dagen är här

Var uppe med tuppen redan vid 11 för att hinna med alla ärenden men ett problem uppstod tyvärr... Nu har jag panik. Kan inte vila eller ligga still. Imorse och igår var jag väldigt taggad inför ikväll. Nu är det lite tvek på det faktiskt. 
 
 
Är dock cp glad över att Kim och Ash ska fira med oss :D Nu har jag mina nära och kära med mig vid 12 slaget! Hoppas också på att nyårsklänningen passar mig, har bara provat den en gång och det var i oktober typ. 

storstädning - check!

HEJ! äntligen är jag klar med min årliga storstädningsrutin! Har hållt på sen 1 idag och blev klar runt 8. Sjukt va? Mitt rum hade SÅ mycket småsaker och skit som jag inte hade pallat städa undan. Men nu ligger det runt 15 påsar i hallen med skit som jag ska kasta. Både kläder, skolsaker, papper, gamla saker från låg/högstadiet och diverse saker. Känns så jäkla skönt att bli av med skiten. 
 
Nu har jag lagt fram sakerna jag ska ha inför imorgon, är SÅÅÅ pepp! Ska upp tidigt för att ta en runda på systemet också. Jag vet att nyår är så himla överskattat men äsch, i love it anyways. 

Vilken dag är det?

Nu när man inte har jobbat på mer än en vecka blandar man ihop alla dagar. Idag känns det typ som torsdag. Fick tänka så huvet knakade imorse. Men nej, idag är det lördag. Sen känns det som torsdag idag för nu på måndag ska man festa och man brukar ju festa på helgerna och där kommer känslan att det är tors. NOG om det..
 
 
Om en stund ska jag träffa Emma! SOM jag saknat henne... och diff... och Sjölund.. Saknar alla nufrtiden. det borde vara en klassreunion så fort alla i klassen kommit hem från sina destinationer. Gillar inte saknaden alls faktiskt. LÄNGTAR TILL MÅNDAG DÖÖÖÖR

mina nya ägodelar


mellandagsrean är här!

Ja... det är ju så att jag max får spendera 600kr på rean så att jag kan leva resten av januari sen. Men... Jag har hittat så många fina grejer jag ligger och tänker på just nu. Jag dör snart så mycket ångest jag har. Jag måste ju spara till London resan, där kan jag shoppa HUR MYCKET som helst. Men det är hela två månader dit, inte så kul att vänta.. 
 
Idag har jag fyndat! Ett par klackar, armband, trosor och ett skärp. För ynka 500kr sammanlagt, jag är grym när det gäller att fynda! Bilder visar jag sen så fort plutten slutat spela på min lur. GOD FORTSÄTTNING!

Ansiktsmask

Blev faktiskt fett glad över dessa. Har aldrig använt en men ska prova en for sure. Fick de idag av jonnys brors fru. Är pepp! Dessutom är de skit fina i paketen att jag vill samla de bara för att..


Julafton - done

Säger ju att julafton går över snabbt... Är lite sad över att själva julkänslan är borta nu. Suger. Och konstigt nog är Jag inte så taggad inför nyår.

Blev några riksdaler rikare ikväll av alla julklappar. Blev smått avundsjuk på alla små barn som fick stora hårda paket och vi fick små kuvert.

God jul från mig i alla fall! 


Lille julafton

Så mycket snö det var idag! Fick mig en rejäl chock! Glad var jag. Synd att man inte kan åka pulka, snön försvinner tråkigt nog om nån timme eller så pga regn..! Grinchen asså.

Pojkvän och jag har köpt varandra julklappar och tyvärr suger han på att hålla vad det så jag vet att jag kommer få min efterlängtade parfym som jag alltid sprejar på mig (dessutom lite extra för att det ska hålla sig i några dagar haah..) i affärerna. Nu är den till min ägodel! Hoppas han gillar sin bara..

Tänk att dagen snart är här. Gillar nog längtan till jul ännu mer än själva julafton. För allting går så fort då.

Nu: ensam hemma!


lördagscrap

Ikväll missar jag ännu ett krök. Hela gänget är samlade hos File för att ha lite kul med dricka osv. Virusen kände för att attackera mig lagom till jul för att missa alla kuligheter som är på g. 
 
