en vecka närmare "skolan"

Varje gång månaden slår över till augusti får jag ångest att skolan ska börja om cirka tre veckor. Idag, får jag ångest över att jag inte ska tillbaka till min skola, till min klass, eller till Lund.. Det mina vänner, är ångest. Solen skiner, jag är utvilad och ska kolla på ett avsnitt av Lost innan jag beger mig ut i arbetslivet. Shit vad jag saknar att vara gymnasiebarn. 

veckans helg

Det verkar som att hösten är tillbaka? Vi har inte alls haft så fint väder denna sommaren men jag är så jäkla glad att vi fick denna veckan i alla fall. Fredagens bravader var ball, lite dans och dricka på skeppsbron och mat på donkan därefter. Igår var en riktig chilldag.. städade även sophies väldigt smutsiga lägenhet. Och idag är det ännu en sådan "softa dag", kanske träffar Olivia en sväng hos Sophie ikväll. Och ikväll och imorgon är jag utan min man.. känns..tomt. 

veckans sista fina dag..

Idag, enligt smhi och alla övriga väderprognoser, är det veckans och kanske sommarens sista varma och soliga dag... Får nästan tårar så sorgligt det är. Men trots det har denna veckan varit awesome! Såhär ska ett sommarlov vara. Bada, sola, grilla och njuta av värmen. Hängde i dalby idag igen. Förvånande? Kommer sakna det stenbrottet. Snackade nyss med världens bästa emz, gud vad jag saknar henne ♥ Hoppas på att träffa några i klassen ute i vimlet ikväll.. 

dag 3 i dalby

Hemma efter ännu en dag i solen och värmen! Nuuuuu är jag nöjd med min bränna, dock inte bikinibrännan... Hamnade vid stenbrottet igen... grillade, badade, solade med le gang. Underbart. Nu ska jag chilla sen dra iväg på förfest innan utgången ikväll. Känner tagget komma :)

11 månader

Inatt för 11 månader sedan låg jag och Alex i min säng och kallade varandra för flickvän och pojkvän för första gången. Idag, 11 månader senare kallar vi varandra fortfarande för flickvän/pojkvän och trots att vi snart varit tillsammans i 1 år är jag fortfarande nykär. Det känns så jävla bra! Jag har gjort honom till en man hehe..

en skit bra dag

åh så fint
Är man med antingen Ashley eller KIm får man med sig 7263846 bilder hem..
Hängde i Dalby hela dagen igår (bokstavligen alltså, från 13-21.00!). Badade, solade och fick min efterlängtade bränna hehe. Det är verkligen som ett paradis där. Förutom att det är Skånes finaste plats så är det en dödsfälla. Det finns branta klippor överallt och en väldigt failad stege där en man trillade nerför igår. Hemskt var det.. Gänget kom och gjorde oss sällskap vid sju för att grilla lite & ta ett najs kvällsdopp. Såhär ska  det vara varenda dag för resten av sommarlovet!

om två dagar..

..får vi besök av en tjej från New York som var här förra sommaren! Hon var här i hela sex veckor och hade en trevlig tid med mig och gänget (vad jag vet i alla fall). Dock skapades lite drama när hon var här. Känslor dit och känslor hit. Vi får se vad som händer nu på torsdag och veckorna framöver plus måste jag bättre på min engelska...

3 somrar sedan

 
För två dagar sen var det min och broders 3 års vänskap. Det är sjukt vad tiden bara flyger förbi. Vi blev nära vänner innan vi skulle börja gymnasiet och blev bästa vänner vid årsskiftet till 2010. Nu, har vi tagit studenten och vi är fortfarande varandras bästa vän. Ack vilka tre fina år vi har haft va? ♥

good shit

ÄNTLIGEN ÄR DET FINT JÄVLA VÄDER I SKÅNE!!! Som jag har längtat efter denna dagen! Tyckte att det var dags för mig att bli lite brunare så jag och pojkvän tog oss till dalby stenbrott och solade assen av oss där i några timmar. Tack tack tack Thor! Hoppas vädret håller i sig ett tag så man kan få campa lite också. Estoy alegre!

not what i expected

Fyllot och jag igår natt
Bättrade på brännan!
Egot som tog bilder på sig själv
Festen hemma hos Kasper igår blev inte som jag hade tänkt mig. Jag hann knappt vara där i två timmar innan jag fick gå hem med min man för att ta hand om honom. Det blev lite för mycket för honom igår. Medans han låg däckad med illamående käkade jag pizza och kollade på SATC. Skönt. Idag bjöds det på fint väder med blåst. Hann sola en stund innan mina ben blev som kycklingben pga blåsten. Hoppas att värmen kommer tillbaka i veckan!!!

almost done

Snart är det dags för lite fezt igen. Grabbarna har redan börjat och jag är inte klar än. Undrar vad som händer 2night fellas. Det återstår att se. Ha en nice evening ladies and gentlemen. /jen 

vill ha

Vill ha en sådan triangel tatuering på armen. Fick idéen av Blicken. Ack vad gorgeous! 

