Airplane

 
Godmorgon. Nu är det strax innan 8. Vi lyfte för ungefär 40 min sen. det blev en tidig morgon som vanligt. Men nu är vi påväg!!! 
 
Har lock för öronen. Locket från London släpptes inte från igår. NU SKA VI SOLA JÄRNET! Burn baby buuuuurn

Let's go to split!

Hade aldrig hört talas om denna stad förrän vi kollade upp Kroatien, och nu är jag tacksam över att vi kollade upp det för satan i gatan vad det är fint där! Ska klättra i berg, dyka, hoppa från klippor(ljuger bara för er), shoppa, bli bränd och dricka öl i hamnen. SÅHÄR känns det att ha semester! 
 
 
 
Har inte packat färdigt än, har hållt på i cirka 6 timmar nu. Hatar att packa. Får ha med mig 23kg och det är redan 19kg. Har med mig halva min garderob så BÄST för flygbolaget att inte tappa bort det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Aja, ska upp om 6 timmar, ska glo på serier tills jag somnar. SES I KROATIEN!

and im off again

Ja, min semestervecka har börjat. Känns så jääääkla najs. Har kollat runt på lite resor inför denna veckan och ni ska veta att sista minuten är INTE sista minuten. Det suger och jag lackar. Sista minuten innebär typ dagen efter inte en vecka framåt. Efterblivna. 
 
 
 
However har jag alltid velat dra till Grekland. SÅÅÅÅÅ fint, till Heraklion eller mykonos. I år kanske jag drar dit. Nu ska jag försöka ta det lugnt och göra mig redo inför min intervju imorgon. Wish me luck- 

London babyyyyyy

Glömde heeelt att vi var i London i onsdags haha. Resan var bara en dag men det kändes som tre. Hade apkul och shoppade loss. Är såååååååå glad över varenda grej. Vill tillbaka och shoppa. Vi landade 8 och var i stan vid 10. Strosade runt på stan till 22 på kvällen. Benen och fötterna höll på att dö. Men det var det värt. Det är det bästa med att ha pengar - spontanresor whenever. 
 
Tog en selfie på rullbandet påväg till gaten kl 5.30 på morgonen
 
Flyget var ej fyllt med folk så jag fick tre säten helt för mig själv. Både dit och tillbaka. 
 
London måste nog ha den finaste trafiken. 
 
Det blev lökigt framåt lunch
 
Hittade en trappa att posa på. 
 
chuckie under bigben
 
Mannen verkar va pissed över att vi blockar hans väg
 
Passade på att leka turist
 
Mina ÄLSKADE skor. 
 
Detta var vår första resa tillsammans. Och i höst är vi på det igen. Gissa var?
 

midsommar!

Igår var det midsommar och vi spenderade kvällen hos Sophie. Mindre folk än väntat. Förra året var vi ungefär 10 pers mer och körde lekar. I år blev det en lugnare kväll. Syns att vi börjar bli gamla eller? 
 
Nu har jag ÄNTLIGEN semester!!!!!!! Fattar ni så skönt det är att slippa se deras ansikten varenda dag?!?! Ska ta och boka resa till nästa vecka också. Sista minuten blev det haha. Men det kommer bli bra. Nu ska vi ha en andra fest för plutten. 
 
 
 
 
David var sämst på att ta bild
 
Men han själv blev bra på bild
 
 
Pallade inte trycket mer med att ta selfies.
 
Kvällens bästa bild
 

6 år gammal

 
Idag fyller plutten 6 år! Kan inte fatta att han ska börja förskolan i höst................
 
Kan ni fatta att denna lilla skitungen fyller år idag?! Han väckte mig 7 imorse för han var så glad över sina presenter haha. Han fick välja presenter från BR och fick sig ett par feta brillz. Trots att det bara är två dagar kommer jag att sakna honom som fan. 
 

9 more hours to go

Är såååå exalterad!!!!!! Om man nu stavar det så. Om nio timmar drar vi till London för en dag - bara för att shoppa. Tänk att berätta detta för våra barnbarn i framtiden. "En onsdag kände vi för att shoppa, så vi drog till London." Kommer bli såå fett. Tredje gången jag besöker staden, är inte ett fan precis men whattahekk, det är inte Malmö i alla fall. 
 
 
 
Ska upp om cirka 6 timmar och ändå ligger jag inte i sängen än. Känns konstigt att inte behöva packa någonting. VI har med oss sammanlagt 3 resväskor där det ska få plats med 40kg. Tror ni vi lyckas fylla de? 
 
Vi hörs på tors! Wish us good luck på flyget. 