 
Halsmandlarna är fortfarande lika stora som pingisbollar, kroppen lika svag som en 98 åring. Har väntat väldigt länge på våran texasburgare som vi beställde för nån halvtimme sen på nätet. Praise the lord för hemkörning asså. Synd att det inte finns sushiställen öppet om kvällarna, då jag som mest cravear det. Är inte texasburgaren god har vi alltid alternativ 2 - hemmalagad tacos! 
 
Imorgon ska jag försöka stanna inne och glo om inget annat dyker upp. Alla julklappar är inhandlade i sista sekund (as usual) men det är en julklapp jag inte riktigt är nöjd med. Annars då? Har sett typ alla julfilmer som måste ses innan själva julafton. Några ensam hemma filmer kvar. Joy

Sjuk en fredag

Japp här ligger jag, sjuk på en fredag. Jag är sååååå avundsjuk på alla som ska festa ikväll :( var så himla taggad på att dra till kb med alla andra ikväll men viruset var tvungen att förstöra min helg.

MEN bara för att man är sjuk hindrar det inte mig från att gå till stan. Blev en dejt på TGIF med pojkvän och lite julklappshandling. Två återstår.. Att jag alltid ska vara ute i sista minuten.

Nu mår jag lika uselt som jag mådde imorse, tur jag har lussebullar. Känns surt att jag är utan sällskap ikväll med :(

Ibland får man faktiskt tycka synd om sig själv.


Vad hade du valt?

Har tänkt på en sak i ungefär två år nu- om det hade brunnit i min lägenhet hade jag tagit med vissa saker för att rädda de. Många tänker på att rädda sig själva osv men jag tänker på mina skor, kläder och smycken men främst min hårddisk! Alla bilder kmr ju försvinna.

Det är i alla fall de sakerna jag hade räddat. Ska ställa fram en Ikea påse i rummet ifall nu det skulle hända så man vinner lite tid liksom


Inte lönt att göra planer inför morgondagen

Satt nyss och planerade lite inför imorgon med Kim men kom på att det inte är lönt för jorden går ju under!!!!!

Asså ni fattar inte hur mycket ångest jag har. Jag tror faktiskt på sånt. Dagen vi skulle åka till spanien förra året skulle jorden också gå under när vi var i planet. Var skulle vi landa tro? När jag sa farväl till alla tänkte jag att jag aldrig mer skulle se de.. Jag var faktiskt beredd på att dö!

Och nu händer samma sak igen... Borde söka upp en psykolog angående jordens undergång asså. Inte okej.

Tänk er att marken börjar spricka och man plötsligt råkar vara just där och trillar ner. Eller en meteor som träffar en?


Sängliggandes människa

Jag. Mår. Inte. Så. Bra. Nä.

Ligger fortfarande i sängen och lider. Ögonen orkar inte ens hålla sig öppna för en julfilm. Ska ta och sova hela dagen så jag blir frisk till imorgon, jag ska festa! Bara jag intr blir sjukare inför jul.. Då blir det bad. Kankae bör trycka i mig lite rå vitlök? Wish me luck.


Sjukling

Och så var man sjuk. Trodde jag skulle klara av att bota det innan det bröt ut men jag lyckades icke. Stack till jobbet trots mitt tillstånd och nu ligger jag och lider. Skelettet är mört så jag kan knappt röra mig.

Tur jag har mitt favoritchoklad här och en del julfilmer att glo på. Även om jag är sjuk i helgen ska jag festa röven av mig! Krya på mig.


Vackert


Gossip girl

Såg nyss det allra sista avsnittet av Gossip Girl! De avslöjade vem den riktiga gossip girl är! Sorgligt att det är slut nu kan man inte dregla över deras kläder längre.

Har "julshoppat" idag på emporia med Kim. Blev bara en present till moder. Jag suger på att köpa klappar till andra!
Dessutom tror jag att jag håller på att bli sjuk. Lagom till julen såhär liksom. Perfekt.


Jag på mellandagsrean

Det här beskriver nog varenda tjej när det gäller rea, om man inte är ett freak som tänker att man inte ska slösa förstås.


