and now it begins



Godmorgon. Lov nu eller? Überskönt med höstlov. Det enda jag ska göra denna vecka är att chilla, festa, umgås med vänner & bfriend och sova sova soooova. Kvällen bjuder på Halloweenfest med klassen & andra. Själv ska jag vara en french Maid om någon vet vad det är. Just nu vill jag ta mig ur sängen och fika på Waynes Coffee med broder (pallar inte med EH längre, need a change). Fred /j

höstlov


Ursäkta bloggtorkan men jag har haft en ganska hektisk helg! Har inte varit ensam alls i helgen. Sällskapssjuk? Oui. Har haft en awesome helg med grabbarna, pojkvän och gänget. Har inte gjort mycket mer än att chilla. Igår var jag på shoppingrunda med alex och emil på stan. Det är nästan så att det är roligare att shoppa till killar än till tjejer! Sen fikade vi på EH och käkade sushi på en restaurang. Dejt + 1. Nu får jag lite ensamtid, ska blunda lite till sen ska jag storstäda.
Lovet började bra ska jag säga!

ich liebe dich


Efter flera kilometers promenader, lite drinkar, vattenpipa och 6 timmars sömn på 3 dygn så är jag hemma från en underbar resa i Berlin! Hade lite smått ångest när jag kom hem igårkväll. Det ändrades när jag umgicks pojkvän hela dagen idag. Jag var helt slut igår att jag somnade med öppna ögon.
För övrigt är det faktiskt lite skönt att vara tillbaka i sin egen säng, och få sova hur länge man vill. Taggar lite till helgen också. Bilder från Berre kommer när jag har lust och tid. Peace.

en jävligt bra helg!








Önskade att helgen kunde vara lite till. Inte för att jag har söndagsångest men mer för att det har varit en av de bästa helgerna på länge! Fredagen failade lite med festen då jag och broder hade tråkigt. Men kvällen slutade fint ändå, dock lite synd om Alex som fick stå ut med mig på natten när jag var full. Men det gick :) Morgonen efter var det lunchbuffé på Rose Garden med hela feta släkten, vi firade kära Kim och hennes moder. SUSHI cravingsen är tillfredsställda! På kvällen blev det bastu med bastukillarna sen blev det film hos mig, gamla tider det ♥ och jag spenderade natten med pojkvän sen var det adjö. Packat klart, skrivit dagbok, pluggat och nu ska jag sova.
Inatt drar jag till Berlin. Ses på torsdag people! love/ jen

freeeeeeeedag


Fullpackad dag, ingen vila alls. Nu har jag gjort mig klar för att sticka till beck. Ikväll blire partaj! Imorgon blir det lunchbuffé och på söndag natt blir det Berlin. Så braaaaa livet kan vaaaa!

torsdag

Min dag har banne mig varit en bra, stressfull samt lugn dag. Jag ljög för mig själv när jag trodde att jag skulle kunna plugga intensivt i 30 minuter men icke, blev störd hela tiden. Käkade thaimat ute med kära gamla gänget och nu är jag återigen hemma och ska försöka koncentrera mig. Imorgon är det äntligen fredag och då blire fezt. Peace.

a short summary of ma day

Ball älgvideo.
Skit kallt ute.
Håltimme i 2 timmar.
Plugg i 1 timme.
Bråk med lillebror om att han alltid snor mina nallar.
Ångest.
43 riksdaler i banken.
Berlin om 5 dygn.
Nostalgi känsla för gamla låtar på Spotify.
Pepparkakor.
Längtan till jul.
Samma gamla powernap.
Besvikelse.
Börjar gilla kaffe.
Mamma vet inte om att studentmössan kostar.
Kanelgifflar och chips till middag.
Nu: tvinga pojkvän att titta på Grey's med mig.

red brown green yellow

Kommer nog snart att få en överdos av höstbilder. Kan inte sluta klicka på kameraknappen så fort jag ser denna syn. Hösten är så himla mysig och jag längtar till jul som fan och denna gången har jag en mysig famn att krypa in i när kylan kommer. Livet är allt fint ibland.

tacos till lunch

mmmmmmmmmmmmm. Idag fick vi en av de puligaste lunchen i skolan! Vi fick skriva massa förslag på ett papper för nån månad sen och nu får vi den mat vi har föreslått. Chill. Slutade 11.30 idag, skoldagar borde vara så korta varje dag, för då pallar man gå. Efter lite mer lunchande var jag hos pojkvän och jisses vad jag skrattade. Sen tjaffsade vi lite om barnnamn, och min son ska fan inte heta nåt retarderat, Liam ska det vara! Alex ville dock att ungen skulle heta Charles så att vi skulle kalla honom för Chuck. Den killen kan.
Love /j

jag borde..