London babyyyyyy

 
 
 
Igår fick jag ett samtal av broder min där hon undrade om jag var ledig tis/ons. Nej sa jag då. Hon ville att jag skulle med till London. Tveka gjorde jag allt imed att jag varit sjuk så jäkla mycket från jobb på sistone. Men framåt kvällen tänkte man - what the hekk. Vem FAN bryr sig om jobb när man kan åka på en spontanresa?! Så på onsdag - london HERE WE COME!!!!!!!!!!!!

Josses dag

I torsdags var vi som sagt på Josses student. Attans vad tiden går snabbt. I år är det 95ornas år. Nästa är det 96ornas......... Hennes student var skit kul. Vi var på hennes takterass (vad jag hade gjort för att ha en sån terass asså, sola all day everyday). Det bjöds på god mat, liknade tonfisk, smakade tacos men det var pulled pork. Aldrig hört talas om det. 
 
Drack en massa likör, rosévin och nån tequila shot. Har ni smakat tequila rose?! Om inte - do it ASAP. 
 
 
 
 
 

summer

My ass att det är sommar nu. Det må vara soligt varje dag men vinden känns typ som minus 8. Men det är ju juni månad så det är förståeligt. 
 
Igår var det fredagen den 13e. Någon som hade otur? Inte jag. Men det var första gången jag ville se skräckfilm. Jag kollade på Paranormal activity, den senaste. Inte lika läskig som 1an om jag ska va ärlig. Jag kunde tom somna trots att de på ovanvåningen gick så det hördes som äckliga steg från andar....... 
 
Idag ska vi tydligen på släktfest. Last minute notice. Och ikväll ska vi fira Kevin som fyller 20! Good luck att öppna på jobb imorgon. 

Sista studenten för i år

För två år sedan var det min tur att lämna skolan med tårar i ögonen. Visserligen tog jag det den 15 juni men saksamma. Studenterna får relativt bra väder idag. Skulle ta mig till Dalby med gänget idag egentligen men massa moln är i vägen så tror knappast att min bränna kommer bli bättre. 
 
 
 
Men jag har ändå ett par ärenden att ta tag i. Ska även till Josses student ikväll och käka mig fet. Synd att jag jobbar imorgon - but it aint gonna stop me from drinkin. Hehehe. 
 
Nu ska jag fan ta och väcka alex. Sover alltid bort dagarna. 

#3

 
 
 
 
Drruuuunk in tequilaaa
 
 

we be in Stp

Vilken helg! I lördags firade vi Kristina som blev 20. Och det var typ första gången som jag vi stack och klubbade med tjejer (förutom hennes dude då). Annars har det alltid varit killar inblandade. Har alltid varit avundsjuk på de som har jätte många tjejkompisar och drar ut och klubbar. Tusen gånger roligare än snubbar. Hoppas killarna i gänget konverterar sig till tjejer i sommar. 
 
Trots att jag avskyr tequila hällde jag i mig det ändå. Ja, ni vet, bara för kickens skull. Hade fede roligt och klackarna gjorde det bekvämt för mina fötter i två timmar i alla fall. Resultatet att gå utan jacka och va i shorts = blev sjuk dagen efter. Så nu har jag världens hemskaste hosta och förkylning. VÄRT. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

holmafezt

 
Igår var jag på studentfest i Holma. Kände inte en kotte, eller jo Malika. Men hon blev så jävla wasted så jag kände inte en kotte. Tur att alkoholen lättar till det lite va? Nä men hade skit kul. Har märkt att blattefester är såå mkt roligare än svenska fester som är tusen gånger stelare. Varför är det så tro? 

studentveckan

I onsdags var det Ashleys tur att bli utsparkad. Kan inte fatta att det var två år sen hon började 1an och sa: åh snart slutar jag skolan, vill inte lämna min klass. Se vad tiden går snabbt.. 
 
 
 
Fick agera värd och vara med på flaket. Det var så JÄKLA kul! Vårt flak krockade ju efter bara 20 min så jag fick i alla fall uppleva det en gång på riktigt. Tog en jävla massa bilder också! Fan vad jag också vill ta studenten igen. 
 
Annars har denna veckan varit fede seg med dåligt väder. Och idag var gymmet STÄNGT. Bara för nationaldagen, vafan är det?!  Imorgon bär det av till Stp sen utgång. Wihooo

för två år sen

För två år sen hade vi våra utsparkslekar i Lund. Ibland glömmer jag att jag gick i Lund. Kändes rätt så fett att faktiskt gå i lund medans alla andra gick i Malmö. Så kul det var att köra dessa lekar. Man skulle pierca sig, bada i nån nasty fontän, äta rå smör, knäcka ägg, gå till UM och fråga om den perfekta kondomen till analsex. 
 
Nu när studentveckorna är igång får jag nostalgi och blir sååå ledsen att det inte är vi som tar studenten. Saknar SpTur3b SÅÅÅÅ mycket!!!!!!!!!! Fan sant, livet efter skolan suger liiite. 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

RSS 2.0