Ingen snö? - dags för klackartime

Jaaaaa åh guuuuud vilken fotorgasm jag fick idag! Fick ÄNTLIGEN ha på mig klackar utan att gå som bambi på is. Trivdes varenda minut jag hade på mig de Idag. Känns ändå liiiiite skönt att snön är borta, slippa använda de fulaste skorna man äger liksom. Men bara snön kommer dagen innan jul är det chill sen kan det försvinna under mellandagsrean så man kan få gå normalt där med.

Tack för den som gjorde klackarna. En av mina stora kärlek i livet


01.53

Att få vara uppe såhär sent och veta att man inte ska jobba dagen efter är himmelskt! Ska spendera min dag på stan och handla julklappar och kanske en liten julklapp till mig själv?

Dagens pass var SUG! Längtar till dagen jag säger upp mig asså. På tal om uppsägning - broder sa upp sig idag. Praise the lord- min nya Gud!

Ska ta och lugna mina nerver med godis och lusläsning av mina dagböcker från högstadietiderna, stor nostalgi.
Och checka in mina coola pants, big love till de!!


And here we go again...

Varför är det redan söndag?! Idag har jag söndagsångest och det ska egentligen försvinna när man har tagit studenten väl?

Gårdagen var en bra kväll. Väldigt bra kväll. Flera skrattattacker och gladeligen mår jag SUPER idag! Tips: gå inte till Level på lördagar- det är tydligen en gay klubb då...


time for heels?

Har kollat ut flera gånger denna "morgon" och tänkt om jag ska ha klackar eller ej idag. Snön har ju trots allt försvunnit lite men det gick fan inte så bra förra gången jag använde klackar. Solen är framme idag i alla fall. TGIF!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 

Godmorgon

Ja godmorgon.. Ligger fortfarande i sängen och hade kunnat sova hela dagen. En riktigt seg dag alltså.

Var uppe med tuppen imorse vid 8 för att köpa en grej som mamma och Jonny ville ha, värt det men det resulterar min trötthet just nu. Måste. Upp..


wednesday

Säg hej till min nya älskling förresten! Varm är den inte men ack så vacker ♥
13.37 är klockan när jag börjar skriva detta inlägg, hehe. Dagen blev som jag hade förutspått igårnatt - solen är framme! Det blev ännu en pulka kväll i backarna med gänget igårkväll. Denna gången med varm choklad, julskum och pepparkakor. En annorlunda och roligare tisdagskväll med andra ord. 
 
Jag har för övrigt blivit så mycket grymmare på jobb och når 20 sälj. Stolt tjej här asså. Idag ska det tydligen bli minus 12 grader! Kommer frysa ihjäl! Kan ni fatta att det knappt är två veckor kvar till jul??? Om inte jorden går under förstås... Min absolut andra rädsla i livet. Min första? Föda en unge..
 
 

01.06

Haha, Varför står det fredag på rubriken i det förra inlägget? Det måste nog vara pga att jag precis hade vaknat..

Idag slog jag mitt rekord i antal sälj, fick hela 21 sälj idag! Fett nöjd med resultatet! Och jag Älskar varenda människa som köpte av mig hehe. Ännu mer snö idag då.

Tips- välj ALDRIG klackar när det är snö ute. Resultat? När du går ser du ut som en blandning av en pingvin, bambi på hal is och en afrikansk kvinna som shakear sin booty. Men ja vissa kan ju tycka att det är charmigt. Never again.

Godnatt från mig!


Fredag

Godmorgon från mig!

Jag hade en perfekt söndagskväll igår, bra avslut på veckan. När jag vaknade trodde jag att det var regn som smattrade mot fönstret men när jag kollade ut var det fullt med snö överallt. Vem blev glad då tror ni? Dirr efter jobb åkte gänget och jag pulka i backarna.

Jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Jag blev till och med åksjuk. Vem blir det under pulkaåkning?!

Kom hem vid halv 1 inatt. Idag är det säkerligen lika mycket snö, vill så gärna cykla..

Dags att gå upp och göra sig redo, har arbetsintervju senare Idag.

Ps. Malmö är så jäkla fint under vinterhalvåret


Gårdagens

Åh vilken trevlig kväll det blev trots allt. Det blev lite sorgligt mot slutet, inte kul när någon ska åka iväg så länge. Det blev lite drickspel, tips - spela aldrig slutspelet, det kan sluta illa... 
 
