ledig varje torsdag

Det gör faktiskt mycket att vara ledig varje torsdag. Veckan känns så mycket kortare. Även om de flesta jag känner är lediga fredagar, vilken kan va skönare för då får du längre helg, så tycker jag att man ska vara ledig mitt i veckan istället. 
 
Har mycket på schemat idag trots att jag är ledig. Klockan är 08.50 och jag har redan käkat frulle och är redo för ett pass på gymmet. INGET folk på morgonen heller. Kanske nån pensionär. 
 
Någon som kommer ihåg när jag var en zombie? Ääääälskar linserna. kommer ihåg när jag gick fram till chuck och hon gav mig en lavett.. 
 
Jag och min framtida man. här var vi dock bara bästisar
 
Kan inte fatta att det ska bli OKTOBER denna vecka!!! Helt taggad på halloween även om vi ej har planerat något än. Just nu har vår roomie Cay landat i Italien, så avundsjuk. Hon åker alldeles själv till olika städer inklusive BarcelonaModigt! 
 
Nu måste jag bege mig. 

change of plans

Okej, Yosemite blir inte av sorgligt nog. Jag hoppas att vi gör den resan innan jag åker hem i alla fall. Jag och Marika chillade vid brasan ikväll och det var sååå mysigt. Önskade att det var Emil jag satt med :( 97 dagar kvar va. 
 
Visst jag längtar hem, men är inte redo att lämna LA än. Trivs så otroligt bra nu. Nu får vi se ifall vi festar i helgen. Grabbarna ska festa fredag men vi ska upp så jäkla tidigt på lörd. Är det värt det? 

new week, new shit to do

Det är veckans motto va? Min vecka började bra. 6.15, skola, kaffe osv. Dagen blev 1000 gånger bättre när jag fick reda på att jag fick ett fucking A på min uppsats!!!! Jag kämpade som fan med min marketing uppsats som skulle vara på 3 sidor, single spaced vilket är jävligt mycket boring info. 
 
Skulle försöka marknadsföra varför Justin Bieber och HM skulle vara en bra matchning för marknaden. AND I LYCKADESS!!!! Helt jävla stolt. Den känslan är ju obeskrivlig, man vill bara plugga mer då. Nerd-alert. 
 
Har mycket att göra denna vecka, och ska iväg på utflykt i helgen. 5.00 am lörd morgon tar vi bilen och kör norrut? Sök upp Yosemite på google. OTROLIGT att såna ställen ens finns!! Ska försöka sova bort mina finnar nu....
 
 
KOLLAAAAAA räkan med att jag kmr hem med 638468 bilder och 0% batteri. 
 

pre- abbot kinney day

Godmorgooooon, klockan är snart 11 och jag borde göra mig redo inför dagens bravader. Satte väckarklockan på 8.30 imorse och är fortfarande inte taggad inför idag. Har taggat heeeela helgen och jag älskar daydrinking mer än att festa på kvällen. Men nja.
 
Mina homies skulle komma om en timme men de har inte ens vaknat än...... Så får väl förfesta med svenskarna än så länge. Aja, lite musik, smink och vin bör väl göra mig taggad, eller? 
 
 

weekend almost over

Har faktiskt tagit det lugnt denna helgen vilket känns bra för min lever haha. Borde ju ha pluggat inför mitt prov och min uppsats nästa vecka men tyckte det var roligare att kolla på film istället. 
 
Idag strosade jag runt på 3rd street. Var sååå shoppingsugen men köpte endast concealer och ett par retrobrillor jag föll för. Är egentligen på jakt efter ett par svarta som liknar face a face märket, men den kostar FYRATUSEN kronor! Vem betalar så mycket för ett par brillor???? Men gud vad jag vill ha de...
 
dolla dolla bill yalllllllll
 
HUUUR coola!!!! Vet att mamma har ett par vita liknande hemma, måste leta fram de när jag kommer hem!!!
Helt inne i 80 tals looken nu!!!!!!!
 
Dagens tur: gick längs gatan och fann en 100 dollar bill. Plockade snabbt upp den och kände lyckoruset i mig. Aldrig hittat pengar på marken förr. Och speciellt inte 100 dollar!! Typ 800kr. Taaaaack till den som tappade den. Ska unna mig lite saker nu. 

torsdag!!!

