SpTur2b ♥

Igår var klassen ute på Skåneresa där vi guidade hela dagen. Det var trevligt och en upplevelse. Så länge man är med dessa människor är man glad. Min klass är helt enkelt bäst! ♥

Fyfan vad skönt!


Det var härligt att komma tillbaka till gymmet!
Vi stötte på våra amigos, ball första dag! Nu är jag lite öm här och var, men jag känner att jag inte har presterat så bra ikväll! Imorgon! Har hunnit plugga lite och nu blir det Idol! :D

tillbaka till gymmet!

Yes! Äntligen är dagen kommen! Om en stund cyklar jag hem till rebecka sedan ska vi ha en grym eftermiddag på gymmet! Fy vad jag har saknat det, nästan ett år sedan. Goda minnen därifrån. För övrigt slutade jag 11 idag och har hunnit med massor. Yes yes, nu drar jag, hajdo!

holländska kakor (y)


Söndag kväll. Läxor halva dagen. Uppladdning på fb halva dagen & här sitter jag och tjockar mig med underbara holländska som broder hade med sig hem från holland, as gott!
Man kan väl säga att jag har varit en del av en soffpotatis idag. Jag hade kul igårkväll på släkt träffen. Gapflabb för våra cp bilder. Har hunnit träffa rebecka en sväng också. Båda har lite små ångest över hösten. Men imorgon, då jävlar ska vi äga på gymmet! Jag längtar. Ett år sen vi var på gymmet, jag saknar den tiden.
Nu ska jag försöka att plugga lite matte. Hajdo.

hey glimmingehus


Ingen sovmorgon för mig imorse!
Istället begav jag mig tidigt till Eslöv för att möta upp Emma. Vi åkte till Glimmingehus för att lyssna på en guide samt få lite info inför vår egen guidning. Det var sjukt intressant och jag hade nog kunna tänka mig att leva under medeltiden för en dag. Vill bara påpeka att jag hatar att åka bil och buss länge, mår illa som ett djur. Ingen skön känsla. Har varit ute hela dagen, kom nyss hem ungefär och jag ska bara hitta något att ta på mig sen drar jag på släktfest. B a l l. Haj tjaj!

nervös men vet inte varför

Jag fick ett plötsligt pirr i magen, ingen aning om varför. Vad konstigt.. Jaja, idag är det äntligen frrrrrrredag! En jobbig vecka avklarad! Vädret har varit underbart, både varmt och fint. Och bäst av allt, ikväll kommer äntligen min broder hem! Puss på hjärtat ! ♥ Nu drar jag ut för en ball kväll med gänget!

onsdag/varmt som fan/onödig skoldag


Kom till skolan, gjorde inte ett skit, blev Spotify raped av Emsi och nu är jag hemma igen.
Alltså, en onödig skoldag. Det är as varmt ute, känns nästan som sommaren är påväg tillbaka, eller det känns som det är vår istället för höst. Hela denna veckan består bokstavligen av plugg, så framöver är plugg min bästa vän. Har inte kunnat socialisera mig. 2 dagar till, sen är det helg. YEAH!

feel like I'm livin' a teenage dream

Haj! Nu är jag 100 kr fattigare men 2 ringar rikare! Mitt utbud med ringar bara växer och växer. Måste ta och köpa en ny ring hand, eller vad de nu heter. Mysigt väder ute eller hur? Har varit inne i Lund och pluggat med tjejerna idag. Broder min befinner sig i Holland just nu i fem dagar. Jag längtar till Spanien. Nu ska jag plugga igen, ända tills klockan säger - gå och lägg dig. Bye bye bye. Jag orkar inte mer plugg.

Haj Lördag!

Ä n t l i g e n H e l g ! Trots att det är helg blir det ingen sovmorgon för mig. Jag har skit mycket att göra idag! Känns som tiden inte räcker. Igårkväll spenderades min kväll hemma hos Emelie. Vi stack ut för att träffa några till. Bra start på helgen. Ikväll blir det överraskningsfest för Elias. Fun fun fun. Snart ska jag bege mig in mot stan för att träffa my cousins ♥

hur jag står (kom inte på en vettigare rubrik)

Har spenderat 300 kr bara för att köpa ett svart linne och ett par svarta jeans för att jag på något sätt har lyckats tappa bort mina gamla..........Kul att man är 300 kr fattigare bara för det. Idag har jag varit och skaffat ett nytt pass inför resan till Spanien! It's gonna be fun. Några i skolan reser till Italien redan imorgon, vill också följa med. Istället får jag sitta här, blogga, käka godis och åtminstone försöka plugga ikväll. Och så ska jag glo på idol också såklart, MALMÖ ju! Imorgon är det äntligen fredag, oh yes!

and the winner is . .

