Måndagen innan Valborg

Tjabba' klockan är halv 4 och det är snart dags för mig att jobba... Hatar att jobba. Saknar skolan som fan.

Vaknade bredvid min man imorse, ingen av oss vaknade av larmet så han missade skolan. Tog mig ett ben och ass pass på gymmet också och tog en runda på systemet!

Nu är jag redo för Valborg imorgon! :)


I won't let you fall

HEEEJ! Vet ni vad! Jag har hittat skorna jag letat efter i två månader nu. I en affär där jag aldrig trodde att jag skulle hitta de! Vill ni se de va va va vavaav????? Har velat ha de sen London resan och de fanns i antingen i alldeles för dyra priser eller så var de fula. Och jag hittade även en fulfin väska i GRÖN, kan inte bestämma mig om jag ska haffa den eller ej. Jag och pengar är ingen bra kombination. 
 
 
Haha bra matchning med skorna väskan och brallorna va? 
 

i made it!

Ja, jag klarade genom hela dagen! Tröttheten har inte slagit min än men det lär komma så fort jag lägger mig i sängen. Befann mig på jobb klockan 6 och tro det eller ej men jag gillar morgonpasset SÅ mycket bättre än dags och kvällspass. Man får sluta tidigare och timmarna går mycket snabbare av någon anledning. 
 
 
Fick jobba över så jag dog lite på jobb ändå. Köpte nya dojjor idag också, najsiga som fan. Och jag tog mig till gymmet (fascinerande att jag ens orkade med tanke på hur lite sömn jag fick eller hur?!) och blev lite "kär" i min personliga tränare. Förlåt alex haha... 
 
 

Goodmorning

Godmorgon alla som är vakna vid denna tiden (halv 5)).... Jag har knappt sovit så jag vet inte ens om jag är trött eller ej men det lär jag märka sen va.. Kom hem från jobb för typ 4 timmar sen och om en timme drar jag dit igen. FUCKED UP schema en chef ger en, fan olagligt att göra såhär... 
 
Ska knarka kaffe och dextrox eller vad de nu heter, de med druvsocker i alla fall. Och jag ska va otrevlig mot alla kunder jag bemöter. Haha, kmr få sparken. 
 
Nu ska jag "njuta" av min chailatte och gröt. hejd¨-

Repeat

 
Ni bara MÅSTE lyssna på denna låten! Jag vet att den är urgammal men jag visste inte det fanns text till denna låten. SÅ fin, typ den enda låten jag lyssnar på just nu. Och Rihannas stay såklart. Och justin bieber. 

solig onsdag!

YES äntligen är solen framme! Trodde det skulle vara ännu en dag med moln. Tänkte ta en joggingrunda innan men nåt organ på högra sidan av magen krampar hela jävla tiden. Whatsup with that liksom? Vet inte ens vilket organ som ligger på den sidan. Njuren? Tarmarna? Hjärtat?.. Hahah, skojade med det sista.
 
 
However så blir det stängningspass på jobb idag, inte så kul nej. Förut blev jag motiverad att jobba pga maten men nu har jag tröttnat på både maten och kakorna så jobbet är inte lika roligt längre. VIll bara slå alla kunder som kommer och beställer. Jag menar - vem väljer subway när de kan käka BK bredvid? Fast jag hade heller aldrig valt BK eller MC, har inte käkat det på tre månader ungefär. NASTY. 
 
Har inte fått en god natts sömn inatt för pojkvän sover som ett mongo. Han sparkade typ varannan minut så jag vaknade. Hann inte ens somna, så jag var uppe i en hel timme vid fyra inatt och glodde rakt ut i luften. Han får sova på golvet nästa gång asså. 

justin bieber in town

Asså på riktigt. Jag vill faktiskt också gå på hans konsert! Jag är fan smygkär i honom. VILL OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. 

Tuesday

Hej! Vad hände med våren om jag får fråga?? Den bara försvann över helgen och nu verkar det som att hösten är tillbaka. Jag hade till och med på mig min DUNJACKA igår. Jävla Sverige väder. Men jag har i alla fall hunnit grilla ute i helgen trots höstvädret. 
 