Gooooooooooodmorning buuuuuugs. Klockan är 10.13. Varit uppe sen 7 pga att Hoey snoozar i 2 timmar innan hon tar sin kropp ur sängen. Skulle ju ta ett gympass nu men man är ju lite seg. 
 
Fast om man hade varit på gymmet hade man ju börjat sin dag bra. Har en del att göra idag. 
Igår var jag som en duracellkanin och pluggade i princip hela dagen fram till klockan 22. WOWWZA. 
 
Hur god ser min middag ut. Börjat äta alldeles för sen middag, kl 21.30 för att vara exakt. 
 
Igår råkade jag ta min tid på morgonen och kom på att jag ska promenera till bussen i klackar. Fick halvspringa och mina armhålor blev lite fuktiga. HUUUUR fin är inte min väska. Kan itne få nog.
 
Idag ska jag möta upp Hunters brud från Tyskland. Såååå söt tjej som inte har vänner här nere. Skulle ju ner till Venice Beach, men det är moln. TUR DET. Har tröttnat på att sola. Nästa vecka är LA's sista sommarvecka. Eller, då man kan bada i havet för sista gången sen blir det "kallare" ner mot 23 grader. Det låter mycket, men imed att vindarna är kalla så känns det som 16 grader. Och värmen är inte likadan som i Sverige mina damer och herrar. 
 
Uppdaterar sen. 

mini earthquake

Hahahah så löjligt när man tänker efter. Eller nej, man ska aldrig kalla en jordbävning löjlig, vare sig den är liten eller stor!!! Igår la jag mig i sängen, sjuk och jättetäppt i näsan kl 22.45. Kunde ej somna för mina roomies pratade som om de vore döva. 23.20 började min säng och lägenheten att skaka lite och tänkte: herregud vad tungt fredrik hoppar. För vissa lägenheter kan ju vara så att när man går så skakas det. 
Så var det i gamla lägenheten varje gång Axel gick förbi, skakade där jag satt ahhahahhahahah. ¨¨
 
Anyways, sen blir alla tysta och man hör Caylee säga: is that an earthquake? 
Samma sekund flyger Sophie ur sängen och springer ut. Hon är ute i 5 min i panik hahhaahha. Fredrik skriker: kan du sluta va sån jävla pussy eller. 
 
Jag låg kvar i sängen, bytte till en bättre position, smsade mina homies och somnade direkt. Inte mer med det.
 
Men om man tänker efter, tänk så hade den varit mycket större. Började tänka på vilka saker jag skulle ha med mig. 

vilket firande!

Guuuuud vilken bra dag det var i fredags! Man önskar ju att varje dag var så. Började med rolig lektion med illustration där vi fick skissa. Förtjänade en sub efter det för jag var så grym. Vi alla träffades uppe på taket för att förfesta ihop med cirka 8 flaskor vin till solnedgången. Det var såååååå fint. 
 
Kändes dock fel att sitta och hälla i sig vin när en barnfamilj satt bredvid och käkade sin middag haha. 20.00 befann vi oss på restaurangen nere vid piren. ABSOLUT ingen fick kissa förrän Rudi och Oliver anlänt. Vi väntade i ca 45 min och det nästan rann nerför mina byxor så kissig jag var. 
 
Kan inte få nog av denna utsikt. GUDOMLIG MANNEN 
 
haha straubyyyy
 
Kom nyss på att jag såg axel SPY och var tvungen att sjunga högt för att inte höra han spy 
 
Skulle må bättre efter min matcha latte, vilket jag trodde skulle vara delish, men det var nasty as fuck... 
 
Vi tryckte i oss 15 ton vitlöksbröd med marinarasås innan de äntligen serverade vår middag. Ingen orkade riktigt äta pga fyllda magar med alkohol. Äntligen kom Rudi och alla reste sig upp för att sjunga. Vilken jävla känsla man hade hela kvällen. Gåshud. 
 
Vi åkte fram och tillbaka hela kvällen. Till killarna - til baren- till killarna - till poolen osv. Avslutade kvällen med Sophie och Axel och en påse chips på golvet. 