M A L M Ö !

cravings för choklaaaaaaaaad


Jag har världens största cravingen för choklad just nu!
FYyy.
Morgonen började med skinande sol och slutade med ösregn och hagel. Mysigt ska jag säga, att springa i ösregn och framför allt hagel. A J. Sen har dagen bara passerat förbi också. Och om en timme är det dags att shaka roompaa!

cheap monday

Måndag kväll. Inget plugg (lögn!) inget på tv (sant), har fastnat framför datorn (sant!). Dagen har varit as seg, men vädret har dock varit lovande. Sol och värme! I september månad?!!!! Usch, jag har inget att skriva. Over and out!

och så var helgen slut

Kakorna som jag och becks bakade blev failade till utseendet (som vanligt) men as goda! Så egentligen misslyckades vi inte. We completed the mission. Nu är jag hemma och har ingen som helst lust att plugga till prov & redovisning till imorgon. Bull läge. Det blir att lägga upp helgens bilder istället, sen däckar jag!

söndagsångest


HAj!
Har hunnit plugga, måla naglarna, hitta nya låtar, tränat till min dumma redovisning och lyssnat på hög musik sen klockan 12. Borde egentligen plugga lite till men det orkar jag inte med. Måste göra mig klar, ska hem till rebecka sen och b a k a! Det blev inte av igår. & jag fattar inte varför jag har haft huvudvärk varje dag hela denna veckan :/

Just nu behöver jag en paus från er..

fredaaaaaaaaaaag

Fyy vad jag är stressad! Jag hade hunnit med allting om inte NÅGON hade tagit duschen precis när jag kom hem!! Nu måste jag stressa hem till elin. INTE okej! Har hunnit träffa rebecka en stund. Nä nu måste jag banka på toadörren. Förresten, idag är det äntligen helg! :)

sjuk som ett tard

Här ligger jag i sängen och är sjuk. Har legat i sängen i över 24h nu och bara sovit. Har varken ätit eller druckit. Från 1 inatt spydde jag fram till väckarklockan ringde vid 5. Snacka om att känna sig as arg att inte få följa med på klassens äventyrsresa idag! Just nu grillar klassen säkert marschmallows framför en brasa och har allmänt trevligt tillsammans medan jag får ligga här och bo som en jävla grottmänniska! Varför just idag?? Jag hade sett fram emot denna resan så mkt. Och det hjälper verkligen inte att min mobil inte funkar heller..

imma be imma be imma imma imma be


Jag är sjukt taggad inför morgondagen!
Klassen ska iväg och paddla hela dagen och dessutom sova under bar himmel i en natt! Vi får laga mat utomhus, gå på dass utomhus. Ska inte få känna värme i mer än 24 timmar. Det är lite ångest, men kul ska det bli! & en upplevelse! Är dock lite tveksam om jag ska ta med mig min kamera. Jag vill ju ta massa bilder men tänk så trillar jag i vattnet, då är det bye bye kamera.
Nu borde jag ta och packa. Ska upp halv 6 imorgon för att hinna med tåget in till Lund. Vi hörs om 2 dagar!

Åeoh Åeoh I'm on the danefloor


Äntligen fredag!
Denna veckan har gått sjukt snabbt! Skit bra för då är vi snart en vecka närmare Spanien resan. Vädret har varit perfekt också, vilket gjorde dagen tusen gånger bättre. Vi hade vårt första elevrådsmöte idag, ballt att vara elevrådsrepresentant. Nu sitter jag hos becka bebbe. Ikväll ska gänget hem till emelie.

Tack hej fuck dig


Min dag i skolan har varit as ball! Har skrattat som en gnu hela dagen. Både åt löjliga och seriösa saker. Borde egentligen göra mina skolböcker sällskap men istället bloggar jag och bläddrar igenom papper vi har fått hemskickat från olika partier. Sjukt va? Av alla människor, jag? intresserar mig inför valet 2010? jepp. Samtidigt är det 7 månader till jag fyller 18!!! Det har fortfarande inte slått mig än att jag blir myndig nästa år.
I och med att det är torsdag idag och det bara är 1 dag kvar till helg tycker jag att jag lämnar mina skolböcker ifred i väskan & drar ut istället. Arrivederci!

alors on danse

Ikväll har jag varit och dansat. Min första lektion i modern dans på typ 9 år. Jag är nog den mest otränade människan för jag fick träningsvärk i benen 20 minuter efter.. pinsamt, men nu känner jag inget. As ballt att äntligen få börja på något igen. Saknar dock cheerleadingen.
Vädret har varit suverän idag. Bra att börja september månad med. Strosade runt i bara shorts och linne på stan. 2 dagar kvar till helg (y) !

RSS 2.0