 
Tydligen var det nyår inatt, klassen sprang ut innan 12 slaget med champagne flaskor och skrek "gott nytt år".  Blev lite förvirrad och för en stund trodde jag faktiskt att det var nyår haha. Anledning till varför vi firade? - För vissa i klassen inte är i landet under nyårsafton. Kul var det i alla fall men usch vilken nasty champagne amanda hade! 
 
Trots att jag valde mina bekvämaste samt fulaste skor igår fick jag två skoskav och haltade mig fram i staffanstorp så jag missade bussen. Jag hoppas på att det snart är min tur att få flytta utomlands. Snart. 

snösnösnö

Idag var det ingen vanlig snö ute, det var lite mer som hagel. Tog en runda på stan med emil och kollade i lite affärer, ack så vackra grejer det finns nu under julen.. Än så länge får jag nöja mig med min nya pälsjacka från Bikbok jag inhandlade igår. Fin är den. Fin. Dessutom var det 30% rabatt just igår på jackor så jag fynda den för knappt 500 riksdaler. Underbart! 
 
Här har ni förresten en bild på mitt senaste inköp, kär i den är jag också ♥
 
Nu ska jag ta och leta reda på den jävla malens bebisar här i mitt rum och döda varenda en. För mer ska de fan inte få gnaga på mina kläder! 

Domedagen är nära .....

Herregud, värsta sättet att vakna på va? Läste i Aftonbladet lite och hade heeeelt glömt bort att domedagen är om knappt tre veckor. Jag är lite skeptisk när det gäller sånt men jag är ändå SKIT SKRAJ! Tänk om det faktiskt händer?? Natten till den 23e kommer jag ha väldigt mycket ångest och säkert gråta över att alla ska dö.. Jävla mayainka eller indianer vad de nu var.

Nä nu ska jag inte spendera min tid med att ligga kvar i sängen, man måste ju njuta av livet så länge den är här


Lollipop

Kolla här va! Världens största klubba! Eller? Haha.. Har det fett tråkigt hemma, men det var allt ett bra pass på jobb.

Snön hade smält när jag slutade. Blev såååå ledsen.. Ska be till Thor att det ska snöa som fan ikväll så jag kan få knäppa lite bilder.


monday again..

Gud vad veckorna bara rusar förbi. Om exakt tre veckor är det julafton! Kan ni fatta det?? Jag är så jäkla pepp och snön gör mig ännu peppare inför julen. Jag tycker att snön borde stanna kvar ända fram till mitten av januari sen kan det få smälta bort. Jag vill göra mycket nu när snön är på plats - åka pulka, ha snöbollskrig (även om jag hatar det), göra en snögubbe och ta en MASSA jäkla bilder! Så snön får inte smälta nu.
 
Jag provade på min nya pälsis idag, varm var den allt! Och om några timmar är det jobb igen... 
 
triiiiiiiiiiiiiiiiiiivs

Första advent - snö

YES! Vet ni hur GLAD jag blev imorse när jag kollade ut och bara såg att allt var VITT?! Som jag har längtat till denna dagen! Man vill bara gå ut och fota. Blev så hyper att jag väckte alex men fingret fick jag tillbaka... Så trött är han om morgonarna haha. 
 
 
Om två timmar drar vi till Ashley för att överraska Kalle. Han fyller år idag, så det blir lite mys innan jobb. Gud vad man inte vill jobba när det är sånt här väder egentligen. Borde ha valt vilken pälsjacka jag vill behålla så jag kan få inviga den idag. 
 
Ha en bra första advent!

Furry fur

Dagens ilandsproblem för mig- Vilken jacka ska jag ha?! Kunde inte bestämma mig så jag köpte hem båda för att bestämma mig och ha all tid i världen utan att någon människa ska glo på mig för jag stått alldeles för länge framför en spegel.

Å andra sidan fanns det en VÄLDIGT fin, mycket finare inne på hm som jag nog tänkte investera på istället. 1000 riksdaler gick den på. Tur att tomten snart är här så jag kan få den i julklapp :)


RSS 2.0