46 min

Ja, så lång tid har det gått sen jag skrev en mening i min uppsats. Har stirrat på skärmen för länge utan att komma på vad jag ska skriva. Visste inte att Marketing skulle vara så komplicerat. Just nu känner jag att jag håller på att faila två klasser, båda är samma lärare. Kan det bero på henne eller är jag bara dålig????
 
Tänk att ha gått från straight A's förra terminen till F hahahah. Mamma kommer tillaga mig levande i december och servera mig till jul. 
 
Var nere på Abbot idag och försökte göra min läxa. Men istället så fann jag butiker jag inte sett förr och blev galen så mycket rea där var!! MEN, jag handlade INGENTING. Ge mig lite cred tack! 
 
Nu ska jag försöka sitta här i 30 min till, sen dra till gymmet och belöna mig med en stor fet Spicy Italian. ÅHHHHHH
 
update: gjorde mig en kopp kaffe så jag ej skulle somna halvägs när jag pluggade. Ville spica til det lite och hällde i lite bayleys med mandelmjölk. UUUUUUUU, prova ej! Men jag blev lite tipsy på den. No wonder att jag ej kan skriva något hhahaahahhhhah. Åh jentan.

planer

Nu har vi bokat bil och hotell inför resan till USA's finaste national park - Yosemite. GOOGLA GOOGLA!! Fattar ni hur FINT där är???! Vi ska åka dit över en natt bara men det är ca 6 tim körning. Soooom jag ska sova medans de kör ehehehehehe. 
 
Oliver kom förbi idag, gamle roomie. Och frågade vad jag hade för planer inför helgen. Har inte ens tänkt på att helgen snart är här. Men vi ska tydligen ha en liten surprise surprise till Rudi för att han ej sa att han fyllde TJUGOETT i juni. Han sa det till mig samma dag han fyllde år och var full men made me swear att inte säga till någon. Nu, 3 mån senare fixar killarna en överraskning, han lär ju bli överraskad haha. 
 
Det blir amountless of vino, men notan kommer att ligga på 60 dollar. GEEEZ. Jag som skulle spara pengar efter jag köpt min fina väska. NOPE. 
 
 
 
Nu ska jag lyfta på röven min och orka ta mig till skolan. Kl är 16.45 och jag har lektion 18. PA-LL-AAA

fell out of bed

Imorse, 04.36, vaknade jag av ett ryck för jag nästan föll ur sängen. Min madrass är helt sne så ligger man på sidan så välts den. Wtf är det för luffargjord madrass.
 
Men är pigg nu för jag var för excited med att ansöka om en internship för en gala event här i Venice!!!!!
Suttit och tvingat i mig gröten nu i 25 min men hinner inte mer för jag måste ta mig till bussen i mina klackar. 
Vafan Jennifer

the movie

20.00 satt vi redo inne i biosalongen med chips och mina kola m&m. Trodde filmen skulle vara läskig och var beredd på att hoppa till då och då, men när det väl hände något läskigt i filmen överdrev de varenda detalj. Den hamnade lite i fantasy genre. Inte bio-värd! 
 
Innan bion strosade vi runt på stan. SÅ mysigt att gå runt på stan när det är kväll ute. Kommer sakna att gå runt längs gågatan med all julpynt nu i vinter. Jag bestämde mig äntligen för att köpa min otroligt fräsiga senapsgula väska. Den sitter framför mig just nu och ler mot mig. 
 
Nu har jag 2 timmars plugg att se fram emot innan jag skakar loss min energi på gymmet. OCH, jag är aaallll alone i lägenheten just nu. Aldrig varit så harmonisk. 

to do list before i leave

Igår diskuterade vi om att göra en del saker innan jag åker hem igen. Borde ju uppleva mer saker än bara LA. Lite boring annars. Så vi ska försöka att checka av listan under mina tre och en halv månader jag har kvar här. 
 
1. National parks - vi ska campa!! 
2. Las Vegas baby
3. San fransisco
4. San Diego
5. Santa Barbara
6. Manhattan beach
7. Laguna beach 
8. Malibu 
9. NEW YORK????? - en önsketanke men man vet ju aldrig 
10. Alla fleemarkets de har här med vintage shit
 
Listan kan bli längre hörni. SÅ EXCITED!
Sen får jag även hoppas på att jag får plats som voluntär inför LA fashionweek här i början på oktober. PLEASE!!!!

it

Gooooodmorgon. Klockan är 14.33 här vilket betyder att de flesta av er hemma i Sverige förmodligen sover at the moment. Sitter just nu i vår alldeles för bekväma soffa, man sjunker in så man blir genast nannig så fort man sitter här. Ändå bestämmer jag mig för att sitta här och plugga. Smart gal. 
 
