sunday

 
 
 
 
Vilken helg! SÅ jäääääävla fint väder! Perfekt söndag. Har solat i nån timme sen kom molnen. Har även röstat idag!!!!!!!! Fick gå till min gamla skola för att rösta. Lite nostalgikänsla. Kändes helt mäktigt att få rösta faktiskt. Att man skulle gå till ett bås och sen att man inte fick säga till någon vem man röstade på haha. Förstår inte det hemliga. Skit samma vem man röstar på - alla har olika opinions ju. 
 
Om en stund drar några i släkten till Oxie för att fira vår mormor på mors dag. LATER

Stolen bike

 
SÅ ARG JAG ÄR! Min cykel blev visserligen stulen förra veckan. Vad jag vet i alla fall. Man vet aldrig, jag hoppas i alla fall att polisen tagit den för att den var felparkerad (ops hehe). Men på riktigt. Det var flera andra cyklar där och jag har parkerat min cykel utanför centralen i ett år varje dag nu. Nu måste jag ta bussen everyday till jobb. Fullt med bakterier. Plus svettas mitt ansikte obeskrivligt mycket när det är varmt. 
 
Tränade bort min ilska. Funkade faktiskt. 
 
 
 

frukost varje lördag

 
 
Tänk vad tiden går fort. Det var typ cirka tre veckor sen jag fyllde i mina tatueringar därav den svarta bläckfläcken på min fot på första bilden. Nu är jag fedenöjd med de. Perfekt tjocklek osv. De senaste dagarna har det varit upp mot 25 grader. Såklart har man jobbat under de varmaste timmarna - så typiskt. Men jag lyckades klämma in nån timme för att sola innan jobb. 
 
Jag gjorde dock en "Ross" när jag solade. Sket i att sola baksidan så jag är två nyanser brunare på framsidan. 
 

Magiskt land

Häromkvällen var jag och broder ute på en pw runda. Vi skulle gå runt hela parken men vi fortsatte in mot stan (och nej, denna gången slutade det inte med espresso house fika hahah). Vi stötte på världens finaste gång. Det var helt grönt, solljuset sken in helt perfekt. Kändes som ett sagoland. Att inte malmö kunde se ut sådär överallt och varje dag. 
 
 
 
 
 

nyttigheter

Har blivit "nyttig" på senaste tiden hörni. Har gått upp 7.15 varje dag trots att jag har sovmorgon för att hinna träna innan jobb. Det är ett jäkla helvete att ta sig upp men jag har rullgardinen uppe så, så fort jag ser solen skina är jag uppe med tuppen. Och tro mig, det känns så jävla skönt efter man har tränat. 
 
 
 
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMm. Gröt är nog det tråkigaste att äta när man vaknar men när man lägger till lite shit så blir det perfecto.
 
 

Var tog maj månad vägen?

Har ni också lagt märke till att maj har gått jääävligt snabbt?! Det är cirka tre veckor sen är det studentveckorna. Helt sjukt att det var två år sen jag tog studenten (gamling deluxe här). 
 
Mina dagar bara smälter ihop. De består av endast jobb och träning numera. Har inte tid med annat förutom att sitta barnvakt till småglin också. Har inte hunnit vara hemma i ens två timmar innan jag ska iväg nånstans igen. Jag saknar att kolla på film och bara ligga och glo och typ vara uttråkad haha. 
 
Fili, hade gjort vad som för att få vara där nu.
 
 
Nu har värmen äntligen grabbat sin ass och kommit till Sverige. Gick i linne och kjol idag tro det eller ej. Imorgon ska det tydligen bli tjugofyra grader. Sorgligt nog jobbar jag hela dagen, så typiskt va? 
 
Annars har jag fått jävligt många roliga snaps på sistone så att lite kiss kommer ut. Faktiskt. 

Hej spya

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Vaknade upp runt 4 imorse och kuta in till toan och spydde ut alla mina inälvor. Det fortsatte kl 6 imorse. Blir inget jobb för mig varken idag eller imorgon vilket innebär att jag varit ledig i 5 dagar i rad. 

Känns ju rätt så skönt om man hade kunnat gymma lite också. Men icke. Här får jag ligga och känna hur mina muskler långsamt försvinner. Blir så rastlös när jag är sjuk. 

Men imorgon ska jag banne mig köpa nya träningskläder och proteinpulver sen är jag på det igen! 




monday - free day

Idag är jag ledig en måndag - igen. Känns så jävla najs. Man har ingen söndagsångest. Nu har jag varit ledig lördag söndag OCH måndag. Trots att jag varit ledig så länge känner jag mig inte alls utvilad. Mitt huvud är en degbit idag. Kan inte koncentrera mig eller ens tänka på någonting. 
 
