saturday night - halloween

Hej bloggen! Kall lördagskväll här i Malmö. Det är halloween idag för er som inte vet. Är nyss hemkommen från en utekväll med the gang. Vi såg utklädda människor som var taggade för halloween fest. Blev lite nere där - jag som var peppad till att klä ut mig! Detta är vad jag kallar för failat höstlov!
Men nu är jag hemma och jag ska bänka mig i soffan med en påse efterlängtad chips och glo på något tråkigt på tv. Happy Halloween people! xx

they don't really care about us

lördag, och vi är en dag närmare skolan. Kunde man inte ha två veckors höstlov istället? En vecka är alldeles för lite, man hinner inte göra någonting!
Mysig kväll igår. Var hos Rebecka med Ommiboii och Rashiboii. Vi kollade på Fist of Zen & käkade surisar. Vi lyssnade också på beckys pappas högtalare. Use Somebody spelades högt och jag blev tårögd. Den låten är verkligen grym & ger 1000 minnen!
Tycker synd om träd som inte har mat hemma medan jag proppar i mig kladdkaka och mango glass, fast utan smak (jag är fökyld).
Cha cha.

du är drömmen jag drömde om inatt.


Vilken seg fredag. Tråkigt att det redan är fredag - det innebär att lovet snart är slut & skolan börjar igen. Jag har inte ens börjat plugga till proven som vi ska ha direkt på måndagen. Jag får plugga ihjäl mig på söndag kväll. Som om jag kommer att göra det! Borde vara förbjudet att plugga under ett lov!
Nu är jag rastlös och har ingenting att göra!
Drömmen jag hade inatt kändes så verklig, tills jag vaknade upp och insåg att allt bara var en dröm. - En fin dröm...

The way he makes me feel

Vilken kväll! Vilken film! Vilken föreställning! Michael Jackson, åh! Man blev rörd av filmen. Den var fantastisk. Vi fick se en liten dansuppvisning á la MJ före filmen också. Hans konserter hade blivit en grym historia om de hade blivit av i somras. Jag hade lätt stått bland flera miljoner människor för att se kungen av pop. Han var verkligen en legend.
Efter filmen fikade vi på espresso house. Sen tog vi en lång cykeltur i höstregnet. Nu är jag hemma och tusen tankar for genom mitt huvud...

klockan är fem och det är redan mörkt ute


heeej bloggen!!
Gårkvällens fest var mysig och trevlig!
Just nu sitter jag här hemma hos träd. Vi ska alldeles strax bege oss mot stan och köpa godis för att sen kolla på Michael Jacksons This is it! Ska bli apkul!

Ha en trevlig onsdagskväll. xx /djuret

nu ska jag..

...hem till Kim! Ikväll blir det fest hemma hos henne. En träff med alla tjejer igen.
För tillfället är jag glad.




Mitt mästerverk!


Simpelt & gott! Mariekex, smält vitchoklad blandad i karamellfärg.

listen to music all day long

Låtarna nedan är några av mina favoriter i min Spotify lista. De spelas flitigt varje dag.

use somebody - Kings of Leon
Down - Jay Sean
Do it all night (remix) - Darius & Finlay feat. Nicco
Fix you - Coldplay
Sexy Bitch - Akon feat. David Guetta
Stamp on the ground - Italobrothers
Replay - Iyaz

gott är gott

Kalla mig tjock. Jag äter och äter och äter och äter. Asså småäter, som godis och kakor. Vad vore livet utan allt gott? Ingenting!
Köpte en massa grejer nyss. Nu ska jag baka havrebollar.
Gårkvällens fest var förresten jätte rolig! Bilder kommer upp en annan dag!

Stop thinking and just have some fun

Gårkvällen var rolig! Planer gjordes, våra magar fylldes med wok från Entré, skratt utgjordes från kroppen medan ilskan förhindrades från att komma ut! Gårkvällens händelse var då när vi krigade över en bild på Ommiboii (Omar) som jag tog. Det visade sig att det inte var så dålig bild ändå enligt omar. Så där satt vi på Entrés restauranger i över en timme för ingenting.
ÄNTLIGEN ÄR DET LOV! Så mycket som jag har längtat. Ikväll blir det fest. Precis som Becky känner jag på mig att detta lov kommer att bli ett bra lov! Tagg tagg tagg!!

just something i had to share

Ikväll, om 40 minuter ska SpTur1b vara med på tv, Comedy Fight Club, på tv3.
Har säkert skrivit detta överallt men jag ville bara nämna det!

let me take your picture

Jag gjorde ingenting i skolan idag, ingenting! I 6 timmar satt jag framför en dator och kollade på bloggar och kladdade i mitt block. Känns som lite bortslösat arbetstid. & nu har jag ångest för att jag inte har gjort ett skit för nu måste jag göra allt tills imorgon. Men jag kom sedan på att jag hade glömt arbetet i datorn i skolan. Typiskt! Det är typ deadline nu också.