Är inne på mitt 4e glas kaffe för att vakna upp men det hjälper inte, blir mer sömnig efter varje kopp. HUR? Har i alla fall lyckats plugga i tre timmar nu och kände att det kanske är dags för en paus? Drar ner till gymmet om en stund. 
 
And guess what, ikväll ska vi se IT filmen på bio. Aldrig någonsin sett en skräckis på bio men det är dags att ta min oskuld där. Ska förbi 3rd streed (stan) och se om min fantastiska gula väska är kvar. Är den kvar, är det ödet och jag adopterar honom! Annars får jag sörja resten av mitt liv. 

"skånska är det fulaste jag vet"

Igår när vi var på Bungalow kom där ett gäng killar. De var freshmen. Hade nyligen flyttat till LA drygt en månad sen och lekte: vi är så coola som bor här. 
 
En snubbe kom och pratade med Sophie i hopp om att få ligga. Tills hon öppnade sin mun och han hörde att hon pratade skånska. Han avbröt henne och sa snabbt: Fy, skånska är den fulaste dialekten jag vet". Hoey tappade hakan och ba jaha okej tack. 
 
Så försökte jag prata med honom och kände för att dissa honom but I didnt. Han sa likadant här: usch hatar skånska. Det är så fult. MEN DIN MAMMA ÄR FUL. 
 
Rasse är vad han är. Nästa gång jag ser honom i skola ska jag kasta mens på honom. 

sept 9

Godkväll. Skriver just nu med massa chipssmulor som fastnat mellan tangentbordet. Fräscht va? Har suttit och pluggat sen kl 18 idag, men hann en liten snabbisrunda på gymmet emellan för en liten paus. Ingen kände för att dra ut ikväll så alla har en chill-relaxing-äta massa skit-kväll. SÅ skönt.
 
Vi har haft två bra partykvällar nu i veckan. I tors firade vi Katy inne i Hollywood och dansade lite. Åt världens dyraste tortilla också... Och igår hängde vi med killarna ut till Bungalow och satt vid en brasa hela kvällen. 
 
Invigde mina jeans här igår. Och tom FRÖS när vi skulle hem. 
 
Känner ingen av de. Men de kom med i min bras-bild. 
 
Idag lyckades vi hänga på stranden i några timmar. Det har faktiskt blivit lite kyligare här nu. Trodde det skulle vara varmt fram till november i alla fall. Men nu kan man tom ha JEANS och en tunn kappa!!! Ja men bortskämd har man ju blivit med vädret. 
 
Nu ska jag fortsätta äta mina chips innan jag kollar på en film. 
 
 

week 2

Förra veckan hann jag få 89 gråa hårstrån så segt veckan gick, men denna vecka gick superfort! Hann knappt blinka och imorgon är det redan torsdag vilket betyder att jag är LEDIG! 
 
Har en del ärenden att göra så jag måste ändå stiga upp 7.30. Hela helgen brakas med fest och födelsedagar, en ny varje dag fram till söndag morgon. Jag har tusen plugg och läxor och project att göra som ska vara inlämnat snart, men jag får prega in allt det nästa vecka. Inte så smart men what to do. 
 
Annars har jag haft en helt ok vecka och nu ska jag läsa min bok innan jag äntligen får sova!!!!!
 
Älskar att vara vid havet på kvällen. Min själ mår bra. 

problemas

Firade in Labor day weekend med lite fest med grabbarna i fredags. Det blev för mkt alkohol. Men hade så kul. Vaknade upp med världens bakfylla men det gick över efter ett dopp i havet. Jag och Katy badade och hade världens time of death där vi snurrade under vattnet pga höga vågor. Sen tappade hon hela sin topp och blottade inför alla hahaha. 
 
Igår var det party igen med massa öl och sprit osv. Och vi har äntligen flyttat ifrån killarna. 

RSS 2.0