Har spenderat lite tid i alex nya lägenhet i helgen. Så mysig plats att vara på. Och idag har jag busted my ass off på gymmet. Nu jobbar jag 11 dagar i sträck utan ledighet.. Joy. 

back @ the tattoostudio

Yes. Igår efter jobb stack jag tillbaka till Simon på Salong Betong. Tyckte att jag behövde fylla i mina tatts en smutta tjockare. Och SATAN vad ont det gjorde. Gjorde fan mer ont än första gången. Man brukar ju glömma smärtan efter (typ som att föda en unge enligt de flesta) men uschhhh höll på att dö. Men gjorde pokerface som vanligt. Och instagram och bäste hjälpte mig. 
 
Swag mormor man har va?
 
Nu är jag mer än nöjd och kan inte sluta titta på de. Bara till att vänta nån månad innan jag kan sola. Kul va? Ska sola ändå. 
 
Idag flyttar min man snäppet längre ifrån mig. Orka ta sig dit nu för att umgås. Man får ta TVÅ bussar dit. Det orkar man inte - spec när man hatar att åka buss. Annarsssssss så tar jag helg om 6 timmar hörni! :D 

i found it

 
OH yeaaaaaah, ni anar inte hur länge jag har letat efter en svart hatt som är lagom stor för mitt huvud. Dock önskade jag att denna hatten var lite lös och fladdrig men den får duga. Vad tycker ni? Nu är jag redo att bli hollywood stjärna hahahah. 
 

i min varukorg

 
Blir ni inte sugna på att festa när ni ser denna korgen? Detta var typ det vi drack hos Josse minus ash smirnoff och nån öl. Mmmmmmmmmmmmmmm öl. 
 
Nu när man är 21 kanske man ska börja lära sig att dricka vin. Det är nasty som fan men det tyckte jag om öl också för ett år sen. Men nu är det gott. Ett tips - ta en äcklig shot utav vilken starksprit som helst. Ta ett glas vin efter - du kommer tycka att det är gudomligt. Lovar. 
 

@josse

I lördags firade vi josses födelsedag. Det var kaosigt. Till en början var vi väldigt lite människor och jag hade alldeles för mycket alkohol i väskan. Hade whisky, vodka, öl, cider och vin. Nästan allt som finns i systemhyllan. Och tro det eller ej - när vi gick hem var påsen tom. Fattar inte hur vi klarade det men jag mådde skit bra dagen efter också. Vad händer med mig? 
 
Dessa var de enda bilderna i luren som jag hittade dagen efter. 
Kmr aldrig glömma när Emerson sa: Vad står B:et på din keps för Erik? BÖG! Hahahaha
 
Nu vet jag var min corona tog vägen.........
 
Hahahaha! Han blev fullast på festen. 
 
Kabbe snodde chips och var nöjd medans alex ger bitchblicken och tänkte att det var hans chips
 
Emil tänkte likadant och ville ta chipsen ur munnen på kabbe. 
 
Men det gick inte för han tugga sen svalde. 
 
Ballaste kvällen på länge. 

tattoo n shit

 
Har tydligen inte visat upp mina tatueringar som jag gjorde för cirka tre veckor sen. Som ni ser har jag ett likadant hjärta som Kenza har. Och ankaren står för hopp (som även är mitt andra namn tro det eller ej). Sen har jag en triangel på underarmen som står för mig ashley och kim. Gjorde svinont btw. Kan inte ens föreställa mig hur ont det kommer att göra när jag ska pressa ut en människa ur min vajayjay. Aj. 
 
 
Måste bara ta och fylla i de så är de klara! 
 
 

Valborgs bravader

Hade en väldigt bra valborg i år med! Vädret var super fint, lökigt framförallt. Skönt att kunna gå utan varken tröja eller jacka och bara releasa all svett man har. Vi befann oss i stadsparken under dagen, och jag ska vara ärlig. Jag var tipsy när jag gick till jobb. Tappade mackor, var snurrig, ställde samma frågor till kunderna tre gånger och blev till och med bakis framåt kvällen. Men förutom det så hade jag fedeee kul! 
 
 
 
Kan ni tro att jag tog denna bilden medans jag lättade på blåsan lite. Hahahah
 
Jag och en random
 
Soft att ha egen stol med sig på tåget. 
 

RSS 2.0