 
Nu ska jag jobba i åtta dagar i sträck utan vila och jag längtar mer och mer till valborg nästa vecka. Sjölund kommer till Sverige nu i helgen och jag taggar ännu mer att fira valborg med henne i stadsaparken. Jag kommer att avsluta kvällen hos Jack med klassen. Old times. JAG ÄR SÅ TAGGAD KAN NI FATTA DET! Ge oss bara fint väder så blir allt perfekt!
 
 

Morgontur

HEJ!!! Idag är jag pigg och glad! Jag vaknade 9 för att ta en joggingrunda runt hela parken idag nu innan jobb. FY I HELSIKE vad jobbigt det var, jag dog efter en fjärdedel men jag stannade inte en enda gång och klarade ända in i mål. Det kändes som att jag vann ett maratonlopp haha. 
 
 
Nu är det 40 min kvar tills jag ska cykla till jobb, känns skönt att ta det lugnt på morgonen. Solen skiner och det är faktiskt varmt ute idag. Synd att man ska vara inomhus och jobba bara.. 

Converse maniac

Rensade min skosamling lite häromdagen och insåg att jag hade SEX par! Jag använder inte ens alla.. 
 

friday

Godmorgon! Det var ett tag sen jag sov till 12 faktiskt men ACK vad skönt! Dock är jag fortfarande trött... 
 
Vädret är inte nådigt idag - grått, blåst och KALLT enligt bästis. Vad hände med våren?? Ikväll blir det kusinkväll med massa gott som marängsvisch och andra saker med Kim och Ash. 
 
Men först - ett hårt pass på gymmet! 
 
 
Haha, ville bara visa mina fina skor men FAN vad de är för små!!!!!!!!! Men vill man va fin får man lida pin. 

Årets varmaste dag hittills!

So true so true.. Vaknade extra tidigt idag för att hinna haffa en tshirtklänning från Gina jag har trånat efter i månader. Det var fett dimmigt imorse också så jag tog lite extra på mig, men ack vad jag ångrade mig framåt 12 tiden. Lökade sönder skinnjackan och jeansen. Kände för att slita av mig alla plagg och använda shorts! 
 
SÅÅÅ kär i mina clownbrallor ♥♥♥♥♥♥
 
SÅ besatt av pesto ♥♥♥♥♥♥
 
Köpte en del grejer på stan som jag har velat ha ett tag. Behöver två saker till sen får det vara nog... 
 
Förresten - HEJ VÅÅÅÅÅREN!!

Ge miiiiiiiiig

 
 

I wish..

Hängde runt i stan en stund idag för att skaffa ett par nya träningspjucks men jag fastnade inne på Gina (som vanligt) och föll för nästan alla plagg som fanns i butiken... 
 
 
Här är mina nya träningsskor i alla fall - löparskor! Måste även köpa ett par till till jobbet för vi måste ha svarta enligt min chef :@ Hängde med broder idag med, vi kollade på resor. Behöver lite semester nu faktiskt. 
 
Kände ni också hur FINT och VARMT och KVAVT det var ute idag?!!!! Denna veckan ska tydligen bli den varmaste veckan hitills. Fram med skinnpajen och peeptoes skorna people! 

Sunday workday

Hej! Igår hade vi släktfest här hemma och gud vad mycket mat det blev! Rullade nästan i huset. Det blev vårrullar, nudlar (såklart), paj, grillspett, kycklinggryta, tsatsikisås wannabe, nån kött osv osv. Gott var det i alla fall och åtta ungdomar fick plats i mitt rum! 
 
Blev rik igår men ska spara till en resa med chuckie nu till våren!!!!!! Måste spara till en resa i sommar också faktiskt. 
 
 
 
Kunde inte somna inatt då jag och alex hade tjaffsat (kan tydligen inte sova då) så jag somnade efter två timmar ungefär men vi blev sams i sömnen haha för jag vaknade i hans famn imorse. Idag har jag tjänat pengar med ob på jobb och nu ska jag käka godis och få finnar. HEJ!

ledighet i 5 dagar!!!!!!

YES! Äntligen har denna dagen kommit! Har väntat på denna dagen hur länge som helst. Nu är jag ledig i FEM dagar i rad och jag får äntligen ha på mig nagellack och smycken igen - få känna att man är människa! 
 