.. skaffa mig ett nytt smyckesställ. Det är kaos på mitt skrivbord, need one, gotta have one, will buy one.
Dagen har bestått av att sitta på röven hela dagen och kollat på OTH i skolan. Pallade inte anstränga mig för att göra något annat än det. Det funkade ganska bra tycker jag. Nu har jag käkat mig mätt på chips, choklad och pepparkakor tro det eller ej, sen ska jag lätt blunda i några timmar för det är jag värd efter denna ansträngande dagen. I'm out! /J

när jag väl har tråkigt

Nämn något som gjorde dig glad igår.
När pojkvän besökte mig på kvällen. 

Vad gjorde du kl 08 i morse?
Sov och hade världens skummaste dröm om jag inte minns fel. 

Vad gjorde du för 15 min sedan?

Slängde mig i sängen och tänkte "fan vad gött".

Det sista du sa högt?

"SLUTA JASON!"

Det senaste någon sa till dig?

"ÖPPNA DÖRREN!" medan lillebror ryckte på dörrhandtaget till mitt rum.

Vad har du druckit idag?

Mjölk till frullen. Vatten till lunch och middag. Det gamla vanliga alltså. 

Vad var det senaste du åt?

Chokladboll, dagens craving

Vad var det senaste du köpte?
Chokaldboll, någon ny Marabou choklad grejs och chips

Vad är det för färg på din ytterdörr?

Brun.

Vad är det för väder hos dig nu?

Typisk höstväder. Kallt, rått och lite duggregn. Men idag var det sol.

Godaste glassmaken?
Choklad! Eller pisstage. 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Har inte riktigt upplevt det än, så nej inte ännu i alla fall. 

Sover du tungt?

Ja, när jag väl somnar sover jag tungt.

Drömmer du mardrömmar?

Ibland. Alltid lika obehagligt. 

Trivs du med ditt jobb?

Jobbar icke, studerar. 

Favoritlåt just nu?

It will rain - Bruno Mars

Vad ser du om du tittar till höger?
Mitt fönster.

Vad gör dig glad just nu?

Mina vänner, min familj och Alex.


Vad ska du göra härnäst?

Plugga lite glosor sen ta en fett skön efterlängtad powernap. 

Höger el vänsterhänt?

Högerhänt.

Humör just nu?
Glad men trött efter en ganska intensiv dag bestående av One Tree hill tittande och att gå från bussen hem.

Favoritgodis?
Sura blåläppar från Hemmakväll is the shit!

Kläder just nu?

Min rosa morgonrock. Bäst.

Sommarplaner?
Då har jag tagit studenten och hoppas på ett jobb utomlands!

Hur många kuddar sover du med?

Fyra, minst.

Morgon eller nattmänniska?

Både och. Är ganska duktig på att anpassa mig i sådana situationer.

Vad är viktigast för dig?

Min älskade familj och mina älskade vänner. 

Är du kittlig?

Hade gett bort alla mina pengar för att inte vara det.. (inte för att jag har några men ändå)

Vad är viktigast för dig?
Familj, vänner och Alex. Och powernaps! Väldigt behövliga.

Snarkar du?
Nej men jag brukar sova med en som gör det..

Stjärntecken?

Vädur bitch!

Äckligaste insekten?

Alla insekter är äckliga. Utan tvekan.

Stökigt el välstädat?
VÄLSTÄDAT. Smuts är inget för mig. 

Vad längtar du mest efter just nu?

3 december, då kanske jag och pojkvän blir sambos för ett tag :)


autumn

Fy satan vad hösten är vacker. Bilderna från ikväll när jag och Kim gick i parken. Love it!

hace sol!