Här hemma har vi en stor plastslang som går från badrummet in till mitt rum och in till min mammas "walk-in closet". Så ska det vara i en vecka. De ovanför oss fick antagligen översvämning & om vi inte har denna slangen skulle vi få någon sjukdom? Fattar inte. Det värsta är ju att det luktar äcklig gummi, gift och så brusar det väldigt högt. Jag kan inte stänga min dörr, ventilerna är helt öppna (fantiserar om att det kommer slingra ut ormar därifrån och döda mig nån dag). Så jävla äckligt! OCH man kan naturligtvist inte stänga dörren till badrummet heller, så man får duscha och gå på toa offentligt kan man säga. OTUR!
Vackert, inte sant?
Och idag tog vi skolfoto. Jag är nog lite konstig - när jag kollade på hela klassen när de stog där helt fina och log, så blev jag ledsen för att jag tänkte: "ååh, tänk att vi ska splittras om tre år" är jag konstig eller vad? Vi har precis börjat. Jag har antagligen redan fäst mig vid denna klass.
här är en liten tjuvtitt bild, btw jag blev ful.
Nu ska jag fortsätta arbeta. Hope that no snakes will enter my room. Jag tänker på den äckliga filmen "Snakes on a plane" den slår alla skräckfilmer, rikitigt äcklig film!
puss / J

4 days left

Hej bloggen! För att snabbt sammanfatta min måndag har jag besökt Sydsvenskan Live ännu en gång, inte så kul. Efter fikade jag med kim & gick en runda på stan. Nästa vecka får man studiebidraget igen & det innebär lite shopping och sen ska jag skaffa gymkort yesyes. Jag längtar till jul då man kan önska sig vad man vill. Högst upp på listan står ett par nya converse. Vita eller svarta? Kan inte riktigt bestämma mig.
Fast jag är i behov av en ny mobil också.
Mitt vänstra öga lackar! Skit ont :(
Jaha, måndagkväll & lovet närmar sig. 4 dagar..3 dagar...2...1..

this is the time of your life - enjoy it!

Nu är helgen slut & min helg har varit bra! I fredags var jag på fest i Lomma, igår var jag hos min kusin & sa hejdå för att hon reste till Australien idag. Vill också resa :/ & helgens sista dag spenderades med Rebecka! Sparade det bästa till sist. Vi uppdatera en massa & käkade kanelbullar. Som sagt, helgen är slut, en vecka till sen väntar höstlovet! Yes yes yes. Här ska man ha kul.
HAVE A BAD NIGHT xo

..and I'm back in the game

Stockholm 6-8/10-09

Som ni ser funkar mitt internet igen, tidigare än sagt. Nöjd. Här får ni lite bilder från stockholmsresan med DM klassen och min klass. Bilderna är inte mina, stulna från mina kompisar.
Imorgon är det fredag igen, äntligen. Då blir det fest, helg och godis såklart! Även om jag har fullt upp i helgen ska jag försöka att pressa in en dag att vara med rebecka. xoxo

i lägenheten hos R




Heej Kära blogg! Bloggtorka! Inte för att jag inte har velat utan för att jag inte har kunnat. Internetbrist kallar jag det. Annars då, mår ni bra?, för det gör jag. Jag mår toppen faktiskt! Beror nog på att jag befinner mig hos rebecka just nu. Och på fredag är det klassfest igen!

Kommer förmodligen inte ha internet i några dagar till, eller kanske t.o.m i några veckor så jag kommer inte blogga på några dagar till. Skolan har heller ingen internet längre. Men om jag lyckas haffa en dator med internet i ska jag skriva ett meningslöst inlägg. Eller inte.