 
 
 
Har haft en skit bra födelsedag med mina nära och kära. Kan inte fatta att jag är 20, betalar fortfarande 1 barn på bussen hehe. Besökte systemet också och avslutade kvällen med att ta några drinkar på en bar med gänget. SÅ bra kväll och dag. 
 
 

Birthday girl

 
 
Idag är det bara min dag!

last day as a teenager

Det är idag det ja... Lite ålderskris får man väl ha när man lämnar tonåren och nollar för andra gången i livet. Imorgon blir jag alltså 20 år! Det betyder att jag kan besöka systemet (hur sjukt?!!!!), jag kan gå på 20+ klubbar utan att tänka "tänk om jag inte kommer in" och sen får jag betala en vuxenbiljett på bussen! Joy. 
 
 
Haha, nä men det ska bli spännande att komma in i 20 års åldern. Spenderade min sista dag som tonåring med att shoppa lite saker till mig själv- tidig födelsedagspresent och så köpte jag även mammas present (som fyller år dagen efter mig faktiskt). 
 
Avslutade dagen på bästa sätt - gymmet! Legday. SÅ skönt att gymma när det är solnedgång. Nu ska jag njuta av de sista timmarna och sen däcka. HEJDÅ 19 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

resa?

Hej! Jag sitter här helt ivrig och vet inte vad jag ska göra med mina fingrar. Jag och broder tänkte ta en weekend bort i slutet av maj. Bara för att shoppa liksom. London hade passat med tanke på hur billigt (!!) det är där men något med varmare breddgrader låter mer lockande.. 
Klickade in på easyjet nyss och hittade flygbiljetter till London tur och retur tors-lör för endast 500kr PER PERSON! Hur billigt är inte det?!!!! Jag ville nästan bara klicka på boka!
 
 
Förövrigt har jag jobbat asset av mig idag och fått lite vårvibbar av regnet som kom för första gången evigheter. Imorgon blir det jobb igen och på tis - då ska jag lämna tonårsåldern och bli 20! WOOOOOP!

saturday things goin on

Waddap! Jobbat en del idag men är konstigt nog inte alls trött. Vill inte lägga mig i sängen ifall tröttheten skulle slå in. Käkat en jävla massa kakor på jobb, men har nu bestämt mig att den bruna kakan är godast! Och fan vad jag mår illa av de nu.. 
 
Folk säger att det har varit fett varmt ute och jag vet inte om jag ska tro de för det var svinkallt när jag cyklade hem. Tänkte tom ta en snabbisrunda på stan och få med mig hem ett halsband men gay stan stänger 5 och inte 8 som resten av malmö. Så B.
 
Nu hänger jag med bfriend och senare ikväll ska vi glo på GI Joe på bio, SÅ taggad på att kolla på Channing hela kvällen också hehe. Peazzz. 

my birthdays

Nästa vecka fyller jag 20 år.. Kan inte riktigt fatta det ännu och jag är inte det MINSTA taggad till det. Ålderskris säger jag bara. Jag kommer inte vara tonåring längre och måste betala vuxenbiljett på bussen. GAY. Nedan ser ni några bilder från de senaste åren på min födelsedag. 
 
2010,
 17 år Tog massa bilder på hemköp med broder och sen var det restaurangfirande med släkten. 
 
April 2011,
 Lokalfest med våra utbytesstudenter
Min bästa broder och jag ♥♥
Min och broders lokalfest. 
Jag och babe innan vi blev jag och babe
 
2012
19 år. Tog några bilder ute på gården- cp varmt var det då. Tveksamt att man kan gå i shorts nästa vecka va? 

äntligen ledig!

WIIIIIIIIIIEEEEEE! Ni anar inte hur SKÖNT det är att äntligen få vara ledig! Efter att ha jobbat i en vecka i sträck ville min kropp bara gå och dö. Har gymmat alldeles för hårt också så min kropp  har börjat säga ifrån. Jag låg i sängen HELA dagen igår så ont jag hade i kroppen. Värsta träningsvärket i mitt liv. 
 
 
Igår och idag bjöd Malmö på sol och lite vårkänsla trots de jobbiga vindarna. Njöt av solens värme med chokladbollar och varm choklad med broder. Imorgon blir det jobb igen. Kill. Me. Now. 

RSS 2.0