@mattias

Igår var det baby shower för vår kusin för att sedan dra vidare till Mattias för lite kul. Blev dock lack på vissa människor som kan vara så himla falska. Man vet vem ens riktiga vänner är nu i alla fall. Kvällen slutade med "haha in their faces" typ och jag somnade med ett leende på läpparna. Efter partyt blev det film hos Victor (ja fortfarande full). Kan knappt fatta att det är fint väder ute idag och det ser ut att vara fint hela nästa vecka! TACK THOR! Har saknat att svettas :') Ikväll nalkas det fest! 

sleeopver

Ack vilken mysig lägenhet Ashleys fader har. Har glömt hur mysig och hemtrevlig den är. Det var cirka 10 år sedan jag senast satte mina fötter i den lägenheten. Barnminnen uppstod i huvet när jag var där igår. Vet ni vad? Blair Witch Project är den absolut sämsta skräckfilmen jag sett (om den ens räknas som skräckfilm). Fy vad kass den var.. men ändå var jag rädd att sova utan täcke och med ryggen mot luften..
 Innan läggdags fann jag en fet jäkla spindel i rummet men halvblind som jag var utan linser fick Ashley sköta jobbet. 
Cappuchino med grädde (himmelskt), skräck och en fin utsikt från vardagsrummet. 

2012-07-17

Det blev ingen båtövernattning då båten icke befann sig i Skåneland för tillfället. Vi lyckades i alla fall baka lite och mumsa det tillsammans med gårdgåbbar och grädde. Idag blev det scones till frulle (pulpulpul) och snart beger jag mig till Ashley sen ska vi bo lite i hennes faders tomma lägenhet. Me gusta! Man kanske får hoppas på lite krökhäng nån kväll då va?

dag 1 av vecka nånting

Nu beger jag mig hem till Ashley och hoppas på att vi sover i båten ikväll. Vi ska trotsa vädret, skit väder. Plus blir det säkert über mysigt om vi är i båten medans det regnar och stormar ute. Ha det!

When the summers actually had summer weather..

Sommaren 2010: Då var vädret i princip skit bra varenda dag och jag hängde med gänget varje dag as well. Vi spontan cyklade ut till Västra hamnen bara för att kolla på soluppgången, sov över hos Sophie osv osv. Jag och Broder gjorde massa spontan resor till olika ställen då sommarkortet var till vår ägodel. Bra sommar!
 

Grill och poolfester hos Emma
Falsterbohäng med broder
Svedalabadet (tror jag) med broder och Soph. 
Nätter på stranden 
 
Varma Dalby stenbrott dagar..
 
Hoppade från Titanic för första gången
 
Hängde i Broders stuga i Almåsa
 
Sommaren 2011:
Hawaiifest hos Carro med klassen
 
Peace and Love vecka med broder!
 
Hängde mycket hos sophie 
 
Åhus med grabbarna 
 
Grillning hos Jack med klassen 
 
Sommaren 2012

Grillning i Svedala - i regn 
 
Många utgångar denna sommaren
 
En miniresa till trelleborg
 
Ätit massor med sushi
 
MEN.. ingen jäkla bild på när vädret varit skit bra. Det har varit regn och moln och blåst i princip varje dag i Sverige detta året. Det är därför jag längtar tills jag lämnar detta landet och bor i ett varmt land. SKit Sverige väder! 

mumma


kusinreunion

Igår kom Ashley hem från två veckors semester så jag och Kim hängde hos henne. Lagade middag tillsammans, spelade och just catched up vad som hade hänt de senaste veckorna. Känns bra att ha båda  himma i Svealand. Men om 4 dagar kommer Kim befinna sig på en annan kontinent... nämligen Asien! Hon kommer vara där i 2 veckor (tror jag). Så det blir inte förrän i Augusti vi tre kan umgås tillsammans igen. SUG. Idag har vi hängt på Bo01 med våra päron. Sedan käkade vi min efterlängtade sushi. Jag dogde. Sorgligt nog shoppade jag också. Suck..

Cravings numero uno!

Åh vad jag vill ha denna keppan. Den till vänster är Antons och den till höger är Emils. Ack vad vackra de är. 

fezt hos anna

Enda sen i onsdags hade jag planerat att inte festa på ett tag. Blev inte riktigt så. Igårkväll var det fest hos Anna med gänget och några randoms. Tre eller flera skrattattacker uppstod under gårkvällens bravader. Me gusta. Det blev en liten promenad hem med hungriga magar tills vi upptäckte att Ungerska bageriet hade öppet. Gjorde nästan hula hula dansen så lycklig jag var! Däckade tillsammans med mannen min som var alldeles för full ♥

mår inte så bra

Jag vill ha en lika fet keppa som emil haaaaaaaaaaar
Har aldrig riktigt fattat varför grabbar alltid gör posen med peacetecknet
Igen, samma peace pose
Börjar bli lite känslig mot gift nu igen känner jag.. Mådde verkligen inte så bra imorse. Jag hade dock den fetaste kvällen igårkväll. Skrattade tills tårarna rann så att sminket förstördes. Både Alex och Emil tog in vindruvor i munnen under läppen och såg ut som två pajaser. På dansgolvet på etage däremot var så himla dött = inte okej! Ikväll är det Landskrona karnevalen. Borde man gå?

onsdag

mums på bilden ovan och nedan!
Blev plötsligt väldigt seg efter denna dag. Kära Omar är äntligen hemma efter 3 veckors semester! Gud vad man har saknat honom! Har hängt lite med honom och några av grabbarna och nu borde man kanske fixa sig inför nattens utgång, men... så taggad är jag inte..