Jag ska iaf ha en bra vecka, ska ni? HEJDÅ!

back in malmö

Tja! Nu är jag hemma igen från sveriges huvudstad, lite bull faktiskt. Det var underbart i stockholm! Vandrarhemmet var som ett lyxhotell. Jag hade iaf jätte kul fast tre dagar är för lite. Och 7 timmars bussresa är lite väl för mycket.

Nu är jag hos rebecka, vi väntar på middagen, senare ska vi ut med the gang.
Ps. mitt internet funkar inte hemma så jag lär nog inte uppdatera så mycket.

Bilder från stockholm finns på facebook!



STOCKHOLM HERE WE COME

GOOOOOD MOOORGON. vet du vad?
JAG SKA TILL STOCKHOLM OM TVÅ TIMMAR. BOOOYAA. VI SES OM TRE DAGAR!!!!!!!!!!!

/J.

studiedag utan sovmorgon

Herregud vilken morgon!
Jag har studiedag idag, men jag fick ingen sovmorgon. Jag fick en uppgift av mamma igår, vilket var att passa min lillebror när hon stack till jobbet klockan fem på morgonen. Han vägrade somna om (ska bara nämna att han är 15 månader gammal så att ni inte tror att han är typ 10 eller nåt). Men han somnade äntligen i min säng, han tog över hela sängen, tjockis. Vi sov så gott tills mamma väckte oss när hon ringde :/
nu käkar jag frukost och ska snart lämna lillebror på dagis sen beger jag mig mot stan för lite shopping inför imorgon.
BYE

jadu

det blev nog ingen bra helg trots allt. . .

...



the sun is up on a sunday morning

GOOOODMORGON.
Eller nej, morgonen är inte alls så god. Jag är fortfarande sjuk & yr. Idag måste jag plugga min guidning inför stockholm :/ och jag måste lämna tillbaka rebeckas cykel. Idag är det förresten kanelbullens dag. Vem ska baka? Jag vill men orkar inte.
Guess what? Jag gick och la mig tio igårkväll, så trött var jag.
Imorgon är jag i alla fall ledig, thank god. Jag orkar inte med måndagar. Sen lämnar jag malmö för stockholm i tre dagar. Undrar om jag kommer att stöta på rashid där..? coincidence att han också ska åka dit i just de dagarna jag är där.
Hejdå.

let's say that the autumn is here

STORM! Man blir nästan lite ledsen när man ser löven ligga på marken men samtidigt lite glad också. Då innebär det ju att halloween, julen, och nyår närmar sig. Jag gillar det.
Idag har jag spenderat min dag med rebecka, rashid och omar. Vi var på stan trots detta oväder, mysigt var det iaf. J&R blev lite smått fnittriga när vi sa "spring bil snö penna". Nu skulle jag egentligen vara hemma hos rebecka och ha en mysig filmkväll med godis och hela det köret MEN en viss negativ person hindrade mig. Ibland önskade man att man inte bodde hemma. Så nu har jag ingenting kul att göra på en lördagskväll. Fast det är nog bra det, jag mår sämre än vad jag gjorde imorse, huvudet dunkar och det hjälper verkligen inte att ha en gråtande bror i rummet bredvid. ALVEDON here I come.
Jag får väl ligga i soffan med täcke och te & glo på en tråkig film istället...det är så jävla kallt i denna lägenheten!

fredagsmys

Äääntligen är det fredag! Fy vad veckorna bara rusar förbi. Nu har jag tre dagars lov. Sedan åker Sptur1b till STOCKHOLM! Härlig vecka. Ikväll blir det bara chill framför tvn med godis och chips med dipp. Längesen man gjorde det. Sitter med två tjocktröjor på mig, det är så himla kallt! Känner att det börjar göra ont i halsen, hoppas att jag inte blir sjuk. Under de två senaste veckorna har jag velat vara sjuk för att slippa skolan, och nu blir jag sjuk just när vi ska resa. Imorgon ska stan här i Malmö vara fyllt med rosa detaljer. Varför? - Rosa bandet. Statyer ska tydligen ha på sig rosa bh'n.. konstigt, men jag vill i alla fall gå dit och kolla runt lite.

Om en timme: Föräldrafritt med Tom Cruise. Har alltid velat se den filmen, speciellt den delen när han springer och dansar runt i skjorta och kalsonger. 
Känner på mig att det kommer att bli en bra helg.

Snö Ärta Stol Tio

.

RSS 2.0