Natten hos Ashley var trevlig. Det blev film och mycket godis och annat gott sen däckade vi rätt tidigt. Och enligt henne andas jag tungt. NOT. Hon ska sova med Alex som snarkar, spretar med armarna överallt och pratar i sömnen och då jävlar kommer hon att sluta klaga på mig :) Äsch men trots allt det så är han mysig att blunda med.
Efter lite plugg ska jag möta min andra kusin (Kim) och fota höstlöven i parken. YE
PS. Detta är tydligen mitt 1337e inlägg på bloggen. EPIC

nailpolish

Varje gång jag ska måla mina naglar har jag alltid svårt för att välja färg. Har en överdos av nagellack. Sen har jag en färg i massa olika nyanser = slöseri med pengar egentligen men vadå, nyanserna gör faktiskt skillnad! Idag blir det röttorange!

so crazy is this thing we call love





Lycklig. Det är ordet som beskriver mig bäst just nu. Kan inte riktigt fatta att allt är som vanligt igen. Har inte riktigt smält in det än. Men det är banne mig en underbar känsla ska jag säga. Skrattade så mycket att jag har fått magrutor idag. Överballt. Somnade intill pojkväns varma kropp medan min var iskall som vanligt. Och vaknade av att han pratade i sömnen. Ikväll ställer jag spriten åt sidan och spenderar hela natten hemma hos Ashley, göttans!

snygg start på helgen :)

Min helg kunde inte börja bättre! Fick godis i skolan av en lärare pga att han skulle på möte istället för att ha lektion :S Ändå fett. Sen fick jag ett sms som fick mig att gråta, ett fint sms dock. Av Gustav. Fick tårar i klassrummet och klassen undrade vad det var som pågick. Men det var glädjetårar :') Nu är tomrummet i hjärtat fyllt. Så nu ska jag träffa gänget och ha det awesome!
Love/j

amor. love. kärlek.

- "Det finaste som finns just nu enligt mig är att få ligga i din famn, kolla in i dina fina ögon och sedan sluta mina ögon för att kyssa dig och känna att min mage pirrar varje gång."

- "Jag är speechless... Du vet att jag brukar vara poetisk ibland men just nu så går det inte ens att svara på det smset så jag bara skriver att jag älskar dig otroligt mycket och jag vill aldrig någonsin ha en annan tjej, bara dig min underbara älskling. Jag älskar dig min chuck, kommer aldrig att lämna dig och om vi separeras någon gång vänder jag jorden upp och ner för att hitta dig <3"

--------------

"Min kärlek till dig är ända bort till månen, 3 varv runt jorden och tillbaka till jorden igen. Älskar dig pojkvän<3 Som fan!"

"Jag lyssnar på Lighters just nu bara för att jag saknar dig så otroligt mycket just så det hjälper lite i alla fall. Jag älskar dig så otroligt mycket att om jag hade förlorat dig så skulle jag gå 10 varv runt jorden om jag skulle veta att jag skulle se dig igen, så mycket älskar jag dig. Sovgott min underbaraste, vackraste, sötaste flickvän. Jag ska försöka komma på ett ord som beskriver hur underbar du är för jag tror inte att det finns något ord som kommer i närheten för att beskriva dig för den personen du är <3."

------------

Vad hade jag gjort om jag hade förlorat dig..

vad hade jag gjort utan det?

Min dag har bestått av:
* En överdos av One Tree Hill, så fin serie med fina budskap
* Pojkväns sällskap
* Scones till frulle
* Plugg
* Och en jädrans massa powernaps!
- Imorgon är det fredag igen, gud vad jag har längtat! Ps. Japp jag är besatt av Instagram, finns inget bättre!

att uppskatta


Nu när jag tänker efter, uppskattade jag inte riktigt tiden då gänget var som bäst. Kollade igenom albumet på datorn där det fanns gamla bilder från då gänget var underbart. Jag var så lycklig. Skratt varenda gång man träffades. Nu finns det bara sorg. Tårar. Från min sida i alla fall. För en av mina allra bästa killkompisar har lämnat oss, eller mig. Och min allra största önskan just nu är att han förändras tillbaka till den vän jag älskar och kommer tillbaka till oss, för jag orkar inte det här mer.. Jag ger inte upp om dig.

trädstund


Igår spenderade jag lite tid med broder. Har saknat henne såå mycket. Saknar chuck tiden vi brukade ha. Men igår tog vi igen allt vi hade missat och vi bakade puliga scones! Det blev min middag. Världens bästa vän ♥

schoolstuff

Äntligen har jag knäppt lite bilder. Inte så intressanta men hellre det än bara text. Hade fett tråkigt på Engelska lektionen igår så jag fotade allt jag tyckte var fint. Är rätt nöjd med bilderna faktiskt.

mår illa

ska nog gå och spy lite.. sen drar jag hem till broder och bakar scones. Jag vill inte bli sjuk!!!!!!

dagens "har gjort"