Broder häng

Tjena! Atm sitter jag i sängen med broder. Det blev inget fett äventyr. Vi hamnade i Trelleborg, inget kul finns där! Nu är vi i alla fall mätta och belåtna och vet ni vad? Jag bloggar från en MAC! Känns lite mer lyxigare än min vanliga PC. Hade jag varit rik hade jag investerat en macbook.

mornin'

Tjabba. Dagen har just börjat för mig. Halva dagen verkar ha gått men äsch. Det är moln idag igen,, Värsta sommarvädret i Sverige! Om en stund möter jag upp broder och tar nån gul buss eller tåg för att åka nånstans i skåne. Får se var vi hamnar, hörs ikväll!

kaos

18 års grisen leker att han är farlig på bilden
Vad är det med mig och att fota när man är på toa?..
Gårkvällen blev lyckat. Alex hade den bästa kvällen och vi andra hakade på. Vi spenderade en del av natten inne på Happy Bar och dansade lite. Lite weird att de stänger 3 då jag är van att Etage stänger 4. Vi hann inte vara där inne så länge men äsch det var kul så länge det varade. Idag skulle jag hänka gänget till dalby men mådde inte så jäkla bra idag nej. Hoppas att vädret håller i sig. Skit Sverige sommarväder!

ikväll är vi po det igen!

Efter att ha segat hela kvällen och inte alls varit taggad inför kvällens bravader är jag uppe med tuppen och börjar bli taggad i alla fall. Ikväll ska vi fira alex 18 års dag. Dags att slå klackarna i taket ännu en natt!

Yesterday

Herregud vilken jäkla kväll det var igår! För första gången på länge skrattade jag så att jag nästan fick kramp i magen. Truls var kvällens underhållning. Gänget hängde i Svedala för lite grillkrök, sedan drog vi vidare hem till Sophie då utgången sket sig. Träffade upp pojkvännen (som blev myndig under natten) när det började ljusna för att dra vidare hem till Emerson. Vi 4.30 däckade jag äntligen i min varma säng. 

idag

grattis till min man som fyller 18 idag! 
 
mmm.
 
fortfarande rätt kär alltså.
 
Ikväll ska det firas! 

today

Började dagen med SATC och cappuchino.
Spenderade hela eftermiddagen på Burlöv Center. Har äntligen haffat mig en jeansskjorta! Fasen vad jag är festsugen, taggar som fan till imorgon och på lördag!

underbart!

Gårkvällen i all ära! Denna måndagen slog förra onsdagen på Etage. Det blev mycket dans, väldigt många skrattattacker och en promenad hem med bästis för att sedan somna i alex armar. Lyckat, så lyckat. 
 

fira den finska poojken

 
Med höga klackar, lockar i håret, rosa nagellack och bara ben sticker jag hem till Sophie för lite förfest och sen vidare till nattklubb. It's on bitches! 

Jag är helt kär..

...I mitt nya iphone-skal. 

Måndag ute på stan

Mamma maxade med gratis B&J glass idag!
Tjena! Mina ben är helt slut. Har köpt lite presenter när jag strosade runt på stan med broder idag. Kändes som 24 grader! En långkjol fick följa med mig hem men jag tvekar lite om jag ska behålla den... Ikväll ska vi röja och fira kära Filemon som fyller 19 år! Idag lämnade Ashley Svealand för att besöka Italien (?), tror det i alla fall. Sjölund - min bästa partypartner flyttar till Spanien imorgon och ack vad jag kommer att sakna henne :( Ett besök i framtiden ska ske iaf! Nu: Planera vad jag ska ha på mig ikväll. 

i'm done!

 
Tre timmar senare är jag klar med städningen. Atm kollar vi på EM-finalen med godis. Perfekt söndag enligt mig för imorgon blir det fezt. 

Söndagsvärme

Hej! Dagen bestod av lunch på Thamnakthai med Kim sen fick jag med mig fina grejer hem också :) Jag kommer att vara pank innan Malmöfestivalen är här.. För tillfället har jag storstädat mitt rum i snart över en timme och jag har en del kvar att göra. Men ack vad kul det är! Jag må va knasig som gillar att städa (dock bara mitt rum) men det är fan kul om man har musik i bakgrunden. Ikväll är det EM-finalen. Det måste man väl ändå se. 

RSS 2.0