricka glögg & julmust. Baka pepparkakor och lussekatter. I december äter man hela tiden, helt underbart!

Om en stund ska jag sticka hem till becky för att sen gymma! Rätt peppad för det! Vi ska bli riktigt svettiga och basta. Apkul ska det bli! KATJING!

then live the rest of our lives but not together.

Då var höstlovet slut!
Skit kasst! Den här dagen blev inte som jag trodde heller!
Här sitter jag, trött, seg, förkyld, sjuk och hela det köret :( Vi får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon då. Annars får jag bara sitta i soffan och dega hela dagen. Det låter ändå lockande...
Men ja, mitt lov har ändå varit rätt okej. Den var fylld med de bästa vännerna, godis - MYCKET godis, en och en annan fest och en hel del gapflabb som alltid. Inget jag vill ändra på.
Nu är det back to reality, yepp, it sucks.

RSS 2.0