* Käkat frulle på MC
* Skrattat som ett tard hos Kim
* Blivit kittlad till max hos Alex, som revenge fick han lite smäll och lavetter i huvet..
* Sovit med öppna ögon
* Skrämt Jason med glädje
* Frysit ballen av mig
* Nu: äntligen dags för dagens första One Tree Hill avsnitt - att jag har klarat en hel dag utan det! :O

zombie-måndag


Hösten är verkligen här nu, eller det känns snarare som att det redan är vinter. Imorse hade jag på mig min tunnare version av dunjacka, men jag insåg att det var för varmt. Mina ögon är fortfarande tårfyllda utav löken som jag hackade för någon timme sen. Och svider gör det också. Just nu är det väldigt passande att ligga i sängen under täcket med varm choklad (och väldigt mycket grädde) bredvid pojkvän för att kolla på en film men nope - gotta plugga.

nörden nr 1

Jag är en riktig nörd. Jag börjar inte förrän klockan elva, alltså om 3 timmar och ändå är jag uppe. Anledning? Tänkte plugga lite till psykologin som vi har prov på dirr på morgonen, och kolla lite på OTH såklart + ha en chill morgon med hög musik. Men tro mig - jag är som en zombie just nu. Ska nog ta en powernap ändå.

helgen som är över


och så äre söndag igen... Jag minns inte ens vad jag gjorde förra söndagen så fort veckorna går. Jag har haft en kick ass helg i alla fall. Gjort det mesta man ska göra under en helg :
- sovit ut.
- festat
- spenderat tid med gänget & broder
- Käkat ute.
- Käkat pizza till frulle
- Skrattat tills tårarna rann
- Sovit med pojkvän
- Och kollat på One Tree Hill.
Ja, helgen var rätt bra faktiskt.

bästa vänner ♥

Min kväll var awesome! Festerna med grabbarna blir alltid lyckade. Bra musik, skratt attacker och helt enkelt en bra kväll. Dessa människor gör mig så jäkla glad.

sovmorgonar på helger ska banne mig Vara riktiga sovmorgonar!

Jag förstår inte riktigt grejen över att ha ångest om man går upp sent på en helg? Whatsup with that? Jag har inget emot att ligga kvar i sängen till halv 4 på eftermiddagen - det är fasen en av de fetaste sakerna man kan göra här i livet. Så liksom, vad har folk egentligen emot med att vakna 2 på en lördag? Ni vet att man växer mer ju längre man sover va?

sista skolfotot ever

ZUP? Idag tog vi vårt allra sista skolfoto. Vårt tema? Bakis tema. Jag var inte 100% nöjd med temat men det blev rätt bra ändå förutom att 8 pers inte var med på bilden :/ Jag har blivit en plugghäst de senaste dagarna och nu kan jag provet galant inför imorn. Tänk att man ändå kan plugga trots att One Tree Hill stör en (besatt).
Juste, idag blev jag nästan påkörd. Gotta love the feeling..

deal

jag fattar inte varför vi hela tiden ska göra en massa deals, jag och alex. Ändå kul. Sist vann jag. Nu har vi en ny, jag vill fan inte förlora men det känns som det, dealet är too hard, men vi får se.
Om 5 min är det Greys. Äntligen.

ny vecka igen..

Helgen bara rusar förbi hela tiden medan vardagarna går så sjukt långsamt.. Spenderade min söndag med gänget, grabbarna och Kim. Grabbarna har fått skador från i lördags och ja jag tycker synd om de. Träffade Alex på kvällen, stackarn hade en blåtira, skadat knä och fullt med blåmärken på halsen ända ner till nyckelbenet. Att killar ska va så aggressiva? Varför börja bråka egentligen, nu vet jag att tjejer är så mycket smartare än killar. Dumma i huvet ju. Har varit så frustrerad på allt. Men ja, nu har polisen all information och vi får väl se vad som händer, tvivlar dock på att polisen kmr göra nåt. Men just nu känner jag hat.

skit människor

Att det finns såna rövhål i världen. Go fuck yourself, seriöst..

lördag

Jag undrar varför det är såhär varmt i början på oktober och varför värmen inte var här i somras? Sjukt skumt. Men jag trivs. Igårkväll var det spontan krök i Limhamn med gänget. Sen träffade jag & Alex på Emil och Harald. Avslutade kvällen med att somna med pojkvän vid min sida. Fick världens skrattanfall när han somnade och fick ett ryck - han drömde att han spelade fotboll.. Tard.
Trots vädret ska jag powernapa.

RSS 2.0